Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most elkezdtem szedni Dr. Lenkeinek az életerő alap "csomagját" 7 kapszula/bogyó van benne (immunerősítés céljából, meg hogy jók legyünk a következő beavatkozásokra

) és ezeket tartalmazza.
Összetétel: A-vitamin 10000 NE, D-vitamin 400 NE, E-vitamin 400 NE, C-vitamin 1000 mg, B1-vitamin 300 mg, B2-vitamin 50 mg, Niacinamid 50 mg, (1-1 darab naponta)
A végén ásványi anyag komplex és nyomelem komplex tabletta van (össze két szem) Ezeket tartalmazza:
Panthothénsav 50 mg, B6-vitamin 50 mg, B12-vitamin 50 mcg, Biotin 50 mcg, Folsav 100 mcg, Kolin 50 mg, Inositol 50 mg, PABA 50 mg, Kalcium 500 mg, Magnézium 250 mg, Vas 18 mg, Cink 15 mg, Mangán 4 mg, Réz 2 mg, Kálium 45 mg, Jód 225 mcg és 72-féle nyomelem.
Ehhez gondoltam még szedem a béres gravidát, napi két kapszula méhpempőt, meg egy másik Nature min (forever-es) nyomelem tablettát (ezt tesom ajánlotta, orvos) és még az aloe vera berryt is iszom és most azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek folsavat szedjek még vagy elég ami az ásványiban van meg a béres gravidában? Kriszti Te bitzos értesz ezekhez és meg tudod mondani, hogy mennyire ütik ezek egymást?
Ja és hallottam, hogy van a perui maca ami a hapsiknak jó, ezt használta már valaki, mert most a párom elkezdte ezt használni és állítólag a nőknek is jó?! Tudtok erről valamit?
Most nagyon fel akarjuk tunningolni magunkat a következőre, hogy minden rendben legyen és persze az se baj, ha spontán összejönne a baba, de nem szeretnénk ha augusztusban mikor majd mehetünk ismét, akkor gond lenne a párommal és én is jó formában akarok lenni!
Nefke