Sziasztoooook!
Ujra van net es ujra itt!!!

Mar ugy hianyoztatok, elvonasi tuneteim voltak!
Melcsi aranyos vagy, hogy aggodtal!
Mindenkit vegig olvastam!!
Ilda, micsoda egy hajasbaba Elina! Nagyon edes!!

Mindenki babaja hatalmas hajjal szuletik? Tok jo!
Eliza nagyon cuki, ahogy DOmcsi mosolyog!
Bogyra orulok, hogy itthon vagy. Ma volt a tv-ben, hogy a terhesegi magasvernyomasra nagyon jo az eper!! Tudom te nyomattad rendesen, DE csak magaban a gyumolcs, nem turmixba, sutibe stb. Szoval egyed egyed egyed!!
Jujj Gabi nagyon drukkolok neked holnap, most olvastam, hogy miert is kell bemenned! Tul leszel rajta,kezedben lesz a kisfiad es ez a legfontosabb!!
Velem nem sok tortent az elmult masfel napban. Nekem is jott dugo megint, meg gorcsolgettem tegnap, ma meg csak hulla vagyok. Reggel kitakaritottam, foztem, itt volt tesom, atmentunk anyumekhoz, most meg labakat felpakolva ulok es a derekamtol lefele mindenem faj!!!
De asszem nem szulok meg egy darabig, aminek orulok is, meg nem is!

De szerintem Ricsike kivarja az idejet...bar mar szivesen lennek vele idekint.
Minden esetre Nikiekhez hasonloan mi is kielvezzuk az utolso kettecsken toltott hetvegenket most.
En hetfon megyek CTG-re, azt mondta a doki azert minidg kis csomaggal menjek, de ugye nekem is a mehszajam zart, az a fel ujjnyi, semmi.....meg nem illeszekdett be Ricsike feje...szoval...van ido.
Anyukam persze belem akarta ma beszelni, hogy fel van puffadva a szam, persze nem..tesom szerint sem, de o mar annyira kint akarja belolem a babat!
Tegnap ota Ricsike nagyon aktiv, egesz nap mocorog. Es komolyan lanyok minden reggel lenyom 6 fekvotamaszt!!

Pontosan 6 olyan kidudorodas egymas utan gyorsan!!!! Nagyon cuki!!!

MOst is szet akar nyomni es valahol a hasam kelloskozepen probalkozik kibujni!
Doo, Dori, Famo koszi a tanacsokat, jol jonnek ezek nekunk. En is kiolvastam a suttogot..hat kivancis leszek, meg tudjuk-e majd valositani a tanacsokat!!
Bringa hol vagy? Minden oke? Biztos faradt vagy!

Ha pihizel, igazoltan vagy tavol!