A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vot,
ó, akkor ha 2 fiam lesz, akkor mindkettö rám fog csatlakozni? :lol:
érdekes, nálunk is ez van: én apám Bálint mindene, öt szereti a legjobban, mindig öt emlegeti :) pedig hát.... :roll: :)

elöször nadi tanfolyamra akartam menni, akkor kiderült h (ahogy irod is) terhesség 6. honapja után már nem lehet. ezt a kezelés-sorozatot helyette ajánlotta az ürge. és végülis ez szülés elött lesz, amiatt is szeretnék menni (hátha segit....) :wink:
fibi

Mása,
Tudom, h nem tűntél el annyira, de egy ekkorra pocakkal már nem ér ennyi ideig nem jelentkezni :wink:

Zsanci,
Jobbulást Nektek!!!

Rec,
Nagyon jó ez a kép, nagyon édi Benkéd rajta :D

Votiv,
Nagyon jól hangzik ez a kezelés :) Mindig olyan jó témákat írsz le, még sok ilyet :)
Amit Nuknak írtál egy kicsit elgondolkoztatott az urticáról. Írtad, h lehet ellenhatás. Én még mindig szedem az urticát naponta 2x5 szemet (mióta megszületett Adél), ugye ez még nem jelenti azt? Vagy igen? :?

Zuzi,
Akkor majd mindjárt írok mailt :)

Nuk,
Jobbulást!!!

Kisün,
Tök jó, h felvették Dócidat :D

Rídonli,
Üdv itt és gratula a gyerkőcökhöz :)

Indi,
Nagyon jó ez a kép. A szőkeség az említett unokatesó? Nagyon helyes, úgy látszik családban marad :wink:

És ÉLJENEK A BOTONDOK!!! :D NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT MANÓKA BOTODJÁNAK!!!! :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tud nekem segíteni vki abban, h Dr Bálint Sándor magánrendelőjében milyen árak vannak?

Sikerült bekerünli hozzá :), de a rendelő asszsiztense nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, h vigyek magammal pénzt..

Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
vercsi15

bakker, egyetlen pihenőnapomon bejelentkezik a védőnő :evil: miért nem a nehéz sorsú asszonyokat látogatja hetente??????

votiv 8)
votiv

Votiv,
Hát nekem nincs minden rendben a csakrás leírásod alapján, de Marci már majd 7 kg.

Fibi,
És ha popsikrémet kennél rá, hogy ne legyen száraz? Hátha az a gond.

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni: nem ér ilyeneket írni, az én gyerekem még épp, hogy elhagyta az 5 és fél kilót. :shock:

Kép
Kép
tinu

Rídonli,
én eltés voltam, picit tanítottam a pázmányon, férjem meg állandóan ott tanít, és ahogy Zsanci, valszeg te sem tudtad őt kikerülni (angol-amerikai töri és országismeret) :wink:

Leni,
dettó így éreztem én is, ezért is furcsállottam Marcinál ezeket a gondolatokat :oops: lehet, hogy igaz, hogy a fijába teljesen szerelmes az ember??? :oops:

Zsána,
fijúknak továbbra is drukkhegyek!!! :D

Votiv,
hazudnék, ha azt mondanám, hogy a csakra-leírást is annyira ittam, mint a cs-terápiáét mert túl földhözragadt vagyok :lol: de ezt is élveztem :)

vera
kisün

Rídonli még 1x,
kanizsai-úti óviba fog menni egy jó ismerősünk lánya, őt esetleg ki tudod kérdezni, írok privit :lol:
kisün

egy tavalyi minimálbér bruttó összegét, a belőle levont mnyp hozzájárulás összegét megmondaná valaki? volt ugye 1 havi minimálbérre bejelentett munkám - persze nem kaptam róla papírt, de az adóbevalláshoz kell...

Ja, és nem tudtam regisztrálni magam ezzel a programmal az epeh-nél - pedig esküszuöm, írni és olvasni is tudok, sőt többnyire értelmezni is az olvasottakat...

indianyo

Sziasztok!
Koszonom szepen a kedves fogadtatast, es a jo tanacsokat ,es johireket a dokimmal kapcs.-ban.
Rolunk meg annyit, (kerdezgettek paran): Budapest elott eltem Szekesfehervaron majd 5 evet, elotte Kaposvaron 3-4 evet ,elotte Hodmezovasarhelyen 3 evet ,es meg ezelott majd egy evet BP-en....eredendoen meg Vajdasagbol szarmazom :lol: A csemetem bennem ( nem szeretem a pocaklako kifejezest....sorry) 19 hetes :roll: es azt mondtak szombaton, hogy kislany lesz, amit a megerzeseim is megerositenek. Oktober 10 "korul"-re vagyok kiirva, a doki szerint (meg szerintem is): "majd jon az a gyerek ha itt az ideje" :D
Orulok, hogy a dokimrol mindenkinek jo velemenye van ( ez megnyugtato) szulesnot, pedig kb. olyat keresek, mint amilyet Leni irt ( nem kell hogy babusgasson, csak legyen turelmes es figyelmes, es az alternativ dolgoktol se zarkozzon el....tok mindegy hogy fiatal vagy idos. asszem ennyi).
Zsancinak jobbulast kivanok a porontyoknak!
Ja ,es Moni ,Tinu: en mar mindkettotokre irigykedem. En annak is orulnek, ha mar oktober lenne es kibujna az akarhany kilos gyerkocom, aki pillanatnyilag meg csak 300g :wink:
borsoly:)

Zsanci
Jaj, úgy megnevettettél!!!
Jobbulást gyerekeknek...

Szia Rídonli,
Én is rídonli voltam jó sokáig, úgyhogy én sem utállak. (Mint ahogy más se itt.)
Én hamarosan zuglói ovikról tudnék - de nagyon keveset - mesélni. Viszont bármilyen ovis téma érdekel, helyszíntől függetlenül, mert annyira ismeretlen terep még számomra.

Neet,
Otthon herevere anya... én is ez vagyok :P

Popsikrém rajta lesz a listámon, ha egy lakatlan szigetre kerülnék.

Móni
Kép
Kép
monisa

[quote="votiv"]L írta:votiveni, bármikor lehet menni, nincs ellenjavallat!
a csajszi még a tesóját is kezelte vajúdás közben. csinált nála egy stillpointot, és a fél napja tartó, gyenge, rendszertelen fájásai rendeződtek, és azt mondja, fájdalom és sérülés nélkül megszült 2 óra alatt... :shock:

Istenem! ha léteznek ilyen "praktikák" (a szó legjobb értelmében), miért nem kezdik el tanítani ezerrel??? Szerintem sorbanállás és mélyen pénztárcába nyúlás lenne az efféle tudással bíró szülésznőkért :shock: Vagy csak naív vagyok??? És sokaknak továbbra is jó lenne "ingyér" a gerincérzéstelenítés meg oxitocin meg egyéb gyogyók? :roll: :roll: :roll:

ööööööööö, Votiv és Fibi, ha lehet még csatlakozni, én is szívesen mennék prána nadizni! :wink:

Mása, tényleg jó, hogy jöttél!!! És tökre irigyellek, hogy Orsid szereti a pocakot!!!! :oops:

Ugye Zsnaciék nem dőltek ki mind4-en??? :roll: Gyanús ez a csönd.... :?

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Móni, olyan nagy baj egyikkel se lehet :wink:
egyébként sem a tökéletesség a cél, hanem hogy úgy-ahogy menjen a szekér :wink: :D

Curse, sztem nyugodtan hagyd abba az urticát, és próbáld ki pár napig nélküle. fél év - ez már tényleg elég hosszú idő egy homeopátiás szernek, ideje szünetet tartani. de ne ijedj meg, megleszel nélküle :)

votiv 8)
votiv

Tinu,
Nem ér olyanokat írni, hogy te egy 5 és fél kilós gyereket emelgetsz és cipelsz!!! (fáj a hátam, a lábam... - próbáltam nem adni neki enni, de kiabált :lol: )

Móni
Kép
Kép
monisa

[quote="votiv"]b írta:votivakker, egyetlen pihenőnapomon bejelentkezik a védőnő :evil: miért nem a nehéz sorsú asszonyokat látogatja hetente??????

Talán mert Nálad sokkal jobban érzi magát? Felüdülni jár ő hozzád, nem dolgozni....! 8)

Tudom, ilyenkor nem jut az eszébe jó kis ürügy az embernek - de szerintem köv. alkalomra készíts be a tarsolyba valamit, ha olyankor akar jönni, amikor te nem szeretnéd. :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

[quote="monisa"]T írta:monisainu,
Nem ér olyanokat írni, hogy te egy 5 és fél kilós gyereket emelgetsz és cipelsz!!! (fáj a hátam, a lábam... - próbáltam nem adni neki enni, de kiabált :lol: )

Detttó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is "kényszer-erőművésznek" érzem magam, mikor másnak a 2,5 évese olyan súlyú, mint nekem a 1,5 éves.... 8) :wink:
leni

Móni: ha ez vigasztal, az én térdem 5,5 kilótól is fáj. :wink: :D

Kép
Kép
tinu

Leni!
Kia szuleszno akirol irtal? sorry, de vak vagyok es nam latom alant :oops:

Sziasztok!
Ez a csakrás dolog állati izgi! Mi ma megyünk gyereket mázsálni (és sajna szurizni :? ), na, ma minden eldől :D
És akkor ezek szeritn, hogy több tejcsi legyen, többet kell huncutkodni :oops: :D Hajrá lányok, előre a tejcsiért 8)

Indi!
Nagyon beindult a Micimackó szolgálat! Tegnap egy csomóan telefonáltak, én épp játszón voltam, és mondtam az egyik csajnak, hogy akkor szerdán várjuk (mostanában fogalkmam nincs, milyen nap van, én a jövő hétre gondoltam :roll: ) Erre ma beállított :lol: És B annyira elvolt vele! Bár fogalmam nincs, mire kellene odafigyelni a választásnál, de az mindenképp pozitívum, hogy B odáig volt tőle! Nem akarta hazaengedni :lol: És hangosan kiabált utána, hogy szia Nóri :lol: Egy bajom volt vele, hogy nagyon kis halkszavú, nem elég határozott. De még jön 3 jelölt. És az is jó, hogy ez a csaj csak 700 forintot kér!
Még egyszer köszi!

Kata!
Nagyon nehéz dolog ez a másra bízás! Én is alig tudtam ma rávenni magam, hogy átmenjek a másik szobába :roll: De én úgy tudom, hogy 1 éves korra kialakul a tárgyállandósági képesség, azaz nem hiszi azt a ded, hogy soha többé nem fog látni. És szerintem az is fontos, hogy kezdetben a saját megszokott környezetében vigyázzon rá valaki, mert az plussz biztonságot ad. Én, ha rábízom B-t mondjuk a nővéremre, ő mindig itthon van vele, vagy egy már ismert játszótéren.

Curse!
Köszi! Nővérem most próbálja kicsinyíteni a képeket :D

Vera!
Ovi! :D Szuper!

Borsoly!
Na, Te is bejártad már Tolnát Baranyát :lol:

BOLDOG BOTI NAPOT! :D

Ma megyünk az új kecót megnézni, és beugrunk Ancsiékhoz is!
zuzmo1

Zuzmo:
igen, volt szerencsem par varosban megfordulni, de igy a jo :)
3 evre vagyok hitelesitve...aztan beindul bennem a nomad lelek :)
nemtom gyerekkel hogy fogom tudni kielegiteni ebbeli igenyeimet, de max veszunk egy jurtat es felcsapunk mongol nomadoknak :)

Gabi!
Skizofrénia :shock: :cry:
Odaköltözünk, ahova Ancsiék, a szomszéd házba :D Az időpontot még nem tudom, de hamarosan :D

Mása!
Pihizzél!!!! :)

Tinu!
Klassz lenne, ha Ti is tudnátok jönni a jövő héten! :D

Fibi!
Szerintem arra az ovira gondoltam. Barátnőm nézte, és tuti, hogy magánovi volt. És mondta, hogy minden nagyon tetszett neki, csak egy kicsit lepusztult volt. Remélme, nem keverem egy másikkal. :roll:

Curse!
Írtad, hogy ápoltál köldököt, mert volt egy gázosabb időszak. Ez mi volt?

Neet!
Ezzel a popsikrémesdivel olyan vagy, mint a Bazi nagy göröglagziban a fickó, aki mindenre Windex ablaktisztítót fújt :wink: :lol:

Borsoly!
És a férjed ezt respektálja? :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
Ancsiéknak üdv! Hiányzik inne :lol:

Borsoly,
az én szülésznőm, Kecskeméti Vera, kb. olyasmi szerintem, amire gondolsz. Nem babusgat, de mindig ott van, nagyon jól gátvéd, benne van az alternatív dolgokban és szülés előtt is hívhatod bármikor, minden hasfájásra készségesen válaszol. Úgy vettem észre rajta, hogy szívesen javasol dolgokat, de semmit sem erőltet, alapvetően rád bízza, mit akarsz csinálni és mit nem. Ha kell, szólj, és megadom a telefonszámát, akkor felhívhatod, és megnézheted, szimpatikus-e. :D

v
kisün

Borsoly!
Én úgy tudom, hogy Leninek Molnár Gabi volt a szülésznője. Ugye Leni? :wink: :lol: És eddig én is csak jókat hallottam róla :D
zuzmo1

Zuz,
windex :mrgreen: :mrgreen: nálam a körömvirág-krém van hasonló státuszban :lol: Szuper, hogy már az első ennyire bejött! Szerintem egyébként az első szempont az, hogy B. mennyire csípi, minden más csakis utána jöhet.
kisün

Vera!
Helló! Tök sajnáltam, hogy ma nem tudtunk menni, de engem is meglepetésként ért a bébisintér :shock: :lol: Pontosan mikor utaztok? Üdvözletet átadom! :D
zuzmo1

és csak nem alszanak a te gyerekeid is? 8)
kisün

Zuzmo: nem mentem ferjhez :twisted: a parom eddig nagon jol turi a dolgokat, O sem az az egyhelyben marados tipus :) Makom van
Kisun: LEci add meg a telefonszamat akkor a Kecskemeti Veranak.
Lennem eg egy kerdesem: ilyenkor csak felhivom es megkerdem Tole hogy elvallal-e? VAgy hogyan mennek ezek a dolgok? Bocs a tudatlansagomert :oops:

jövő szerdán, először le Karcsi szüleihez, és másnap onnan tovább... ez is mínusz 1,5 óra :wink:
kisün

Huhhh gyozom megjegyezni a neveket! Kar hogy a kismama klubban nincs ott mindenki ( marmint minden szuleszno) minden alkalommal!

Moni,
ööö, popsikrémet Bálint körmére gondoltad? :shock: :? :roll: vagy akkor nem értem...

Zuzi,
havi 70-ért lepusztult? :o nahááát :roll:
fibi

Vera!
Most már csak az egyik :roll: :lol:

Borsoly!
Bocsi a feltételezésért :lol:

Fibi!
Legalábbis úgy emlékszem, erre az ovira mondta......
zuzmo1

Zuz,
Ancsiékat én is üdvözlöm :D én ma meg MG-val talizom :wink:

Vercsi,
irtam pü-t Bálint Sándor tarifájárol.
fibi

Zuzmo,
Mi dől el?

Móni
Kép
Kép
monisa

Remek éjszaka áll mögöttünk: gyerek 2x akart megfulladni a köhögéstől és mindjárthányok szindróma is volt, és csapkodta magát az ágyban semmi se volt jó :(
ma 9-délig aludtunk, és ő most is alszik, volt egy jó kis taknyos fosti szal legalább alul kijön ha már felül nem :(
Nagyon ijesztő volt az éjszakánk....az elébb konzultáltam a boironnál egy dokinénivel szal du magamra kötöm a dedet és el a gyógyótárba Ipecacuana-ért - és persze most nincs babakocsink amikor Kamillának is jót tenne a friss levegő :?
szóval mi most nagyon kis nyomik vagyunk...de remélem hamar kilábalunk belőle!

Votiv: érdekes volt ez a cucc amit leírtál (a nevét én se tudtam megjegyezni) vajh sclerozis multiplexre jó lehet? :roll: egyik barinémnak az van és ő jutott eszembe közbe, hogy hátha segítene neki??
én a védőbanyát januárba láttam utoljára, elég is volt belőle ;)

Deni: nagyon szépek a képek a pici emberről!! :)
Azért magatokról is írjál, ne csak velünk foglalkozz!!!

Mása: szerinted van esély taliznunk még a szülésed előtt? :roll:
:)

Tinu: ajvé Kőbányás programom ugrott mert az emberem elintézte mig nem voltam itthon...azért remélem egyszer talizunk !

BOTONDNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Zuz: de szuper, hogy el tudtátok passzolni a kéglit!!!
És szittyó: olyat keresel aki az új kecóhoz is kijárna hozzátok?
Ancsinak ezer üdv és jöjjön mielőbb mert hiányzik!!!

Neet: mekkora nagy lányod van már! Ez olyan szuper!!! Most jön majd az, hogy a lehető leglehetetlenebb helyzetekben jön rá a kaki avagy a pisi és Anyukának fő majd a feje, hogy hová kupercoltassa Eszcit :)

Zsan: gyógyuljatok meeeeggg++++++ szürkülő kezektől én spec sokkot kapnék :shock:

MAcs: jó dobozolást!

Kata: én mint tapasztalt gyerekét magárahagyó szemétláda iskolás azt tudom mondani, hogy igen 10-13 hó körül gáz volt magára hagyni a dedet, mert sírt utánam. De muszáj volt. Én előtte mindig jól elmagyaráztam, hogy mi lesz meg hogy, de sose figyelt :) Most van az (15-16hó), hogy simán itthon tudom hagyni akár több napra is, persze előtte megint mondom neki a litániát, hogy mi lesz meg hogy. Anyóséknál is tök jól megvolt, ici-pici sírás meg anyázás meg belefér. Szal türelem, ahogy okosodik meg fogja érteni, hogy visszajösz hozzá! CSak mindig mondd el neki, hogy hogy lesz és az se baj, ha látja ha elmész, mosolyogj és adj puszit meg integess meg ilyenek, szal ne lássa rajtad, hogy utálod a szitut. Nekem mostmár a ded az erkélyről is integet ;)

Rylie
rylie

egy kis érdekesség a nagyvilágból:

Javulnak a gyermek képességei, ha nem nyáron fogan...

Az Indiana Egyetem gyermekgyógyászai összefüggést kerestek a növényvédő szerek és a nitráttartalmú műtrágyák káros hatása, illetve a gyermekek tanulási képességeinek gyengülése között. Kiderült, hogy a nyáron fogant gyermekek gyengébbek a matematikában és a nyelvekben.

Több mint másfél millió tanuló iskolai előmenetelét vizsgáló állami teszt eredményét vetették össze a gyermekek fogantatásának idejével, és megállapították, hogy a nyári hónapokban: júniustól augusztusig bezárólag fogant gyermekek matematikai-nyelvi képességei gyengébbek, mint az év többi hónapjában fogant gyermekekéi.

Az Indiana Egyetem kutatói valószínűsítik, hogy a nyári hónapok azért rosszabbak, mert a terhesség legérzékenyebb időszakában, amikor a fogantatás után nem sokkal a magzat agya fejlődésnek indul, ezekben a hónapokban a legnagyobb a növényvédő szerekből és a nitráttartalmú műtrágyákból eredő méregterhelés.

Nemcsak a szántóföldeken műtrágyáznak és rovarirtanak, gyomirtanak, de erre az időszakra esik a kertek gyepszőnyegének gondos ápolása is...

„A növényvédő szerek és a nitrátok megváltoztathatják a terhes anya szervezetében és a fejlődő magzat agyában a hormonális miliőt” – magyarázza az egyik kutató. Ismert tény, hogy ezeknek a mérgeknek a hatására az anyában hipotiroidizmus alakulhat ki, azaz a pajzsmirigy túl kevés tiroxin hormont termel, ami – szintén tudott dolog – az utód gondolkodási-tanulási képességét rontja.

„A növényvédő szerek és a nitrátok idegfejlődésre gyakorolt hatása évtizedekig nem volt nyilvánvaló a tudomány számára” – hangsúlyozta a kutató.

„A felismerés, hogy amit a környezetünkkel teszünk, az valósággal járványként sújthatja születendő gyermekeinket, remélhetőleg teljesen át fogja alakítani azt, ahogyan az emberiség törődik a saját világával.”

Forrás: www.fuggetlen.hu a Science Daily cikke alapján.

votiv 8)
votiv

Rylie, jobbulást! nem tudom, hogy jó-e SM-re, de megkérdem a csajszit, ok?

Világjáró Orsi, és gondolkodtok már a lányneveken? a várandósságot meg csak tessék kiélvezni :D

Zuzi, Ancsiékat puszilom!!!! remélem összejön egy jó sintér, és szuper, hogy akadt vevőtök :D

Szrekuc, Bia felé még semmi konkrét, de többen jelezték, hogy tervben vagyunk :D

votiv 8)
votiv

köszi Lányok! :) én mint nagyonrégenvoltóvónéni most kezdek csak gondolkodni, hogy a kiscsoportos beszoktatásnál hogy nem sírt minden anyuka amikor a gyerek meg igen... :? most bizti eltelik egy kis idő amíg újra próbálom a "megőrzést" csak az a baj, ha rajtunk kívülálló okok miatt tényleg ott kell hagyni valakire......remélem nem lesz ilyen.
Rylie :lol:

és ráadásul a napokban tök apás lett, én + csak nézem őket hóóót büszke vagyok és közben puffogok magamban, hogy most miért nem én kellek? :D még mindig a hormonok?? :roll:

és a fiam első szava az 'igen', meg a bekakiltál? kérdésre mindig az a válasz, hogy 'be' pedig néha nem is... :wink:

Vera,
szerinted akkor én most szerelmes vagyok a fiamba? :lol:

na ennyi volt már a B. Ákos off :D :D

Bálint Orsi :D köszi tudom, mert olvasom a cikkeit :) :)

Szija Rídonli és Borsó :D jó kis helyre tévedtetek :)

Kép
akata

miért írok minden sor végére :D-t?

most nézegettem a barátnőm egyhetes kis Lujzi lányát, és aaaannyira szééép :D nekem a saját kis elállófülű, manófejű boszim is tetszik persze, még csupapöttyösen is, de ez a kislány kifejezetten gyönyörűűűűű, és én is szerettem volna mindig szép lenni, de csak a helyesig jutottam :twisted: és emiatt most a lányomat is hátrányos helyzetűnek érzem :?
de nehogy most elkezdjetek vígasztalni :lol:

votiv 8)
votiv

Kata, komolyan??? :D ez fölöttébb hízelgő! és volt is ami tetszett? :wink:

votiv 8)
votiv

Engem ért az a megtiszteltetés, h Bazsó szülinapi bulijáról feltehetem a képeket :D
Zuzi,
Én itten olvadoztam megállás nélkül, Pannustól pedig totál behaltam :D
Kép Szépséges Pannus (ez az én kommentem :-))
Kép
Kép Egy adag ajándék :-)

Kép Kép
curse

Kép Az új bicajjal :-)
Kép A torta
Kép A kert

Kép Kép
curse

Móni,
7 kilós :shock: én meg itten büszkélkedek, h már majdnem 8 kilós a gyerek :lol:

Orsi,
Te aztán jó sok helyen laktál, ez igen :D Nem volt fárasztó ennyiszer váltani? És a munkát hogy oldjátok meg?

Votiv,
Köszi :D Érdekes a cikk, nálunk pont fordítva működik, apa nyári, én téli gyerek vagyok és mégis apa jobb matekből is és a nyelvekből is. Bár ilyen sok évvel ezelőtt még talán nem volt ennyi védőszer stb. :?

Zuzi,
De jó, h Bazsónak ennyire bejött a bébiszittyó :D A köldöknél nálunk az volt a baj (én csak a fürdetés után ápoltam le neki alkohollal és igen ritkán pelenka cserénél pedig hintőporral) nagyon el kezdett nedvezni és büdi lenni. A védőnő mondta, h minél többször ápoljam alkohollal és akkor nem fog bepirosodni és bejött, elmúltak a tünetek.
Ancsiéknak pedig üdv :) Jó közel lesztek egymáshoz, de jó :D

Rylie,
Szegény Kamilla :( Jobbulást!!!

Kata,
Apa és Ákos :D azért biztos megható, h ennyire szeretik egymást, nem? :wink:

Votiv,
Szerintem igenis szép Liliróza :D Ne tessék már ilyeneket mondani, h boszi! :wink:

Kép Kép
curse

sziasztok,
csak gyorsan, mert még munkám van :lol:
Curse,
ha apa a nyári és te a téli, akkor apa fogant télen, és te nyáron, nem? és akkor áll a dolog.
egyébként elsőszülöttem télen fogant, és kicsi zsenike lett, mig a második nyáron fogant, és ő is zseni lett, de máshogy. :wink:

én tegnap már majdnem szültem, csak közben elaludtam... :lol:
egyre jobban félek attól, h éjjel kezdődik a dolog... :?

pulsatilla igen erősen hat rám, ma majdnem bőgtem relaxon is (ja ,ilyen már volt) de hazafelé az egész utat végigbőgtem. Ami furi, h olyan dolgon, amiről már azt hittem nem fog elkapni. Eszeveszett hangerőn bőgettem a kemény rockot, közben meg bőgtem és vezettem. Vmi rettenetes volt!

aztán elmentünk dokinénihez megmutatni neki a kölköket, szegény úgy sajnálta Igit, mert valszeg a pénteken beadott oltás következménye, ami most őt levette a lábáról. Pedig igazán nem tehet róla, ő is, meg én is, mindent megtettünk, h a lehető legkésőbb kapja meg az oltást, igy is majd' 27 hónaposan kapta meg a 18 hósat.
De a lényeg: MOST AZ EGYSZER FELEJTETTEM EL BEADNI NEKI A KIVEZETŐKET, és MOST ELŐSZÖR fordult elő,h ennyire megbetegedett az oltástól. Ilyen még egyik fiammal sem volt. Szóval, én soha többet nem felejtem el kivezetni, mert eddig szinte minden oltást (asszem talán az összest) sikerült minden nyavaja nélkül túlélnünk, ez meg rögtön kicsinált minket. :roll:
B meg a nagy össznépi hányós fosós buliba csöppent, mondta dokinéni, h ez most a "divat".
Szóval, Rylie, sztem uaz van nektek is, én ipecával kezdtem, de semmit nem ért, a dokinéni arsenicum albumot mondott, és az első adag után megszűntek a hányások... :?
B is köhögéssel kezdte, kis megfázás, de olyan mindjárt-hányok köhögés, aztán maradt a hányás... :?
szürke ujjaktól én is frászt kaptam, még szerencse, h van orvos a családban, és épp akkor hivott, mert L biztos nem hivta volna fel, és én akkor elkezdtem kiabálni, h szükre az ujja/körme, és akkor L kénytelen volt megmondani, de lényeg a lényeg, valszeg azért volt, mert már nagyon kimerült, és a sok láztól a vérkeringése kicsit megkattant, de meg kellett nyomogatni a körmét, és ha elfehéredett és utána vissza, akkor csak attól van, h fázik. És igy is lett, kapott zoknit, és reggelre már teljesen normális szine volt.

na, ennyit, asszem én is elkaptam a h&f-t, csak én szavakat h&f, szóval bocsi, megyek is vissza kis kuckómba, készülök A szülésre, megpróbálom "elengedni" Igit, és Memét nem nagyon hibáztatni azért, h "elveszi" tőlem a kicsi fiamat... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
Szegény fiúk :( Jobbulást Nektek!!!
És igen közbe rájöttem, h hülyeséget írtam, mert én télen apa meg ősszel fogant, de mindegy nálam sehogy sem jött be, hülye maradtam :lol:

Kép Kép
curse

Milyen igaz Votiv cikke: Az én lányom is nyáron fogant és tényleg nem beszél egy nyelvet sem és a matekhoz meg pláne nem ért... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most jöttem haza a fülészetről... Külső hallójárat gyulladásom van, beletömtek valami izés gézlapot, nagyon fájt... :cry: :cry: :cry: Viszont kiváltottam a Belladonnát, de nem tudom, hogy erre most jó-e... :? :? :? :?

Help: Bevettem egy panadolt, mert már sírtam a fájdalomtól, mikorra ürül ki belőlem? Vagy az az egy szem nem árt? :?: :?: :?: :?:

nukada

Nuk :) kövirózsa belecsöpögtet - hátha van a kertetekben, de a legjobb a meleg sópárna vagy meggymag - ill,. bármilyen maggal töltött zokni ( a magok tartják a meleget - amilyen forrón csak bírod)

indianyo

Indi:
Kovirózsától és a melegtől nekem csak rosszabb szokott lenni... :cry: :cry: :cry: Sajnos, már többször volt ilyenem, mert notórius fülpiszkáló vagyok. De most megfogadtam, hogy soha többé nem túrok bele... :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

Nuk, szegénykém :( erre tényleg jó a belladonna, félóránként öt golyót is bevehetsz, amíg nem érzel javulást, aztán napi 3x5-öt. sajnos a középfül-téma túl bonyolult nekem, túl sok szer van rá, ezért nem tudok neked spécit ajánlani. nálunk is a sóval töltött zokni volt a gyógyszer még pici koromban. és gyógyuljál csak!
azért nézd meg ezt, hátha:
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath= ... e_id=87937
és ezt:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/120/120homeo.htm

Zuzi, az a vasalódeszka-hasú csaj a piros pólóban az ott te vagy????? aztaaaaaaa :D
Bazsó menő járgányokat kapott :D melyik tetszett neki a legjobban? és tőletek mit kapott? Pannus imádnivaló és szupercsini :D alig várom már, hogy én is ilyen csinosan járassam a csajszimat :)

votiv 8)
votiv

Zsanci, és miért bőgtél? csír áp, a fiúknak pedig gyors javulást!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak szelektíven tudtam olvasni!

Den!

Bencétek gyönyörűszép! Nagyon jók a képek, amiket feltettél! Gratulálok mégegyszer!:)

Nuk!

Jaj, de rossz lehet!:( Jobbulást!

Zsan!

Nektek is jobbulást, minél előbb!

Votiv!

Az a cranio-sacralis leírás érdekes volt! Írj majd még a többi kezelés eredményéről is! Hol van ez? Megírod nekem?

Zuz!

Te írtad, hogy lefoglalózták a lakásotokat, ugye? Gratula! :)Hova költöztök?
És ezek szerint összejött valamelyik bébiszitter? Úgy rémlik valami ilyesmit olvastam!:)

Timi meg mára megint lázas lett!:(:(:( Pedig szedi az antibigyót! Mostmár tényleg aggódom, mi baja lehet! Holnap elviszem a gyerekorvoshoz! A mienk persze pont szabin van!:(

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: