Sziasztok!
Nusi! Jó, hogy írtál, örülök, hogy jól vagytok! Fitymaszűkület, szerintem is korai még műtétre gondolni. Sok sikert a 2. fordulóhoz!
Jolka! Visszér harisnyára nekem is a Dózsa Gy. utcai gyógyászati segédeszk. bolt jutott eszembe, biztos van nekik v. tudnak rendelni. Azt hiszem, olcsóbb, ha feliratja. Terhes harisnyájuk biztos, h van, a barátnőm nézte vmelyik nap.
Én írnék gyakrabban, csak nincs otthon net

Ha dolgozni fogok, lesz netem és időm is, úgyhogy én nem morzsolódok le, legalábbis nem tervezem.
Sapi Bencének is megkötős van, szerintem édi, és vagány mintásak is vannak.
Anita! NEm semmi a fél ötös kelés! Nem irigyellek, de hátha csak átmeneti.
Van egy ismerősünk, aki foglalkozik redőnnyel, olyat csinálnak, amilyet akarsz, mármint méretben, vagy más a gond? Esetleg tudok adni elérhetőséget, és tudsz vele egyeztetni.
Nagyon jók a babaúszás képek, látszik, milyen jól érzi magát Boti a vízben.
Jó, hogy csak a banánra allergiás, nem nehéz kihagyni, főleg hogy jön a nyár, de azt ki is növi szerintem.
Nálunk is tömik Bencét a nagyszülők, most is megérkeztünk, spenótot ettek, mondom, hogy most uzsizott, de azért csak tukmálják. Bence meg mondta két kanál után, hogy nem!
Tündi! Hú ez az alvás nem hangzik túl jól, nem lehet könnyű, hogy csak így alszik.
Tünde! NEm semmi a négy órás biciklitúra, jó kondiban vagy!! Édi lehet Zalán, ahogy énekel. Bence is kezdi a csipcsipcsókát, és Ő sem várja végig, mindig hamarabb hess-el. Merre voltatok ma?
Lepasszolás: szombaton és vasárnap mi is lepasszoltuk Bencét, Tiszatelken aludt az Anyáék hétvégi házában. Szombat este hívott Anya, hogy na mi van, nem is érdekel, mi van Bencével

Jó volt egy kicsit kikapcsolódni, meg ketten lenni.
Alvás: szerencsére nálunk jól alakul, este fürdés után kis éneklés, meg csillagnézés (plafonra ragasztott foszforeszkálós

) után elalszik. Ma délután az etetőszékben majdnem elaludt, beraktam az ágyába és 1 percen belül aludt, három és fél órát!! Biztos kifárasztotta a meleg, meg a pancsizás.
Strandos taliban benne vagyok, biztos élveznék a gyerekek. Mi még nem voltunk az idén, csak a szomszédnál pancsizott ma délelőtt, délután meg otthon a kertben, nagyon élvezte.
Petra