A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Dorkamama!
Köszi a képet!
Nagyon édes rajta a pici lány!!!

Anita!
Botiból pedig úszóbajnok lesz. :wink:

Tündi!
ÁÁÁ, sosem altattam Manót babakocsiba, legfeljebb a délelőtti alvás idején, de akkor, úgy is séta idő volt. Tesó,meg nem fog, mert nem lesz időm állandóan tologatni, szegénynek meg kell tanulnia majd aludnia, vagy is, most ezt mondom. :wink:
A kollegámék jártak, úgy, hogy a kislányuk csak babakocsiba volt hajlandó aludni. Reggel mikor felkeltek, a gyereek nem volt a kiságyban, valamikor a kiscsakj kimászhatott és befeküdt a babakocsiba, ott szépen aludt. :)

Ma voltam a Dédinek harisnyát nézni a Hősök terén lévő gyógyászati boltba, de nem volt ami nekünk kellett volna, hol lehetne még meg nézni. Tudom a kórháztól nem messze is van egy, de még hol a városban? Köszi előre is.

Szép árnyékos dálutánt mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi a tippet Anita!
Megnézem majd, de valmai vagány nagyfiús kellene Manóra. Már nem mind1 neki mit adok rá. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
A víztoronynál a sarkon is van gyógyászati segédeszköz bolt a turi mellett ahol régen asszem optika volt.
Most megyek mert Dorka felkelt és éhes :) megpróbáljuk a paradicsomos krumplit...
Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka, megértem, hogy nem mindegy már, milyen sapi :D Azért majd lefotózom ezt is :D
Gyógyászati nagyon sok helyen van: Dózsa Gy. u, Kórház, régi Spar-ral szemben kettő is, SZTK-val szemben... hűűűű, nem jut eszembe több, de sok van.

Megjött a táplálékallergia vizsgálat eredmédnye! Tej-és tojás negatív, szerencsére. Úúúúúgy örülök!
Nem találjátok ki, miért nem tudtam kiszűrni, hogy mi az allergén! A banán... iszonyat magasan pozitív. Tényleg szereti nagyon a banánt, de ez legyen a legnagyobb baj, na :wink:

Állítólag estére vihar várható...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még azt akartam írni Tündének, hogy én a falra mászok, hogy a nagyszülők állandóan etetnék a gyereket. Múltkor meg is mondtam apósnak, hogy 5x bőven elég ennie Botinak egy nap, semmi szüksége nasira, így is van bőven tartaléka, meg amúgy is. Ha nem etetni, akkor itatni. De állandóan vmit. Kiborít. Múltkor ott ebédeltünk, adtam Botinak a sült krumpliból (főtt sült). Délután mit látok? A kertbe hordja kifelé Botinak a krumplit. :twisted: MOndtam, hgoy ne haragudjon, de majd fog uzsonnázni Botond, mégpedig gyümölcsöt, semmi szüksége a sok sült krumplira, főleg azután, hogy jól ebédelt. De akkor legalább banánt (! - most már főleg nem ehet), vagy kekszet, ropit... :roll: Ááááááááááááá, remélem, mi nem leszünk ilyenek. (Mert azért emlékszem, sőőőőt, nagyim mai napig tömne minket.)

Boti fél egytől aludt, most már hallom a hangját, de még nem hív.Kopp-kopp-kopp, gyorsan lekopogom, mert mindig elszólom ezeket a rekordokat. Ha tud ennyit aludni, akkor csak van rá igénye, nem? És vajon miért nem gyakorolja minden nap??? :? Lehet, kisség telhetetlen vagyok? :D

Jolka, esetleg a bio-gyógynövény boltokban is meg lehetne nézni... mintha rémlene. Sávház alatt, Adidas bolt mellett... talán.... nem 100.

Tényleg megyek, sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

na, én is itt vagyok! Ma jöttünk haza anyukáméktól, mert a fateromékat vártuk haza. Ugyanis a tesómmal voltak NAmíbiában!!!nem vicc...
vadászni voltak, ma jöttek haza. a férjem ment értük a reptérre. nem nagyon volt alkalmam netezni otthon, így most még nem olvastalak vissza teljesen benneteket!
Anita! Azért ez nem olyan rossz h. csak a banánra allergiás! :lol: azt elég egyszerű kihagyni az étrendből!
Az etetés nálunk is ue. anyósoméknál.állandóan tömnék petit mindennel! Azt sem igazán díjazzák, h. én diétáztatom... mintha jókedvemből tenném. :(
nekünk van, h. peti csak 3X eszik egy nap, és nasi sincs!!!!!ha kap tízórait v. uzsit, akkor a a főétkezéseknél nem eszik sokat! nem nagy étvágyú, inkább iszik!!
NA, most mennem kell vacsiztatni a népet, majd még jövök!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Nusi! Jó, hogy írtál, örülök, hogy jól vagytok! Fitymaszűkület, szerintem is korai még műtétre gondolni. Sok sikert a 2. fordulóhoz!

Jolka! Visszér harisnyára nekem is a Dózsa Gy. utcai gyógyászati segédeszk. bolt jutott eszembe, biztos van nekik v. tudnak rendelni. Azt hiszem, olcsóbb, ha feliratja. Terhes harisnyájuk biztos, h van, a barátnőm nézte vmelyik nap.
Én írnék gyakrabban, csak nincs otthon net :( Ha dolgozni fogok, lesz netem és időm is, úgyhogy én nem morzsolódok le, legalábbis nem tervezem.
Sapi Bencének is megkötős van, szerintem édi, és vagány mintásak is vannak.

Anita! NEm semmi a fél ötös kelés! Nem irigyellek, de hátha csak átmeneti.
Van egy ismerősünk, aki foglalkozik redőnnyel, olyat csinálnak, amilyet akarsz, mármint méretben, vagy más a gond? Esetleg tudok adni elérhetőséget, és tudsz vele egyeztetni.
Nagyon jók a babaúszás képek, látszik, milyen jól érzi magát Boti a vízben.
Jó, hogy csak a banánra allergiás, nem nehéz kihagyni, főleg hogy jön a nyár, de azt ki is növi szerintem.
Nálunk is tömik Bencét a nagyszülők, most is megérkeztünk, spenótot ettek, mondom, hogy most uzsizott, de azért csak tukmálják. Bence meg mondta két kanál után, hogy nem!

Tündi! Hú ez az alvás nem hangzik túl jól, nem lehet könnyű, hogy csak így alszik.

Tünde! NEm semmi a négy órás biciklitúra, jó kondiban vagy!! Édi lehet Zalán, ahogy énekel. Bence is kezdi a csipcsipcsókát, és Ő sem várja végig, mindig hamarabb hess-el. Merre voltatok ma?

Lepasszolás: szombaton és vasárnap mi is lepasszoltuk Bencét, Tiszatelken aludt az Anyáék hétvégi házában. Szombat este hívott Anya, hogy na mi van, nem is érdekel, mi van Bencével :D Jó volt egy kicsit kikapcsolódni, meg ketten lenni.

Alvás: szerencsére nálunk jól alakul, este fürdés után kis éneklés, meg csillagnézés (plafonra ragasztott foszforeszkálós :D ) után elalszik. Ma délután az etetőszékben majdnem elaludt, beraktam az ágyába és 1 percen belül aludt, három és fél órát!! Biztos kifárasztotta a meleg, meg a pancsizás.

Strandos taliban benne vagyok, biztos élveznék a gyerekek. Mi még nem voltunk az idén, csak a szomszédnál pancsizott ma délelőtt, délután meg otthon a kertben, nagyon élvezte.

Petra

Kép
ppetra

Bence a Tiszatelki kiruccanáson
Kép

Kép
ppetra

Sziasztok!!

Anita!!

BOTONDNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK.
Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Kedves Botond! Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk!

Kép

Anita3 és Dorka

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Botondnak mi is boldog névnapot kívánunk!!
most engem kapott el a betegség. nagyon szarul érzem magam. alig várom, h. peti elaludjon(már ágyban van), hogy én nis le tudjak feküdni! most jövök rá, h. ha a gyerekek is ilyen rosszul érzik magukat nem is csoda ha állandóan csak nyávognak... :(

Kép
dora1980

Botinak, mi is, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóra!
Jobbulást neked! Mi a baj?
Én hétvégén voltam nagyon rosszul...De hétfőre kutyabajom se lett, tán allergiás voltam a hétvégére. :lol: Azt tuti, hogy nagyon gyenge voltam ,se ülni, se állni nem volt jó, még jó, hogy Zolkó itthon volt és vigyázott Manóra.
Na és mit vadásztak apukádék? Befizetett vadászút volt?

Petra!
Nagyon édes Bence a képen.

Köszönöm szépen mindenki segítségét a gyógyászati boltal kapcsolatban, holnap nyakunkba veszük a várost.

Én nem bánom, ha nagyszülők etetik a gyereket, persze nem csokival. Úgy is annyit eszik meg Manó amennyi jólesik neki. Amúgy bárhol vagyunk mindig én etetem a gyereket. Na jó 1x 2x elcseni mama szendvicsét, de az nem baj. :wink: Anyu mindig megkérdezi mit főzön nekünk, Anyósék pedig vagy én vagy a dédi főz, de az gyerek barát.

Anita!
Örülök, hogy "csak" a banán a ludas. Én eddig sem nagyon adtam Manónak, nem is kellett neki igazán. Rengetteg vegyszer van rajta, főleg ez az érlésgyórsító...Nem csodálom, hogy a mi időnkbe nem nagyon lehetett kapni itthon, akkor még vigyáztak az egészségünkre. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Botinak Sok boldogságot kivánunk névnapja alkalmából!

Anita, Nagyon köszönöm az élményfürdős tippet, mert nagyon jól éreztük magunkat. Délben értünk ki és Zalus még fél 7-kor sem akart hazajönni. Ugyan csak másfelet aludt, de azon kivül meg azt sem tudta hova szaladjon örömében. Többször is előrordult, h. rajtunk kivül senki sem volt a gyermekvilágban, tehát asszem a hétköznap a tuti időpont. Ti úszás után szoktatok még ott időzni?A banánallergia tényleg nem vészes. Azért jó, h. ti már biztosan tudjátok, h. nincs se tej, se tojásallergiája Botinak.

Anita3, Ti jártok úszni is, nekem az sokkal macerásabbank tünik, mint a strandolás hogy-hogy még nem indultok el Dorkával strandolni, hiszen ő még ugyis jó sokat aludna, ti meg nyugodtan pihenhetnétek. Tavaly még nekem is több pihenés volt a strandolásban, mert Zalus max. a pléd egyik sarkától a másikig változtatott helyet, hááááát most már nem igy van. :wink: Egészen mostanáig nem értettem, h. a környezetemben élő 2-4 éves gyerekkel rend. szülök miért nem mennek nyaralni (pláne nem repülövel), már tegnap kaptam egy kis izelitőt én is, h. mennyit pihennék én azért a sok pénzért. Tavaly a két hét Sp.o. alatt nem strapáltam annyit, mint tegnap egyetlen nap alatt ... na jó, azért számitottam rá, h. ez lesz. Ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, h. idén még ti nyugodtan strandolhattok, nyaralhattok. Majd jövőre pedig megérted miről beszéltem. :lol:

Petra, Jaj, dehogyis egyfolytában tekertünk 4 órát, azt még a gyerekek sem birták volna ki, csak ki Sóstóra, majd vissza Mc' Do-ba és haza. A játszóterezéssel, sétálgatással együtt volt 4 órás a progi. Ma megyünk megint.
Az a kép Bencéről besz.rás. Kertimanó. Néha hozzánk is jöhetne locsolni.
Amugy te sürgősen keresd fel a szaranya.hu-t! Két napra képes voltál magára hagyni azt a kis ártalant? :roll: Amugy meg csak az irigység szól belőlem. Ja és Anyukád is ragasztott fel neki csillagokat a plafonra, meg énekeltek és Bencének eszébe sem jutott, h. te miért nem vagy ott?
Tényleg többiek, akiknek már nem pár hós a gyereke hagytátok már éjszakára nagyszülöknél? Én nagyon úgy érzem, h. nem lenne Zalusnak ezzel semmi baja. Csak nálunk ugye 50 km lenne a távolság és ha mégis elkezdene sirni, h. Anyát akarom (na ilyet még biztos ne mond egy ideig). Pár hónapja már Debiben is a kiságya láttán tudja, h. ott mi a dolga, aludni kell. Szal sima ügynek gondolnám, de itt vagyok én is, én hogy birnám ki?

Dóra, Neked jobbulást. Mióta gyerekem van tudom, h. nekem már az is luxus, h. beteg legyek, tehát jó lenne minél ritkábban. Gondolom igy van ezzel midnenki, de néha mégis beüt. Ebben a melegben hol fááztatok meg? Vagy valami virus?

Jolka, Tesóka tényleg kénytelen lesz kitalálni, h. hogy alszik, mert Márkó sem hiszem,h. hagyni fog téged nyugodtan babát altatgatni.
Sapkában totál nem tudok segiteni. Nekem csak egy tippem lenne, a turkáló, de te meg olyan helyen nem vásárolsz. Barátnőm nagyon tutit fogott ki. Mi baseball-ozunk, de bármelyiket is adom rá, amikor leveszem a feje meg van nyomva, tehát nem lehet túl kényelmes, pedig nem kicsik, nem azért. Nincs ötletem. Vettem szezon elején egy megkötöset a B-ban. Még Botira próbáltuk rá, mert épp ott voltak, de rájöttem, h. az már kisfiús .... az én 19 hós gyerekem meg már nagyfiú :lol: .
A héten még nem jártunk a K. téren és környékén, holnap de. lehetséges. Nem készültök? Esetleg más?

SZép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok! sztem a peti vírusa ment végig rajtunk. én is azt hiszem egy anyának tényleg luxus betegnek lenni. :? de én most lefeküdtem, és aludtam másfél órát . ebben biztos a kalmopyrin is közrejátszott, amit bevettem. peti még mindig alszik...
Jolka!! te nem vásárolsz turiban? mmert??? :shock:
nekünk már aludt peti nagyszülőknél nélkülünk. :oops: akkor én is mehetek a szaranya.hu-ra??
nekünk P. minden sapit leszed a fejéről.. :evil: van vászonkalapja, nagyon cuki, de nem állja a fején.
játszós tali nem lesz? én tegnap petivel kinn voltam egy erdőben a szülőfalunk mellett az ovisokkkal kirándulni... háááááááááááát :? kifárasztott, de nagyon.egyedüli strandolást nem vállalok be vele. esteleg ha az urammal megyünk. de az élménybe mi is készülünk. ha lenne fürdőruhám :roll:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, már be vagyok feszülve a vizsga miatt... :?
Hétvégén jövök, és mesélek!

Botinak minden jót kívánok névnapja alkalmából!
Kép

Üdv, Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Botinak mi is boldog névnapot kívánunk!!!

Tünde! Nagyon szeret Bence locsolni, otthon is mindig csurom víz. Nem volt Anyáéknál csillag felragasztva, de azért jól elaludt nélkülem is Bence.

Dóra! Jobbulást kívánok Neked!

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a kedves köszöntéseket. Képzeljétek, még Ágiék is küldtek sms-t, mert most Ági nincs gépközelben, de fel akarta köszönteni Botuskát. TAnul Ági, jól vannak.

Annamari, ma jártál eszemben, hogy 18-a a vizsga, ugye? Nagy-nagy drukk Neked!

Anita (3), igazság szerint még én is most voltam először "strandon" Botival. Én még tavaly picinek gondoltam, de így visszagondolva, teljesen egyetértek Tündével, mint ahogy utólag már sok mindent másképp csinálnék, de ugye, csak első gyerek :wink:

Petra, nagyon édes Bence. Boti is imád pancsolni, locsolni. A két napban, míg olyan jó idő volt, nem győztem átöltöztetni, meg hagytam is picit félcsupizni is, mikor már nem tűzött olyan vadul a nap.

Jolka, a héten készülsz a dokidhoz, nem? Feltétlenül tudakolódj tesó neméről, és tudasd velünk mindenképp :wink: Egyből eszembe jutottál, miután kiderült az eredmény, mikor mondtad nekem, hogy nem nagyon adsz Manónak banánt. Most már én sem fogok, bár tényleg imádja Boti ... de ellesz nélküle. Ma viszont egyből két doboz joghurtot nyakalt be :cool: , háááát, nem aprózza el :D

Tünde, örülök, hogy ilyen jól sikerült a napotok. Igazság szerint én nem lepődök meg ezen, mert Zalus vmi hihetetlenül jól programozott gyerkőc. A sapira már nem is emlékszem :oops:, bár tudom, hogy B. próbálta. Baseball sapi nem túl meleg?
Boti szerintem még egy darabig nem fog éjszaka nélkülem aludni, hacsak vmi egetverő dolog közbe nem jön. Nekem még jó így, bár második gyerkőcnél szerintem hamarabb lesz szokatás. Én még most barátkozom azzal is, hogy nagy-nagy ritkán 1-2 órára másra hagyom (apján kívül, nagyszülőkre) :oops: Lehet nem túl szerencsés, mert most megint olyan időszaka van Botinak, hogy ANYA-ANYA-ANYA. De nekem egyelőre ez így jó. BIztos az is közre játszik, hogy nekem nem túl zökkenőmentes a viszonyom anyummal, nem tudom... De tényleg annyira nehéznek érzem "elválni" tőle. Nem azért, mert esetleg nem lenne el nélkülem, egyszerűen hiányzik, tudni akarom minden percben mit , hogy csinál...stb. Beteges, mi? :lol: Azért már néha kezdem érezni, hogy jó, akkor most nekem el kell mennem picit, és olyan jó a viszontlátás. Ahogy nő, sztem egyre könnyebb lesz, második gyerkő meg majd szegény szokja egyből, hogy mással is van, mert Boti akkor sem kerülhet majd háttérbe. Na, jó, eldugulok. :D

Tündi, hogy vannak a gyerekek? Dórának van még hőemelkedése? Dávid?

Boti ma megkapta a 2. kullancs ellenit, meg a 15 hóst. Nagyon nyügi volt most fürdés előtt, de szerintem el is fáradhatott a vendégségtől. Picit izgulok, hogy a mellékhatások elkerüljenek bennünket. Másik topicon szegény pici lányon eddig minden lehetséges mellékhatás kijött :? Dokinőnk azt mondta, nem nagyon szokott előfordulni, de erre már azért a topicon is rácáfoltatok, meglátjuk...

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Egyáltalán nem beteges, amit érzel, természetes. 1 éve, még én sem engedtem el magam mellől Manót, Mi is mostanában kezdtük el. De még én sem voltam a gyerek nélkül 3 órát.:) Mielőtt oda adom az apjának, megy a szent beszéd, mit csinálhatnak, mit nem, mire vigyázzon...Zolkó már nagyon unja, sokszor leállít, de engem megnyugtat, ha adok neki egy kis útmutatót. :D
A viszontlátás 20 évesen is ugyan ilyen jó érzés lesz. :wink:

Ja regisztráltam a szaranya.hu-ra :)
Engedem Manónak a Győzikét nézni, egyszerűen oda van érte. De legalább tanult is belőle. Legutóbb virág olyan jóízűen ette a sült csirkét, hogy ő is követelte utána, még jó, hogy a gulyáslevest paprikás csirkéből csináltam, így tudtam neki adni egy combot. Még repetát is kért, pedig mostanában még húst sem evett. Apu tegnap megmutatta neki, hogy kell leszopogatni a csontról a husit. Vacsira pedig bevágott két csirkecombot. :) Én ennek nagyon örülök, ja és még sóska levesből is evett.

Tündi!
Nem kell félni, hogy fog Dávid aludni a bölcsibe. Úgy is azt csinálja majd, mint a többiek. Lehet, hogy otthon lesz még vele gond, de a bölcsibe, tuti mintaalvó lesz. Szerintem...

Holnap megyek a dokibácsihoz, jövök majd a friss hírekkel. :)
Jó éjt!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Botondnak sok boldog névnapot kivánunk!!!!

Jolka, az esküvőröl nem nagyon készültek képek, amin mi is rajta vagyunk, de ha a menyasszony érdekel akkor adok majd egy linket! a kocsiról sem felejtettem el a fotokat, csak ki kell mennem a szüleimhez ugyanis ottt van!!

Szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Timi, Magatokról is irj pár sort. Bennünket mindenféle kép érdekel, csak sok legyen. Bölcsivel elégedett vagy? Sajnos nagyon közeledik a mi idönk. :(

Anita, Nem vagyunk egyformák, na és a gyerekeink sem. Zalus is ugyanolyan eleven pernahajder (egy kolléganöm mondta rá nemrég és rajta maradt), mint minden vele egykorú. Nem különösebben van programozva, csak az alvására mindig fix-en számithatok, de a köztes idökben böven kitesz magáért. Ma a Bujtosi tó melletti játszin kötöttünk ki, ami elég nagy és sehol egy kerités. Hát mitagadás lemeritette az elemeimet.
Sapi? Meleg-e? Én már csak ha nagyon fúj a szél akkor teszek a fejére, szerintem olyankor még jól is eshet.

JOlka, Ha Manó nem nagyon evett húst, akkor ö maga mitöl van olyan jó húsban. Tegnap az élményben beszélgettem egy anyukával ö vitacola-val (ha jól értettem) itatja a gyereket és attól farkasétvágya van. Este mikor elöadtam Z-nek h. Zalus is mostantól cola-zni fog azonnal keresztülhuzta a dolgot. Mondván jól eszik, minek tömni feleslegesen. Kövér meg sosem lesz, mert genetikailag nem sok esélye van rá. A dokinönk immunerösitöjét is egy pillanat alatt húzta keresztül. Bölcsibe készülök ti adtok valamit?

Strandos talit viccesen mondtam Anitának, amikor taliztunk, de részünkröl ok. Ha jól olvastam szombaton nyit a strand és az élmény talán rövid idöre be is zár, mert felszedik a csúszós burkolatot. Ezt nem csodálom, Zalus nem birt megállni a lábán, mig a medencéböl kiléptünk a gumiszandijáért.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Timi!
Jöhet a link. :)

Tünde!
Mostanábban kaja sztájk Manónál. A húst a zöldséget kiszedte a kajából, ezért örültem neki, hogy most meg falta. :)
Az anyuka véletlenül nem a vitacolan-ra gondolt, ez folyékony vitamin, ami az étvágytalanságra is jó. Nekünk is ezt írta a dokinéni, de inkább én ittam meg, ráadásul Manónak nem kellett, túl narancsos.
Ja, ha feljutunk a tére, akkor rádcsörgök.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita! Akár én is írhattam volna amit írtál a gyerkőc másra hagyásáról! Bár az enyém még kicsi, de asszem jövő ilyenkor is így fogom érezni.
Tényleg jó, hogy Botus "csak" a banánra allergiás! Gondolom megkönnyebbültél! Két joghurt egyszerre, az igen :D biztos nagyo

Tünde! Én nagyon szívesen mennék Dorkával strandra, csak az a legnagyobb bajom, ha csak ketten megyünk, ő meg én akkor míg én öltözök nem tudom hova tenni, mert még nem ül egyedül, a hordozót kinőtte, babakocsit meg nem szívesen vinnék be, mert akkor még arra is figyelni kell. Épp ezért négykezes a babaúszás is. A barátnőm akonek 7 héttel fiatalabb Dorkánál a kisfia még nem akar vele strandra menni :( De egy strandtaliban azért én is benne lennék, mert amúgy imádjuk a vizet mindketten. Azt meg hogy DOrka menniyre (nem) csak a pléd két vége között mozog majd meglátod te is :)

Petra! Nagyon aranyos Bence a locsolókannával! Kis kertimanó!

Annamari! Nagy kalappal a vizsgádhoz!

Nincs valakinek valami jó ippje, hogy vegyem rá a gyereket arra, hogy napközben is elaludjon magától? Már egy órája letettem aludni de még mindig csak lomol a kiságyban. Forog össze vissza, bejárja az egészet, de aludni nem hajlandó. Pedig olyan álmos, állandóan a szemét dörzsöli! Régebben ilyenkor csak betettem a kiságyba és már aludt is! De ha meg hagyom h kimaradjon egy vagy több alvás akkor este nem lehet vele birni! HELP!

Na megyek, mert mostmár még sír is :(

anita (3)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!

Anita!!
Örülök, h csak a banán a ludas, egy picit talán könnyebb igy a te dolgod is .Bár irtad, h zsegénykém szereti a banát, de lehet, h most csak telitődött a szervezete és azért mutatott allergiát, mi így jártunk a kakaóval, mi nem voltunk vérvételen a dokinő rákérdezett és akkoriban tényleg állandóan a kakaót akarta inni és a bőrén ilyen száradásos piros pöttyös pörsenések jelentek meg.Elvettem tőle a kakaót és egy idő után megszünt, ma már ihat ujra igaz most nem dönti magába mint akkor de nincs semmi gond.Ja ez Dórámmal volt olyan 2 éves lehetett.
Egyébként köszönöm kérdésed a gyerkőcök jól vannak.Nem tudom mi volt az a hőemelkedés Dóránál már aznap este nem volt semmi baja.Dávid napok ota elég nyűgös szerintem a foga, vagy ez a front.

Jolka!
remélem igazad lesz a bölcsivel kapcsolatban, képzeld itt a babaneten beleolvastam egy bölcsivel kapcsolatos fórumba, hát elkeseredtem amiket ott olvasni lehet.De sok hasznos tanácsot is lehet találni.
majd az újjabb fejleményekkel jelentkezz már túl vagy a félidőn szépen lépeget az a gólya előre.

Tünde!!
Sapival kapcsolatban én szoktam ráadni ha nem hideg szél fúj akkor fűlpántot, ha meleg van akkor kalapot a napszúrás elkerülése miatt persze ami jó kis szellős.

A mamánál való alváshoz is hozzászolnék.Nagyon fontos h a gyerek ellegyen valaki olyannal is aki nem a szüleje.akár napokra is.Sajnos saját tapasztalat, hogy tavaly áprilisban hasnyálmirigy gyulladásom lett Dávid alig volt négy hónapos még szopizott, egyik percről a másikra kerültem korházba egy hétre sajnos akkor elapat a tejcsi a történek és a 0 diéta miatt. Hazakerültem és egy hét múlva ismét korház megoperáltak epekővel, Szóval a háziorvosomnak köszönhetően a gyerkőcök nem maradtak árván, na ezzel csak azt akartam mondani, h az élet kiszámíthatalan és azért jó ha van valaki akire ilyen helyzetben lehet hagyni a gyereket mert a férjem dolgozott, és így anyukám látta el őket addig. igaz a saját otthonunkba.

Dóra!
remélem már jól vagy.

most mennem kell.

TOVÁBBI SZÉP NAPOT.

Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Dorkamama!
Szerintem nyugodtan próbáljátok ki a strandot, mi a rendes strandra járunk, Tündéék tavaly a tóstrandra, ott még nem voltam. :oops:
Tehát babakocst is nyugodtan vigyél be, nem lesz semmi baja, de ha elalszik a gyerek az kényelmesebb és biztonságosabb. Én mindig félek, hogy valaki ráesik a gyerekre, ha csak a pléden van. :?
Öltözködés: Én nem szoktam, melegben hamar megszárad az ember, felveszek egy könnyű nyári ruhát, itthon majd fürdők... Cucaidat bet udod zárni a kabinba is, talán még a babakocsi is befér. Vagy, ha gyorsan akarsz menni valahova, akkor a kabinos nénire/bácsira rábízod. Mivel úgy is a gyerekmedencénél vagytok, mert a gyerek az első, :)Félszemmmel a cuccokat is tudod nézni. Szerintem próbáld ki, egy rohangálós gyerkőccel, már sokkal nehezebb lesz. :wink:
Alvás: Szerintem most tanítsd meg aludni, de, hogy fogalmam sincs, talán nézz rá sűrűbben, de ne ved ki, olvas neki, énekelj...Próbáld minden nap ugyan abba az időbe ágyba tenni. A délit mindig itthon aludtuk, a délelőtti az kocsiba ment, mert vásárolni is kellett valamikor, délutáni megint csak a séta idejére esett. Neki még meg van a délutáni alvás?

Tündi!
Ha velem is valami gond lenne, akkor menne a gyerkőc Mutihoz, vagy Zolkó maradna itthon. Ezt tuti meg tudnák oldani.
Milyen rém sztorikat olvstál, gondolom nem nyíregyi bölcsiről van szó.

TAli:
05.22.-én kedden délelőtti tali az erdei játszin/kórházi játszi???
05.24.-én csütörtök délutáni tali az erdei játszi/kórházi játszi???
Várjuk az ötleteket és a véleményeket. :D

Ja és megnéztem az előrejelzést. Kedden napos idő várható 29 max.-al. Csütörtök, előfordulhat zápor, de 31 max-al.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tünde! Vitacolant Bence is szed, és még egy vmi Junior Vitamint. Anyukám erőltette (és vette) amikor Bence beteges volt, és ártani nem árt. Az íze sem olyan durva teával. Milyen a Bujtosi játszi?

Anita3! Én babakocsiban altatom Bencét, ha simán nem megy, én ráadásul szeretem, hogy kint alszik a friss levegőn.

Tali: Nekem a délutáni tali szimpatikusabb, és az erdei játszi, de az elsőben hajlandó vagyak alkalmazkodni :D A kórházira nem szívesen viszem Bencét, nekem nem jött be.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Jolka, Petra!
Köszi az alvós tippeket! Mindig akkor próbálom letenni amikor látom hogy álmos, de ez nagyjából egy időre is esik mindig (+/- 15 perc). Mesélni még nem próbáltam, az autóban a ciróka maróka bejön :)
Elvileg még 3x alszik, de az még eszembe se jutott hogy ne csak a déli alvás legyen kint (vagy séta alatt vagy az erkélyen) úgyhogy meg is fogom próbálni délelőtt is kint altatni! Én is szeretem ha levegőn van! Az eredményről majd beszámolok.

Jolka! Köszi a strandos tippeket is, biztos ki fogom próbálni, mert nem vagyok hajlandó egész nyáron a 4 fal között poshadni vagy a betondzsungelben sétafikálni. Hátha a barátnőmet is rá tudom majd venni, meg lesz strandos tali is :)

A talit illetően, mint mindig mi lelkesek vagyunk, az erdei játszi nekem is szimpatikusabb, de egyébként mindegy.

Anita! Hogy van Boti az oltások után? Bár ez nem az ami után elvileg csak két hét múlva vannak utóhatások?

Lassan megyünk fürdeni. Szép estét mindenkinek!

Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka!
Mi volt a dokinál? Ma voltál ugye? Jól vagytok? Láttátok a tesó lányságát, vagy időközben növesztett kisfütyit?

A.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Hát csókolom....:D

Ma egy kicst tolódott a rendelés, de nem bántam, mert egy jót tracsoltam, és még Manó után sem kellett szaladni. :D

Doki, Zsuzsi is nagyon jó hangulatban volt. Tehát, mint mindig úgy jöttem ki mint egy vigyorgó vadalma. :D :D :D

Dorkamama!
Rátapintottál a lényegre, a punciból fütyi lett. :D :D :D Én így is nagyon happy vagyok. :) Ha legközelebb megint lány lenne annak is.

Tünde!
A felső ruházati próbléma megoldódott. :D

Apa is örül, mer nem. De a reakció az volt, akkor a 3. gyereknél nem várunk ennyit. :shock: :shock: :shock:

Ja és képzeljétek, kiderült, hogy a doki felesége földi. :) Kicsi a világ. Pár éve még a mellettünk lévő városban dolgozott. Csak átcsábították.
Tehát, Zsuzsi köszi mégegyszer, jó választás volt a doki.:D

Egy baj van kisebbségben leszek itthon. De legalább 3 fiam lesz, apával együtt. 3 pár sportszár fog száradni...

a picur szépen fejlődik, minden ok vele. Reggel teszek fel friss méreteket.

Viszont, hallottam pletyit is. :( A patalógiát bezárják. Anita , ugye te is feküdtél ott, jól emlékszem? Ja egyelőre nincs helyete más, tán nem is lesz. Ez érdekes. Ja és a baba-mama szobát is megakarják szüntetni. :( Remélem, erre nem kerül sor. A baba-mama szobába + ágyakat akarnak elhelyezni. :( Mi lesz ebből a jó korházból, azt hittem minket nem érint ez a hülye változás.

Na mentem, holnap is jövök.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

jolka, http://www.krisztinapeter.oneday.hu/
ezen a linken rajta van temérdek mennyiségű foto, de többnyire csak a tesómékról. Mi nem igazán vagyunk rajta! :(
A többi amin rajta vagyunk az papir képen van, de skannelek, és rakok a képtárba! elküldöd az e-mail cimed pü.-ben?

Tünde,
Fú nem is tudom, hol kezdjem....
Nagyon sok minden történt velünk mostanság. Domi eszméletlen mennyire szereti a bölcsit. Reggel kiveszem az autóból, és sétál be maga, és amikor megyek érte már az udvaron játszanak, és szalad... közben mondja: ANYA-APA...
Ez nekem olyan jó érzés. Jó visszaigazolás, hogy jó helyen van, mert ha mindig sirna akkor tudnám valami nincs rendben. Nagyon sokat változott Domi mióta bölcsis. Nálunk sosem ment az egyedül alvás előtt, csak a cici. Most pedig minden este nyolc után megy a teafőzőhöz, és kéri a teáját, ha megkapja, besétál lefekszik, és együtt nézzük a tévét, majd leteszi a cumit, és a fal felé fordul. 2 perc és alszik. Nagyon tanulékony lett... (vagy csak eddig nem tanitgattam :) ). Csináltam neki kártyákat, amiken szavak és képek vannak (okosbaba). Mutatom neki és utánozza... majd csak a szavat mutatom, és adja nekem hozzá a képet!! Majd mondom, hogy hol van ez, az, és adja a kezembe. Nagyon tetszik.... :)) pláne az, hogy amikor megunja (10-15 perc) akkor feláll és a térdére csap, és közben mondja: Na, anya!!! meg kell enni! Na jó lelőttem magam...
Szóval ne félj beadni Zalust, mert csak előnyére válhat...
Mondjuk nektek nincsenek kezelhetőségi problémáitok, de nekem sokkal könnyebb Dodoval. Itthon egy tündér, persze nálunk is vannak rosszabb napok!

Tündi,
Nekem Dodo minta alvó lett a bölcsiben. Három óra van, amit alvásra szánnak, és nekem végig alussza a gyerkőc. Előtte azért voltak problémáink az alvással. Viszont, ha nem is alszik végig, akkor sem száll le az ágyról, hanem játszik csendben. Hidd el azt csinálja amit a másik gyerkőc!! Ti hova fogtok járni? lehet már irtad, de lemaradtam!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Jolka, nem semmiért nem vetted készpénznek a kispunist :D Éljen a kistökis :D:D:D... aztán nehogy a végén mégis kislány legyen :wink:
Örülök, hogy ilyen szimpi a doki! :lol:

Tali nekünk elvileg bármelyik jó!

Most csak ennyi, mert kicsit leamortizált a két napos köszöntgetés, vendéglátás :) (na, meg délelőtt fogdokinál is voltam... :?)

Pusssz Mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Jolka, ILYET! De a múltkor tutira mondta doki a puncit, vagy legalábbis elég egyértelműen lánykát mondott. Nem? Én már tutira vettem. Igy viszont Apa büszke lehet a kialakuló kis focicsapatára. :) Patologiát azt hittem már megszüntették, mert már én ezt jó rég hallottam. De mi lesz a veszélyeztetett kismamákkal igy? Anita te időztél ott? Miért?
Képzeld alvásidőböl egy csomó arra ment el, h. babakocsiszervizt találjak a környéken. Többiknek irom, h. délelött taliztunk Jolkáékkal, de közben sikeresen kitörtem a babakocsink első kerekét. Szóval jó, h. egy csomót elidőztem, mert fogorvoshoz menet bementem a Létibe hátha tudnak szervizt ajánlani a környéken, de annyira rendes volt a pasi, h. kiment megnézni a kocsinkhoz a sérülést és már meg is rendelte az alkatrészt. Jó, h. vannak még segitőkész emberek.
Zoli kár, h. viszonylag hamar odaért értünk, még szivesen dumcsiztam volna. Legközelebb megpróbálom a babakocsit nem tönkretenni és akkor több időnk is lesz. Jó nagy balhé lehetett volna, ha Zalus hamarabb észreveszi a motort, mert gondolom azt Manó sem nézte volna ölbetett kézzel, h. Z. az ő motorját használja.

Amugy a gyereknélküli mamatali esélytelen? Én már korábban is felvetettem ezt, de nem volt tolongás. Petra benned reménykedek, te már 2 napra is lepasszoltad Bencét, akkor mit neked 2-3 óra? :) Nem gondoltam semmi nagy dologra, mondjuk beülni fagyizni az Omniába v. ilyesmi. Babás talik közül egyelőre nekünk mindkét időpont jó.

Timi, A délutáni időpont jó nektek? Mert akkor megpróbáljuk azt forszirozni.
Hú ez egy bölcsis álomsztori. Bárcsak a miénk is valami hasonló lenne. Biztos nagyon jó gondozónéniket fogtatok ki. Zalusnak már csak 4 hónapja van, h. az önálló evést gyakorolja, de ahogy mai ebéd után is kinézett :(. szivem szerint egy hónapig nem adnék kanalat a kezébe.

Anita3, Ha te is szeretsz strandolni, ne gondolkozz, hidd el ezek a gyerekek sokkal alkalmazkodóbbak, mint gondolnánk. Tegyetek egy próbát. Én biztos vagyok benne, h. nem bánod meg. Nekünk az, h. babakocsival megyünk még külön jól szokott jönni, mert nem kell cipekedni. Tavaly nálunk a strandolás úgy nézett ki, h. egy kis pancsi után egy nagy alvás és igy tovább, a babakocsi erre tökéletes volt Zalusnak. Most is babakocsiban aludta a másfelet, de most nagy pancsi után, kis alvás. Nyaraláskor meg ő a babakocsiban a tenger v. medence széléröl nézte, h. mi pancsolunk, úszkálunk és ez neki akkor tökre megfelelt akkor, bezzeg most ....

Tündi, Majd személyesen elmeséled, h. mi történt veled pontosan? Érdekel. Kemény lehetett.

Petra, Ha Zalánt kérdeznénk arról a játsziról ő tuti azt mondaná, h. szuper, mert sehol a városban nincs annyi játék egy helyen.... DE ha engem kérdezel, akkor azt mondom felejtős. Tán még mára sem hevertem ki, mert rég rohangált ennyit és ugye ott nincs kerités, tehát nincs előtte határ semerre sem. Amugy meg fogunk mi még ott kikötni, mert fő a változatosság, szal nektek lehet ez lesz a befutó.

Jó éjt .
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jó reggelt!

Annamari!
Egy hatalmas Kárpát medencével neked!!!!

Ha végeztél, és van még energiád, gyere élménybeszámolóval.

Tünde!
Én benne vagyok csak Mutis taliba is. :) Apa addig jól el lesz Manóval, szokniuk kell. :D

Petra!
Neked irigylésre méltó helyzeted van. Én is kint altatnám a gyereket, ha lenne udvarom, de így az utcán lenni 2-3 órát alvás időben uncsi, főleg télen. A saját udvaron csak elszöszölnék, vagy a zárt udvaron még az ablakból is tudnám figyelni a gyerkőcöt, ha bent van meló. De egyelőre ez még odébb van. :(

Nekem mind1 hol talizunk, a kórházit az ott lakó kismamik miatt hozom fel, így tuti eljönnek. Ugye Ági? :)
Vizsgáid?

Timi!
Egyelőre, csak átfutottam képeket!
Egyszerűen gyönyörűek voltak!!! A ruha a torta tökéletes. Nagyon helye pár!
Várom a többi képet is. De most már kíváncsi vagyok a te esküvői képedre is, na és persze az összes fórumozó anyukáéra is. :)

Mentem, mert jön Após értünk, megyünk haza, este kerti buli. :( Nagyon elromlott az idő, de lesz zárt rész is. :)

Kellemes hétvégét!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Először is tegnap volt az oviban az anyáknapi ünnepség és az évzáró egyben, nagyon aranyosak voltak a gyerekek.
Hát mit mondjak könnyek nélkül nehéz lett volna végig nézni. :cry: :cry: Nagyon jó érzés h én is megélhetem ezt. :lol: :lol:

Timi!
Soraidnak nagyon örültem amikat irtál egyáltalán a bölcsiről, mert ugye alvással nekünk sincs könnyü dolgunk. Kérlek még majd irj, számomra ilyen bátorító sorokat, h ebból gyüjtsem az erőt, ha szeptemberbe oda kerülünk akkor egy kicsit könnyeb legyen :lol:
Amúgy az örökösföldibe már leadtam a jel. lapot, de nem sok jóval bíztatak. így hétfőn még teszek egy próbát a Vécsey közbe is benézek. :?

Jolka!
végül is ha már így alakult h kisfiú, nem baj, majd a HARMADIK LÁNY LESZ. :lol: :lol:

Kép

Tünde!!

Ha érdekel, akkor majd elmesélem mi történt, mert tényleg a szerencsén múlott, h még itt vagyok. Azt volt a legnehezebb feldolgozni, h még engem néztek hülyének az orvosok.De amikor betelt a pohár akkor rendeztem egy jó kis patáliát a sürgőségin. :evil: :evil:

Tali még nem tudom, de tudjátok nekünk a korházi van közelebb de a bujtosi is oké, már amúgy voltam ott az ovodával ott tartották a nyílt napot, csak valóban nincs bekerítve, és ugye ott van nem messze a víz is.De ha a tornapálya marad majd meglátjuk, de szerintem nekünk a délelőt jobb.

Na sziasztok majd még benézek az idő pocsék.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Anyósom ismét vásárolt Dorkának :? Íme a legújabb szerzemény: Kép

Az én izlésemmel van baj??? Na jó kaptunk már szépet is tőle, de erősen eltér az izlésünk :?

Jolka! Azt szokták mondani, hogy kislányból még lehet fiú, ezek szerint bejött :) Éljen a fütyis :))
Hogyhogy megszüntették a patológiát? És akkor hol vannak a veszélyeztetett kismamák???? És mi lesz a baba-mama szobakkal? Akkor nem lesz lehetőség a babócával lenni csak az alapítványiban? Vagy nem négy hanem esetleg 6-8 ágyas baba-mama szobák lesznek?

Tünde! A Léti-t én nagyon szeretem, mind a két boltban nagyon rendesek, de nem nyomulósak, mint pl. a P...-ban. a strandot bizti ki fogom próbálni, azért asszem először majd egyik hétvégén apával, aztán már biztos bátrabb leszek egyedül is! Micsoda jólnevelt gyerkőcöd van! GOmbnyomásra alszik és még azt is képes volt békésen szemlélni a babakocsiból, hogy ti pancsoltok! Hát Dorka erre tuti nem lenne képes, biztos h mindent elkövetne, hogy kikerüljön a babakocsiból! Hát vmit nagyon jól csináltok! Alapjában véve Dorka is jó baba, csak nem szeret egyedül lenni.

Timi! Nagyon szépek a képek a tesódékról! Szép pár!
Nagyon okos kisfiad van!!! A szavakról megtalálja a képet?!! Nem semmi!

Megyek megetetem az öcsémet, mert befutott.
Így is hosszú lettem már megint :oops:

Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
Ó ez a fránya betegség!! :( nem akar szűnni! Sztem ez már egy jó erős arcüreggyulladás. már majd kiszakad a jobb oldalon az arcom, szemem, homlokom. Nincs vmi jó ötletetek??persze orvoson és infralámpán kívül. ui. az infra most is itt égeti a fejem, így alig látom a billnetyűzetet... :?
Képzeljétek! P. ma reggel 5-kor kelt!! nem volt hajlandó visszaaludni. nem részletezem milyen volt a délelőttünk, főleg h. ilyen rossz idő lett és nem tudtunk kinn lenni.
de én szaranya módra felöltöztettem a gyerkőcöt, é smégis kimentünk, mert már nem bírtam vele.na eg ebédhez is kellett alapanyag, így elmentünk a spárba, meg haza. ennyit volt inn. most tettem le aludni, de már nem is bánom. :roll:

Kép
dora1980

merre vagytok ebben a randa időben :?: :?: :shock:

Kép
dora1980

Dóra, mintha én írtam volna, annyi különbséggel, hogy Boti már fél 12-nél nem bírta tovább... :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

akkor egy cipőben jártunk ma!! :? peti még alszik és Boti??

Kép
dora1980

nem túl régen ébredt... de nincs a toppon :?
lehet az oltás???? ki tudja....

Anita
Kép
Kép
_anita_

az lehet!15hóst is kapta ugye? na az nálunk egy hétr rá hozta a lázat! de CSAK!!! azt! megpróbáltalak msn re felvenni! miért nem jelez h. itt vagy?

Kép
dora1980

Sziasztok,
Ezt a az.r időt! Mégis emlitették valahol, h. visszajön a tél? Mi 3/4 10-kor keltünk és Zalust 3/4 2-kor tettem le (v. inkább maradjak csendben?). Anita, Dóra, biztos az idő az oka a zizzentségnek, ezek szerint a hidegfrontra érzékenyek a fiaitok. Én ha már igy alakult egész délelőtt selejteztem, majd föztem (utobbit lightosan). Most meg vár a vasaló. Én annyira mennék abba a borfaluba, azért holnapra már csak megembereli magát az idő. :evil:

Továbbiakra szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

:shock: peti még most ébred... :D

Kép
dora1980

Sziasztok,

Dóra, bocsi, de valszeg akkor nem voltam fenn msn-n. Csak addig van esélyem picit olvasgatni, netezni, mikor alszik a lelkem.

Én még nem is hallottam, hogy bezárhatják, bezárják a patológiát... Ez azért tényleg durva...
Tényleg eltöltöttem ott pár napot, sajnos. Kétszer is vérezgettem a terhesség alatt, bár második babánál biztos nem szaladnék ennyi cseppel dokihoz, na mindegy. Másodszor, mikor volt szerencsém a patológiához, valszeg, csak a már akkor is mininek nem mondható magzatom megrugta az egyik vesémet...:? :D
Szóval semmi hatalmas sztori, bár tény, hogy veszélyeztetett voltam végig, mert elég hamar kezdett rövidülni a méhszáj.

Na, de, hogy a baba-mama szobákkal mi lesz??? Nehogy már legyen Nyíregyházán is mama és bababarát szülészet... És, aki nem tudja kifizetni a méregdrága alapítványit, de mégis a babájával szeretne lenni???? Ááááááá, hagyjuk is.

Én is gondoltam rá, hogy elnéznénk Apával a borfaluba, ha letettem Botit este, aztán meglátjuk eljutunk-e, vagy mennyi marad a lelkesedésemből... :wink:

Na, meg el kellene kezdenem már normálisan tanulni, mert így sehova nem haladok. De annyira nincs kedvem... De nem akarnám már nagyon húzni, halasztani, le kellene tudni vhogy ezt az államvizsgát.

Szép Napot, kellemes hétvégét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóra, hogy vagy ma? INhalálás kamillában? Orrcsepp, orrcsepp, orrcsepp... esetleg szívás :lol: Most komolyan, nekem krónikus arc-és homloküreggyulladásom van, csak a rengeteg orrcsepp szakítja fel, na, meg az inhalálás. Az infrát már nem csípem nagyon, mert szétégeti a fejem. Esetleg bioptron lámpa, ha van vkinek a közeletekben, az nem éget, és elég hatékony.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Élünk még, csak sűrűn telnek a napjaink. Igyekeztem visszaolvasgatni, de elég felületesre sikeredett, úgyhogy ha véletlenül nem válaszolnék valamire, bocsi....

Tegnapra kibújt Tominak a 4. fogacskája, előtte való nap a harmadik, ráadásul nem a középső kettő, hanem mellette, lett egy kis vámpírunk :lol: még nyűglődik, mert csak a fog hegye van kint, gondolom még kell néhány nap, míg teljesen lehet majd látni.
Még mindig van adminisztrációs munkám, úgyhogy az alvásidők és az éjszakák munkával telnek, de mivel határidős, és elég jól fizet, vállalom ezeket... :?

Jolka!
Szupi, hogy bejött a doki. Pont csütörtökön volt a barátnőm is fél 5-kor, neki is én ajánlottam, lehet találkoztatok is :lol: Gratula a kukacoshoz, nekem bejött ez a sok kukacos család :lol:

Anita!
Botinak utólag sok boldog névnapot kívánunk!! Jó, hogy "csak" a banán volt a ludas....

Tünde!
Nálam szóba jöhet a babamentes tali is, vevő vagyok minden kikapcsolódásra. Csütörtökön lement az utolsó előadás a páromnak erre a színházi évadra, úgyhogy van kire hagynom a gyerekeket. Babás tali is megoldható, de a jövő héten Tündérkerti napok lesznek az oviban, úgyhogy a délutánok ott fognak telni...

Egyelőre ennyi, megyek a fiúkhoz...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Itt vagyok én is! Bocsi, hogy szülinap után nem jöttem, mint Anita írta, elkezdtem tanulni! Ma volt a vizsga, háááááát, remélem meggörbül! :lol: Bár nem biztos! :cry:
Dóra felkelt...
Kicsit visszaolvastam, vagyis csak átfutottam. Anita, Dóra, kicsit megnyugodtam, nem csak nálunk van 5-ös kelés! Az elmúlt hétekben nem egyszer előfordult! :cry: Elég fáradt voltam, vagyok, tanulás is nehezen ment!
Szülinap jól sikerült, rendeltük a kajcsit, teszek róla képet! Nagyon guszti volt, fini, és bőséges! :lol: A torta pillangó formájú, csokis- tejszínes. Szintén fini, nem az az édes,...
Dóra inkább pénzt kapott, tőlünk kisruhát, amiben van a képen, 4P.O.-t, tesómtól p.r. pulcsit, sógoroméktól nike szabadidőt, déditől játékot, ami már nem nagy kihívás neki! :cry:
Mindenki jól érezte magát, szupi volt, bár nagyon izgultam! 13-an voltunk!
TAli szupi lenne, nekem a csüti jó, ha nem ezen a játszin lesz. A kedd is jó, de csak a közelben! Egyébként megértem, ha más játszit választottok, ez elég homnokos! Bár nekem szupi!
Anita! Hála Istennek, a banán kihagyható az étrendből!!!
Jolka! HAjrá kistökös!!! Lényeg az egészség!
Zsuzsi! Köszi a turis ajánlatot! Jó lenne személyesen dumcsizni! F.P. még nem telefonált! Bár elromlott a telem.
Annamari! Hogy sikerült a vizsgád? Hova mentek a balcsira? És mikor? MI is oda megyünk nyaralni, júli végén! Nem tudom milyen lesz Dórával! :shock:
Még annyi, Dórát még én sem passzoltam le senkinek, Anitához hasonló vagyok :wink: , szeretem érezni a kicsit! Bár ez még azért van, mert pici! Kell viszont a kikapcsolódás! Főleg, mikor a kicsi korán kelő, vagy esetleg nyügi a gyerek, és az embernek már nincs idegrendszere!
Lépek lassan, mert rajtam csüng most is! Most már gyakrabban jövök! :lol: Remélem!
JOLKA!!! Majd kérnék egy kis segítséget! Okés?
Teszek pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép
Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

HAHÓÓÓ!
sehol senki? na jó, én sem voltam a hétvégén. anyáéknál voltunk, és ott nem ülök a gép előtt. :)
lassan javulgatok , köszönöm az érdeklődést! a bioptron lámpa tényleg jó lett volna, de olyan ciki minden esetben kölcsön kéregeti. a költségvetésünkből pedig nem futja rá! :roll:
Zsuzsimanó! milyen melót vállaltál be otthonra? én is gondolkodok rajta!! :?:
jajjjjjjjj most látom mennyi az idő! egyek, mert fél6 ra misére megyünk, és még el is kell készülni, na meg petit elkészíteni sem 2 perc :?
este még benézek..

Kép
dora1980

NA!!
én itt vagyok, de most magamnak írogassak??
Megyek és varrigatok akkor!
Jó éjt mindenkinek :D

Kép
dora1980

NAhát!!!!!!!!! még mindig senki! :cry:

Kép
dora1980

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: