Sziasztok lányok!
Köszönöm szépen hogy meghallgattatok, nagyon aranyosak vagytok! Odáig már eljutottam, hogy a durcamasina fölvette a telefonkagylót és a fülembe üvöltötte a bánatát...

Nemtom, most nyugodjak meg? Még kicsit később este elválik, hogy mi lesz... Van ez a "Egy lépéssel előrébb" program, szerintem jólenne, mert pont olyanoknak találták ki, mint amilyen Ő (tartósan nem dolgoznak mert a szakmájukban nem tudnak elhelyezkedni, nehéz körülmények között élnek). Csak valahogy elő kéne neki adnom, vagy normális szóra bírni... Nem tudom hogy fog menni...
eva: nem tudom bejön-e, ő stabil jövőt jósolt a párommal és babát 1,5 - 2 éven belül, szóval hamar! Ez jelen pillanatban elég esélytelennek tűnik így... De nekem alapjába véve az volt furcsa, hogy megmondott rólam mindent: mikre gondolok, mi bánt a legjobban, mi miatt aggódok, pedig semmit se tudott rólam. Egészen máig abban a hitben voltam, hogy a sulit se tudom befejezni, mivel nehezen megy a tanulás. Ma volt az utolsó vizsgám, amire tulajdonképpen egyest kapni mentem el, és amióta a tanár közölte velem, hogy ötös lett, nem térek magamhoz!!!

Ő pedig azt jósolta, hogy be fogom fejezni! Szóval... talán valami reláció van benne!
melcsi6: köszönöm szépen a marasztalást, nagyon aranyos vagy! boldog vagyok, hogy nem néztek ki innen, csakmert nem passzolok teljesen a képbe!

És aranyosak vagytok, hogy próbáltok megnyugtatni, de majd meglátjuk mi lesz!
ÉÉÉS persze nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb összejöjjön a pici, a csigabigaházikósoknak pedig gyönyörű és egészséges babákat kívánok!!!!