A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

(((((((((((((((((Bettike)))))))))))))))))))))..most legszívesebben káromkodnék. :( :(

Szezsoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne csináld!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
:(

Rólam: Piri sehol. Holnap megyek vérvételre. ELEGEM VVVAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jajjjj, drága Cocikám!! Jobbulást! Volt már ilyened? :(

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Most fejeztem be a melót, mert az este már lebukott a buksim... Nem vagyok álmos, ááá....

Bettike! A fene vinné el :evil:

Boni, Gabi! Jó az a görbe!

Szezso! Nem mehet már vissza? Bár nekem se ment annak idején, ha egyszer elindult lefelé :?

Bimi! Én annyira szorítok, hogy bújócskázzon az a baba!

Zöldi! Inni kell sokat asszem. Voltál dokinál?

Purc! Én úgy tudom, hogy csak a 34. vagy 36. héttől szabad inni, előtte bajt csinálhat.
Kaukázusi: pont a múltkor írtam, hogy használt, erre bevezettem, hogy minden nap azt reggelizem (merthogy szeretem is), no, most már kb. annyi, mint a halottnak a csók... :roll:

Képzeljétek, a szél az este felborította a több mint 2,5 méter magas leanderünket :shock: Mióta ebben a cserépben van, még sosem borult (tavaly óta), és most olyan rossz nézni. De muszáj vele megvárnom az uramat, nem emelhetem meg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, persze, rutinos vesegörcsölő vagyok. Van két kövem, és kb havonta mocorog. Az ivás sajna nem segít! (Amúgy 2-3 l-t iszom naponta)
Köszi az együttérzést.
Megyek robotolni, cupp!

Kép
zölddisznó

Ahhoz képest, hogy még csak reggel 8 van! :twisted: :twisted:

A buszon két kismama vigyorgott rám, közben kiderült, hogy egyik ismerős terhes, erre 2-en is megkérdezték, hogy nekünk mikor lesz már és, hogy teljes legyen az örömöm gondoltam feldobom a görbém Szezsonak és a ferty adott 5 nap VIP-et! Szerintetek? :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Nem elég, hogy szomorú vagyok vagy dühös ezt most nem is tudom azért az élet még egy kicsit megforgatja bennem a kést rendesen úgy érzem! :twisted:

Szezso! :cry: Miért csak a rossz álmok válnak valóra? :roll: :twisted:
Soha többet nem akarok álmodni!
Kép

Kép
bettike
Eger

Köszi az együttérzést mindenkinek, jól esik nagyon!

És mi lesz azzal az álmommal, hogy a kezemben van a kisfiam a nevén is szólítom, ugyanolyan kék szeme volt, mint apjuknak és azt mondta, hogy oké anyu most már jövök! :shock: :lol:

Tegnap meg azt álmodtam, hogy mentem a dokihoz, hogy szerintem terhes vagyok ő meg is állapította, hogy tényleg és még a kismama könyvet is megkaptam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Purc,
a málnalevél teát a 34. hét után kell elkezdeni inni, állítólag meggyorsítja a szülést.
Bettike,
nagyon sajnálom!!! :( :( :(
A pechsorozatodhoz: lassan te is lelkes Murphy hívő leszel :D én imádom és igaz is. Ráadásul Murphy optimista volt! :lol:
Szezso,
nem ér másokat utánozni! :wink: Amíg vér nem folyik... :)
Babaimi,
menj is vérvételre! UH is lesz?
Vendég

Áfi! Köszi! Egyébként én naggyon optimista vagyok, ezért talál meg mindig ez a szemét Murphy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jobb reggelt, ahogy olvasom, ... :(

Bettike, sajnálom nagyon. :(

Szezso: annyira felnézek Rád az optimizmusod miatt!!!!!

Babim: hátha, hátha,... talán,... :wink:

Coca: jobbulást!

Boni, Gaby, Lili, Kata: drukkhegyek!

Azt olvastam vhol, hogy a gyermek megfoganásához elengedhetetlen, hogy a nőnek is legyen az aktus során orgazmusa. Ez igaz? Szerintem nem. (eleve, ha van, 80 %, hogy nem egyszerre,...) :oops:

Száp napot!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: köszi, aranyos vagy! :-D
Az orgazmusos témához: pont nemrég olvastam erről, egy doki írta, hogy abszolút nem kell orgazmus a nő részéről a megtermékenyüléshez. Elég durva példát mondott: nemi erőszak során is ugyanolyan eséllyel lehet teherbe esni…

Bettike: ölellek drága, ne vedd a szívedre a kismamákat a buszon! Az álmaid pedig valóra fognak válni! :wink: A legrosszabbat kipipálhatod, most jön a többi :-D

Coca: ha ennyiszer vesegörcsölsz, akkor a szülés már meg sem fog kottyanni :-D

Babaimi: na, most már iszonyatosan kíváncsi vagyok, hogy mi van Veled! Progit még szeded (Utro?) ? Vagy már abbahagytad?

Szirom: nem hiszem én sem, hogy visszamegy a hőm, 36,7-nél szokott megjönni…

Áfi: inkább realista vagyok! :-D Vér még nem folyik, de minden jel arra mutat, hogy fog! Bár ottvan még a csoda lehetősége :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi
ezt azért nem tartom igaznak, mert anno a nők szemérmesebbek voltak, és nem az orgazmus volt a lényeg, hanám a csládalapítás. Gondoljunk csak bele, amikor a szülők döntötték el ki legyen a párod. Aztán mégis mennyi de mennyi gyerek megfogant :wink:

Coca
vesegörcs nem jó :( nekem vesemedence gyulladásom volt 2*, hát az se nem volt jó :(

Bettike
hamarosan ez a jó álom is teljesülni fog, meglásd :wink:

Baba
hát én még reménykedem benned :P :wink:

Kép
gaby25

Snufi,
nagy nagy butaság, jól írta Szezso, megerőszakolt nő is teherbe eshet, ráadásul az általam már emlegetett 5 perces kufirc (ha valamelyik fél fáradt de jelez a hőmérő és kell) során sincs idő női orgazmusra (de akkor nem is aza acél!). Minden valószínűség szerint az én gyermekem is egy ilyenből fogant...
Vendég

Szezso! Egyébként már lelkiismeret furdalásom is van a kismamák miatt, hisz ők nem tehetnek semmiről, nem is értem miért lesz egy kicsit haragos az ember ettől! :oops:

Áfi! Még Murphy! Mivel nem volt itthon teszt, Katicával fogadtunk a holnapitesztelésben és tudtam, hogy ma nem lesz időm megvenni a tesztet, ezért tegnap megvettem! :lol: Erre szoktam mondani, hogy így járt! :lol:

Kép
bettike
Eger

És még Murphy! A fertycircle is adott VIP-et, most küldte az
e-mailt! :lol: :lol: :lol: :lol:
És még nincs is péntek 13! :lol:
Ezen már csak röhögni tudok, de tényleg!

Kép
bettike
Eger

(((((((((((((((Bettike)))))))))))))))), NYUGODJ MEG, KÉRLEK! mILLIÓ PUSZI!

ORGAZMUS..NOS, GONDOLJATOK AZ INSZEMRE:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Holnap megyek vérvételre, UH nem hinném, hogy lesz. Ráadáaul éjszaka óta iszonyú hasmenésem is van...hát nincs elég bajom???????????????????

((((((((((((((((((((Cocikám))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi! Nyugszom én, nyugszom! :lol:
A hasmenés az babás jel bibííííííííííí!

Katica! Ugye akkor úgy lesz, hogy én adok neked 3 tábla csokit, te pedig nekem 2 tábla csokit nem úgy, hogy én adok 1 tábla csokit neked! Én az előbbi variációt szeretném! 8)

Kép
bettike
Eger

Bettike
most hogy van???? tegnap még a székrekedés volt babás tünet :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Nem hiszem el!!!!!!!!! :twisted: :cry:

Bettike!
Komolyan megsirattalak, ahogy leírtad az álmodat :cry: :cry: már a hőben sem lehet bízni. Reggel én is görcsölgettem sajna. :(
(((((((((((Bettike))))))))))))) Nagyon sajnálom, nagyon jó görbéd volt. Micsoda kedves ismerősök. Ismerem ezt a "fajtát" mintha megéreznék. :twisted:

Szezso!
:cry: :cry: (((((((((((Szezso)))))))))))))

Zöldi!
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Boniko!
Szép a görbe!!!! :lol: :lol: mikor tesztelsz??

Snufi!
Szerintem az orgazmus semmiben sem befolyásolja a terhességet, csak jó ha van. :wink: :wink:

Babim!
Szörnyű lehet ez az érzés! Holnap legalább minden kiderül. Kitartás!

Melcsi!
Milyen éjszakád volt? Egyben vagy még?? :lol:

Gaby!
Hogy vagy??? Ragyák???

Én még nem vettem tesztet, majd ma szeretnék délután, ha addig nem kopog nálam az a szemét piri!! :twisted: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babaimi,
TÉÉÉNYLEG!!! Az inszem eszembe sem jutott! Közben is igen ritkán van a nőknek részük örömben, gyerek meg mégis sikerül!
Gaby,
Bettike védelmében: a hasmenés is lehet terhes tünet, meg a székrekedés is! Az elején nekem is állati hasmenésem volt, másoktól is hallottam, később meg székrekedésbe csap át. :wink:
Vendég

Jaj lányok meggondoltam. Lehet, hogy ma sem veszek tesztet. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ja és a görbém lemaradt:

Kép

Ez nem jelent még semmit szerintem. Főleg azok után a gyönyörő görbék után. :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
mennyi volt ma a hőd??? DRUKK ++++++++++++++++++++
ragya van van még, főleg a mellkason azóta is, tegnapi iszapos pakolás jót tett azért, kicsit lehúzta, de nem eléggé :? görcsölgetek is, háááát, szerintem menzi előjel ez :?

Áfi
ok, elhiszem :9 én ezt még nem tudhatom egyelőre :wink:

Kép
gaby25

Lili
bakker, ez nagyon jó :D ilyen magas hőnél tuti nem jön meg :P :wink: TESZTET!!!!

Kép
gaby25

Sziasztok,

_Bettike, sajnálom, nagyon igéretes volt a görbéd.

Gaby, jól felkúszott a hőd :)

Lili, _TESZTET!:)

Purc, a málnalevél tea a tágulást segíti és itt ált. 34-36 héttől lehet inni. Illetve lehet vele gőzölni (nuninál) bár nem próbáltam, de inni én ittam.

Snufi, szerintem se feltétele az org. a gyereknek, régen a nők nem éppen élvezetből szexeltek...

Babaimi, akkor még mennek a drukkok.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék most már egy +-at pisilni, meg kell menteni a becsületünket! :wink:

Kép
bettike
Eger

Lili,
te most azon keseregsz hogy ilyen szép a görbéd??? Mi ez a sírós arc? :D Dehogy nem veszel tesztet!!! :wink: És holnap reggel fényképpel dokumentálva várunk! :roll:
Vendég

Nem merek tesztelni. Olyan feldúlva érzem magam a hülye piri miatt. Biztosra vettem, hogy Bettike és Szezso babás. Már azt sem hiszem el amit látok! Most kiakadtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De köszönöm a biztatást, tesztelek majd csak hát én is görcsölgettem reggel.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Megjöttünk!!! És Kisfiú, visszavonhatatlanul!!!! Láttuk a kukacát!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

2185 gramm, a doki majdnem elájult, mert ilyenkor 1800 körül kellene lenniük és 34 hetesre mérte. Viszont több a magzatvizem. Ja és gyönyörű!

Marci baba: Kép

És most visszaolvasok.

kispiskóta

Igen Kispiskóta! Gyönyörű úgy, ahogy mondod! :lol:

Lili! Ne má! Ne csigázz minket! Meg én úgy is lefoglaltam pirit, szóval na!

Szezso! Most jut eszembe! Mivel piri foglalt ezért nálad még a csoda áll! :wink:

Kép
bettike
Eger

Lili!
Hány napos szokott lenni a ciklusod?

Kispiskóta!
De szépen látszik az arca. :D jó nagy fiad lesz akkor. :shock: :)
szilbee

Zsú
Marci baba tényleg gyönyörű :)

Lili
ki látot tmár olyat, hogy 37,2 hővel megjön :shock: és már 14 dpo :wink:

No, Jónás szerint április 29 a termékeny nap, előtte 2 nappal jó a keksz asszem, mi április 28-án voltunk együtt :P hááát, én azért nem annyira hiszek ebben :roll: :? most elmagyarázták, hogy a piros kis vonal jelenti ugye a termékeny időszakot, és ha egybeesik a ténylegessel, akkor 100% vagy előtte utána 6 nappal van a tényleges, akkor jó az esély. Nekem 8 nappal utána volt pé. NA majd meglátjuk :wink:

Kép
gaby25

Ja és Lili! Én nem görcsölgettem, szóval nem biztos, hogy nálad a görcsölgetés rossz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Zsú,
tényleg gyönyörűséges Marci baba!!!
Megmondanád mikor voltatok azon a 4Ds UHon ami az avatarod? Már azon is olyan szépen látszik! Mi most gondolkodunk mikor is kéne menni... (valamikor 22 és 26 hét között gondlkodunk).
Vendég

afi irtam privit.

Kép
monyo83

Áfi, az a 21. héten készült, pontosabban 20+6-nál. Teljesen kipofásodott azóta! :lol: Tiszta Apa!!!!

Zöldi, nekem csak egyszer volt vesegörcsöm és nem is hosszú ideig, de nagyon fájt!!! Szegény! :(

kispiskóta

Reakció jónásnaptárra???? Fen írtam, hogy aszerint is jókor akcióztunk :wink: vélemény erről a módszerről? :roll: én szkeptikus vagyok kissé
Azért megvariáltam a jónást :lol: hát nekem most késői ovulációm volt, május 7 az 17. cn, és így számoltam a 8 nap különbséget, de ha nem mérném a hőmet akkor ugye ezt nem tudnám, és május 4-én 14 cn, az benne van a 6 napba ami esélyesebb :P :wink: :lol:

Kép
gaby25

Zsú,
köszi az infót! :)
Gaby,
azt biztosan nem akarod hogy én leírjam a véleményem a jónás naptárról! :twisted:
Monyó,
válaszoltam!

MEGJÖTT A PÉCSI VÉRTESZTEM EREDMÉNYE!!!
Down kóros babára esélyem 1:3255, 18-as triszómiára esélyem kisebb mint 1:10000 és velőcső záródási rendellenességre (nyitott gerinc, agykoponya hiány) esélyem kisebb mint 1:10000!!!
MINDEN NEGATÍV!!! :D :D :D
Vendég

Áfi
ezek remek hírek :D gondoltam, hogy a te véleményed a jónásnaptárról mi :lol: hát halottam olyat, hogy összejött ezzel, de én sem igazán hiszek benne, habár most nem bánnám ha bejönne :wink: igaz rendes pé-kor is volt eksőn, végüli nekem mindegy melyikből jön össze pocaklakó :lol:

Kép
gaby25

Áfiiii, gratula, ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

Ha nem untatlak Benneteket, ezek az indexképek:
Kép

kispiskóta

Zsú
tündéri :D

Kép
gaby25

Nme is hiányoltok?
Vendég

Boni
de hiányoltalak, és gondoltam is, hogy hova a csudába tűntél, csak nem írtam :oops: szóval, szerinted jónásnaptár???? :P megnézzük neked is? :lol:

Kép
gaby25

Boni, én ugyanúgy voltam, mint Gaby! :oops:

kispiskóta

Boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gyere vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
gaby25

Kispiskóta: gyünyörű!!!!!!!!!!

Gaby: nekem is benne van a 6 napban akkor. ... hát,... nem hiszek ugyan benne, de látod, megnéztem én is. Az ember lánya mi mindenre képes.....

Köszi a válaszokat, én is így gondoltam!!!!!!

Boni: hol jártál?

Áfi: megmondtuk mi Neked, hogy minden ok!!!! Gratu!

Hallottam, ahogy leesett a nagy kő a szívedről. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Már megint rohadtul görcsölök :? hát ugye nekem már volt olyan hogy 12. dpo jöt meg, és lehet azért görcsölök mert már szombaton megjön :? fáj a fejem is :(

Kép
gaby25

Persze hogy mondátok ti, és legbelül az első irtózatos rémület után már én is tudtam hogy nincs baj, de olyan nagyon megijedtem!!! Mostmár minden rendben, még kedden (mostmár biztos mert megkaptam akkorra az időpontot) megyek Pécsre egy kontroll genetikai UHra, és el is felejtem az AFPt!
Hülye, hülye AFP!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Hahó!

Áfikám, nagyon-nagyon örülök :lol: Akkor mosmár nyugi van :wink:
Még azt akartam kérdezni, hogy te csaszis voltál, ugye? Beszéltél már a dokiddal a szülésről? Mit mond? Gondolom, megpróbálnád simán?

Piskóta! Nagyon szép kis pasi :wink:

Az orgazmusos témához csak annyit, hogy kelleni biztos nem kell a babához, de mintha olvastam volna valahol valami olyat, hogy ha van, akkor segíti a kisfickók feljutását.

Valaki kérdezte, hogy rosszul vagyok-e még, csak nem tudom, ki és mikor :oops: Igen, esténként egy pár óra hányingerem még mindig van, nappal már elég jól vagyok. A szagérzékenység is szelídült, bár el nem múlt. És a szám íze is jobb egy fokkal, de csak egy fokkal.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: