Kazi
fotók tündériek és rossz a feltételezés, szerintem mindneki örül az ilyen fotóknak
seriff
nagyon édes a kis szülinapos csajszi
lina
Mi lehet Lilivel ...
hajny
a petőfiváros hátamögött van egy telkünk ..Anna jobban van ?
timcike
ügyes avgy gratulálok a vizsgához egy kicsit tessék mostmár pihizni is
pille
Én is pont most gondoltam a Tőserdőre hogy le kellene menni de akkor felesleges ha ilyen sokan vannak
borsika
nagyon szépek a lánykáid és milyen ügyes hogy igy kiáll szavalni Nikit 6 lóval sem tudnánk oda rángatni a tömeg elé ... még soha nem hallotam tőle ünnepéjen verset mindig elsirja magát
Lili
nem válszoltam még, igen ha megéljük építkeznénk idáig Építési tilalom volt azon a részen, mert az útak még nem voltak megtervezve, de most megvan az útterv már volt kint a földmérő is már odadtuk a tereprendezzési tervet is neki mert ujatt kellett csinálni az utak kialakítása miatt 1-1-1 ráírtunk a gyerkeöcökre 1 et a sógonak az itteni ház miatt és nekünk marad egy a többi meg eladásra kerül .. tegnap is ott voltunk 50 gyümölcsfát már kiszedtek a fiúk most darbolták össze őket és pakoltuk utánfutóra és jöhetnek a elegyenlíteni a telket és csinálják az utat meg be akarjuk keríteni de maga a ház építés nálunk nem tudom mikor lesz nem szeretek itt lakni a környék miatt de annyia messzire sem akarok menni ... amig nincs ott köves ut addig nem megyek sehova.. nem fogok 3 gyerkőcöt a pórban kánikulában vagy minuszfokokban onnan becibálni ....