A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Áfi!
Csak engem az a 8% is sok amit, mondott a doki az előfordulásra. Megőrülnék, ha valami baja esne csak mert én szerettem volna átlni milyen is másként.
No menek előkészíteni a kaját, mert lassan étkeztetés van!
szilbee

Persze tudom!Nekem is hiányzik az érzés!De nem is baj,mert a császárnak köszönhetem a fiam életét!

Megyek a gyerekért!
Sziasztok!!

Kép
Kép
ancsa81

Szilbee,
én erről a 8%ról egészen mást tudok (0,1% alatt)... és ha szét is nyílik akkor sem végig, tehát a baba nem fér át rajta.
Mindegy is, ezt úgyis mindenkinek az orvosa dönti el.
Vendég

gaby köszi a választ szilbeenek!

akkor várok még!

nem tok itt lenni többet, mert mentorkodom ma is!
Vendég

Áfi!
Nekem csak az lenne az elfogadható, ha 0% lenne az esély a szétnyílásra. De én úgy alapból mindennel így vagyok... Túl óvatos... :oops:
szilbee

Hát remélem hamarosn hoszzá tudok szülni (szólni) a témához :lol:

Kép
gaby25

Gaby :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Gaby,
:lol: jó volt!
Szilbee,
semmire nem 0% az esély.
Vendég

Babaimado üzent:

Megjöttem vérvételről a múltkor a hcg 11 volt, progeszt. 78
most fordítva van tehát nem csökk., hanem nőtt tehát terhes vagyok de ez sajnos AKKOR SEM jó , mert vagy méhenkívüli
vagy nem fejlődik rendesen vagy elment, de még valami szövetdb van, ami miatt a szervezet terhességet észlel tehát
vagy magától lemegy 0-ra a hcg, vagy -még akkor is, ha a mensi megjön, ha nem megy le 0-ra, akkor küret ha küret után sem, akkor méhenkívüli

Mindenkit puszilok!

Doki azt mondta, hogy ebből nem lesz baba ha a szervezet maga nem intézi el, akkor nekik kell! :cry:

Kép
bettike
Eger

((((((((((((((((((((((((((((((((((((BABIM))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi!
Az mindegy. Nekem akkor is a gyerkőcöm élete a fontos és ezen nincs mit vitatkozni! :wink:

No menek pihizni!
szilbee

Baba
a francba :cry: :cry:

Kép
gaby25

Babaim!
Nagyon sajnálom! Kép
szilbee

((((((((((((((((((((((((((((Babaimi))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
melcsi6

Megjöttem az NST-ről, az értékeket alacsonynak találta az orvos, így szombaton is kell mennem :( , meg hétfőn is.

Csak akkor ment 140 körülire az érték, amikor mozgott a babó, előtte utána 100 és 110 között, ami alacsonynak számít :( .

Remélem nem lesz gond, de inkább megyek többször, minthogy valami baj legyen.

Puszi mindenkinek, este jövök és írok.

Melcsi

Kép
melcsi6

babim! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Babaimi: ölellek!!!! Ha tényleg ez a helyzet, remélem, hogy a legfájdalommentesebb megoldás fog bekövetkezni :-(

Rólam: most már végérvényesen, visszavonhatatlanul és igazából is 1 CN !
Egyben köszönöm a drukkokat is! Eltettem őket a következő ciklusokra!
szezso

Sziasztok!

Baba, :cry: !

Bettike, te hogy vagy?

Szezso, :cry: !

Boni, hőd szépen fent!

Melcsi, te még egyben :wink: :lol: !

Én meg vagyok! Hőt nem mértem, mert beteg vagyok!! Mensi, barna eddig sehol!! Viszont torokfájás, fejfájás, nátha nálam van!

Kép
kata05

Kata! Köszi kérdésed és mivel angolt tanulsz ezért kérdésedre a válasz:

So, so!

Remélem nem hagysz bennünket holnap teszt nélkül! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso! Hát nem örülök! :evil:

Melcsi! És te ennyire biztos vagy benne, hogy szombaton és hétfőn is még csak NST-re mész?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Babaimádó, rettenetesen sajnálom a veled történteket!

Szezso, :cry: , drukk ehhez a hónaphoz!

Melcsi, ha betöltöd a 40-et (hetet :wink: ) be kell feküdnöd a kórházba, vagy ezt még nem beszéltétek meg a dokival?

Lili????????

Császáros dologhoz szerencsére én sem tudok hozzászólni, de nekem most 2 ismerősöm is úgy volt, hogy a doki uh-val megnézte a hegvastagságot, ami végül is jó volt, de nem kockáztatta meg a normál szülést. Mert ha csak egy kicsit is nyílik szét a heg ugyanott van az ember (sőt még rosszabbul is jár) + a bébi is fertőzést szedhet össze.

Kata, jobbulást és drukk a holnapi teszthez!

Én ma reggel 3/4 7-kor már sorban álltam az SZTK-ban sorszámért, majd utána sorban álltam, hogy leadhassam a laborpapírom, így 1/2 8-kor már le is tudtam ülni. 8 után már sorra is kerültem, ezután megettem a zsemlécskémet, lehajtottam a teácskámat és vártam, hogy leteljen az 1 óra. Eredmény holnap.

Kép
Kép
robcsi03

Mivel pesszimista vagyok :lol: ,így a válaszom ha lesz miért tesztelnem akkor nem hagylak titeket teszt nélkül! Bár hugi fogja megírni az eredményt, mert estig nem leszek gépközelben!

Robcsi, bizti jó eredményed lesz!

Kép
kata05

OFF!

Sajnos el kellett altatni a kutyusom! Igaz, hogy nagyon öreg volt már! De akkor is! :(
Jött a doki, hogy beoltsa, de azt mondta, hogy már sajna ennyi és el is altatta! Én meg nem is voltam otthon! És már el is vitték! :(

A francba!

Kép
bettike
Eger

Bettike, ezt nem mondod komolyan?!DE MIÉRT?????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: (mondjuk én nagy állatbarát vagyok)

Kép
kata05

Kata! Naggggyyyon öreg volt! Már alig hallott és alig látott, menni is nagyon nehézkes volt neki! Az elmúlt hetekben pedig már amit megevett gyakran visszajött És az állatorvos ezt látta jónak, mert már csak kínzás lett volna neki! :(

Kép
bettike
Eger

Tudom, hogy neki így jobb!

Kép
bettike
Eger

Csak vele nőttem fel! :cry:

Kép
bettike
Eger

Melcsi!
Nem lesz baj!! Csak már kifelé vágyakozik a picúr! ;)
szilbee

Bettike, nagyon sajnállak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Bettike! :(
Tudom milyen rossz érzés, pláne, hogy nem készülhettél fel rá. Nekem a cicám ment el hasonlóképpen.
szilbee

Köszönöm csajok, nagggyon! Tényleg!

Kép
bettike
Eger

Bettike
a fene, még el sem tudtál búcsúzni a kutyustól :cry:

Szezso
ribanc piri :twisted: jó lenne ha hozzám most végre nem tolná ide a képét :evil:

Melcsi
most már mindjárt itt lesz a nagy nap, egy két NST-vel több vagy kevesebb :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bocsi h el voltam tűnve, de ma tettem le az utolsó vizsgámat az államvizsga előtt , elég húzós időszakot zártam a suliban! sajna én már csak drukkolni tudok ide bejárni hozzátok, ha nem bánjátok, mert a mai nap folyamán szólóvá váltam! Ma reggel még úgy ébredtem h rá gondoltam, de úgy fogok lefeküdni, hogy fölösleges lesz rá gondolni!

Nem is szomorítalak tovább titeket a siránkozásommal! :(
lilaliba

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nem férek a géphez. Hőm ma reggel 37,1, teszt halvány pozitív, és elkezdtem barnázni. Hasam nem görcsöl, csak fájdogál a jobb oldalon. Ott volt pé. hányingerem van, cicik feszülnek. Nagyon félek, hogy ebből sem lesz baba.
Este még jövök.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lilaliba! Szerintem nem szomorítasz minket!
És attól még gyere nyugodtan bárhogy is alakult, vagy alakulni fog!

Azt hiszem, hogy jó társaság vagyunk nagyon! Én legalábbis büszke vagyok itt a csajokra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Lili! Nem hívod a dokid?

Kép
bettike
Eger

bettike: köszi szépen, ígérem be fogok nézni. Csak most olyan nehéz, igazából nem találom a helyem! És nem tudom pontosan mit csináljak, mert bármi is történt, nem tudom gyűlölni, sajnos szeretem! és bocsi, hogy így rátok zúdítok mindent, de itthon nem mondhatom el senkinek se, a barátnőm babázik, nem akarom őt ezzel zargatni ígyhát maradtok Ti... Sajnálom :cry:
lilaliba

Lili: drukkolok és szerintem nincs semmi baj, de a dokidat érdemes lenne felhívni! ilyenkor távozhat egy kis vér a beáhgyazódás végett is, de hogy megnyugodj, szerintem hívd fel az orvost!
lilaliba

BImcsi :cry: :cry: :cry: :cry: Tényleg nagyon nagyon :cry: :cry:

SZezso, a macska rúgja meg, hát én holnapra vártam a nagy tesztelős napot :cry: :cry:

Boni, ejnye bejnye

Melcsi, ez az NST érték mit is jelent pontosan :roll: Hogy még nem akar kijönni a babó :roll: Bocsi tudatlanságomért.

Kata gyógyulj meg minél hamarabb.

babancs, liza gyerekek hogy vannak?

Szerika egyben vagy még, vagy kettőben :wink: ?

Purc

Kép

Kép
purc

Lili!
Én is barnáztam az elején, sőt volt hogy kicsit vérezgettem, csak úgy rózsaszinesen. Nem lesz semmi baj!! Pihizz egy kicsit és ha nagyon nyugtalan vagy hívd fel a dokid!! Minden OK lesz!!!! :)
szilbee

LilaLiba!
Sajnálom! :? :cry:
szilbee

Lili
neked múltkor halvány + után lett a negatív, én azt hittem te kapsz utrot :shock: Nagyon rukkolok, hogy minden rendben legyen, purc is barnázott ám

Lilaliba
meg lehet kérdezni, hogy mi az oka, hogy szóla lettél? :? És tuti nem lesz békülés???

Bettike
igazad van, jó csajok vannak itt, jó a társaság :) jól beszéltél, Uff :lol:

Kép
gaby25

lilaliba sajnálom :cry:

Lili, szerintem ne aggódj, mondjuk dokit lehet fel kéne hívni. De ne idegeskedj! ez nagyon fontos, és tudom baromi nehéz, de próbáld meg.

Purc

Kép

Kép
purc

szezso az a mocsok piri! :twisted: sajnálom!

katám gyógyulj meg, tesódnak mond meg, tudja a telcsiszámom, szertném tudni a teszt eredményét majd smsben, mert ésn holnap vidékre utazom, nem leszek vasárnapig!

lili juj. drukkolok, hogy minden ok legyen!

bettike sajnálom a kutyusodat, nagy ölelést küldök neked is!
Vendég

Jól eltűntem? :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

(((((((((((((((((((((lilaliba))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

szilvaq eléggé! merre jártál?
Vendég

Gaby: egyáltalán nem titok! a (volt)párom egy ideje már munka nélkül van. Segítettem neki abban, hogy beadtam az önéletrajzát pár helyre a neten. Alkalmazták is, meg volt a szerződés, de a nehézkes bejárás miatt kirúgták, késés miatt. Ledolgozott 2 napot, ami kb 20 ezer Ft-ot jelent! Abból ő már tovább tudna lépni (bérlet, kaja, mimás), de közölte vele a főnök, hogy nem fizet és most engem tett felelőssé! Rám vágja a kagylót, föl se veszi, vagy egész egyszerűen kinyomja... Szóval ebből nem tudok mire következtetni! Küldtem neki egy sms-t, hogy dobjon 1 viszahívót, ha érdekli, hogy hogyan kaphatná meg a pénzét és dobjon 2-t, ha szakítani akar! Persze egy visszahívót se kaptam! Többet már nem erőlködök! 4 perc múlva temetésre kéne mennem de szerintem itthon maradok és kisírom magam, mire hazajönnek a többiek, ne lássák rajtam... szilbee, purc, köszi nektek is a megértést!!!
lilaliba

Lili, jól mondja gaby, én is barnáztam, és görcsöltem, és vártam a mensit, na azóta sincs :lol: Nem jelent feltétlenül rosszat. De ha voltál már ilyen helyzetben, akkor dokibácsinak kéne szólni írjon pogit.

Purc

Kép

Kép
purc

Nem akarok senkit sem megbántani.... nem miattatok tüntem el, hanem próbáltam egy kicsit nem a babatémára gondolni :( De eddig bírtam nélkületek. NE HARAGUDJATOK!

Vissza fogok olvasni, hogy kivel mi történ e hosszú idő alatt. :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

lilaliba, szerintem csak kicsit gondolkoznia kell. Megnyugodnia, biztosan dühből csinálja ezeket, és nyugodtan már másképp fog gondolkozni. Szerintem ezért nem hívott vissza. Ha meg emiatt szakít veled, mert te segítesz, akkor (magánvélemény) lehet jobb, ha megy. :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: