sziasztok,
csak gyorsan, mert még munkám van
Curse,
ha apa a nyári és te a téli, akkor apa fogant télen, és te nyáron, nem? és akkor áll a dolog.
egyébként elsőszülöttem télen fogant, és kicsi zsenike lett, mig a második nyáron fogant, és ő is zseni lett, de máshogy.
én tegnap már majdnem szültem, csak közben elaludtam...
egyre jobban félek attól, h éjjel kezdődik a dolog...
pulsatilla igen erősen hat rám, ma majdnem bőgtem relaxon is (ja ,ilyen már volt) de hazafelé az egész utat végigbőgtem. Ami furi, h olyan dolgon, amiről már azt hittem nem fog elkapni. Eszeveszett hangerőn bőgettem a kemény rockot, közben meg bőgtem és vezettem. Vmi rettenetes volt!
aztán elmentünk dokinénihez megmutatni neki a kölköket, szegény úgy sajnálta Igit, mert valszeg a pénteken beadott oltás következménye, ami most őt levette a lábáról. Pedig igazán nem tehet róla, ő is, meg én is, mindent megtettünk, h a lehető legkésőbb kapja meg az oltást, igy is majd' 27 hónaposan kapta meg a 18 hósat.
De a lényeg: MOST AZ EGYSZER FELEJTETTEM EL BEADNI NEKI A KIVEZETŐKET, és MOST ELŐSZÖR fordult elő,h ennyire megbetegedett az oltástól. Ilyen még egyik fiammal sem volt. Szóval, én soha többet nem felejtem el kivezetni, mert eddig szinte minden oltást (asszem talán az összest) sikerült minden nyavaja nélkül túlélnünk, ez meg rögtön kicsinált minket.
B meg a nagy össznépi hányós fosós buliba csöppent, mondta dokinéni, h ez most a "divat".
Szóval, Rylie, sztem uaz van nektek is, én ipecával kezdtem, de semmit nem ért, a dokinéni arsenicum albumot mondott, és az első adag után megszűntek a hányások...
B is köhögéssel kezdte, kis megfázás, de olyan mindjárt-hányok köhögés, aztán maradt a hányás...
szürke ujjaktól én is frászt kaptam, még szerencse, h van orvos a családban, és épp akkor hivott, mert L biztos nem hivta volna fel, és én akkor elkezdtem kiabálni, h szükre az ujja/körme, és akkor L kénytelen volt megmondani, de lényeg a lényeg, valszeg azért volt, mert már nagyon kimerült, és a sok láztól a vérkeringése kicsit megkattant, de meg kellett nyomogatni a körmét, és ha elfehéredett és utána vissza, akkor csak attól van, h fázik. És igy is lett, kapott zoknit, és reggelre már teljesen normális szine volt.
na, ennyit, asszem én is elkaptam a h&f-t, csak én szavakat h&f, szóval bocsi, megyek is vissza kis kuckómba, készülök A szülésre, megpróbálom "elengedni" Igit, és Memét nem nagyon hibáztatni azért, h "elveszi" tőlem a kicsi fiamat...