Sziasztok lányok!
Napsugaras jó reggelt mindenkinek!
Olik: Jaj de jóóóóó!!! Nagyon halk gratula!! Én tudtam, hogy hamar összejön.
Panda: Örülök, hogy minden jól ment, pénteken sokat gondoltam rád két róka között.
Judy: Nálad mizújs?
Nem voltam már napja, úgyhogy nem baj, ha regényt írok??
Itt vagyok, itt vagyok újra. Legalábbis egyelőre. Pénteken talán még emlékeztek, hazavitt a párom a munkahelyről. Olyan rosszul voltam, hogy nagyon megijedtem, semmi nem maradt meg bennem és a végére jártányi erőm sem volt. A helyzet kicsit javult a hétvégén, nem hánytam, de nagyon rosszul voltam, gyakorlatilag minden szag öklendezést, illetve egyre inkább hányást okozott, legyen az egy banán, sült csirke vagy tej..

Csak fekve voltam viszonylag jól, de csak abban a tekintetben, hogy akkor nem hánytam, viszont legyengültem és fogytam, fogytam....Hasonló lehet a helyzetem Ninikéhez....
A legkellemetlenebb, hogy nem tudni, mikor csap meg egy illat vagy szag, amit másodperceken belül róka követ. Lehet ez a nyílt utcán, vagy buszon is....
Aztán tegnap új probléma merült fel, ha eddig nem lett volna elég, rengeteg a gyomorsavam. Tudtok erre valami megoldást? Alig tudok enni, mindentől rókáznék, de a sav csak termelődik és termelődik, a gyomrom fáj és én most piszokul félek, hogy gyomorfekélyem lesz. Most folyamatosan teázom és kekszet eszem, jobb is...Van valami savkötő, amit várandósan lehet szedni???
Hétfőn megvolt az UH. A doki kiidegelt, mert legalább egy idegörlő percen keresztül semmit nem mondott, csak nézelődött, majd elkezdett diktálni a védőnőnek. Nem sokra emlékszem, mert arra figyeltem, hogy vajon van e szívhang. Végül nem bírtam tovább és megkérdeztem. Néz rám a doki nagy szemekkel: Hát persze, hogy van!!!- én meg elszégyeltem egy kicsit magam. SZóval a babó akkora, amennyinek lennie kell, illetve 2 nappal van "lemaradva", ha lehet ilyet mondani. Azt mondta a doki, hogy nagyon elbújt, máris szégyellős. Mint az anyja.
Kövi időpont: június 4, ha addig nem lesz semmi gikszer és nem nyúvadok ki....