A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Anett :) A Szabó állítólag szakmailag tényleg nagyon jó, viszont akkora paraszt, hogy vonszolja maga után a krumpli földet. :twisted: Ha az egyetlen genetikus lenne, akkor sem mennék hozzá, sajnos egyszer volt szerencsém vele találkozni :evil: :evil: :evil: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Málnussal!

Enikő :) Drága addig agyalsz ezen, hogy korábban fogsz szülni, hogy a végén tényleg az lesz. NYUGI!!!
Édik a képen a lányok!

Zsuzsi :) Gratu a kis unokatesóhoz, nincs képed róla?

Exi :) Mindjárt küldöm nagy méretben is.

Karmen :) Basszus na ezért viszem én Kristófot magánrendelésekre, csak k. bosszantó, hogy akkor minek fizetünk TB-t? Ok, utánuk nem fizetünk, de a felnőtt rendelések többségén ugyanez van.

Bea :) Örülök, hogy megoldódott a "körmös" problémád!

Kitti baba :) Mégegyszer nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Bocsi, most csak ennyi voltam, mennem kell, szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, még annyit, hogy tegnap elhoztuk Kristóf záróját, amihez hozzá volt tűzve egy kis cetli az alábbi szöveggel:
Létrehozták a Gyermek Fül-orr-gégészeti Betegekért Alapítványt...

Idén a központi anyagbeszerzésből még alig kaptunk támogatást. Műszereink élezése szükségessé vált. 500-1000 Ft-os adományokat is elfogadunk.

Szerintem ez egy szégyen, hogy így kelljen pénzt szerezniük :evil: :evil: :evil: Ráadásul annyira fullon mennek, hogy hónapokkal előre tudnak csak időpontot adni pl. mandula műtétre.

KépKép

KépKép
timika

És a képek amiket ígértem:

Kép Nézd anya, tudok állni :-)

Kép Én és a járművem :-)

Kép Kicsi és Nagy :-)

Kép És ilyeneket alkot mostanában Dani :-)

Ági73

Csak gyors mert suliba vagyok :oops:

Érdekes nekem meg kimondottan bejött Szabó stílusa! :lol: Ott röhögtem miközbe UH-zott, dumált a gyerekhez próbálta kicsalogatni, humoránál volt :) Nekem szimpi volt :oops: Sztem nagyon jó szakember és ez a lényeg!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Ági!
Akkor leirod merre van a Mikszáthon a bolt? :wink: Anyut megkértem, hogy du.-tán nézze meg! :lol: Köszi. :lol:

Karmen!
AÍkkor a Tornyossal meg voltál elégedve ugye? :?:
Nekem nagyon szimpi volt! :wink:

Anett!
Mintha Márknak is lett volna a születése után, de aztán magától elmúlt. De nem lehetet súlyos, mert nem mondtak semmit, csak a zárón olvastam. :cry:
Mintha Dancsiéknál is lenne valami mhasonló, nem? Bocs ha rosszul emlékszem! :shock:

Dancsi!
Mész vissza melózni szeptembertől? Mert irtad, hogy Boldi meg megy bölcsibe. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! igen, nagyon kedves volt. Egy nagy szerencsém még volt hogy T. imádhatja a gyerekeket. Még javasolta Orsi sportoljon, na nem a lábai miatt :lol: hanem mert ahogy mondta iszonyat milyen eleven. Hát igen, az utóbbi idöben már egy csomo klubbot felhivtam, ilyen korú gyerek nem járhat még. Ha van ötlet én is örülnék :D

Timi! Hát én is igy gondolom a Szabóról csak leirni nem mertem ennyire a véleményemet.:) Én meg olvastam hogy boráreverés lesz mert gyüjtenek valami csecsemö inkubátorra v. mire és várják az adományokat, de érdekes hogy nem emlitették a cikkben és a rádioban sem mondták be milyen számlaszámla. Én arra szeretnék befizetni, tudja valaki?

Ági! nagyon szépek a gyerekek, Dani meg nagyon ügyes, én csak irigylem akinek kicsit is van tehetsége a rajzoláshoz, én imádok rajzolni csak nemigen sikerül. Korházban Orsi látogatott, hangosan beszél mindig, mondja anyu kutyát rajzolj. Amikor készen lett a müvem, még hangosabban felkiáltott anya ez nem is kutya. Mondom, de az. Erre ö ez nem kutya. Hát mosolyogtak rajtam egy páran:) Mondtam anya csak ilyen kutyát tud rajzolni :lol:

Ági! Szabó Orsival küldött amnióra, most amikor másik genetikusnál voltam és emlitettem miért kellett azt mondta ma már csak emiatt nem is csinálnak. Akkor meg ugy adta elö Sz. mintha valami iszonyat nagy gond lenne.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!

Ott van a Mars tér felé, mellette kismama cuccok vannak a másik oldalon meg mindenféle ruhák, lefelé kell menni.
Ha jól olvastam ha ott nem jönne be amt találtok akkor Melinda a severben vett ugyanilyen márkát.

Ági73

Karmen!
Valami olyan berendezésre gyűjtenek, amivel a különböző életfunkciókat megtudják nézni anélkül, hogy bevezetnének a testbe valamit. Valami infrafényel vagy ultrahangal. Én is a Délmagyarban olvastam. Utánna nézek, hátha van valami számlaszám. :wink:
Van már egy a klinikán, de jó lenne még egy. Az intenziven nagy hasznát veszik. :!:

Ági!
Köszi. Én is arra gondoltam! :lol:

Csajok!
Ma 17 órától Rúzsa Magdi koncert a Coránál. :wink:
Jön valaki? Mi ha nem esik az eső, nyilván bebuszozunk, innen Szatymazról, pont útba esik. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Hát ebből magzatvízvizsgálat lesz,szerdán kell menni fél 10-re Pestre,ott 1 hét alatt van eredmény!Mivel két gyanújel is volt,a vesetágulat meg a ciszta amit Kecsón talált de Sikó már nem találta. Nem tudom még tutira,elmegyek e,hétfőig kell eldönteni Emese nagyon rendes volt,felhívta a Pesti dokit,elintézett mindent!

Volt vki ilyen vizsgálaton????Írja meg légyszi,hogy megy,annyit tudok hogy tűvel vesznek a pocin keresztül magzatvizat,de fájdalmas ez???És a baba érzi?Tudom hülye kérdéseim vannak de teljesen ki vagyok borulva!
20140113113746

Anett: Próbálj megnyugodni (bagoly mondja verébnek), mindannyian nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen!
Esetleg nem nézeted meg addig még valakivel uh-n? Vagy nézték ma is? Több szem többet lát.

Kinga: Kittit sokszor pusziljuk születésnapja alkalmából! Sok boldogságot neki és nektek is hozzá :) képeket!!!!!! :wink:

Zita: Én mennék, de tanítok fél 6-tól 7-ig :( Tegnap volt nagy koncertje Szabadkán, anyuék voltak, tele volt a sportcsarnok, rengetegen voltak, Magdi több számot végig sírt, nem is bírt énekelni néha annyira sírt :) Aranyos volt, nagyon meg volt hatódva.

Enikő: Megkaptad a privit?

Karmen: Nagyon gáz ez a rendszer. Szerdán a bőrgyógyász is nagyon szidta, a doktor nénink is tegnap. Még jó hogy tavaly rendesen megnézettem Gréti szemét, most egyszerűen nem fogadja állítólag az sztk a gyerekeket szemvizsgára. Kukutyinba mennek mások is, kancsal 10 hónapos gyerekkel, mert itt nem lehet semmit elintézni. Talán októberre kapna időponot az aki most bejelentkezik, de tán nem is engedik hogy menjenek vagy nemtom, valami nagy kavarás van, rettentő mérges volt a doktor nénink. Nekünk meg tavaly azt mondta a Deák doktornő hogy kontroll 3-4 évesen ha nincs panasz. Úgyhogy én nyugodt vagyok.
Remélem rendbe jönnek a gyerkőcök gyorsan!

Exi: Nektek hoyg lesz ez a szemvizsgálat?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett!

Írtam mailt, ha nem jó akkor megírom priviben. És nyugi a gyanújel még mindig nem diagnózis, maga a vizsgálat meg tényleg nem egy nagy dolog. Csak azt nem tudom hogy csinálják, hogy Pesten ennyi idő alatt van eredmény, mikor a sejteket tenyészteni kell az meg nem megy akaromra. Úgy nőnek ahogy nekik tetszik.

Ja, azt nem írtam, ezt mind tapasztalatból mondom. Nekem is megcsinálták.

Ági73

Sziasztok!

Ezek az orvosi sztorik - jaj...
Nekem meg a következő hónap elején lesz műtétem, kicsit nehéz lesz itthon hagynom Lizit (csak szopik)...
Ma voltam Fül-orr-gégészeten a műtét miatt (struma műtétem lesz) és megállapította, hogy nyelvtő gyulladásom van(asszem), mert már nincs mandulám. (ha elmész dokikhoz addig vizsgálnak, hogy valamit találnak :wink: )
Nem is tudtam, hogy beteg vagyok. Semmit sem éreztem - most sem.

Ja a műtétemről is mindenkinek más a véleménye. Egyik vegyük ki minél előbb, a másik miért nem várjuk meg a szoptatás végét(már megvártuk a szülést...).

Nekem a lányom meg "1 hétig" vízfejű volt.
Halálra aggódtam magam.

Hát ennyit az egészről...

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Enikő!
Szép formás a pocakod :D A lányok nagyon édesek :P

Ancsu!
Kitti virágföldet evett. Szereti nagyon...főleg ha frissen van locsolva :roll:

Bea!
Nekem bejött a H2O2-s kezelés. Azóta egyszer sem gyulladt be a körmöm.
Grétinek is megvannak az allürjei :lol: Kitti is kezd alakulni :P

Anett!
Ne izgulj!! Kittinek is volt vesetégulata és elmúlt!! Állítólag nagyon sok kisbabának van.

Cseppek!
Zolka baba nagyon formás kis mosolygyáros
:lol:

Ági!
Szépek a gyerkőceid!! Igazán rakhatnál fel sűrűbben is képeket :wink:

Bocsi ha valakinek nem válaszoltam. Sietek,mert Kitti nemsokára ébred. Eddig dolgoztam ezerrel,mert holnap jön nagy vendégsereg és előkészítettem a husikat. Most szusszanok 1 kicsit utána Kittizek :P

Voltunk tegnap szemésznél az 1 éves kontrolon. Szerencsére minden tökéletes vele. Jövő héten megyünk mázsálásra meg hosszmérésre. Kiváncsi vagyok hogy Kitti milyen hosszú. Szeintem nagyon közel lehet a 80 cm-hez és 10 kg-hoz. Jövő héten kiderül.

Egyébként mocizni nagyon szeret :lol: Van neki 4 db különböző méretű és formájú mocija :shock:

Majd rakok fel képeket hétfőn ha eltűntek az utolsó vendégek is :roll:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett,annyira sajnálom!!!! :cry: :cry:
Nem is tudok mit mondani...............

Kép
bibi226

Bea,
nem, rendes ovi, a Fő fasoron van, a víztoronnyal szemben, a suli mellett :) miért gondoltad?

Zita,
biztos nem megyek még vissza, majd leghamarabb januártól vagy akkor már terhes leszek, még nem tudom
megpróbáljuk a bölcsit, mert ha januártól kell visszamennem, akkor előtte szeretném ha jó pár hónapot úgy járna, hogy egyből ki tudjam venni ha picikét beteg

a másik oldala pedig, bevallom, kövezzetek meg, kezdek besokallni és kell napi 3-4 óra gyerekmentesség, ezért is akarom a bölcsit Boldinak, ami vagy bejön vagy nem, valszeg nem fogja bírni

Karmen
sajnálom :(
kinövi?
Vendég

ANett,
BOldinak is van vesetágulata, állítólag gyakori
Vendég

Dancsi!
És Boldi magánbölcsibe megy? Mert sima bölcsibe kell munkáltatói igazolás, vagy orvosi javaslat, nem? :shock:
Egyébként nem hiszem, hogy bárki megkövezne, amiért nyugira vágysz! :wink:
Hány gyereket terveztek? Hármat? :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bea. örülök, hogy túlélted a dokit :)

Én is kívánok minden gyereknek (aki most ünnepelt) Nagyon sok-boldog szüli-és névnapot!
Sajna én még azt sem tudom mikor milyen nap van nemhogy névnap :?

Anett ne aggódj nekünk is volt, iagz most nem igazán értem, hogy a pocaklakodnál van ez?
A lényeg, hogy Vivinél is volt (sajos születésénel nem nézték mivel a II.korházban szültem és ott nem nézik csak a nőiklinikán) 8hónapos még nem volt mikor a házidokink elküldött Dr. Bereczkei Csabához és ő nézte neki a jobb 6mm a ball 7mm és azt mondta ez nem vészes simán kinőheti.
majd rá 2 hóra megint voltunk akkor már 4mm volt mind a kettő.
Sajan én voltam bűnös de azóta nem voltunk, mondjuk a doki nem mondta hogy vissza kellene menni mivel húzodik neki vissza, de azért csak elviszem majd.

A Szabó akiről beszélet ki pontosan? Aki a II.korházba van vagy ez másik!?

Anett a magzatvíz vételről: van egy anyuka a babacheten aki szegedi és 30 felett van jóval, neki már ilyenkor kötelező vagyis erősen ajánlott ez a vizsgálat és kérdeztem mennyire fájdalmas mert mi is 30-on túl tervezzük csak a másodikat. Szóval a lényeg, hogy amikor beszúrják az nem fáj mikor húzzák ki a tút az kellemetlen, de azt mondta túl lehet élni nem anyira borzalmas neki már 2* volt mert 1* elvetélt.

Mi már megjártunk elég sok mindent Vivi 2 hónapig szopott majd 11hónapig fejtem neki a tejet, hát nem volt egyszerű, majd közbe jött neki gy kis GOR amit hamar ki is nőtt, közbe a vesetágulat. Most meg hogy nem eszik mondjuk mikor kisebb volt akkor sem volt túl jó evő.

Valaki írt nekem privit vagy csak én gondolom ugy, mert a freemail címemre jött valami, hogy privit kaptam vagy mit és azt ott nem nyitottam meg itt meg nem volt semmi. szóval nem tudom mi volt.

Köszönöm a gratulát Vivi bilizéséhez!

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Anett közbe rájöttem csak nem javítottam, hogy a pocaklakónál van ez, sajna azt nem tudom ilyenkor mi van, nállunk vivi már 8hónapos volt mikor észrevették.

(lehet rosszúl csinálom, de nállam 2* van megnyitva a társalgó egyik helyen nézem amit írtok, a másik helyen válaszolok és írok :D :lol:

Ancsu

Ancsu

ancsuka

Csinál közülletek valaki blogot? Nagyon gondolkozom, hogy csináljak-e Vivinek, de sok értelmét nem látom csak olyan szép az a sok "cicoma" amiket be lehet linkelni.
Én a számítógépre minden nap írok naplót amit ha Vivi nagylesz eltud olvasni.

Ancsu

Ancsu

ancsuka

Dancsi,már is tervezitek a harmadik babát??? :wink:

Én leghamarbb novemberben vinném a Barnit,de lehet hogy megvárjuk vele inkább a tavaszt.
na majd látom!
az tuti hogy olyan munkát kellene keresnem ,legalábbis az elején ahova 4-6 órába is felvesznek,és közel van az Agyagos utcához!
Tud valaki valamit????
Nincs valakinek ismerőse a Rossmannál??? :wink: :oops:

Zita,igen munkáltatói igazolás az kell a bölcsibe(legalábbis a tesómékál)de úgy tudom hohy van 1 hónapod munkát keresni is.

Enikő,neked mennyi idő alatt szokott be Viola a bölcsibe???
Én nagyon félek hogy mi lesz az én drágámmal.meddig fog ordítani utánam!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Először is:Köszönjük a sok, szép, kedves szót!Bezsebeltük őket! :lol:

Sajnálom, hogy mi lemaradtunk a taliról, na nem baj, majd legközelebb!

Zita!
A képek nem szoboszlón készültek, hanem Debrecenben!Ott van egy fedett aquapark-nagyon igényes és szép- és átmentünk oda, hogy babát legalább egyszer meg tudjuk fürdetni!

Exi!
Gáborbaba nagyon szereti a vizet, az esti fürdés után megy ám a hiszti, amikor kiveszem a vízből! :lol:

Melinda!
Tényleg jófej kispasi, de már most a szeme se áll jól! :wink:

Cseppek!
Nagyon édi Zolkababa. :lol:

Enikő!
Szép pocak! :lol:

Timika!
Nem válaszoltál a kérdésemre, de a képeket látva, látom már jól van Kristóf!!! :lol:

Remélem holnapra kisüt a napocska!Szép hétvégét Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Olyan hülye vagyok, pedig jegyzeteltem, mégis lemaradt! :oops:

Nagyon édipofák a képeken a gyerekek! :lol: és olyan szépek! Mindenki nagyon büszke lehet!
Tegyetek fel minél többet!!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bocsi, hogy néha csak így beírkálok :oops:

Anett!
Hát, nemtom, én a helyedben sztem szélsebesen visszamennék a kecskeméti dokihoz. Annó én is voltam nála, valóban kicsit érdekes az embör, de mindenki dícséri, és sztem is nagyon alapos. Ha ő nem látja, akkor sztem sincs. Amikor bent voltam a Klinikán a terhespatológián vérnyomás miatt, akkor ott is volt 1 anyuka, akinek a prof bizonygatta, hogy vesetágulat van a babánál, de a kecskeméti doki mondta, hogy nincs, így ő nyugodt is volt. Mondjuk azt nem tudom mi lett a végkifejlet. Ja, és nem mondhatta, hogy de professzor úr, a kecskeméti orvos nem látott semmi eltérést, mert úgy tudom, itt Szegeden, nem nagyon szívlelik a Nemes dokit.
Azért drukkolok!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Cseppek!

Nagyon tündéri a fiad! És ügyes!!!

Bea!

Még éjjeli forgolódásom közepette is a találós kérdéseden gondolkodta, de nem tudom a megfejtést :( Milyen félidő :?:

Enikő!

Akartam már kérdezni, hogy Violánál miben nyilvánul/t az meg, hogy el van maradva a fejlődésben? (Sokszor utalsz rá, de én erről a fejezetről azt hiszem, lemaradtam.)

Nálunk is az orvoslás csődje köszöntött be :( 2,5 hónapja hordom Hajnát a bőrgyógyászatra (állítólag elgjob dokihoz) Tegnap azt mondta, hogy NEM TEHET SEMMIT..... Komolyan a sírás környékez... Még próbálkoztam: "DE hát én bármilyen diétát betartok, csak mondja meg mit tegyek!" Erre ő: "Sajnálom, de nem hiszem, hogy ez ételallergia lenne, egyszerűen nem tudom, mi ez "
Adott szteroidos krémet, amit csak heti 2x használhatunk, mert mellékhatásai lehetnek, a heti 2 pedig egyáltalán nem elég, mert ha 1 nap is kimarad BORZALOM :evil: Csak egy gyors tisztábatevés alatt véresre vakarja magát... Fogalmam sincs, mit tegyek :roll:
Vendég

Bibi: Gyorsan beszokott nem volt gond, kb 7-10 nap alatt. Imádja a bölcsit a mai napig :wink: A szülőt jobban megviseli ám a beszoktatás, mint a gyereket :) Úgyhogy nyugi, ha Barnus szereti más gyerekek társaságát, akkor nyerő lesz neki a bölcsi!

Csajok hétvégére annyi jó program igérkezik a városba mindenfelé, Ti mentek valahova (ha az időjárás megengedi) ????

Fél füllel hallottam, hogy lesz az Euronics vagy melyik áruháznak gyereknapi rendezvénye (ugrálóvár, mittoménmi..) a kenyérgyári úton valahol...a neten nem találok róla infót, tud valaki ezügyben valamit????

Zitaa: Mi lehet kimegyünk ma Violával a Corához, ha nem fog esni. Páromat hagyjuk aludni, Bogi cirkuszba megy édesapájával, én meg úgysem tudok Violával mit kezdeni itthon, mert feszt mehetnékje van :lol:
A Corában hétvégén milyen programok lesznek???
Apánk éjszakás, le kell kóccolnunk itthonról, hogy tudjon napközbe aludni....azért tervezgetek így előre..... :roll:

ceniko
Szeged

Zita,
nem, rendes állami bölcsibe megy (fel is vették oda,ahová Jozsó jár), orvosi igazolással, hogy kell neki, ami nem is kamu, a kaja terén áttörést várunk tőle, Jozsónál bejött

Bibi,
jelenleg a hátam közepére nem kívánok egy újszülött bébit, pláne nem egy terhességet, de tervbe van véve és 2* már teherbe estem úgy, amikor sosem szoktak, szóval bármi megtörténhet :)

Gira,

gasztron jártatok már?

én most viszem vissza Boldit, mert küzdünk az ekcémával továbbra is a diéta ellenére, szteroidos krémmel kenem naponta
utánaolvasgattam, hogy mitől lehet még ekcéma
kajaadalék (E-K), vegyszereke a gyümiben, láthatatlan penész a lakásban, millió dolog lehet :(
Vendég

Gira: Hát abban, hogy eleve nem úgy fejlődött mozgásilag mint "kellett volna". Szóval 7 hósan letettem és úgymaradt! Akkor hívtam a Dévényes gyógytornánszt, aki 13 hós korára elindította a gyerkőt. De mivel a mozgásfejlődés egyenes arányban van a szellemi fejlődéssel, ezért várható volt, hogy lesz más is, meg eleve a tartós magasvérnyomásos terhesség,koraszülés.....mint előzmény.....

Szóval az nem volt gond, hogy nem beszélt még (most se beszél még) de az igen, hogy rosszul kommunikál, avagy a szövegértése is rossz volt,tehát a rövid utasításokat, hozd ide, vidd oda, mutasd meg hol van apa, hol a baba, hol a labda...stbstb se értette!!!! :shock: :( :cry: Azontúl egyensúlyproblémái voltak/vannak, sokat esik kel, elveszti az egyensúlyát, megbotlik a semmiben....stb Állandóan kék-zöld a lába, karja, a fejét veri be...áááááááááááááááááá
De nagyon sokat ügyesedett amióta járunk a fejlesztőbe és a bölcsibe! Mind a kettő sokat dobott az állapotán!! :wink: :D

ceniko
Szeged

Dancsi!

Nekem azt mondták, hogy még kicsi a gasztros vizsgálathoz... vagy lehet, csak etettek???
Vendég

Nálatok is full nyűgi nap van, vagy csak mi szenvedünk ezzel? Már az éjszakánk is borzalmas volt...

Tényleg, közületek van még olyan. akinek nem alussza át a gyerkőce az éjszakát?
Vendég

Gira: Én tavaly áprilisban azaz Viola 14 hós korában vittem gasztróshoz. Szvsz nem kicsi csak állítólag ebben a korban még, adhat fals megtévesztő eredményt. Én azért ráerőszakolnám a gyerekdokidat egy gasztrós beutalóra... :evil: Több szem többet látt itt is....... :wink:

ceniko
Szeged

Anett!! Csatlakozom Mukikához, menj vissza a Nemeshez, avval, hogy itt mit mondtak, hívd fel, sürgős esetekben -és ez az-, fogad akár hétvégén is.
Elfogult vagyok a kecskeméti dokival (amit ő nem lát, az nincs sztem sem) , de okom is van rá: a tesóm terhessége.
Szeged: a baba mikrokefáliás (kisfejűség), súlyosan fogyatékos valszeg, korababa lesz, de nem is marad meg....
Rubent túlhordta tesóm, és makkegészséges.
Kecskemét: a méhlepényen volt egy ciszta, végigkövette a Nemes az állapotát, de ezt itt Szegeden soha, senki nem látta!!
És való igaz, Nemest Szegeden nem kedvelik, sok doki diagnozisa nem volt nála igaz, illetve sajnos fordítva is volt, akire azt mondták itt Szegeden, hogy tök egészséges, nagyon beteg lett -ahogy N.A. mondta, mire a szülők neki is estek...-

Amikor Lottival voltam pocakos, én is voltam a Horváth Emesénél -családban van downos kisfiú-, valóban nagyon nagy szakember, dönteni nem fog tényleg helyettetek.

Karmen! Sajnálom Orsika lábát, de remélem a betét helyreteszi neki gyorsan.

Cseppek! Nagyon jóképű a Zolkababa! Őszibaritól allergia? Pedig az első adható gyümik közt van.

Ági! Szép gyermekeid vannak! Szépen rajzol a fiad!

Zitaa! Ha nem fog zuhogni, sztem elmegyünk Lottival Rúzsa Magdira. Imádja a lányom!

Ancsuka! Ha sokat akarok olvasni és reagálni, wordben írom a dolgokat, aztán ha végeztem, sima másolással beillesztem ide.

Fibcsi! Sajnálom a műtétet! De gondolj arra, utána már jobb lesz!

Oviban készült fotó a nagylányról - imádom!!!!!!!!!!!-
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!

Nekem azt mondták, hogy leghamarabb 1 évesen érdemes elvinnem.
Vendég

Gira: Upsz.....Gerikának címeztem volna a dolgot :)

Oó, ez borzasztó. Nem is tudok mit mondjak erre a Hajnás dologra :(
Nem lehet hogy nem tudnak semmit tenni....felfoghatatlan.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira! Ez borzasztó. És mégis mit mond a doki?? Mit kell ilyenkor csinálni????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gira: Értelek, hát nem tudok mit mondani :( Mosópor (avagy az izé mosószóda) amivel mosol? vagy az ecet?, nem próbálsz meg Sensitive mosóporral mosni? Hátha.....
Vagy mivel fürdeted őket??? Azt lecserélni....
Szerintem, ha ennyire dúrva a bőrön nem bizti h kajától van.... Sztem az étel allegiának egyéb tünetei is vannak (fosi, hasfájás...stb).... Nem valami külső dolog????

ceniko
Szeged

Melinda: Küldtem privit a telefonszámommal, mi úgy néz ki megyünk ki a Corába a Magdi koncertre. Zitacicut is elcsaltam :wink:

ceniko
Szeged

Húúú, Enikő!
Ha te tudnád... :lol: Már Anna vízzel fürdetem (minden este bicajra 2 kanna :lol: ) Próbáltam sensitiv mosóport, sensitiv öblítőt, próbáltam sima háziszappant és tiszta vizet...

Melinda!
Ez az, hogy minden reménytől megfosztott azzal a doki, hogy azt mondta, nincs mit tenni, nincs több ötlete :evil:
Vendég

Egyébként az ételallergiát ő is azért zárta ki, mert
1. csak a hasán van, és nem kimondottan ekcéma
2. soha még nem volt beteg
3. hízik
4. széklettel semmi gond
Vendég

Ági :) Klasszak a képek, Dani pedig nagyon kis ügyi :)

Enikő :) Szökőévben egyszer neki is lehet jó napja (azért csak emberből van) :lol: :lol: :wink:

Anett! Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de el tudnád mondani, miért akarják veled megcsináltatni ezt a vizsgálatot??? Tegyük fel a rosszabbik variációt, hogy Málnusnak vese tágulata van. Oké és? Mit tudnak vele most csinálni???
Ha esetleg mégegy UH-t akarnál csináltatni, továbbra is tudom ajánlani a Győrfi Mátyást a Praxisból.
Azt nem tudom, fáj-e az amnio, nekem szerencsére nem volt, a babának biztos nem fáj, de tuti, hogy félnek tőle, mert menekülnek a tű elől :( Egyébként mondom, nem tudom, mit akarnak konkrétan nézni, de az anyai vérből is el lehet végezni vizsgálatokat, csak az fizetős. Ha érdekel, utánanézek.

Fibcsi! Jobbulást kívánok!

Csibe :) Ne haragudj, hogy elfelejtettem válaszolni!!! :oops: :oops:

Gira! Basszus nagyon nagyon sajnálom, hogy nem találjátok a megoldást :( :( Kihez jártok?
Kristóf még nem alussza át az éjszakát, többször is ébred.

Melinda :) Gyönyörű Lotti a képen!!! :D

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Szabó prof jellemzését nagyon eltaláltad, itt röhögök már vagy fél órája, hullajó :lol: 100%ig egyetértek.

Gira!
Kihez jártok bőrgyógyászhoz? vidd magánba!
valaki bizti tud egy jót, akihez mi járunk ő is jó, én 10éve járok hozzá.

Anett!
az nekem is frucsa volt h. kecskeméti doki nem vette észre :shock:
pedig állítólag tényleg nagyon alapos, jobban mint itt bármelyik.

Bea!
erről nem tudok, lehet h. nem egyről beszélünk, sz.tem soha nem dolgozott ott.
Vendég

KInga!
Kittinek Boldog szülinapot!
Vendég

Ági!
Boldog Névnapot Alexandrának!
Vendég

Dr. Karg Eszter Gyerekklinika
Vendég

Gira!
sz.tem már azzal is jobban járnátok ha a bőrklinikára vinnéd.
írok privit.
Vendég

Kinga! Isten éltesse az 1éves Kittit sokáig!!! :) Képeket kérünk az ünneplésről!

Ági! Boldog névnapot Szofinak! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett! Nekem volt amniom, nagyon féltem, de cseppet sem fájt, tényleg még annyira sem éreztem a szurást mint egy vérvételt. Én is ugy tudtam, nekem ezt mondták hogy 3-4 hét a tenyésztés, nem hallottam még rola gyorsitani is lehetne, de jo lett volna ha nekünk sem kellett volna annyit várni az eredményre!

Bölcsi. Igen kell igazolás de olyat bárki adhat, vállalkozó is, nekem több ismerösöm be tudta igy tenni a gyerekét szoval megoldható.

Melinda! Megértem hogy miért szereted ezt a képet!

Zita! köszi, ha tudsz számlaszámot érdekelne, nem tudok hatalmas összeget befizetni de jolesik tudnom tudtam öket támogatni. Igen, erre gyüjtenek, erre gondoltam, csak nem emlékeztem pontosan. Aranyágnak akartam fizetni, de aztán olvastam ez, és hát akkor inkább Szegednek legyen segitség

Dancsi! hát csak remélem Orsi kinövi ezt hogy ennyire eleven. Néha arra gondolok nem hiperaktiv-e.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ancsa! Ez a genetikus Szabó, a korházban is van 2, meg a klinikán még 1 de nem azokról beszéltük, hanem aki a gen. intézet vezetöje

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira,
annyit megér sztem, hogy ránézzen egy gasztros doki

Anett,
csatlakozom az elöttem szólókhoz, a kecskeméti doki a legjobb az országban

egy barátnőmnek találtak valamit szegeden uh-on, felhajtottuk neki a legjobb uhos dokit és kecskemétre küldték, kiderült tévedés történt

a kislánya 1,5 éves makkegészséges

Kittinek boldog szülinapot, Alexandrának pedig boldog névnapot kívánok!
Vendég

Kitti! Nagyon boldog szülinapot kivánunk mi is!!
Szandi! neked meg boldog névnapot!
Anyukák meg fotókat tegyenek fel!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: