A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda,
milyen medencétek van?

Mami most vett Jozsónak a szülinapjára egy nagyobbat (azért nem olyan, mint a tietek a képen), nekem ezzel az a bajom, hogy sok víz kell bele és mivel ők homokozóból ki, medencébe be,napjában 2* kell cserélni, mert irtó retkes lesz

van kutunk (albérletben sztem nincs), de ezzel az a baj, hogy vasas, reggel feltöltöttem, de olyan, mint a pocsolya, nem piszkos, de gusztustalan

hálózati vízről pedig napi 2* nincs kedvem feltölteni

mindegy, jövőre tuti lesz egy normális medencénk, egy nagyobb fajta, vízszűrővel, fóliával, stb
Vendég

köszi mindenkinek a köszöntést

ancsuka,
kép feltöltés úgy megy, hogy felteszed egy nyilvános helyre, majd ráklikkelsz, jobb egér, tulajdonságból kimásolod ctrl c-vel a címét, ctrl v-vel beszúrod
beszúrás előtt a kép ikonra klikkelsz (megjelenik img), majd beszúrod a képet, majd megint kép ikon és elküldöd az üzit
Vendég

Dancsi! Nem merevfalú INTEX medence.
457 cm x 91 cm. (74 cm benne a víz.) Ebbe egyedül a gyerekek nem tudnak bemenni, van kispancsolójuk is, de az emellett már nem annyira izgi. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kép
na talán sikerül

Köszi dancsi ha sikerem lesz

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

áááááááááááááááááá siker

de ezt minden alkalommal így kell? gondolom igen
és a csíkot a babafalva csíkot hogy tudom aktualizálni mert nekem a kimásolt linket írja ki a csík helyett

dancsi a fúrt kuttal vigyázzatok ha jól értelmezem nektek van vagy a nagyinál, igazából mindegy is hogy hol csak nézessétek meg a vizet (ha megvan bocsi) hogy nehogy szennyezett legyen, mert van egy ismi és fürdésre nem jó nálluk. csak segíteni akartam

Ancsu

ancsuka

Most megyünk csavarogni a városba
Köszi dancsi mégegyszer

üdv

Ancsu

ancsuka

itthon van a fúrt kút, de 3 hét múlva költözünk, szal tökmindegy :)

gratu a képhez :)
Vendég

ancsuka,
ráálsz a profilodra és az aláírásodhoz bemásolod a kódokat, de hogy melyiket én sose tudom, mindig próbálgattam és valamelyik jó lett végül :)
Vendég

Exi,akkor a 8.40 ,2 busszal megyünk mi is,valszeg a Széchényi téren szálunk fel,akkor az kb.9 környékén van a Széchényin. :D

Na már ha lesz tali!?
Dancsi szerinted??? :D
Jozsónak nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Macsek,Réka naaaaagyon édi a farmer ruhába!!!! :wink:

Melinda,nekem az a csücsülős kép tetszik legjobban a lányaidról!!!! :D :D

Hisztii kérdés ,hát tudnák mesélni róla,újabban elvágja magát a földön a Barni,ha nem az van amit ő akar!!!
Sajna mostanában egyre sűrűbben!!! :oops: :oops:
Ma voltunk a játszótéren,az eggyik kisfiú kölcsönadta a fűnyiróját(,hozzáteszem 2 szatyor játéékal mentünk,az persze ugye nem jó,csak másé)
Aztán 1/4 óra után visszkérte,a barni pedig nem akarta visszaadni,aztán visszaadta,és naggggggggggggyon dühös lett érte,és persze elvetődőtt a földön.
Egynek örülök ,hogy (egyenlőre)nem ordít hozzá!!!!!! :wink: :wink:

Ancsuka,gyere nyukodtan,mi sem vagyunk egyformák........... :wink: :wink:

Kép
bibi226

Niki,ezer bocs :oops: :oops: ,szóval nagyon édi Réka!!!! :oops:

Macsek,neked is bocs :oops: :oops: ,jólvan Luca baba????

Kép
bibi226

Niki,ezer bocs :oops: :oops: ,szóval nagyon édi Réka!!!! :oops:

Macsek,neked is bocs :oops: :oops: ,jólvan Luca baba????

Kép
bibi226

Csajok!!
Nagyon édes mindenki gyerkőce!!!Jó az idő, ki a szabadba!!!!!!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Dancsi!
Isten éltesse Jozsót! :lol: :lol:

Melinda!
Nagyon édesek a csajok!
Úgy látom Lindi jó húsikás. :wink:
És papucs van az Ő lábán is? :o
Én még nem mertem Márkra adni, nem tudom tudna e benne menni.
Tők jó a medencétek! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Boldogságot, Egészséget Jozsó nagyfiúnak!

Melinda, nagyon édesek és szépségesek a lánykáid :D

Ancsuka térde levert Vivi is szép nagyon! :D

Zituska, Botinak szerintem se fáj a járás, különben is kezeli Bea és gondolom te is 100%-ig megbízol benne :) Valószínű a bátortalanságban van a kutya elásva, kb. úgy, mint nálunk....Tomdi is kajabál, ha egyedül kommandózik, egyszerűen fél és kész. Beától tudom viszont, hogy Boti sokkal-sokkal stabilabb, mint Tucka, úgyhogy Boti nem soká szaladni fog :)

Bea, helyesen látod, ne adj rá peluskát lentre se, nyugodtan vidd le pelus nélkül és meglátod jelezni fog. Én is be voltam kakkantva, amikor először lementünk, de vittem váltó rucit, nem volt rá szükség, mert szólt ügyesen és nagy szerencsémre soha nem is pisilt be. A lényeg, hogy előtte pisiljon otthon és lent ne lőtyöljön, mert ha nagyon belemelgszik a játékba és sokat iszik, hajlamos lehet megfeledkezni, hogy már nincs pelus.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

és ami elmaradt.....

Niki, gyönyörű a kiscsajotok! :D Te jól vagy már?

Zsuzsi, Ábelnek behaltam a cipős képnél :D És igen, igen a gyerkőcök nagy kedvence a cipő tisztán tartása nyállal... :)

Enikő, Viola hisztije elég kemény lehetett...

Zituska, Boti nagyon ügyes, már számol és ennyi mindent beszél, tud...csak ámulok, gratula hozzá :D

Melinda, úgy olvastam Lindi se semmi, szép és még okos is, nagyon édik lehettek ahogy ölelkeztek és látszik a képekről is, hogy jó testvérek.

nyúlanyó

Hali.

Dancsi, majd meglátjuk, holnap milyen idő lesz, és majd felhívlak, hogy menjünk-e, jó? Olyan negyed és fél kilenc között.
Jozsót Isten éltesse sokáig!

Melinda, édes lehet, ahogy beszél a lányod. Én is úgy várom már... Egyébként gyors javulást!
Nagyon jók a képek, azt hiszem, egyforma a bébiúszógumink. :D Mármint a gyerekeinké. :o

Zsu, én még nem rendeltem...majd csak a hó végén. Nem tudom, hogy a férjed hogy kérte, mert anno mi ide kértük az üzletbe, de nekünk is később lett kész, mert ugye sok a megrendelés. (Akkor volt az, hogy x képet lehetett ingyé előhívatni.)
Peti épp ma pancsizott. :) Felfújtam neki a medencét - tüdővel, mert a pumpa nem volt jó, amit találtunk -, és beletettem. Árnyékban volt, egy szál semmiben, a víz meg langymeleg. Kb. 20-25 percet pancsizott, utána kérte, hogy vegyük ki.
Cipőcipelés nálunk se volt, most sincs, de néha rákattan a gyerek a cipőfűzőre. De újabban inkább az orrszívás érdekli... :o

Kinga, nektek is mielőbbi javulást!

Timi, édes lehetett Kristóf, ahogy udvarolt. Tegnap Peti is csajozott a bnőm lányával, nem fotóztam le őket, de nagyon édesek voltak.

Ancsuka, képet a melléklet feltöltésénél tudsz beszúrni, de le kell kicsinyíteni, max. 600*600-as méretűre. Így nem kell feltenni sehova, csak a kicsínyítéssel kell "bajlódni".
A vonalzód meg az aláírásnál "javítható", eleje:[img]közepe:%20http://babafalva...png%20%20vége:[/img] (csak a szavakat meg a szóközöket töröld ki)

Bibi, OK!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi mindenkienk!

exdeus szertem majd este vagy holnap rámegyek ujból a babafalvára és ujból megcsinálom belinkelem ahogy mondtad mert a végén img nem találok

Ancsu

ancsuka

és ami megint elmaradt, rólunk.....

Pipi már jól van, torka nem piros, holnap ovi. Tomdi sajna betaknyosodott, de nem Csirkétől kapta el (mintha éreztem volna, hogy ez lesz), a foga a ludas, neki sima áttetsző, ha valakit érdekel :D Az elmúlt éjszakákra visszatekintve eddig aludtunk, mostmár tényleg nem....szinte egész éjjel csatlakozott hozzám, pedig egy germiciddel a hátsójában ment aludni.....rengeteget fent volt és még hátra van 12 fog a 20-ig.....Dancsi, ti már teljesen jól alszotok?

nyúlanyó

Melinda: Tündéri édesek :) És azok a hurkááááák :D:D:D Zabálnivaló :)

Ancsuka: Persze, gyere nyugodtan. Attól hogy nem ért mindenki mindenkivel mindenben egyet még szóba állunk egymással :D
Nyugodtan csatlakozz :)
Édes a lánykád :)

Bibi: Hiszti...hajjajjj...elég rosszul hangzik.

Nyúlanyó: Köszi :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi,a tali részünkről lefújva.
Valszeg vagy öregszem,vagy hülyülök,már 2 hete megbeszéltem a barétnőmmal hogy eljönn a Barni kintőtt rháiért,kölcsönadom őket neki!!
Még jó hogy felhívott!!!
Bocsi!!!

Kép
bibi226

Ancsuka, aminek az a vége, hogy .png, azt tedd be a két img-s jel közé, amit leírtam.

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda!Nagyon klassz a medencétek és a csajok!!!!!!!!!!!bűbájosak!!!!!

Ancuska,a Te csemetéid is nagyon aranyosak!!!

Jóidőt kívánok Nektek a holnapi találkához,esőt nem mondtak,csak kicsit enyhébb időt mint ma,de az szerintem nem is baj!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Egy barátnőm szeretne gyerekorvost váltani, ti kit ajánlotok vagy kit ismertek?
Írok néhány nevet, aki hozzá közel lakik: - a miénk elég messze van tőle és hát egy anyukának ez sem mindegy...

- Blazsovszky Matild
- Csereklyei Erzsébet
- Endrődi Márta
- Kovács Éva
- Jeszenszky Mária
- Kovács Rózsa
- Kovács Marianna
- Tuksa Ágnes
- Udvardi Judit

Előre is köszi!

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Sziasztok!

Egy kicsit lemaradtam múlthét kedd ota,de nagyon nem jol voltam élni nem volt kedvem,meg ráadásul a fiam is be volt egy kicsit kattanva. :D Talán az időjárás.

Timi!
Örülök ,hogy jobban van Kristóf!

Enikő!
Elárulod hogy hol vettétek a gyerekágyat ,mert már csak az hiányzik.

Voltam ma orvosnál!Hát nem mondanám,hogy megdicsért,mert nagyon rosszak lettek a véreredményeim.Azt mondta a doki,hogy több csillag van rajta mint a legtisztább éjszakai égen. :D
Semmi c-vitamin és vas nincsen a szervezetemben.Majd közölte,hogy teljesen só és fűszer mentesen kell ennem.Ugyanis 6hét alatt 7,5kg-ot hiztam most pedig 91kg vagyok. :oops:
Irt fel gyogyszert a viszeremre meg vas tablettát.Ja és a viszér gyogyszer majdnem hatezer forint volt azt hittem összeesek a patikában!!!!!!!!!

Nagyon édesek a bébik!

Minden beteg babának jobbulást kivánok!!!!

Kép
Kép
zsanett26

Boldog szülinapot Jozsónak!

Fibcsi!
nekünk Udvardi Judit a gy.orvosunk, nagyon jó, én is úgy mentem hozzá váltás után.

elkezdek olvasni is, remélem lesz időm, de a képek nagyon jók, édi minden gyerkőc.
Vendég

nyúlanyó:köszi, vannak rosszabb napok, amikor megzuhanok, de sztem mindenkinek van ilyen...próbálok pozitívabban gondolkodni, remélem menni fog!!
Ez a fogzás ilyen nehéz ügy??!!??

Kép
gyanixi

Bibi,
sajnálom, hogy nem tudsz eljönni

azért tartsuk meg sztem, és ha esik vagy nagyon fúj a szél, akkor reggel is le lehet fújni, telefonszámomat ismeritek

Anita
,
alvás terén nincs gond, olyan 80%ban alszik reggelig, 6ig kb.
és ami a hatalmas változás, hogy cicizik, de nem alszik el rajta, csak kéri utána a nyu nyu-t (nyuszi) és azt morzsolgatva alszik el

hagyd bőgni! ki fogsz teljesen készülni és KO voltam már

persze most is felsír néha, de következetes próbálok maradni és nem megyek be, ha beteg az más, akkor be kell menni

Jozsó megkapta a 3 éves szurit, kis hősöm meg se mukkant, azt mondtuk neki gyógyszert kap (amit imád), de nem a szájába, hanem szuriba és elfogadta, nem sírt utána sem

bezzeg Boldi..... ő a kullancs ellenit kapta, a 15 hósat majd 1 hónap múlva, ez fontosabb

és a teletubbies roller hatttttttttttttalmas siker :) ezt kapta ajándékba Jozsó, jól össze is vesztek rajta, mint mindenen :?

szobatisztaság ezerrel megy, pisi fronton baleset volt a bölcsiben, ugyanis kis hazudós azt mondta, hogy alváshoz sem szoktam neki pelit adni, a dadus meg hitt neki

nem kellett volna :)[/b]
Vendég

Sziasztok!

Végre van fogunk, na jó csak a sarka de akkor is ahogy apa mondja fogszerű képződmény :-) És hát megtanult állni a kisasszony, úgyhogy most egész nap azt gyakorolja folyamatosan. Bő egy hete 8330 g és 70 centi volt. Eszik, alszik,gügyög játszik, egyszóval jó baba :-)

Betegek gyógyuljatok meg nagyon gyorsan!!!!

Bibi:
Patika, én Szegeden egy helyet tudok ahol eddig (a nagy reformok óta igaz nem jártam ott), de kiadtak bármit, ha máshogy nem akkor csak annyit amennyi addig kellett míg receptet tud szerezni az ember. És ez a Tescóval szemben a kínai melletti gyógyszertár. A tulaj valami fehesneka rokona és ,agasról tesz mindenféle szabályozásra meg hasonlókra. Vészhelyzetben esetleg ott érdemes megpróbálni.

Macsek:
Még egyszer gratula a kislányodhoz, tündéri kisbaba :-) Jajj de rég voltunk ekkorák, olyan hamar megnőnek :-(.

Enikő:
Azért vagy ennyit beteg, mert a szervezet legyöngíti az immunrendszert terhességben, hogy ne lökje ki a babát, elvégre a picike testidegen szövet (apából, meg anyából van.) Két kisgyerek pedig hazahoz ezt azt. Én is elkaptam mindenta mit hazahozott a fiam, még jó hogy ő alig beteg így olcsón megúsztam.

Ancsuka:
Hát mit mondjak... A többiek elmondták előttem az okosbabát, de ettől még szeretetttel látunk :-)
Képfeltöltés. Én a gépemről töltöm fel, simán engedi csak át kell méreteznem előtte, meg persze nem ár tudnom hol van a gépen :-) A vonalzódat megnézem miért nem teszi föl, de ha adnál egy mailcímet akkor elküldöm. Ha privibe rakom be akkor csak a vonazódat látod majd azt nem mit kell írni :-( A kódod nem jó mert html formátumú BBCodot válaszd amikor mailre küldeted, de ha megadod az adatokat meg hogy melyiket szeretnéd megcsinálom szívesen akár képpel is.

Gira:
Annak idején én úgy választottam ovónénit hogy eljöttek a bölcsibe elmondani milyen az ovi. Ottmaradt pár totyogós akiket nem tudtak kire bízni. Az egyik ovönéni csak beszélt észre sem vette a lába körül bóklászó tökmagot, a másik meg leült mellé játszani és közben elmondta milyen a programuk stb. Hát ez nekem elég sokat mondott, és nem csalódtam bennük. Ha szerencsénk lesz és akkor még áll az ovi, akkor Szandra is hozzá kerül, sőt még a tanítónénink is ugyanaz lesz. Remélem még akkor is tanítani fog.

Anett:
Hű de helyes pocid van, ami késik nem múlik, csak elkezdett nőni :-)

Kármen:
Azta, Orsi kész kis hölgy, és mennyire szépek együtt :-)

Niki:
Egyre szebb Réka (nem mintha eddig nem lett volna az,) de kezdi kinőni a kisbaba arcát :-)

Zsuzsu:
A kinti fürdésnél a széllel kell vigyázni egyébként meg ha kint 30 fok van és szélcsend a víz is jó meleg akkor tuti nem fázik meg. Mi az erkélyen szoktuk na jó eddig csak egyszer de a fiamat tényleg sokszor pancsoltatni:-)

Dancsi:
Ha jó idő van mi is ott leszünk és viszem vissza a szoptatós kütyüd :-) Bár ahogy dörög odakint....

Fibcsi:
A barátnődnek mik az igényei egy gyerekorvossal kapcsolatban? Annyit biztosan tudok kit ne és az a Matild. Mi az Endrődihez járunk, eddgi meg voltam vele elégedve, de mióta váltottunk most már több mint egy éve beteg még nem volt se a nagy se a kicsi.

Mára ennyi voltam, holnap majd rakok fel képeket :-)

Ági

Ági73

Sziasztok!

Bocsi, most csak nagyon rövid leszek.

Dancsi :) Isten éltesse Jozsót szülinapja alkalmából! :lol: :lol: :lol:

Melinda :) Tündériek a lányok! :lol:

Ancsuka :) Persze, írj nyugodtan, azért mert az okosbaba nem volt szimpi, még szívesen látunk! :lol:

Zsuzsu :) Kép sajnos nem készült :( Kristóf is nagy cipő rajongó, de azért nem annyira, mint Ábel! :D :wink:

Fibcsi :) Nekünk dr. Kovács Marianna az orvosunk, mi eddig meg voltunk vele elégedve, nagyon alapos.

Ági :) Gratulálok a fogacskához! :lol:

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

sziasztok

offolok kicsit/nagyon

tud valaki sebészt ajánlani vagy valami hasonlót?
benőtt a körmöm a nagylábujjamon, évek óta visszatérő problémám, és most nagyon durva és elegem lett belőle, úgyhogy bátor leszek és megmutatom orvosnak...aztán meg nem megyek emberek közé fél évig :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Dancsi :) Hogy készüljünk akkor, lesz tali?

Bea :) Nekem is volt anno ilyen problémám, nekem egy bőrgyógyász oldotta meg végül a problémát, de ő Pesten van, itt sajna nem tudok ajánlani senkit :(

KépKép

KépKép
timika

Timi, én kb. 20 perc múlva felhívom Dancsit, hogy mi legyen...

Bea, dr. Dillmann József (vagyis a keresztneve nem tuti) nagyon jó, a bnőmet és anyukámat is ő kezelte, nagyon rendes és jó szakember. Régebben a Vasasban volt, de mióta ott megszűnt a sebészet, szerintem átkerült a nagy SZTK-ba.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, akkor kiírod mi lesz? Én már nem akarom zaklatni Dancsit :-)

Ági73

Sziasztok!

Boldog születésnapot kívánunk Jozsónak!

Botinak boldog névnapot!!

Babatalisoknak vidám napot! :D

Dancsi!
Jót nevettem kis "hazudós" fiadon :-D Milyen volt a bölcsis szülinap??

Niki!
A fogzást van olyan baba, aki fel sem veszi, ne félj előre ! :-)

Csibe!
Jó, h jól vagytok, írj ha tudsz, mi ujság veletek, képeknek is örülnénk!

Melinda!
Irigykedem a csajaidra! :oops: :oops: Remélem jobban vagytok már!!!!!!

Nyúlanyó!
Megnyugtattál, h nem csak az Én fiam ilyen kelekótyinka :lol: :lol: Remélem jobb éjszakátok volt! Nálunk nincs gond most már éjjel, néha nyekereg, de elhelyezkedik és alszik tovább.

TImi!
Kristóf rendben van már?? Tapasztalod a javulást??

Bibi!
Úgy tűnik az én 10 hónaposom már most elég makacs és hisztike! Most a lépcsőzés a sláger, ha rászólok, visszabeszél babanyelven, ha közeledem felé, villámtempóban lépeget felfelé és kiabál: annnnnnyaaaaa :oops: :lol:

Ági73!
Várjuk a képeket!!
Milyen hőmérsékletű legyen a pancsizó víz????? Már csak egy hangyamentes helyet kell találnom a kertben, na meg venni kell egy felfújható medencét. Időlegesen a babakádra gondoltam, mert már ugye a nagykádban fürdik Ábel.

Exi!
Kész lettek a képeim. Már rég megvoltak, csak az emil nem ért ide. Apa elhozta, albumot is vett!! :lol: (kapott érte puszit az okos fejére) :D Szépek nagyon, 31-edikén még beadunk egy adagot, aztán majd az egyéves képek lesznek :-)
Hogy van Peti?? Lépeget????

Bea!
Gyógyulást!!! Én egy klinikai sebésznek kaptam meg a számát, de még nem hívtam fel.

Csajok!
Mikor tanácsos különszobában altatni a kicsiket???????

Mindenkinek szép napot!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Dancsi üzeni, hogy menjünk! Szóval talizunk náluk.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!

továbbra is az orvosnál leledzem, de tökjó, hogy taliztok :lol: ma, kár, hogy csak tegnap találtam ezt a nagy, hogyan találjunk jó orvost kérdés kapcsán...

Kedves, türelmes és odafigyelő dokit keresek, aki képes még az aggódó anyukát is megnyugtatni :lol:

A kérdésem a következő, milyen macera a váltás?
Be kell menni a régi dokihoz vagy az új intézi az egészet?

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Timika!

Ütős kérdéseim a piszkos anyagiakra vonatkoztak :lol: Nagy sokára merte kibökni az egyik, hogy 15.000 + amit még gondol a szülő - a havi díj... No meg, hogy ahol eddig voltak (Rigó utcai ovi) az ugye bezár, és mi lesz ez után--- erre nem is kaptam választ :roll: Aztán még kérdeztem a jelentkezők arányáról -- szintén nem szíve csücske téma volt :lol:

Zituska, Gyanixi!

A pszichés zavaroknál az volt a lényeg, hogy a hormonális alapok megvannnak a letörtségre szülés után, ám ha ez 2-3 napnál tovább tart, akkor mindenképp érdemes pszichiátert felkeresni, mert ez a babának nagyon nem tesz jót. (egy ördögi körbe kerül az anya, aminek a vége lehet a baba bántalmazása, elhanyagolása is) AZ örgögi kör kb úgy néz ki, hogy 1. bedepizik 2 felelősségtől megijed 3. vajon jó anya vagyok? 4. állandó önmarcangolás, feszültség 5 kevesebb tejci 6. még több önmarcangolás 7. még kevesebb tej 8. a baba sír - az anyában agresszivitás jelentkezik .....
Ez a hormon, ami ezt okozza felelős a szenilitásért, lassúságért a szülés után, de ez az ami pl meggátolja a menstruációt is. Ebből én azt szűrtem le, hogy bár erősen depis alkat vagyok, azért nem volt semmiféle depim a szülések után, mert 4 hétre rá megjött.... tehát bennem nem tengett túl ez a hormon 8)
Kb ez szűrtem le lényegként.
A probléma megoldása lehet beszélgetéssel, gyógyszeresen (ami nem megy át az anyatejbe), de végső esetben olyan gyógyszereket is használnak, ami átmegy az anyatejbe, ilyenkor elválasztást javasolnak -- azt hangsúlyozta a doki, hogy előny kockázatotm mérlegelve jobban járnak, ha elválasztják, mint hogy idegbeteg anyja legyen.

No erről ennyit, a többiről is írok még, de majd később!
Vendég

Bea! Tesomék az Ujklinikára járnak Süvegeshez, én nem ismerem de ök nagyon dicsérik, peches egy család mert évente mennek mütétre is valamivel :(

Dancsi! na Orsi is ilyen, alig várta már mikor kaphatja a szurit, 2x ugye elhalasztották, de ha bármilyen gyogyszert kaphat akkor nagyon boldog. Még a cseppeket is a nyelvére kell cseppenteni ugy veszi be, élvezi az izét (az itró keserünek is brrrrr, addig jo amig velem nem akarja megkostoltatni majd:))
Bölcsis szülinap hogy sikerült?

Niki! homeos szert probáltad, segitett?

Zsuzsi! Én kezdettöl külön altatom öket én ugy hiszem ha igy szokják meg igy lesz a természetes nekik.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Bea!
Én előszőr egy pedikűrösnek mutatnám meg a lábom! :wink:
Anyukámnak már kétszer pedikűrös rakta rendbe a benőtt körmét. Pedig gyennyes volt, levedzett, stb. :cry:
Egyébként én is hajlamos vagyok rá, de mindig "megműtőm "saját magamnak. Kisolló, csipesz. :wink:
Utánna hintőpor, esetleg tetrán krém ha van othon. :wink:
De inkább azért ne kisérletezzél, nehogy gyulladás legyen! :cry:

Zituska!
Botinak nagyon boldog névnapot kivánunk! :lol:

Fibcsi!
Mi előszőr a Kovács Mariannhoz jártunk. Nagyon jó orvos szakmailag, tök szép a rendelője, Nekem kicsit nyers volt a stilusa! :?
Utánna az Udvardi Judithoz jártunk, alapból Ő volt a körzetis. Szerintem Ő annyira nem alapos mint a Kovács Mariann, viszont kedves, aranyos. Az Ő váltótársa az Endrődi doktornő, ő is nagyon rendes. :wink:
A Matildhoz Enikő hordta a gyerekeket, de váltott. Majd Ő bővebben leirja. :wink:
A Jeszenszkiről én jót hallottam. :)

Dancsi és többiek!
Jó talit, várjuk a képeket! :lol:

Mi mindjárt megyünk a szurira! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Még valami!
Fibcsi!
Az új orvos akit választassz, átkéri a kartonodat a régitől. Nem kell a régihez elmenni! Csak az újnál ki kell tölteni egy papirt, és kész. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsanett,nagyon sajnálom a + kg,de szerintem ez tuti víz!!!
Basszus kíbírod fűszerek,és só nélkül???
Annyira sajnálom!!!! :cry:
Kiváncsi vagyok szülés után ,mennyi kg megy le rólad!!!
Hány kg indult a terhességed???

Zituska,Botinak nagyon boldog névnapot!!!

Dancsi,nagyon sajálom hogy nem tudtunk elmenni,remélem jól sikerült a tali, legközelebb mi is ott leszünk!!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

Dancsi!
Boldog szülinapot Jozsónak! (így utólag is)

Melinda!
Aranyosak a lányaid :) Szerintem titeket láttalag május elsején a Ligetben...
Vendég

Karmen,
elfelejtették tegnap a dadusok felköszönteni, pedig vittünk tortát, tejszínhabot, tűzijátékot :(

majdnem elbőgtem magam miatta

ha ma sem köszöntik fel, szóvá fogom tenni

köszi a köszöntést minenkinek :)

volt egy minitali: Exi ági, Ági, és Timi jöttek el, szuper idő volt, Boldi nyafi volt, de klassz volt, kár, hogy a többieknek nem volt jó, legközelebb hamarább szólok és akkor a többiek is úgy szervezik a napokat
Vendég

Köszönöm mindenkienek, hogy szívesen láttok itt.

esdeus: köszi sikerül a csík, iagz képet nem tudtam feltenni mellé mert képtelen vagyok lekicsinyíteni, én csak a jobb egér/szerkeztés/ctrl+w kicsinyítést ismerem és avval nem tudodm olyan picire ahogy kellene, ha de mindegy ez van.

petroanett: nekem csak egy kicsi lányom van
:lol:
Képszerkeztővel csináltam ilyenre mind a kettő kép egy babáról készült, mind a kettő Vivi! De azért köszi :D

fibcsi:
a mi dokinkat nagyon merem ajánlani egyszerűen imádom. a gyerek klinikán vagy korház na nem tudom mert keverem a kettőt, szóval ott volt agyuntus a leokémiás beteg gyerekeket gyógyította, majd nyugdíjas lett és él-hal a gyerekekér.
Mindent megtesz Viviér is elég sok baj volt-van vele az evésével.
A Tisza Lajos krt-on van ott a sarkon Ilyés Máriának hívják, mondjuk nem tudom a barátnőd merre lakik.

Ági73: köszi a vonalzó már sikerült,a kép az nem megy.
A képet tudom hol van a gépen csak a kicsinyítés valahogy nem akar sikerülni, mint ahogy fent is írtam én csak azt ismerem másik kicsinyítést nem pedig tudom van még valamilyen.

jégvirág:
sajnos én nem tudok sebészt, de anyukám a nagyához ment az SZTK-ba lehet már rég enm ugy hívják és szuperul megcsinálták neki, sőt azt mondja nem is fáj neki.

zsuzsu72:
Különszobás alvásról sajnos nem tudok beszámolni mert egy szobában vagyunk mind a 3-an (össz. 2 szobánk van, de készülünk elköltözni másikat venni ugy 5éves belül)
Nekem a véleményem a külön alvással: szertem amíg nagyon kicsi vagyis 0-6hó.-ig szertem együtt, de mindenképp külön ágyon. Én ezt egy könyvben olvastam. Mi ha megtehetnénk akkor már rég külön aludnánk Vivitől mert az éjszakát régóta átalussza.

Kicsit rollunk!
VIvikém 2 napja bilizik, szol ha pisilni kell vagy csak simán ráül a bilire. Ha városba megyünk vagy alszik délben, éjszaka akkor még pelusozunk.
Az evésünk borzalmas, alig eszik valamit pl. most délben sem evett mert a rakott karfiol nem kell neki soha meg nem kostolta.
Tésztát szereti, a tejbegrízt, sültkrumpli, rántotthús, danett puding, és társai :( , kenyeret-felvágottat elég ritkán eszi meg, vagyis borzalamas. Igaz szüleimnél van két nagyobb gyerek a szomszédba és azok pl. banánt ettek és azóta eszi a banánt ő is. Több száz FT-ért veszem neki a dm-be a fruta..., mert csak ugy eszik gyümit, amit én turmixolok és beleteszem u.abba az edénybe mint a dm-es na azt kiköpi.

üdv: Ancsu

Ancsu

ancsuka

Zita! Strandszandi van a lábán. :)

Gira! Voltunk a Ligetben elsején, máskor szólj ránk! :)

Ancsuka! Nagyon édes a lányod! Merre laktok?
Rossz evés ismerős, Lottika borzalmasan eszik, volt hogy bevetettem orvosi előírásra a Peritolt, hatott is, lehet majd megint kell, mert extra mini adagokat eszik, gyümit meg egyáltalán nem (max banán). Mondjuk még várok, hisz most beteg volt.
Ja, meggyógyultunk!! Tesóm és Rubcsi még nem.

Bea! Linda husibusi, Lotti szerint így "olyan puhi" :) :)
Linda meg egy mindenevő zabagép, kaját lát, eszik. :)

Örülök, hogy klassz volt a tali! Legközelebb remélem mi is eljutunk.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gira: Hú, akkor nekem sem voltak pszichés zavaraim......pedig néha úgy éreztem/sőt érzem :lol: :lol: :lol:

Dancsi: Mi az hogy elfelejtették felköszönteni?!?!?!?! Gondolták viccből vitted a tortát? Hát ez bosszantó nagyon. Én is kiborultam volna :(
Viszont dőltem a röhögéstől.... a kis füllentős Jozsó :lol: :lol: :lol: :)

Ancsu: Ügyes a lánykád. Rossz lehet hogy nem eszik :(

Zsanett: :(:(:( Kitartás.

Zita: 1 pedikűrösnek megmutattam, azt mondta kenegessem Tetránnal, ha elmúlik a gyulladás majd kivágja. Nem múlik. Ja, merhogy nekem már be van gyulladva :( Hajlamos vagyok rá, évek óta küzdök vele. (több mint 10 éve tuti....begyullad, elmúlik, begyullad, elmúlik....)
Ráadásul nemtom hogy van ez a körömvágás. Mindig azt mondják hogy a lábujjon egyenesen kell vágni. Ehhez képest nekem a pedikűrös lekerekíti, levágja az oldalát is, meg a bőrt is mellette. Aztán persze hogy arra felé nől, bele a húsba.
Aztán még egy pedikűrösnek mondtam, ő meg se nézte, azt mondta nem bánthatják mert lehet hogy ártanak neki...irány a sebészet.
A sebészet gondolatától is rosszul vagyok, leszedi a körmöm, hónapok alatt jön helyre....:( Áááááááááá.
Aztán ma felhívtam a bőrgyógyászom aki az anyajegyeimet is leszedte, ő meg azt mondta hogy menjek be, simán kivágja, aztán boldogan dalolva hazasétálok. :o :o :o :o
Ettől betojtam, merhogy ő még érzéstelenítést se akar adni. Azt mondta fájni fog, de utána jó lesz. És hogy higgyem el hogy sokkal jobb mintha a sebész leszedné a lábkörmömet és utána még rosszabbul nőne vissza, stb.
Aztán felhívtam egy másik bőrgyógyászt aki meg azt mondta hogy antibiotikumot kéne rá szednem meg kenegetni meg mittudomén, aztán ő nem vágja ki, nem műtheti, csak plasztikai sebész....
Úgyhogy osztottam szoroztam, összeszedtem minden bátorságom és bejelentkeztem ma fél5 re az eredeti bőrgyógyászhoz, akihez már jártam. Meg voltam vele elégedve, úgy vagyok vele csak tudja mit csinál. Legfeljebb nem élem túl.....
Baromira félek.
De már elegem van, és ronda, és útálom hogy mindig valami bajom van, és folyton dokikhoz járkálok :(:(:(:( :cry: :cry: :cry:

Talis képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Bea:Nkem van egy jó plasztikai sebészem ,aki tök rendes és megsem érzed ,amikor kicsípi!!!
Ha gondolod megadom a számát!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Jajjjjjj JÉGVIRÁG, neeeeeeeeeeeee. Mondom én nagy bátor :D
Figyi én kb. 12 éve ugyan így voltam szabályosan a húsom ki volt fordulva, folyamatosan genny jött belőle, szóval borzasztó volt, anyuék élől ugy takargattam a lábam amjd egyszer észrevették irány az SZTK és egy érzéstelenítő mondjuk az nem kellemes de simán túlélhető a szülés 1000* rosszabb volt nekem mondjuk császáros voltam, de utánna a fájdalom háttttt........, na szóval érzéstelenítő és kivágják nem szedik le ezt honnan veszed? nem-nem biztos nem szedik le simán kivágják, anyunak azért vették le mert neki gombás volt és nem lehetett megmenteni.
Ha tehetet mond vissza és menny el egy sebészhez hidd el jót akarok mert a bőrgyógyásznál nagyon fájni fog én láttam nagyon emlékszem rá a kivágásra az vérzik stb. és az érzéstelenítő nélkül nem válalnám be.
Most jól összezavartalak de hidd el csak jót akarok mert átéltem u.ezt!!!!

Ancsu

ancsuka

Bea,
a lányok fotóztak egy párat, nekem nem volt elem a gépben

köröm miatt részvét, én ma húztam rá a járókát és nagyon randa lett

még 2 hétig kell kerülgetni, ugyanis eladtam :)
Vendég

Dancsi!

Mennyi idővel az után javult Boldi ekcémája, hogy elkezdted a tej- tojásmentes diétát?
Én 2 hete csinálom, de szörnyűségesen néz ki még mindig. Ráadásul a dokinő azt mondta, hogy a csodakencével csak hetente max 2x kenhetem be... De ha nem kenem legalább másnaponta, még a tisztábatevés is horror, véresre marja magát :( K***-vára el vagyok keseredve :(
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: