A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krissi! Ne buslakodj, én is 33 leszek és gyerek sehol. Persze én is szerettem volna mindig, de 29 évesen mentem férjhez, elötte nem találtam olyat, akivel az életemet szivesen leélném. Esküvö után engem is mindenki a gyerekröl faggatott, most már nem kérdik, szerintem sejtik hogy valami gond lehet ha ennyit várunk rá. Engem nem is érdekel ki mit gondol, mi boldogok vagyunk, gyerekekkel meg még boldogabban leszünk. Én már annak is nagyon örülök ilyen társam van, nekem is több barátnöm férjhez se ment még, vagy nagyon rossz kapcsolatban él. Ne add fel, nekem is rosszul esik kicsit, hogy másoknak már nagy gyerekeik vannak ilyen idösen, de én akkor is boldog vagyok!! És leszek nemsokára még boldogabb!
Ja és már többször irtam itt, nálunk a férjemmel van gond, ö is erösködött vele ugyan nincs probléma, igy elment feleslegesen 2 év. MIre a lombikra jutottunk már 3 év lett.
Szoval magyarázd meg a párodnak, ekkora áldozatot ö is hozhazna. Amugy nálunk ez ugy ment, hogy amikor ujra kudarc, velem minden rendben volt, akkor dokim rákérdezett a férjemet vizsgálták-e már, majd rögtön irt neki egy beutalót, azt nyomtam a kezébe amikor kimentem. Meglepödtem, de rögtön belement. A tied is megteszi érted és a babáirt biztos!

Karmen
karmen

Jó reggelt Lányok!

Olyan jó lenne, ha végleg tavasz lenne Kép Kép

Hétvégén egy összejövetelen voltunk 2 babás is volt körülöttem, az egyik még csak hagyján volt, mert nem látszott még annyira rajta, de a másiknak már nagy pocakja volt, összebújva ültek a férjével és simogatta a pocakját, én meg úgy éreztem, mintha kést döfködnének a szívembe Kép Kép
Amikor megérkeztek nyeltem a könnyeimet, furán is nézett rám, hogy mi bajoml lehet....

Tegnap nagyon szenvedtem Kép most érett elõször a bal petefészkemben pete, mióta onnan kivették a petevezetõt. Nagyon fájt Kép meg is ijedtem kicsit, és elszidtam mindent, hogy nem elég, hogy mensikor fáj még peteéréskor is.

Annyit gondolkodok, hogy mit csináljak??? Elvileg márciusban megint el kezdhetem szedni a gyógyszereimet a peteéréshez és megint mehetek a dokimhoz, belevághatunk újból a bébi projectbe. Nemis tudom, hogy nagyon akarom-e. Egyik felem igen, a másik nem. Kép Félek.... Mi van, ha a bal vezetõvel van valami? De a HSG-hez sincs kedvem Kép A dokim sem mondta, hogy mennem kellene... azt mondta ránézésre rendben van...
És kellenek azok a gyogyik? Lehet, hogy 2 hónap alatt kicsit rendbe tettek és mûködne minden magától...
Mit csináljak???

Bocsi a sok szövegért.

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Szia Noémi!Kép
Örülök, hogy végre hallani rólad, de nem örülök, hogy depizel! Ne add fel, erõsnek kell lenni! Meglátod karácsony környékén már talán a karjaidban tarthatod a lurkót, ha 2x sikerült, most is fog. Most tudod mire kell figyelni, és óvatosabb leszel Te is, meg talán a doki is.
a gyógyszerektõl ne félj, én fél éve szedem eddig mondjuk eredménytelenül , de azt sem érzem, hogy ártott volna.

Nem tudom mi lehet velem, ma (nem) kellene megjönnie, de a cici és pocifeszülésen kívül semmi, se barna se rózsaszín, és ami még jó: a hõm emelkedett a tegnapihoz képest is, már 37 fölött járok... Izgi mi?Kép

Csutka
Csutka

Szia Csutka Kép

Akkor lehet, hogy mégsem eredménytelenül szedted ezúttal... Kép Hányadik napon vagy?

Noémi
noémi

Noémi,
megértem, hogy most nincs igazán kedved dokihoz járni, az
embernek idonként tényleg dokiundora van, pláne azútán amin te is túlmentél.
Ha úgy érzed, most nincs ehhez energiád és kedved, akkor tarts szunetet szerintem, és próbálkozz spontán, esetleg
természetes csodaszerekkel. pl. Maca.
Nem veszítesz semmit.
Aztán, ha nem sikerul, úgyis újra ott találod magad a rendeloben.

Bella
Névtelen

Csutka,
hajrá!!!
Milyen gyógyikat szedtél?

Bella
Névtelen

Jó reggelt LányokKép

KrissiKép
Azt hiszem Neked az a bajod mint nekem. Amit az életben a fejembe vettem, azt véghezvittem. Mindent azonnal, és ehhez hozzá is szoktam, hogy amit kigondoltam, és saját akaratomtól függött azt teljesítettem. És akkor jött a babaprojekt, amihez úgy álltam, mint egy teljesítendõ cél, kigondoltam novemberben, hogy decemberben babás leszek, és köv. nyáron szülök stb.stb. Ez nem így megy, ez sajnos nem csak ettõl függ, és független a vágyainktól. Jön a mikor jönnie kell. Próbára teszi a jellemet az biztos. Tanulságnak jó lesz!

CsutkaKép
Drukk-drukkKépKépKép

EsztiKép
Gratulálok a bébihez. Megyek ma MACA-t venniKép

LányokKép
Ma kaptam az elsõ Merional szurit, mert a sárgatest felszívódott. És láttam az UH képernyõjén egy kezdõdõ ikerterhességet, a doki megmutatta. Azt mondta, hogy végre nálam látna már ilyet, az a vágyaKép
Bejött a párom is, hogy megtanulja a szurit beadni, és képzeljétek majdnem rosszul lettKép Az asszisztens röhögött, hogy maga akarja majd beadni ? De édesek voltak, mert mondták, hogy a szerdai szurit a párom adja be, de ott a rendelõben, a gyors "életmentés" kell, akkor le tudják fektetni.Kép Szerintem Õ könnyebb feladatra gondolt amikor elvállalta, de már nem hátrál, tudjátok a férfiui büszkeség. A doki meg azt mondta, hogy még élvezni is fogja ha döfködhetKépKép

Jó napot Mindenkinek.
CatEye

Cat
Kép
cateye

Nomémi
Mihez képest? Ma kellene megjönnie, és a tüszõrepi utáni 12. napon vagyok.

Bella!
Köszi a drukit, Clostit, 2*1 5-9. napig, 14 napon Choriogin szuri, "hõemelkedéstõl" Utrogestan.

Most nem görcsöltem annyira, hogy milyen nagyon szeretnék már babát, szinte nem is foglalkoztam vele, sõt az Utrot többször el is felejtettem beszedni. Lehet, hogy ez segít?(mármint nem a gyógyszer elfelejtése...)

Ja!KépKépKép pénteken megszületett a leendõ keresztfiunk, 4 kiló 70 deka, és 59 centi. Gyönyörû baba!

Csutka
Csutka

Cat!Kép

Remélem ezúttal sikerrel jársz! A pasiknak meg csak a hangjuk nagy, de ha tevékenykedni kell...
Köszi drukit Neked is. Az igazság az, hogy nem akarom elbízni magam, még bármi lehet!

Csutka
Csutka

Csutka,
mikor tesztelsz?

Én is Macázom most, de csak óvatosan, háromnaponta, mert egyszerûen mindkét petefészkem luktett tole.

bella
Névtelen

KrissiKép
Ne foglalkozz azzal, hogy kinek mi a véleméyne errõl. Ti késõn találkoztatok a pároddal, de szeretitek nagyon egymást. Abba gondolj bele, hogy most már önfeledten tudsz majd énekelni a picinek gyerekdalokat... A gyerkõcötök olyan szoros kapcsolatban lesz Veletek, mintha barátok lennétek.
Nem kortól függ és nagyon is igazat adok a lányoknak, hogy a baba nagyon jól tudja, hogy mikor kell jönnie és egyszer Mindenkinek eljön a nagy pillanat és lehet, hogy pont akkor mikor egyáltalán nem is számítottál ráKépKépKép
Catnek nagyon is igaza van. Ez nem rendelésre megyKép Hidd el, a Türelem babócát teremKép

CatKép
Elképzeltem, ahogy a férjed elfehéredikKépKépKép
De még így is le a kalappal elõtte, üzenem NekiKép

NoémiKép
Akkor kezd el szedni márctól a gyogyikat, ha lelkileg is felkészültél rá. Ez nagyon fontos!

CsutkaKép
Lehet, hogy fél év gyógyszerszedés után, azért érdemes lenne egy kis szünetet tartani a tisztulás miatt. Neked nagyon muszáj szedned gyogyit, vagy csak az orvos akarja felgyorsítani az eseményeket? bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de egy idõ után a szervezeted hozzászokhat a gyogyikhoz.

pusza
Bogár
bogár

Bella!Kép

Majd csak akkor tesztelek, ha már legalább 4-5 napot késik, és a hõm is fennmarad. Elõbb nemigen látom értelmét!

Bogár!

Lehet, hogy igazad van, és nem ártana egy kis szünet. Ha a mostani ciklusom sem hoz eredményt, az orvos azt mondta növeljem a Closti adagot. Gondolkoztam egy Gynevac kúrán is, minden gyógyszer nélkül, de már magam sem tudom mi lenne a helyes!

Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok Kép Kép
Most olvasom a hétvégi termést .
Csutka - két csíkot neked Kép
Kinga - boldog szülinapot Kép
Barbi - nagy gratula Kép

Krissi, Karmen és Mindenki Kép Kép
Fel a fejjel. Jön a tavasz. Nem szabad feladni
Én már 38 éves vagyok s még mindig küzdök. Sokak szerint már a klimaxon kellen gondolkodnom fõleg hogy már van egy 11 éves gyönyörû lányom de én is csak 34 évesen találkoztam
az igazi párommal. Imádja a gyerekem de szeretne egy közöset , mint ahogy én is , s a lányom 5 éve vágyik kistestvérre. Ki számít igazán õk vagy a szomszéd, kolléga ... ?
Ne foglalkozzatok a külvilággal.A ti életeteket ti élitek s
csak az a fontos hogy nektek jó legyen . Legyetek büszkék
a párotokra aki veletek van mikor örültök vagy akár sírtok.
Tutti, hogy a kiskrapekok ott ülnek a felhõk szélén , lóbázzák a lábukat s már úgy jönnének. De õk mosolygós, jókedvû, bizakodó mamákat akarnak maguknak.
Szóval türelem, jókedv , mindenkinek ott a babája csak a legjobb idõpontot várja .
Pusz mindenkinek
a "legvénebb"
Zsé

Virágról tudtok valamit ?
zsé

Zsé! Én nem adtam fel, éppen hogy nagyon bizakodó vagyok! Söt, várom már a sikert, ami hiszem hamarosan meglesz! Krissit is csak vigasztaltam, szerintem igencsak optimistán irtam. De köszi a vigaszt Kép

Cat! Nekem is ez lesz, te is a popsidba kapod? Az én férjem nem vállalkozik rá beadja, mert amikor meglátta milyen mélyre döfik a tüt, amit meg se érzek, akkor majdnem kidölt. Igy minden nap csak ezért be kell majd mennem a Kaáliba. De kit érdekel, a lényeg az újabb esély! Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Cat erre a szuris dologra én is készülök lelkileg. A párom vállalta a szuri beadását a fenekembe de én hasiba is kapni fogok. Azt én hajtom végre. Isteni lesz!

Karmen te milyen szereket kapsz a lombik felkészülés alatt?

Pusszantás: Nina
Nina

CatKép
Türelem és alázat. Életünk ebben a szakaszában ez most a leckénk.

KarmenKép
Látod, milyen jó, hogy egyáltalán megtaláltuk az igazit? KÉsõn? Sebaj! Emlékszem, volt egy barátnõm, akinek 26 évesen még egy komolyabb kapcsolata nem volt. Mindenki titokban összesúgott a háta mögött. Aztán eljött az õ napja, férjhez ment és egy gyönyörû családban él a férjével és a kislányával. Teljesen mindegy, mikor jön el a nagy Õ. A lényeg, hogy rátaláljunk. Sajnálom, hogy a párod miatt elveszett az a két év, de ugyanakkor semmi nem történik véletlenül, annak is oka volt. Nagyon szorítok Neked a lombikhoz.

BogárKép
Az az egy biztos, hogy a férjecském lesz a legjobb apuka a kisbabánknak, mert olyan türelmes! Én nagyon türelmetlen vagyok. De legalább az apja tuti lesz.

CsutkaKép
Ez izgiKépKépKépKép Már csak pár nap és tesztelhetsz!

BellaKép
A Macát lehet csak így háromnaponta szedni? Én azt olvastam egy nap 3-mat kell bevenni. Ezért még én sem szántam rá magam, olyan intenzívnek hangzik így.

NoémiKép
Ha így kell gondolkodnod hogy belefogj-e, akkor inkább várj még egy ciklust. Abszolút megértem, hogy félsz, azok után ami Virággal történt. Azt nem tudom, hogy a lehetséges megtermékenyülést követõen lehetne-e néhány naponta UH-zni, hogy hol tapadt meg a baba. De ha a megmaradt petevezetõd átjárható, akkor biztos megtalálja az utat a méh feléKép

ZséKép
A Te példád lesz az etalon számomra, hogy akár még testvérkét is szülhetekKép
A barna rémedet mondtad a dokidnak? Nekem eddig - lekopogom - az Elevittõl nincs.
Ez a felhõn ücsörgõ babakép nagyon édiKép Biztos beszélgetnek is. "Te, az én mamám ma nagyon depi.."

Tényleg, mi van a babásainkkal? Senki nem ír, hogy hogy halad a dolog. Lujza, mennyi baba van?

Krissi
krissi

Krissi!

Az igaz, ha nem jön meg addig. Nagyon szeretném ha nem jönne. Azért ennyi idõ után már megérdemelnénk mi is. Vagy nem? Kezdek izgulni, pedig megfogadtam, hogy most nem fogok, hagyom a dolgokat a maguk kis útján haladni, egyszer majdcsak célba érek...

Csutka
Csutka

Sziasztok!
Elég régen jártam itt. Várakozással és izgalommal teltek az elmúlt hetek.Január 24-én volt az embriótranszferem, 3 embriót kaptam vissza 3 naposan. Egy meg is maradt. Pozitív lett a tesztem.Az elsõ UH-on, ami 3 héttel a transzfer után volt egy lehetett látni a petezsákot. 2 hét eltelt, ma voltam ismét és látszott az embrió. Az orvos azonban elkeserített egy kicsit, mert azt mondta, hogy valamivel kissebb, mint kellene és még nem talált szívverést, pedig már szeretett volna látni. Egész délelõtt bõgtem, most jutottam csak el odáig, hogy írjak nektek. Nagyon el vagyok keseredveKép. Azt mondta nem kell megijedni, mert lehet, hogy csak lassabban fejlõdik(mert az elõzõ UH-hoz képest határozott fejlõdést mutatott), de a legrosszabra sem árt felkészülni. Jövõ hétfõn kell mennem újabb UH-ra, akkor minden kiderül.Égnek a szemeim, fáj a fejem a bõgéstõl.Bocs, hogy hosszúra sikeredett.
lujza

Drága LujzaKép
Ne idegeskedj!!!!!!!!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!!! Pihengess, menj betegállományba! Beszélj a babához, hogy vársz rá!
Korábban nem lehet menni UH-ra? Borzasztó, hogy így hagynak a bizonytalanságban.
Feküdj, és próbálj megnyugodni.

Krissi
krissi

KépLujza!

Ne keseredj el, talán csak várat még magára a babus, ott van csak még egy kicsit szégyenlõs, hogy mindent megmutasson!

Csutka
Csutka

LujzaKép
Tényleg beszélj a babócához. Mondd neki, hogy vártok rá, addig pedig szeretnéd, ha sokat fejlõdne, növekedne. Mondd neki, hogy a következõ uh-án ne bujkáljon, mert Te szeretnéd hallani a kis pici szivét. Hidd el, hogy ezt hallani fogja és szót fogad majd.
Keseregni pedig nem szabad, valahogy próbálj meg most nem rossz dolgokra koncentrálni, haenm igenis arra, hogy nincs semmi baj és a babóka növögetKép

KrissiKép
Ne beszélj butaságokat. Te is tuti kismami leszel. Nem szabad ilyeneket belemagyarázni magadnak. Ej-ej!Kép

CsutkaKép
A Gynevac ismereteim szerint nem árthatKép A helyes utat viszont Te magad is érezni fogodKép

pusza
Bogár
bogár

Drága LujzaKép

Ne sírdogálj. Biztos minden rendben van a kiskrapekkal, csak bújkál. Fõleg ha határozott fejlõdést látott a doki, az elõzõ UH-hoz képest. Szerintem is beszélgess vele, és nem lehet baj akkor látja, hogy, milyen kedves mamája lesz, és maradni fog.Kép

KarmenKép
Hát lesápadt a drágám amikor meglátte, hogy tövig nyomják a tût a fenekembe. Már az is gond volt, hogy hogy kell kimérni, hogy hova adják be, aztán a felszívásról nem is beszélve. Ott tapogatták a fenekemet percekig, az asszisztensnõvel, még a doki is röhögött. Kicsit berezelt, de összeszedte magát hamar. Azért falfehér volt amikor kijöttünk. Szerdán még gyakorolnia kell, és élesben csak pénteken adja Õ. Nem bírjuk ezt a korai felkelést, ezért inkább megtanulja beadni. Ez nagy húzóerõ.

Cat

Cat
Kép
cateye

Drága LujzaKép

Ne sírdogálj. Biztos minden rendben van a kiskrapekkal, csak bújkál. Fõleg ha határozott fejlõdést látott a doki, az elõzõ UH-hoz képest. Szerintem is beszélgess vele, és nem lehet baj akkor látja, hogy, milyen kedves mamája lesz, és maradni fog.Kép

KarmenKép,NinaKép
Hát lesápadt a drágám amikor meglátte, hogy tövig nyomják a tût a fenekembe. Már az is gond volt, hogy hogy kell kimérni, hogy hova adják be, aztán a felszívásról nem is beszélve. Ott tapogatták a fenekemet percekig, az asszisztensnõvel, még a doki is röhögött. Kicsit berezelt, de összeszedte magát hamar. Azért falfehér volt amikor kijöttünk. Szerdán még gyakorolnia kell, és élesben csak pénteken adja Õ. Nem bírjuk ezt a korai felkelést, ezért inkább megtanulja beadni. Ez nagy húzóerõ.

Cat

Cat
Kép
cateye

Nina! Nekem 4 napig lesz Suprefact, majd a 2. naptól már 1,5 Gonal és 1 Merional. Ez a 2 már végig lesz, de lehet hogy még emelnek majd.

Cat! Én du. megyek mindig, melo után, ott legalább már rutinosan adják be. Félnék is ha a férjemnek kellene szurnia, de ö nem is birta rászánni magát, igy inkább elmegyek az intézetbe. Nincs messze.

Lujza! Sajnálom hogy ez történt, nagyon szoritok és a többiek, remélem sikerrel.

Krissi! Igen, én nagyon boldog vagyok, a baba ezt csak még szebbé teszi majd. Nekem jó, mert már van egy 9 hónapos unokahugom aki nagyon szeret engem.

Karmen
karmen

Lujza Kép
ne idegeskedj nincs semmi baj csak a babó nem szereti ha zargatják.
Én is csak kapcsolódok az elõttem szólókhoz, beszélj hozzá és szeresd nagyon .
Küldjük neked a sok pozitív energiát +++++++++++++++ KépKép

KrissiKép
Köszi kérdésed. Pénteken lesz meg a vérvétel eredménye talán abból kiderül valami. Én progira gyanakszom.
A Maca Vibét hol szereztétek be ?
Az jó a progi hiányra is ?

Mindekinek sok sok Kép Kép +++++ energia.
Zsé
zsé

Nagyon köszönöm a bíztató szavakat.Igazán drágák vagytok! Mi pedig bebizonyítjuk, hogy igenis ott vagyunk erõsen, egészségesen! Kép
Lujza
lujza

Ez az LujzaKép
Pont ezt vártam!!!!!!

Krissi
krissi

Lujza mami!
Nagyon szorítok nektek, és kitartás, nehogy már most add fel! Ha ennyi mindene átmentél, szerencsésen megfogant, + tesz és már láttátok is, hát minden reményred megvan és nem szabad elkeseredni! Kitartás sikerülni fog. Ja és ne csak te beszélgess vele, a párod is szeretgesse meg! az én szerelmem mikor most esélyes volt hogy sikerül az inszem odabújt a pocimhoz és belesúgta hogy sziasztok kislányok, itt van apuci, és kapaszkodjatok erõsen, és tessék nagyranõni! Én meg majd el bõgtem magam a meghatottságtól. Persze azóta még nem tudjuk mi az eredmény de á le sem írom. Szóval kitartás, nem feladni és beszélgessetek vele!
Puszi Hurki
hurki

Sziasztok!
Lujza, ne idegeskedj, tudom mindenki ezt mondja, de Te ezt az egy dolgot teheted a babád érdekében. Minden más rajta és a szervezeteden mulik, bizzál benne,hogy minden renben zajlik. Te csak legyél nyugi,pihizz, ez a legtöbb, amit megtehetsz.
Egyébként teljesen megértelek, szinte féltem elmenni az elsö UH-ra, nagyon be voltam rezelve, hogy valami baj lesz. (tudjátok, volt elözményem).
Nem is gondoltam,hogy már lüktetö pontocskát fogunk látni, szinte teljesen meglepett a dolog. Szóval bizzál Te is magadban, tudom kivülröl könnyü ezt mondani.

Lányok, a hétvégén olvastam egy cikket, gondoltam megosztom veletek, mert érdekes. Egy 42 (!) éves nöröl szólt, aki végre megszülte elsö babáját, egy kisfiút. Az elmúlt 14 évben 19 vetélése volt, szóval teljesen csoda-bébije lett.
Az volt a gond, hogy valami olyan sejtjei voltak a nönek, amik a beágyazódó babát "ellenségnek" nézték, és azonnal kilökték,igy max 8-10-ik hétig húzta a terhességeivel. Végül egy olyan orvoshoz került aki szó szerint rajta kisérletezett ki egy új készitményt, amivel ezeket a sejteket leblokkolják. (egyébként állitólag ilyen sejtje minden nönek van, ez része a belsö védelmi rendszernek, kinek kevesebb, kinek több van, neki rengeteg volt). Szóval végre ez a doki terhesnek tudta tartani 8 egész hónapon át, végül is császárral szült.
Na, mit szóltok, micsoda kitartás volt ebben a nöben???
Mindig az jut eszembe, amit egyszer olvastam, amig egy nönek van méhe, igy-vagy-úgy, de abba babát lehet varázsolni.

Köszönöm a gratulációkat Mocorgónk nevében, még két nap, és megyünk mozizni. Már úúúúúgy várom!!!Kép (pedig 2 hete is voltam...)

Sziasztok:
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Ma már csak 36,9 volt a hõm.Kép A hasam továbbra sem fáj, barna rém sehol, csak cicifeszülés. Nem alacsony ez a hõmérséklet? Vagy még lehet valami?

Egy kis humor reggelire:
- Melyik a terhesség legkönnyebb hónapja?
- A tizedik, mert akkor már az apa hordja a gyereket.

Barbi! Kép
Nagyon sok boldogságot a bébihez!

Csutka
Csutka

Lujza Kép
Fel a fejjel minden rendben lesz. Kép Kép Kép Szorítok nagyon!

Csutka Kép
Ha megnézed a babás görbéket ott is van olyan, hogy leesett a hõ egy kicsit mégis baba volt a pocakban. Kép Ráérsz akkor kesregni, ami nem fog elõfordulni, ha megjön.

Lányok!
Tegnap elhangzott a varázsszó a férjem szájából. Azt mondta minden elõvezetés nélkül, hogy majd május-júniusban próbálkozunk újból a babával... és én úgy megnyugodtam Kép Kép
Márciusban majd visszamegyek dokihoz rákszûrésre esetleg, megkérdezem mi a véleménye egy HSG-rõl, szépen elmegyek fogorvoshoz, szóval foglalkozom magammal egy picit, aztán ki tudja, lehet, hogy magától úgy alakul... Kép

Pusszantás
Noémi
noémi

Noémi!Kép

Köszi a bíztatást, remélem igazad van. Örülök, hogy végre bizakodó vagy, nem szomorkodsz. Pár hónap nem a világ, de ha ez fontos nektek be kell tartani. Aztán egy kellemes nyaralás alatt bármi megtörténhet, nem?Kép

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Lujza! Mi annyi energiát küldünk nektek, hogy ezt a baba is biztosan érezni fogja! Kép Ne sírj, az nem segít! Várjuk hétfön a jó híreket!
Barbi! Gratula a mocorgó babához!
Cat! Olyan jót mosolyogtam a sztoridon. Kép Elképzeltem ahogy a növér és a férjed tapogatják a hátsódat, miközben a doki majd szétpukkad a nevetéstöl. Kép De egy hõs a párod!
Csutka! Még ne add fel! Kép

Tudjátok, hogy Dorisnak pénteken indul a stimuláció az elsõ lombikhoz?

Andi
andi28

Sziasztok Lányok!Kép

Jaj, nekem kezem-lábam remeg. Nem is tudom hogyan kezdjem. Képzeljétek van egy halvány második csíkomKépKépKépKépKép.

Pedig most januártól álltunk le, ráadásul méregtelenítettük a szervezetünket és egy csomó gyógyteát is ittam (most már persze nem). Ez hihetetlenKép.

A görbémbõl már láttam pár napja, de nem akartam hinni a szememnek, még tesztet sem akartam csinálni.
Még most sem igazán hiszem el. Reggel a szerelmemet vagy 20-szor megkérdeztem, hogy ez most szerinte tényleg csík, vagy csak én képzelem be magamnak, de Õ is látta.

Sajna a férjecském tegnap óta egy picit betegeskedik. Az volt a poén, hogy ma reggel, hogy én ne kapjam el tõle, felvettünk a szánkra olyan papírmaszkot. Na sejthetitek, úgy megnéztek minket, még volt aki vissza is fordult, mi meg csak nevettünkKép.

Ma azt hiszem egy percet sem dolgozom, ma munkasztrájkot hírdettem ki magamnak.

pusza
Bogár
bogár

Sziasztok!

Elvesztem, de megkerültem! Kép Sajnos, egy ideig nem tudtam netközlebe kerülni, rossz volt a net a cégnél. Amúgy meg ki sem látszom a munkából. Kép

Alma!
Köszönöm a bíztató szavaid! Már jobban vagyok! Kép

Lujza!
Szorítok nektek! Pihenj sokat és ne sírj! A babó szereti a boldog kismamáját! Kép Próbálj meg lazítani. Tudom, saját tapasztalatból, hogy ez egyáltalán nem könnyû, de utána jobb lesz! Kép

Barbi!
Gratula, jó mozizást! Kép

Lányok!
Most nem igazán tudok írni, ki sem látszom a munkából. Kép Majd legközelebb remélem, be tudom pótolni, pedig annyi mondanivalóm lenne. Az elmúlt 1,5 hétben több mint 20 óra túlórám volt, nagyon kivagyok. Legalább nincs idõm depizni. Kép
A tablicskut mindjárt dobom, csak félek, hogy lefagy a gépem, mivel nagy anyagokkal dolgozom, és ilyenkor hajlamos rá. Kép Úúúúúúúútálom ezt a gépet, és az új helyem is, nagyon huzatos! Kép A régit nem fogom visszakapni, az teljesen leamortizálódott (köze van hozzá az új rendszergazdának - állítom, többet értek a géphez, mint õ -), a helyemre meg nem tudok visszamenni, mivel az ott lévõ gépen nem tudok dolgozni, ahoz kicsi. Kép

Akinek nem írtam, vagy nem válaszoltam, bocsi! Drukk megy mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Bogár!Kép

Ez fantasztikus! Gratulálok! Remélem elindítod azt a híres nevezetes babaesõt, és sokan követünk... Hány nap késés után vagy?

Gitta!Kép

Ne stresszeld magad, majd csak lazul a "hurok"!

Csutka
Csutka

BogárKép
Ez aztán csúcs hír! Már hívtam is a férjemet, hogy elújságoljam. Mikorra nem vártad a mensit? Dokihoz mikor mész ? Ez volt a titkos favorit hónap ? Majd kiugrok a bõrömbõl, olyan izgatott vagyok!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Köszönöm mindenkinek a vígasztalást és a sok pozitív energiát. Megpróbálom hasznosítani Kép
Lujza
lujza

Akkor az ígért tablicsku!
Elõre is elnézést, ha valakinek nem jó a napjai száma! Sajnos eltûnt az asztalomról a lista, hogy ki hol tart. Kép Kicsit visszaolvastam, de nem biztos, hogy eléggé.

image{babucisok}
image{marc04}

Csutka!
Próbálok nem stresszelni! KépAhétvégén olvasgattam egy kicsit, találtam egy nagyon érdekes sort, ami kicsit ledöbbentet, mintha pont nekem írták volna:

Ne mi akarjuk meghatározni, hogy mikor és hogyan tegyen velünk jót az Isten: bizzuk rá magunkat teljesen!

Az én lelki egyensúlyom teljesen felborult, régebben mindig Rá támaszkodtam, de egy ideje elfelejtettem az én nagy támaszomat. Azt hittem, mindent meg tudok oldani egyedül, de ez nem megy. Újra meg kell találnom az az egyensúlyt, ami régebben bennem élt, és valahogyan elsikkadt, felborult. Ha ez meglesz, minden helyreáll. Kép Vagyis, ne én akarjam meghatározni, hogy mikor legyen gyermekem, úgyis megkapom, és akkor, amikor nekem az a legjobb lesz! Kép Kép Kép
Addig is lazítok, elkezdek újra fogyizni, elõkapom a bringám, amint lesz egy kis jóidõ. Új cuccokat veszek magamnak, lazulok, pihizek és nem depizek. Egyenlõre nem is akarok a témán sem gondolkozni, max nézem a hó közepét. Adok magamnak egy kis idõt... ...és most tényleg! Kép
Máris jobb a kedvem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

naaaaa még egyszer:
Kép
Kép
gitta

Bogár!
Most olvastam! Gratulálok!Kép Kép Kép
Jól nézhettetek ki maszkban! A munkaszünettel meg teljesen egyetértek! Csak semmi stressz, semmi munka! Kép Vigyázz magatokra nagyon! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Csajszik Kép Kép Kép

Az idõ szomorú de mi vidámak vagyunk , ugye Kép
Bogár Kép Kép Nagyon, nagyon örülök s nagyon vigyázz magadra.
Semmi stressz, semmi idegeskedés- sok-sok pihi, nyugalom, szeretet.

Csutka Kép Én már úgy izgulok. Reggel mikor felébredtem te jutottál eszembe. Ne foglalkozz a görbével te csak a két csíkra koncentrálj.
++++ energia

GittaKépKép
Követem a példád. Új ciklus-új élet.
Elkezdtem futni ( tegnap az elsõ sarkon haltam meg, ma már picit tovább húztam ), eszem a sok ajánlott kaját, búzacsíra, tofu , cickafark tea , elevit, és nyugalom , szóval elõre a projectbe.
( hogy lehet a táblicskuba kerülni )

Lányok !
Igaza van Gittának ,
bármi is van éppen, legyen elõttetek hogy
MINDEN A LEGJOBBÉRT TÖRTÉNIK- ez egy amerika mondás de jó KépKép
Üdv :
Zsé
zsé

SziasztokKép
CsutkaKép, CatKép, GittaKép, ZséKép nagyon kösziKép
Dokihoz pénteken megyek. DrukkoljatokKép

CatKép
Tehát küldöm a kért görbém:
8. 36,8
9. 36,8
10. 36,7
11. 36,7
12. 36,8
13. 36,7
14. 36,7 x (vagy ez a nap...)
15. 36,7 x (vagy ez a nap volt sikeresKép)
16. 37,1
17. 36,9
18. 37,1
19. 37,1
20. 37
21. 37,1
22. 37,2
23. 37,2
24. 37,3
25. 37,2
26. 37,4
27. 37,3 + teszt

pusza
Bogár
bogár

Zsé!Kép

Nagyon köszönöm a + energiát, remélem ott hat ahol kell... Ha nem jön meg holnap sem, csinálok egy tesztet. (ha kibírom addig)

Bogár!Kép

Teljesen azonos napon vagyunk, még az akciók is egy napra esnek. Ha Neked már most kimutatja a teszt, elvileg nekem is, vagy nem?

Csutka
c

LányokKép!
Jaj, majdnem elfelejtettem. Én szívesen biztosítom a tali számára a helyszínt. Szóljatok vissza, hogy nektek mikor lenne jó. Két idõpontot tudnék javasolni.
Mi 3 hét múlva elkezdünk egy nagyobb felújítást, úgyhogy elõtte kellene valamikor, vagyis mondjuk márc. 22-re gondoltunk, vagy utána, de akkor csak május végén valamikor. A májusi idõpontot még egyeztethetjükKép
Májusban már biztosan kiülhetünk a kertbe is, márciusban pedig talánKép
A helyszín Budakalász lenne.

pusza
Bogár

Ja, Dorissal is beszéltem. 2 hét múlva kezdõdik a lombikja, 1 hónap múlva viszont külföldre költöznek. Az elérhetõsége megváltozik, de a babanetre írni fogKép
bogár

CsutkaKép
Szerintem is tesztelhetsz, fõleg ha ilyen szépen látszik a 3. fázis mint BogárnakKép, akkor tuti babás vagyKép

BogárKép
Igen egyértelmûen babás görbeKép A máséra tuti rá tudom mondani, de megértem, hogy Te nem gyanakodtál. Azért középidõben volt akcióóóóóóó bõven. Szerintem a 21. ciklusnapon volt a megtapadás, vagy a 22.-en. Nekem a 15. nap a gyanús, hogy az jött be. Az volt a reggeli action? Fel lehet tenni a görbét a hasznosba is, a babás görbék közé!!!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Bogár Kép
Nagyon örülök a jó hírnek! Nagy - nagy gratula és jó pocaknövelést! Kép Kép

Csutka Kép
Kíváncsi vagyok hogy bírod ki holnap reggelig. Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Zsé!
Add meg az adataid és a következõben már benne leszel! Kép
Becenév, életkör, lakhely, próbálkozási ciklusok száma, adott aktuális ciklusnapod, van-e gyermeked, hány napos szokott lenni a ciklusod!
Ne maradj sokáig, vár a másik topic! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép
Nagyon szépek nézek ki ott a táblában, de sajna új ciklusba kezdtem. Kép
Javítsd majd ki légyszi: köv ciklus, 11. nap

Tinka
tinka

Tinka!
Javítottalak!

Üdv: