A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok,

Márti,
arra már én is gondoltam, hogy a doki meg a védõnõ direkt hülyézi egymástKép

Kaska,
Ha a doki elhagyta az AFP leletem, akkor a hepatitiszt is, tehát mégis csak újat kell csináltatnomKép

Franyó,
Köszi a sztorit, nagyon ari, kicsit könnyeztem isKép
Ja és nagyon édi a babódKép Sok boldogságot hozzáKépKépKépKépKép
remélem a szupi kis kuckó is tetszett nekiKép

Ildianyu,
Nekem a doki ad beutalót mindenre, a védõnõ csak beírja az eredményeket a kiskönyvbe, ja és hülyézik egymástKép

Kangi,
Neked még a szüléstörténeted is csokifagyival kezdõdik???KépKépKépKépKép
Nyam-nyam, most jól felcsigáztál!Kép
Amúgy valami hasonlóra számítottam tõled, kérdeztés is a kollégág, min röhögök a monitor elõttKépKép
Babód nagyon édi, gyors gyógyulást neked, és sok boldogságot Julcsihoz!!!KépKépKépKép

Mariann,
jó, hogy újra itt vagy! milyen volt az út?

Momo,
Nagy gratula Adriennhez, és a gyors szüléshezKép
Sok bodogságot nektekKépKépKépKépKép

Szisz,
üdv ittKép
Úgy tudsz bekerülni a táblázatba, ha Leszternek írsz ide egy hozzászólást, amiben leírod, hogy mikor volt az utolsó mensid, hol élsz ( város) ki az orvosod, hol fogsz szülni, hány éves vagy. Asszem ennyi, és akkor jól kiszámolja azt is, hogy 13+ mennyi vagyKép
Amúgy jó pocaknövesztéstKépKép

Leszter,
újabb két palival jössz a reklámértKépKépKépKép

Na kissé hosszú lettem, pusz:

Manócs
22+5
manócska

Sziasztok!

Gratulálok minden új babának és az anyukáiknak Kép

Sajnos teljesen elhavazódtam. Nem is próbálom magam behozni, mert esélytelen az elkövetkezõ néhány hétben. Gyakorló tanítani járok minden nap. A fickóm van itthon Baluval, szerencsére megoldható, hogy itthonról dolgozzon.

Velünk most ennyi. Igyekszem most már gyakrabban jelentkezni Kép

cory 8+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Leszter, szeretnék bekerülni a kismami táblázatba. Utolsó menst: 2002.11.28 (ciklus 31 napos), Uzsokiban szeretnék szülni, 28 éves vagyok és Budapesten élek. (választott doki egyelõre nincs.

Ide is leírnám a nyaki redõs tapasztalatomat, hátha tudtok magyarázatot adni:
Nekem 1 hét eltéréssel 2x mértek nyaki redõt. 1x a 10-11. héten, másodszor a 12-13. héten.
Elsõ alkalommal (sima, kórházi UH, ahol nem az orvos, hanem az asszisztense mért): 2.5 lett az érték, második alkalommal (kísérleteztünk a 3D vizsgálattal, de ott is 2D-n)1.3 volt a mért érték. Szerintetek, lehet ekkora a különbség 1 hét alatt? Biztosan egzakt módon lehet nyaki redõt mérni UH-val?
Üdv
Szisz
szisz

Szisz,
ha jól számoltam, akkor most 13+4 vagy, de a fejem nem teszem ráKép

Nekem a 3d-n mondta a doki, hogy az uh mérések azért lehetnek eltérõek, mert nem tudják mindig ugyan abban a helyzetben megmérni a manó méreteit, így lehetnek különbségek. de hogy ezt most erre is rá lehet-e húzni???

Manócs
22+5
Manócska

Momo!
Hatalmas gratula nektek, és sok-sok boldogságot a kis Adriennel!! Kép

Puszi
Franyó és a ma 1 hetes Anna Virág
franyo

Lányok! Segítsetek, légyszi.
Kispapa döntés elé állított. Melyik digitális fényképezõgépet vegyük meg:
1. Kompakt gép, szinte minden automatikus, nem lehet tv-re csatlakoztatni és (most éppen kifogytak) csak kb. 2 hét múlva lesz belõle .
2. Manuálisan is állítható, tv-re is köthetõ, kb. 70 ezer Forinttal több, mint az 1.
Ti mennyire használjátok ki a manuális állíthatóságot? És a tv-re csatlakoztatást (pl: rokonoknak megmutatni)?
Kb. fél órám van még. HELP!

Szisz,
Gratulálok és üdv köztünk. (Az utolsó mensitõl számítjuk az idõt.)

Mikor fogják már archiválni a januárt. Március van!
(Nekem meg morgós kedvem?)

Maci_2
33+6
maci_2

Kangi Juli! Franyo Anna! Manó2 Dorottya! Judó Hunor! Momo Adrienn!

Gratulálok mindannyiótoknak, hogy végre megismerkedhettetek egymássalKép Pár napig nem volt idõm olvasni a netet fiam nyüszi nagyon, pedig milyen babaesõ voltKépKépKép

Kangi!
Hát erre tényleg csak az illik, hogy megszenvedtetekKép De gondolom Juli mindenért kárpótolKép Az oxitocin áldásos hatását én is megismertem az egybefüggõ fájásokat is.Kép Na akkor én is kajabáltamKép Bár már felidézni sem tudom 5 hónap elteltével a sem a fájásokat, sem a rémes dolgokatKép

Momo!
Szép neve van a lányodnakKép Ha nekünk lányunk született volna Gábor helyett akkor az Adrienn nevet kapta volnaKép Na majd a 2.-nálKép

Mégegyszer gratula mindenkinek!

Edelweiss!
Húha! Nektek meg nemsoká mehet a drukk!!!Kép Jajj de szalad az idõKép Tisztán emlékszem, hogy drukkoltam a ma megint megjöttben...Kép

puszi
sasha és a 21 hetes Gábor

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Nálam sajnos a hétvégék nagyon sûrûek így mindig kihagyom a netezést, de ma végre sikerült végigolvasni a termést. Kép

Momo!
Óriási gratula!!! Nagyon ügyesek voltatok, idõben is! Kép Sok boldogságot Adriennel!

Kangi!
Nagyon jó humorú kis storyt írtál, én is a hasamat fogtam a rötyögéstõl, pedig nekem nem vágták! Kép Nem volt semmi az egész az biztos, de nagyon örülök, hogy így árad belõled az optimizmus! Kép Igen tetszett a "mi az utolsó kívánsága"! Ezek szerint a kórházban is vidáman folydogál az élet Kép Ja és csodálatos a bébi, gratula!

Franyó!
Köszi a történetet, igazán bátor vagy! És a pici csodálatos!
Kép Kép Kép

Magdi!
Fülét fogja?! Kép Hát ez igazán klasszul hangzik és milyen felemelõ lehet látni is! Kép

Miszike!
De jó, hogy írtál, drukkolok alvás ügyben, biztosan nagyon kimerült lehetsz! Ha kipihened magad, tutira nem lesz depi sem, ezért csak használj ki minden alkalmat. Csak ügyesen! Kép

Márti!
Szorítok, hogy hamar hamar gyógyuljon a kis beteg. Nehéz lehet küzdeni az aggódással a kicsi elõtt. Drukk -drukk!!! Kép

Myssnia!
Nagyon tetszik Szilrád baba! Kép

Leszter!
Kiságyszerelés, kárpit, matrac... Hát már itt tartotok?! Kép Biztosan nagyon szép! Nem tudom, mennyire aktuális - a Nagy Lajos-on a Mini Manó van. Tényleg, Kispapád hogy áll munkahelyileg, hatásos volt a drukk? Remélem igen! Ahogy így olvasom, már itt a neten is szép számban akadnak kliensek a számotokra. Kép A férjed is állatorvos?

Maci2!
Hú, jó sok mindent vettetek már és sok mindent kaptatok is! Én is úgy gondolom, hogy jobb idõben elkezdeni (látod, nálatok "szólt" a kislányod, hogy hali anya, szeretnék pár rugit Kép), csak sajnos nem mindig sikerül úgy csinálni, ahogyan tervezzük. Jó érzés lehet rakosgatni a sok kis holmit! Kép Mi a hétvégén láttuk meg álmaink kocsiját, de az a gond, hogy csak március végéig ilyen olcsó. Ha eltetennék sem kapnánk meg ezen az áron és azért még korai babakocsit vennünk. De pont ilyet szeretnénk! Kép És nálunk az általad említett jótállás kezdete sem mûködik.

Csucsuka!
Szoptatáskor milyen a legjobb póz a párnán babástól? Most hülyét kérdeztem? Kép

Lányok!
Elfogott az aggódás! Pénteken voltam Uh-n abban a kórházban, ahol szülni is fogok és annál a dokinál is (Majd kérek egy kis változatatást a táblázatban. A doki szimpatikus, csak egy kicsit tartózkodó és nem igazán mondott semmit a babámról, hiába kérdeztem. Ami jó, hír, hogy val¶zínûleg KISFIAM lesz!!! KépKépKép És a méreteibõl ítélva nagy feje lesz, mint a papájának Kép Aztán talált egy 0,5 mm-es cisztát a chorisid. plex. - en (ha esetleg valaki tud latinul - mi ez, nekem úgy tûnt, hogy a bal petefészken)Szerdától pedig apró piros kiütések vannak a mellkasomon és a hasamon, amik a hétvégén szaporodtak kicsit. A bõrdoki kizárt akármilyen infekciós nyavalyát, holnap megyek vérvételre miatta. Plussz még folyásom is van, ami nem tûnik vészesnek, de van és azzal is megint orvoshoz kell mennem.Kép Kép Kép
Kérhetek egy kis kollektív drukkot? És bocsi, hogy egy nagyregényt írtam!

Tündimami
20+6
tündimami

Sziasztok!

Bocsi a félrírásokért, nem olvastam el magam után. Kép

Maci2!
Ez a rokonaitoktól is függ, hogy mennyire érdeklõdõek és attól, hogy ti mennyire akarjátok mutogatni. Hát én biztosan az egész világnak megmutatnám, hogy néézzéétek ez az én picikém és õ a legszebb a világon! Kép Pl. az én szüleim most látták a babánkat elöször videón és igencsak oda voltak meg vissza, de a férjem szülei meg sem nézték, pedig 5 percet lehetett volna rá szakítani.

Beu!
Ma valahogy eltûntél! Talán mégis bejött a hétfõ???!!! Kép

Kaska!
Milyen volt a hétvégi szerepjáték? Esetleg képeket láthatunk?

Mariann!
Te már biztosan otthon vagy. Milyen volt a 3D-s UH? Felraknál képeket, ha van? Léccilécci! Már várjuk a fotókat a taliról? Esetleg, ha valami gond van körülöttük szivesen segítünk felrakni!

Minden új kismamának és pocaklakónak gartulálok! Gyertek gyakran közénk! Kép

Tündimami
20+6
tündimami

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza, most olvasom a sok gratulációt, NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, annyira meghatott, hogy ilyen sokan kívántatok nekünk minden jót!!! És örülök, hogy sokaknak tetszik a Hunor név! (Kangi! Kép )

Leszter!
Köszönöm Neked a villámgyors tudósítást!!! Kép Kép Kép

Momo!
Gratulálok, az elsõ helyhez Kép és a kis Adriennhez is!!!!

Írok majd születéstörténetet, egyelõre annyit, hogy a befektetést a kisfiam sem akarta, és az éjszakai jóslók bõ két ujjnyira kitágítottak szerda reggelre, így be is indult a szülés, mire a kórházba értünk.

Tejci egyelõre elég, bár ma két nagyobb (3 órás) szünetet kivéve 1-1 1/2 óránként lesz éhes Hunor, így elég sokat van cicin. Remélem sikerül kicsit növelnie így a tejmennyiséget!

Puszi mindenkinek: Judó és a 6. napos Hunor
judó

Hello, lányok! Egész délelõtt pangás, most meg hogy beindultatok!

Momo! De jó, hogy nem kellett indítani! Gratulálok!!!

Hurrá! Elsõ vagyok!!!
Jaj-jaj!!! Kicsit megijedtem!

Leszter! Szerintem jól kigondoltad a takaró dolgokat. Én egyetértek veled, de meg kellett vennem egy négyrészes garnitúrát, hogy csodáljam. Kép Egyszerûen belsõ kényszer volt. Annyit engedtem, hogy a 18.000 ezresek helyett olcsóbbakat nézegettem, és végül vettem. Se a takarót nem fogjuk használni egy darabig, (esetleg, ha nagyobb lesz, mert jó nagy) se a párnát. Plédeket különbözõ vastagságban mi is vettünk, majd kialakul melyiket mire fogjuk használni. Most mindenesetre nagyon jól néz ki az ágy a gyönyörû ágynemûvel. Sajnos a kamerának ezzel a funkciójával még nem sikerült megbirkózni, úgyhogy nem tudtam képeket feltenni. De elõbb-utóbb. Lehet, Lõrinc azért nem hajlandó kijönni, mert még nem láttátok a szobáját. Kép

Maci! Igen, a védõnõ február elején jött és hozta a recepteket, de kiváltani csak a baba születése után lehet. De azt a párom megcsinálja, úgyhogy mire hazajövünk, minden itt lesz.
Ügyesen a függönnyel! Nekem is elhozta a mamám, amit megvarrt (béna Beunak Kép ) és nagyon szép lett. Macis!! Kép Kép
Digitális fényképezõgép ügyben gondolom már kiderült, milyen hozzáértõ vagyok – kb. mint a varráshoz – úgyhogy nincs ötletem.

Csucsuka! Jó a párna is, de ami benne van!! (Danóra gondolok, nem a szivacsra!Kép ) Nekem is van (párnám, nem Danóm Kép) és tényleg tök jó benne aludni. Ez volt az elsõ babához kapcsolódó dolog amit megvettem.
Nem minden személyi szám 3-mal kezdõdik?

Szisz! Gratulálok a babához! Üdv itt!

Tündimami! Gratula a kislegényhez!
A többi nem túl jó hír. Bár kiütéseim nekem is voltak, többször is, egy sem volt túl vészes, az ijedelem nagyobb volt. Folyásom meg kb. félidõtõl van, akármit próbált a doki.

Judo! De jó hogy itthon vagytok! Csak ügyesen a szopival és nem lesz semmi gond! Kép

Beu
39+2
beu

Sziasztok!

Norka,
Koszi szepen, hogy a kedvemert megszamoltad a szopikat!Kép

Szisz,
Beirtalak a tablaba, udv kozottunk.Kép
Manocskanak igaza van, 13+4 vagy ma. A heteket az utolso mensi elso napjatol szamitjak. Ha Neked 31 napos ciklusaid voltak, akkor feltehetoen a peteeres nem a 14. napon, hanem 3 nappal kesobb volt. Amugy nekem is valahogy igy volt, de a doki ettol fuggetlenul, az utso mensi alapjan kuldott AFP vizsgalatra.
Veeegre valaki, aki szinten az Uzsokiban szul!Kép Ki a dokid? Hogyhogy ott akarsz szulni, es meg nem tudod, hogy kinel? Neked eddig milyenek a tapasztalataid?

Csucsuka,
koszi az infot.Kép

Tundimami,
Muszaj haladnunk, a kiirasig mar csak bo ot het van! Es mi van, ha elobb akar jonni a babo?
Koszi az infot, most ertem haza a Minimanobol.Kép
Koszi az erdeklodest, a ferjem informatikus, es meg egyaltalan nem dolt el, hogy mi lesz a melojaval. Most egy rovid tavu projectben vesz reszt annal a cegnel, ahova menni szeretne, de ha maradni akar (marpedig akar), akkor egy normal felveteli proceduran is at kell esnie majd, ha ezzel vegeztek. Ugyhogy a drukk meg johetne...Kép
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond se a cisztaval, se a kiutesekkel, se a folyassal.Kép Es gratula a kisfiuhoz!Kép
Mit kell javitani a tablan?

Judo,
Meg szep, hogy igyekeztem minel elobb tovabbadni a jo hirt!Kép A tejcivel biztos minden rendben lesz, meg nagyon az elejen tartotok!Kép Mikor lathatunk kepet Hunorrol?Kép

Beu,
Azt elhiszem, hogy felelmetes erzes a tabla elen lenni, nekem mar most kezd tele lenni a gatyam...Kép
Nekem is tetszenek a negyreszes garniturak is. De nemtom mit csinaljak, mert baldachint nem szeretnenk (akarmilyen jol mutat isKép), a haromreszes garniturakban pedig altalaban muszalas toltetu a takaro. En viszont a pamuthoz vagy gyapjuhoz ragaszkodom. Ha kulon veszek gyapju takarot, akkor viszont nem biztos, hogy talalok a fejvedovel azonos mintaju huzatot hozza... Nagy a dilemma!Kép Irtad, hogy egyelore nem fogjatok hasznalni a takarot. Pleddel takarod be majd eleinte? Ha igen, akkor teszel ra huzatot?

Urszila,
Ha jol emlekszem, Te irtad, hogy a nagyobb gyermekeid babakoraban meg valami keleti tipusu autotok volt. Eleg hosszu volt a biztonsagi ov az autosules becsatolasahoz, vagy ki kellett cserelni? Mert en most azt nezegettem, hogy felo, hogy rovid lesz. Na majd valamikor elmegyek az uzletbe, es kiprobalom...

Na puszi mindenkinek:

Leszter
34+4
leszter

Hahó! Kép

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulákat! Nem azért, mert a mi lányunk, de szerintem is gyönyörü! Kép
Ami a viccességet illeti, engem több nehéz helyzeten segitett már át ez a "Nem fáj, csak ha röhögök" hozzáállás, szerencsés alkat vagyok, hogy hamar felejtem a rosszat. De azért köszi a humort illetö dicséretért is. Kép

Urszila Kép
én azért keltem fel, mert azt mondták, hogy fel kell kelni! De komolyan! Elhittem nekik, hogy ha KELL, akkor LEHET is, ennyi az egész, majd meglátod. Mondjuk elég tré az elsö három nap (ld. a zuhanyzós jelenetet Kép), de azért ki lehet birni, és ami nagy elöny: nem váltasz kalibert KépKépKép

Momo Kép
HATALMAS gratula Adriennhez, sok eröt és kitartást, föleg az elsö idökre a tendem neveléshez, és soksoksok tejcit!!!

Szisz Kép
üdv a frissek közt - én már nem lehetek közöttetek, hüpp-hüpp Kép

Sasha Kép
neked külön köszi! Hamarosan jelentkezem a másik topicban is!

Leszter Kép
hááát, igen, top 10 ... komoly dolgok vannak itten készülöben! Ez az elöérzet dolog engem is meglepett, irtó különös érzés volt, talán, mint a vihar elötti feszültség ...

Maci_2 Kép
kispapival örvendezünk, hogy nyamm lett a boci! Remélem, cukrilag rendben vagy!

Csucsuka Kép
nekem is almáspitét, léccilécci!

Manocs Kép
há' mos' micsináljak, csokifagyival indultunk, illeetve egész pontosan SZÉKELYKÁPOSZTÁVAL!!! Igy utólag igen elégedett vagyok az elöérzetemmel, mert most egy darabig kápistop Kép

Beu Kép
drukkdrukkdrukk! Hajráhurrá! Tökszuper, hogy megfordult a manód!

Kaska Kép
én is megnézném a képeket ám!!!

Amúgy hamarosan rólunk is lesz több kép, feltéve, hogy most itt hagylak Benneteket, és engedem kispapit dolgozni a projekten Kép

Úgyhogy pussz
Kangi + Julcsi (8 napos)
kangi

Momo! Gratulálok Adriennhez és a gyors szüléshez. Kívánom, hogy minden ilyen flottul menjen továbbra is!

Szisz! Üdv itt, jó pocaknövesztést!

Tündimami! Gratulálok a fiadhoz! Megy a DRUKK is! Nekem a könyökhajlatomban lettek piros pötyik, de nagyon úgy tûnik, hogy a sok kézzelmosástól, csaszatolástól. Te nem nyúlkáltál vegyszerekbe mostanában? Esetleg kipróbáltál egy új tusfürdõt?

Cory!
Te gyakorlótanítsz? Ezek szerint nem csak egy helyen szülünk, de még félig-meddig kolléga is vagyok. Kép Az IKEA szoba engem is érdekel, de nem tudom, hogy az új szárnyban van -e.

Többiektõl is kérdem, mikortól kezd el az ember szülésfelkészítõre járni, ill. megnézegetni a kórházat?

Én miért nem tudok errõl a nyakiredõ vizsgálat dologról? Lehet, hogy nekem elfelejtettek olyat csinálni? Esetleg be is van írva a kiskönyvembe, csak nem tudom mi a betûkódja? Ha vki tudja mit keressek a könyvecsbe, lécci írja meg!

Leszter! Benne vagy az elsõ tízben! Ez olyan izgi! Ja! most látom, hogy te is észrevetted. Kép

22+3

...és nem is 22+3, hanem mostmár 22+4! Kép

Na még egy utolsó mára:

Beu! Te következel!!! DRUKK DRUKK DRUKK
És DRUKK minden finisesnek!

Tündimami,
Na végre egy újabb fiús kiamamiKép

Kangi,
várjuk a képeket! Még mindig egy kis csokifagyi az álmom mára, ha így folytatódik, MCDrive lesz a végeKép
Azért ugye nem szívódsz fel innen! nem ér csak a másik topikba írni, jó? KépKépKép

Beu,
majd rakjál fel képet a babi részlegrõl, a macis függönyt is mutiiiiiiii!
Milyen elsõnek lenni?KépKépKép

Új fejleményKép A doki azt mondja, az AFP eredményem megvan, csak elküldték a kiskönyvben lévõ címemreKép az jó, mert az egy helyrajzi számos cím, itt lakunk valójában, ez a védõnõnek kellett, és ugyebár a hrsz-es címekre nem jár a posta. Úgyhogy biztosan nem kapom meg, nincs is postaládaKépKép
Most akkor lehet, hogy nem csak a doki, meg a védõnõ hülye, hanem a kórház isKép

Manócs
22+5
manócska

Leszter! Jókat kérdezel! A legnagyobb problémám, hogy hogy kell altatni, és hogy miben kell kivinni az utcára. Szerintem valami hálózsák és vékony pamutpléd - huzat nélkül - variációnál fogok dönteni alvásilag. De majd kialakul. (Mikor az újdonsült mamák küldik a képeket a babákról, mindig figyelem hogy alszanak, mi van rajtuk!)

Kangi! Nekem 15 éve ez a kedvenc viccem!
Olyan furi, hogy még most drukkoltunk neked ezerrel, és már egy boldog anyuka vagy! A tali utáni nap arra jártunk felétek, és figyeltem az utcát, nem támogat-e a férjed egy autó felé. Elképzeltem, hogy integethetek feléd a nagy esemény elõtt. Ahogy a leveledbõl leszûröm, teljesen jól elvagy az új helyzettel. Pont olyan vagy, mint régen. Nem mintha meg kellene változni, csak azt gondolnám, hogy jobban lefárasztanak az elsõ napok, hetek. Ügyes vagy nagyon!

Beu
39+2
beu

KangiKép
Nem azért mert a ti lányotok, de tényleg gyönyörû! Kép Kép Kép

myssnia+szilárd 11 napos
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok!

A taliról a képeket feltesszük,bár én nagyon nagyon béna vagyok a számitógéphez ,de a Kispapim vágja a dolgot,csak most épp elment a Vahurral egy nagyot futni.
Szóval ha minden jól megy ma látható lesz.

Köszi az érdeklõdést ,nagyon jól utaztam és nagyon jól éreztem magam otthon.Rengeteg elintézni valóm volt,de sikerült mindent megoldani.
Viszont 2 hete nem javul a náthám és néha ülve kell aludnom,amihez ma még egy fulladásos köhögés is párosult,mivel hypóval takaritottam amit valszeg nem birok.
Szóval kissé göthössen de jól birom magam.
Itt nagyon tavaszi az idõ,kellemes a levegõ,otthon milyen?

Mariann
27
Névtelen

Gratulálok minden friss babás anyukának, itt mindenki tényleg hõs!!

Olyan szépek, húsosak, szeretgetni valók a babák a képek alapján, amiket közkinccsé tesztek, külön öröm mostanában ez a topic Kép

Manócs,
nekünk is kisfiúnk lesz ám, nem engedjük túlsúlyba kerülni a lányokat...

Szisz,
nekem sajnos csak az AFP alacsony eredménye után nézték meg tüzetesebben a babát a Schöpf-M-ben, amikoris kiderült, hogy 2 héttel fiatalabb a terhesség. Annak idején már a 3D is ezt mutatta ki, de a dokim lehülyézte a 3D-seket. Szóval, szerintem még elõtte menj el egy alaposabb, vagy 3D UH-ra.

Megcsináltam én is a hókiflit, nyam-nyam, nagyon fincsi lett!!! (ilyen nincs a MCD-ban!)

Pocóka
20+4
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

Momo!!
Nagyon nagy gratula Adriennhez! Kép Kép Kép De jó, hogy ilyen gyors szülésed volt! Kép

Beu!
Neked nagy-nagy drukk! Van még hátra a mai napból! Kép

Holnap megyek cukros lötyit inni! Brrrrrr! Kép Kép

Ildianyu
23+6
ildianyu

Dé! Én sem tudok semmit a nyakiredõs dologról. Remélem valaki megírja, bár nekem most már mindegy.

Manócska! Jól meg vagy áldva a sok hülyével! A képekkel igyekszem, lassan lesz belõle valami.

Mariann! Két hét azért sok egy sima náthának! Teszel ellene valamit!
Várjuk a képeket.
Az idõ alakulgat, de még messze van az igazitól. Ma például ronda borús volt.

Köszi a drukkokat mindenkinek!

Beu
39+2
beu

Sziasztok!

Lanyok, en nem tudom, mi van velem, delutan hazajottem a Minimanobol, aztan tok vacak kedvem lett, aztan nagyon faradtnak ereztem magam, aztan meg ramtort a hasmenes...Kép Idaig pihengettem, es talan mar jobb, de megsem az igazi. En most nem akarok beteg lenni!!!!!KépKép

Kangi,
De jo, hogy van idod olvasgatni es irogatni is.Kép En nagyon varom a tobbi kepet is!Kép

De,
Mi a kispapaval januar elejetol jarunk elokeszitore, akkor kb. 26 hetes voltam. A tobbiek is 90%-ban utso harmadosok, csak nehany kisebb pocis van. De lehet, hogy ez korhazfuggo. Es persze attol is fugg, hogy milyen gyakran indul uj tanfolyam.
A nyaki redot a 12 hetes UH-n merik, szerintem Neked is megmertek, csak mivel rendben volt, nem is szoltak rola. Az akkori UH-s leleteden esetleg nincs rajta (ha jol tudom, NT a roviditese)?

Beu,
Koszi a pledes infot.Kép Szoval Te is ilyeneken agyalsz?Kép
Drukkdrukkdrukkkkk!Kép

Ildianyu,
Aztan csak ugyesen, nem am kihanyni a lotyit!Kép (En ezt a cukorivast szerencsere megusztam.)

Lanyok, a joslofajas, ami, mint megtudtam Toletek, mensiszeru gorcs, egyben kemenyedessel is jar?

Puszi:

Leszter
34+4
leszter

Sziasztok!

Tündimami!
Drukk! Drukk! Drukk! Remélem, nem lesz semmi komolyabb baj. Gratula a fiúcskához! Kép Egyébként nekem is állandóan folyásom van, mindig mondom a dokinak. Volt, hogy felírt kúpot, de legutóbb azt mondta, hogy terhességben normális egy kis folyás. Hogy mennyi a kicsi, nem tudom.

Szisz!
Üdv közöttünk! Kép
Azért ha az utolsó mensi alapján küldenek AFP-re, és nem jó az eredmény, ne ess kétségbe. Nekem viszonylag alacsony lett, de én meg vagyok gyõzõdve róla, hogy kisebb a baba, a méretein is látszik.

Dé!
A nyaki redõ beûje: NH, vagy még úgy lehet benne, hogy nucha.

Ildianyu
23+6
ildianyu

Sziasztok!

Momo,
én is gratulálok Adriennhez! Én is ilyen gyorsan akarok szülni!

Manócska,
képzeld, megvolt a nagy bejelentés a családnak (azaz az enyémnek, a kispapimékéhoz a hétvégén megyünk), és nem gyõzök elég hálás lenni, hogy rábeszéltél a videóra.Kép Mindenki nagyon meglepõdött, és teljesen odavoltak a kismanóért, mert nagyon jól látszott, és mozgott is. Még a flegma 19 éves öcsém is kigúvadt szemekkel nézte.KépKép Utána meg majdnem összevesztek azon, hogy ki mondja el a nagynéninek, uncsitesónak, nagymamának stb. Szóval jó kis meglepi volt.KépKép Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz anyósoméknál (nálunk azért volt kicsit jobb, mert öten örültek rajtunk kívül, õk meg ketten lesznek, de biztos õk is nagyon örülnek majd). Szóval kösz még egyszer!!

Az AFP-vel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy azt tényleg szinte napra pontosan kell csináltatni (az én babóm valszleg kissé idõsebb, mint a mensi alapján gondolná az ember, akkor érdemes kicsit hamarabb menni)?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Dé: te milyen tanár vagy? Én matek tanár leszek egyszer Kép
Én az ikea szobában az ideiglenes részen szültem, szóval a végleges helyen is tuti van. Az ideiglenesen nem volt kád, de állítólag itt már van.
Én jártam szülésfelkészítésre, bár nem voltam az összes órán, de szerintem érdemes. Egy csomó mindent megtudhatsz, ami konkrétan a kórházra vonatkozik, szóval kevesebb meglepetés ér. Pl nekem nagyon pozitív volt, hogy kiderült az én méretemben is van kórházi hálóing (és tényleg volt Kép).

Ez az álomkór egyre rosszabb, és most már remény sincs rá, hogy a következõ 4 hétben kialudjam magam.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok!

HELP!!!!

Kezdek belázasodni,nagyon lekvárnak érzem magam!Mit csináljak?Meddig lehet felengedni a lázat?
Ha jól tudom PANADOL EXTRÁT belehet szedni és az lázcsillapitó is. ??????????????????????????

Mariann
27
Névtelen

ZsófiKép
Kösz a szopis párna méretezést. Na, nem én fogom megvarrni, hanem Zsuzsi óvónénijeKép

JudóKép
Üdv itthon! Kb. három hónap (arra talán szép idõ is lesz) és már együtt sétálgathatunk az Erzsébet parkban!Kép

LeszterKép
Nekem egy Skoda 120-som volt anno, aztán meg lecsúsztam egy Trabiig. Mind a kettõbe be lehetett kötni elöl a babaülést, átérte az öv. Mikor nagyobb lett Andris, akkor hátul tetettünk be egy csipõövet, nem volt túl jó, de több mint semmi.
Alvóruhák, én módszerem: kombidressz, vékony pamut rugi, frottír ujjas hálózsák, vékony takaró. Nagy melegben rugi nélkül angolpólya - nagyon szerettem még nappal is, nagyon szabadon tud benne rugizni. Az ujjatlan hálózsákba becsúszott a gyerek. Nem csak a hidegtõl kell félteni, a melegtõl még jobban, az elején nem nagyon van hõszabályozása, és csak a fején izzad a babó.
Különben gratula a top 10-be való bekerüléshez!Kép Jövõ hétre, vagy max. az után be kéne terveznünk a délelõtti talit, nehogy lecsússzunk róla, mert én is igyekszem utánad!Kép

Urszila
33
urszila

Urszila,
Nagyon koszi az infokat. En azert gondoltam ejszakara a kombidressz + vastag halozsak verziora, hogy ha ejjel pelenkazni kell, akkor ne kelljen nemtudomhany reteg ruhat lehamozni a gyerkocrol, hanem csak halozsakbol ki, body kipattentol, es mar szabad is a palya. Nem is gondoltam volna, hogy az ujjatlan halozsakba becsuszik a babo. Hosszu ujju vekony halozsakot kaptunk kolcson. Jajjj, ez igy elsore tok bonyolult nekem, hogy mi lenne a jo... Pedig ez milyen sokadrangu dolog, te jooo eeeeg!!! Mi lesz itt?!KépKép
Nekem jo a jovo het a talizasra, delelottre nincs fix programom meg. Tobbiek, mikor ertek ra egy szolid delelotti csevegesre?Kép
Puszi:

Leszter
34+4
leszter

Urszila,
Nagyon koszi az infokat. En azert gondoltam ejszakara a kombidressz + vastag halozsak verziora, hogy ha ejjel pelenkazni kell, akkor ne kelljen nemtudomhany reteg ruhat lehamozni a gyerkocrol, hanem csak halozsakbol ki, body kipattentol, es mar szabad is a palya. Nem is gondoltam volna, hogy az ujjatlan halozsakba becsuszik a babo. Hosszu ujju vekony halozsakot kaptunk kolcson. Jajjj, ez igy elsore tok bonyolult nekem, hogy mi lenne a jo... Pedig ez milyen sokadrangu dolog, te jooo eeeeg!!! Mi lesz itt?!KépKép
Nekem jo a jovo het a talizasra, delelottre nincs fix programom meg. Tobbiek, mikor ertek ra egy szolid delelotti csevegesre?Kép
Puszi:

Leszter
34+4
leszter

Mariann Kép
38 C-ig ne vegyél be semmit! És egyáltalán ne vegyél be PANADOL-t, mert paracetamolt tartalmaz, és megterheli a májad. Algopyrint bevehetsz, ha lázas vagy és esetleg fáj valamid. Egyébként semmit! Ha nincs Algopyrin, a patikában olyat kérj, amiben ANALGIN vagy más néven METAMIZOL SODIUM a hatóanyag. Abból nem lesz baj. Hütöfürdözhetsz is.
És tea, limonádé, meg ilyesmik! Gyógyulj gyorsan!!! Drukk! KépKépKép

Leszter Kép
jóslófájás lehet sima keményedés is. Alkati dolog, Anyu pl állitja, hogy neki semmiféle jóslója nem volt ...

Beu Kép
az én férjem legfeljebb egy taxi felé támogathatna, mivel nem vezet. Én elég vagány vagyok, de azért nem mentem saját autómmal a kórházba Kép Elcsoszogtam a taxiig.
Ami a strammságot illeti, hát, az esték elég pityergösek, ha nem aludtam délután. De ma aludtam Kép és a kispapám is mindig vigasztalgat, olyan egy drága!

Ja! Ma viszont már egyedül vezettem a kórházba varratszedésre. Tulonképpen itthon is felmászhattam volna a kád szélére, hogy a fürdöszobaszekrény tükrében kicsipkedjem magamnak, de oda akartam adni a dokinak a boritékot KépKépKép

Myssnia Kép
kösziköszi! Kép

Mmanocs Kép
hát persze, hogy nem hagylak el Benneteket! Kép Ettél csokifagyit?!

És prapapapamm! Julcsikánkról fotók megtekinthetök a
[url=http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi" TARGET="_top]http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi[/url] oldalon. Kissé viharvert Kangi látható a képeken, föleg az elsö napok képein, nézzétek el nekem Kép

Pussz
Kangi+Julcsi (fürdés után 90g-ot szopizott Kép)
kangi

Kangi!
Nagyon jók a képek! Kép Kép
A kórházban angolpólyába rakták a gyerkõcöket?
Ildianyu
ildianyu

Leszter!
Ne is betegedj meg! Tessek pihizni!!!

Kangi
Julcsi nagyon edi! Kép

Lanyok
Valaki ajanlgatta nemreg itt a forumon a pocakbol kinyulo kisbaba fenykepet. Kereeeeeeem, ha valakinek megvan, vagy tudjatok hol talalom a neten, irjatok meg pliiiz. Mail cim a profilomban.

Koszi
Norka
norkini

Sziasztok!

Na nagy sokára haza értünk, olyan mintha hónapok teltek volna el, pedig csak 1 hét volt...

Jól vagyunk, tejcsi is van, csak a pici lány szopizik egy kicsit, majd elalszik, ezt a mûsort csináljuk 2 óráig, és sajna elfogy a türelmem, és szájába nyomom a lefejt tejet, és utána nagyából a 3. órában elalszunk.
Majd kb 3-4 óra múlva kezdjük elõrõl.

Bevallom õszintén, nagyon fáradt vagyok, igaz bent a korházba nem tudtam valami jókat aludni, Myssnia nem mondtad, hogy a 2-ben hogy nyikorog az ágy, majd hülyét kaptam, ahányszor fordultam olyan hangzavar volt, egyébként nekem tetszett a szoba.

Igaziból a szüléssel kapcsolatosan semmi újjat. és rendkívülit nem tudok írni, elõre tervezett császár,minden úgy ment ahogy kell, Barbara volt a szülésznõ, nagyon rendi volt.
Lent a szülõszobán, ctg, borotválás, és katéter(ez baromi rossz volt, lett egy jó kis hólyag hurutom tõle, de már múló félben )
Fent a mûtõben jött a spinális érzéstelenítõ, 9 kor, majd 7 percel késõbb odanyomták a kis Dorottyát, aki alig akart kibújni.Majd a hímzés következett, 9 45 már az örzöben voltam, ami ezek után jött azt sûrgösen el kell felejtenem, mert ez nem kéne, tehetetlennek éreztem megam a 2 kg zsákkal a pocakomon, fájt a fátam, és természetesen a pocakból ment ki elõszõr a fájdalomcsillapító hatása.
És a lábam délután 2 ig nem tudtam megmozdítani, ami nagyon bosszantot, látványosan szenvedtem.Este kaptam egy kis koktélos szurit, ami csodákat mûvelt, reggel elsõ nekifutásra kikászálódtam az ágyból, utána óráról órára jobb lett. A varrat szedés ma volt, majréztam rendesen, aztán semmit sem éreztem, tökre szégyeltem magam a doki elött...Szóval semmi különös.

Én megvoltam mindenkivel elégedve a János korházba, (kivéve egy csecsemõssel, de nem voltam egyedül ezzel.)
A Bárány doktor is nagyon rendes volt, pedig írtó rossz beteg vagyok a mûtõbe végig magyaráztam, kérdezgettem, persze pánik elterelõ hadjárat volt...

Dorottya jó kislány, csak az a baj nem közli mi a baj, ha sír, nem ír hibaüzenetet, mint a számítógép, pedig mennyivel könnyebb lenne...

Ha nincs mérlegünk, honnan tudjam mennyit evett, meddig lehet húzni ezt a 2 szopizok, kisit alszom címû mûsort, bár mi a párommal aktívan ábrezgetjük, közbe, de Õ csak jót mosolyog rajta.

A korházban kapott cukros vízet, ezt kell neki adni, vagy elég a tejcsi neki?

Itt a panel lakásban nincs valami meleg, be van takargatva, de a kis keze kint van a takaró alól, és elég hideg, mit csináljak, húzzak rá kesztyût?

Na most hírtelen ennyit, mert lassan jön a következõ mûsor...

Hogy kell feltenni képet, mert nekünk is van ..

Egyébként nekem nagyon bevált az Avent melszívó.Ami a korházba volt, az lusta társa...

Manó2 + Dorottya Rebeka aki 6 napos
Leszter : az Apgar 10/10 lett(apuka legnagyobb büszkeségére)
és kapott még egy nevet: Dorottya Rebeka.
manó2

Ildianyu Kép
szülés után pólya, másnaptól angolpólya. Rémességes!

Norka Kép
köszi Kép

Jó ést, pussz
Kangi+Julcsi
kangi

LeszterKép
Lehet, hogy nem minden ujjatlan hálózsákba sikerül becsúszni. Lehet, hogy a modell volt rossz, vagy a gyerekem nagyon ügyesKép Ha meleg van a lakásban, akkor nem is kell rugi a hálózsák alá. Pelenkázni éjszaka meg csak végsõ esetben! Ne idegeskedj, nagyon jó anyuka leszel, és nagyon jól meg fogod oldani ezeket a dolgokat. Menet közben sok mindenre rájössz, majd meglátod. Nem biztos, hogy az a jó majd neked és a babádnak, ami másnak meg a gyerekének, de minden szépen kialakul. (Pl. most olvasom, hogy Kangi szerint rémességes az angolpólya, én meg nagyon szerettemKép)Most nagy a szám, de a lányomat sokkal jobban élveztem, mint a fiamat az elsõ napokban, hetekben, pontosan azért, mert már ismert szitu volt, és így parázás nélkül tudtam gyönyörködni benne és sokkal nyugodtabban foglalkozni vele. De akkor még nem volt Babanet és sorstársak!
Most jutott eszembe egy pánikszitumKép A fiam elsõ otthoni estén lepisilte a sebes, sterilen tartandó köldökét. Telefon dokinéninek, aki megnyugtatott, hogy túl fogja élni. Bezzeg a lányommal már nem hívtam fel, amikor tiszta kaki volt a szintén tisztán tartandó cunija.

Jövõ héten csak a péntek nem jó talira, mert 10-tõl van CTG+Uh+doki, ez lehet egy fél óra, de lehet 3 is. A többi nap OK nekem. Mi lenne, ha megcéloznánk a csütörtököt?

Manó_2Kép
Próbáld meg a kesztyût, ártani nem árthat! És a fejük, kezük, lábuk szokott a legjobban fázni!
Mérés: nagyon gyorsan meglátszik a babán, ha nincs elég tejcsi. Látványosan fogy, fõleg az ujjacskája, arca, és éhes bömbi helyett csak sirdogál, kimerülten alszik egy kicsit, és folytatja. Saját tapasztalat az elsõvel! A másodikat ezért már nem is mértük, csak hetente egyszer, látszott rajta, hogy gyarapszik!

Urszila
33
urszila

Momo! Hát, ti aztán yényleg gyorsak voltatok! Kép Hatalmas gratula Adriennhez! KépKépKép Kíváncsi vagyok, milyen lehet ilyen gyorsan szülni azt hiszem, én is ilyet kérek majd! Kép

Kangi! Nagyon szépek vagytok a CseresznyeszájúKépval!

Lányok, normális szerintetek a 27. hét küszöbén, hogy úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni? Aztán kicsit be is keményedett + derék- és hátfájás, combba sugározva - nem emlkészem, hogy Árminnal lett volna hasonló! És pisilnem kell, de nagyon - aztán az eredmény csak cseppekban mérhetõ.EZ felfázás? Vagy jóslás? Vagy szimpla hipochondria? Ugye, nem gáz? Help!!!!!

Leszter! Most változott a nyitvatartás - de szerintem 10-18-ig hétköznap, szombat-vasárnap pedig talán 9-tõl 13-ig, de lehet, hogy tovább is! Mi ez a délelõtti tali? Igaz, mostanában sajnos nagyon gyorsan és ezért figyelmetlenül olvastam, mert nem mindig érek rá, mikor szeretnék.

Beu! DRUKKDRUKKDRUKK!!!!! KépKépKép

Jóéjt! Kép

Márti
25+6
márti

Halihó Kismamekok meg frissmamekokKép!

Kangi, almáspite délután elpárolgott... Lehet, hogy Te is benne voltál?Kép Hát tényleg nemértelek, ha kikapkodod otthon a varratokat, még spóroltál is volnaKépKép. Én különben szedtem magamnak varratot, bár az a mûtét után 15 évvel jött kifelé, jó nagy csomezli voltKép. Mikor rájött apócám, hogy a fürdõben kissebb mûtét folyt, majdnem elájultKép... Gyerkõc nagyon édes, bár viharvert Kangit nem találtam a képekenKépKép!

Tündimami, szopi sokféleképp kényelmes rajtaKép, éjjel az ágyikóban fekve (persze igény esetén lehet napközben is fekveKép), aztán fotelben ülve, de láttam már hónaljtartással is... Nyavaják ellen megy a drukk!!

Leszter, az a legegyszerûbb, ha én is leirom a takarókatKép: Van egy nyári kötött, amibe belekötöttem Danó nevét, van két szimpla frottir, egy dupla frottir, 2 pléd és egy liberós takaró. Az altatást badiban, zokniban és angolpólyában tervezem + vmelyik vékony takaró. Danónál nagyon bejött, hogy kissé körbetekertem a takaróval.

Judó, dejó, hogy otthon vagytokKépKép

Szisz, üdv körünkben, jó pocakosodástKép

Beu, persze, hisz a lányoknak 4-sel kezdõdik a szemszámuk, náluk jövõre lesz jó, április negyedikénKépKép

Urszila, mikor akartok talizni? meg hol? Mán nagyon sok a hasam a derekam elõtt, de azért egy kis dumcsiban nagyon benne lennékKép

Manó, dejó, ti is hazaértetekKépKép. Kéne nagyon az a hibaüzi, mi?KépKép Normális, hogy hideg a mancsa a babónak, a nyakát nézd meg, ha az hideg, akkor fázik. Elvileg elég neki a tejcsi, ha nagyon száraz a lakás, akkor egy kis forralt viz nem árthat...

Holnap megyek CTG-re, UH-ra, meg még doki bácsihoz isKépKép

Na pussz!
Zsófi
35+4
Csucsuka

Norka,küldtem a képet, remélem ezt kerested.
Szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Momo,
HATALMAS GRATULA HEGYEK Nektek!!! Kép Kép Kép Kép Kép Ket ora, hat ez az abszolut csucs, amit hallottam Kép Es sikerult kivarni a hetfot is Kép Sok boldogsagot Adriennel, es minden kivansagod igy teljesuljon az eletben! Kép

Franyo,
nagyszeru, hogy ujra itthon vagytok, es meg egyszer ORRIASI GRRATULA Annacskahoz!!! Kép Kép Kép Nagyon szep kislany, olyan szep szeme van es kisimult arcocskaja Kép Koszi, hogy ilyen hamar megorvendeztettel minket a szulessztorival is, igazan nagyon ugyesek voltatok, es ferjed nagyon bator Kép Gratula a kisholgy jo etvagyahoz, es sok boldogsagot Nektek! Kép Kép Kép A kateterezest tudom, milyen - hat a fene vigye el most mar, de jo messzire!

Kangi,
jaj, de joo, megkerultetek Ti is es hoppa meg egy tortenet Kép hat HATALMAS GRRATULA Nektek is! Kép Kép Kép En nem csodalom, hogy orditottal, szerintem az a mutosno aggszuz lehetett! Vagany kismamakbol, ugy latszik, vagany anyuka lesz Kép Es hala az egnek, hogy a viszontagsagok kozepette sem hagyott el a humorerzeked Kép Sok boldogsagot, es tovabbi jo etvagyat Julcsidnak is! Kép Kép Kép

Nagyon jok a kepek! Kép Julcsi tunder falatka gyonyoru! Kép Hihetetlen, hogy milyen mimikaja van Kép Es en nagyon szeretnek igy kinezni ekson utan! Kép

Judo,
meg egyszer GIGANTIKUS GRATULA Nektek is, es nagyon sok boldogsagot!!! Kép Kép Kép Varjuk a tortenetet, es szivesen neznek sztarfotokat is Kép Nagyon jo, ha beindultatok szopiugyileg, biztos minden rendben lesz Kép Kép Kép

Mano2,
es szinten HATTALMAS GRATULA!!! Kép Kép Kép Teljesen el vagyunk kenyeztetve babasztorikkal! Kép Nagyszeru, hogy Te is igy felpattantal csaszi utan! Kép Sok boldogsagot, es DRUKK, hogy kicsi Dorottya feledje a lustizast es mohon szivattyuzni kezdjen! Kép

Beu,
babocam szerintem tanult a dologbol, hogyha sokaig passziv, akkor szornyu dolgok jonnek, mert folyton ficankol :-) Szerintem valamit elveszitett a jobb lengobordaim alatt, mert ket napja keresi :-)
Latom, ma is formaban vagy :-)))
Ravezeto info szemelyi szamhoz: a Tide mivel kezdodik, ugye nem egyessel? :-)))

Zsuzsi,
tartos jobbulast kivanok Miki pici pocijanak! Hoppa, es ahogy olvasom, Neked is! Kurald ki magad feltetlen! :-)

Snoopy,
koszi az infokat a babaszuszogasrol! Az elsosegelynyujtast tenyleg meg kellene tanulni... igazabol pont az benne az ijeszto, hogy nem ertek hozza. A legzesfigyelon meg gondolkodom. Valahogy bizom benne, hogy mukodne az anyai oszton es felebrednek, ha a mellettem levo babaval baj lenne. Persze nem szeretnek rafazni sem a tulzott onbizalomra...

Ildianyu,
D-vitamint mi is kaptunk gyerekkorunkban minden telen, ugye edesapam doki es ugyelt ra, hogy a kevesbe napsuteses idoben is meglegyen az adagunk.

Urszila,
micsoda bulihegyek :-) Jo helyre jarnak a palantak, en is ilyet akarok :-)
Az AKKORA erzes volt, amikor a madarka kirepult... :-)))
Gratula a kisagyhoz! :-)

De,
dehogynem talaltunk ki! Mar ket eve kipassziroztam Kispapabol ket darab barmilyen nemu gyermekre valo nevet :-) Most ha lanyunk lesz, Viola Dora lesz, ha fiunk, akkor Adam. Masodszorra a fiu Daniel, a lany pedig ugye Hajnal Eszter.
(Valahogy ugy erzem, a fiuk praktikusabban viszonyulnak a nevukhoz, a lanyoknak ez az elso "ekszeruk" - ez is befolyasolta a valasztast)

Marti,
orulok, hogy Armin jobban van, muljanak el hamar a pottyei is! :-) Es nehogy most meg Te legy beteg, irgum-burgum! Nem lehet, hogy a babod focizott egy joizut a holyagoddal? :-) De ha nem mulna, szerintem nezesd meg magad!

Leszter,
surgos jobbulast Neked! Allitolag van most egy egynapos hasmeneses virus, ugyhogy van remeny, hogy ennyivel meguszod!
Gratula a megujhodott butoraitokhoz! Biztos nagyon szep lett, es meg jobban fogjatok szeretni igy, mintha egyszeruen csak lecsereltetek volna :-)
Koszi a tippeket, van kertunk, ugyhogy lehet, hogy egy esztendo mulva megreszkirozunk egy kutyust! :-)
Ha nincs raerosebb lelkes jelentkezo, aki mondjuk otthon csucsul, es megfelelek Nektek :-), en szivesen bevallalom a tablazat gondozasat!
Ja - es gratula a top10-hez is :-)

Ari,
gratula a kislanyhoz :-) Szerintem ezek a babok az elso dackorszakukat a hasunkban elik ki, rugdalozassal kapcsolatban :-)

Mariann,
orulok, hogy szerencsesen hazaertel :-)
Jobbulast Neked, es legalabb addig ne vegezz ilyen rusnya hazimunkakat, amig nem vagy jobb borben! Nekem Algopirint javasolt az orvosom laz esetere, es en bevettem, meg mielott felkuszott volna 38-ra.

Csucsuka,
ez a szopisparna kituno otletnek tunik! Sajnos nem tudok varrni, de megprobalok kiudvarolni egyet a baratnombol vagy edsanyambol! :-)
Nem semmi, 15 eves varrat?! Jol olvastam?

Maci2,
nyugi!!! Miert jonne hamarabb? Ugy tunik, egyeni sajatossag, hogy ki erez elotte fajdalmakat, ki nem! Emlekszel, hanyan mondtak mar, hogy "ugyis hamarabb jon", aztan...?! :-)))
Lehet, hogy mar elkestem, de Kispapam szerint az 1. gep teljesen OK, ekkora arkulonbseget nem er meg ez a ket funkcio.

Szisz,
udv itt, gyere gyakran! :-)

Manocska,
de a hepatitisz elvileg el sem jutott a dokihoz, ha csak nem o vette le a vert! :-)
Valaki valahol egyszer irta, hogy letezik egy kozponti intezmeny, ahova be lehet telefonalni a leletekert. Esetleg a laborban hatha tudjak!

Cory,
nem csodalom, hogy behavazodtal, emlexem, amikor Kispapa gyakorlotanitott! Jo fej a vezeto tanarod legalabb?

Tundimami,
gratula a kisfiuhoz! :-)
intenziv DRUKK, hogy mindezen tunetek emlitesre meltosag nelkul hulljanak a feledes homalyaba! :-) Az a ciszta meg akkor is nagyon pici, ha 0.5 cm-t akartal irni! A huvelyvaladek mennyisege pedig tenyleg megnohet minden kulonosebb ok nelkul a terhesseg alatt.

Szerepjatekozast nagyon birtam, nyereshez kozel sem alltunk, mert befejezni sem tudtuk a dolgot, de az elvezeti ertek megvolt boven, koszi :-) Kepek nem keszultek, de ilyenkor nem vagyunk beoltozve, a szakall meg a balta is csak kepzeletbeli! :-( De majd teszek fel a kedvetekert egy erdei akadalyversenyest, ahol egy hettel az eskuvom elott punknak voltam beoltozve :-)))

Zsizsa,
jo lehetett a csaladi bemutato :-)
AFP: tudtommal napra pontosan nem kell, de hetre igen
kaska

Sziasztok!

Momo!
Egy ilyen gyors szülést én is bevállalnék. Sok boldogságot és sok-sok tejcit nektek. Kép

Szisz!
Üdv itt. Ha másképpen nem, akkor az utolsó mensi elsõ napjától számold, ez a hivatalos.

Maci2!
Látom már elkéstem, de én a manuális állíthatóságot nagyon kihasználom, sok képet csak igy lehet jól megcsinálni. A miénket tévére nem lehet kivezetni, de aki meg akarja nézni, annak elküldjük (CD-n elvisszük), vagy eljön hozzánk és itt megnézi.

Tündimami!
Drukk azért, hogy minden rendben legyen. Kép

Leszter!
Persze, hogy keményedéssel, ilyenkor már gyakorol a méh a szülésre.

Mariann!
Én úgy tudom, hogy 38 fok fölé nem jó engedni a lázat. Az én dokim csak az algopyrinre esküszik, de úgy tudom, hogy a panadolt is be lehet venni.

Leszter!
Nekünk skoda 120-asunk volt, én amig a hordozóban volt a manó addig elõre kötöttem be, menetiránynak háttal, aztán mikor már nagyobb volt, beszereltettünk hátulra is biztonsági õvet és ott már menetirány szerint is bekötöttem.

Kangi!
Nagyon jók a képek, nem is vagy megviselt, Julcsi pedig egy kis angyal. Kép

Lányok!
Én is mennék talira, de attól is függ, hogy mi lesz velem. Múlt héten torokgyuszija volt a kismanónak és ma nekem is megfájdult a torkom (sajnos a Nikinek is). Remélem megúszom, mert nem szeretnék gyógyszert szedni, de most nagyon fáj és sokat köhögök. Kép

Megyek teázgatni, hátha megjavul.

Magdi
24+1
gallainémagdi

Millio bocs es egy kismamamedve, elfelejtettem alairni! :-)

Kaska
24+1 (ihaj-csuhaj :-)
kaska

Barbi
Megjott koszi es ezt kerestem! Kép

Lanyok
Lekestetek, Barbi nagyon ugyi volt, szoval koszonom de mar nem keresem eszeveszetten a fotot! Kép

Puszi
Norka
norkini

Sziasztok!

Köszi a gratulációkatKép
Képzeljétek ma reggelre bedagad a mandulám és szütyörgök. Ez vírus lehet? Mit kell ilyenkor tenni?
Leszter:
Köszi, hogy felvettél a táblába. Azért nincs orvosom, mert még nem találtam magamnakKép Igaz nem is nagyon kerestem. Mentem vérvételre, UH-ra (a terhességet pedig egy Sz. Istvános orvos állapította meg, akivel nem voltam igazán megelégedve) Most még keresgetek. Te magánrendelésre jársz a dokidhoz? Milyen?
Üdv
Szisz
13+5
szisz

Sziasztok,

Bocsi Norka,
közben én is elküldtem a képetKép

Zsizsa,
de jó lehetett a moziKép képzelem, ahogy elindítottátok, milyen arcokat vághattakKép Olyan jó ilyen meglepiket okozni, nem?KépKép
Majd az anyósék reakcióját is írdd le!Kép

Kangi,
ja, tegnap a Corában vennem kellett egy kis Eskimo fagyit, azt a kockásat, ami vancsi meg csokisKép nyamiKép Aztán otthon megkérdezetm kispapit, kér-e, áááááá, õ nem. Mikor meg nekikezdtem volna, akkor már hiányzott a feleKépKép
A babód nagyon ari, szerintem az apukája vonásaiból is örökölt jónéhányat!Kép Örüljön õ is egy kicsitKépKép
Amúgy meg meg sem látszott rajtad a dolog, mármint a fényképen. Egyáltalán ott voltál?KépKépKép

Kaska,
A központi számon felvilágosítást azt adnak a leletrõl, de a papirom attól még kellKép No de csütin most már az asztalra csapokKép megyek terheléses cukis vérvételre, csak az a baj, hogy azt mondta a doki, hogy egy üres zsemlét kell enni, meg egy pohár tejet inni. Utálom a tejetKépKépKép és egy üres zsemle éhgyomorra????? Inkább az a cukros víz!Kép

Mano2,
ha a mélcímemre átküldöd jpg-ben a képeket, a tar.hu-ra fel tudom tenni neked!

Na pusz:

Manócs
22+6
Manócska

Ah, lányok, kösziköszi, hogy nem ótvaroltatok le a fényképek alapján! Kép Igyekeztem nem elhagyni magam, elvégre van énnekem egy férjem is, nem nézhetek ki úgy, mint egy rakás szerencsétlenség! Kép Szegény úgyis elegett kapott a nyomorúságomból a vége felé, meg mikor a mütöböl még oxigénmaszkkal toltak ki, és neki kellett rajtam tartania még vagy 5 percig ... Kép
Hogy Julcsika tetszett nektek, az meg egyenesen a mennybe repiti vajpuha anyai szivemet! Igen, apjára is hasonlit, de talán leginkább az én anyukámra. Na, majd kialakul! Mindegy, csak szegény Z.Jimmyre ne hasonlitson ... Kép

Most akkor még azzal is eldicsexem, hogy kora délelött elugrottam a Mexikói úti DM-be Newborn pelust venni! Olyan jó, hogy kispapi még itthon lesz velünk hó végéig, igy néha egy órácskára elugorhatok ide-oda kocsival, mig a lányom nem mutatja az éhkopp jeleit Kép
Mondjuk most azért is inkább nem mászkálok, mert lassan kitör az influenzajárvány, és nem is tudom, melyik lenne nagyobb katasztrófa: ha én kapnám el, vagy ha Julcsinak hoznám haza ... Kép Szóval kicsit kiszabadultam, és szuper! Mindig is imádtam vezetni (bár csak 2 éve vezetek), és most nagyon sokata jelent egy negyedóra kikapcsi is!

Na, csak magamról tudtam irni ...

Mariann Kép
mi van veled, hogy vagy?! Bevettél végül valanmit?

Pussz
Kangi+Julcsi (9 napos)
kangi

Sziasztok!

A KÉPEK SAJNA ...............ELVESZTEK!!!Kép(((((((((((((((((((((

Mert valami gáz történt a géppel és az összes kép amit otthon fotóztam eltünt,kb.250 fotónak annyi!Kép((((((((
Nagyon sajnálom Lányok ,nagyon dühös vagyok ,egész este azt próbáltuk hogy hátha még is megmaradtak,de semmi...Valószinüleg a MemoryStick ment tönkre.Nagyon restellem!!!!!!!!!!!
Talán ha jól emlékszem Urszila fotózott még.????

A náthám kicsit jobb,bár még mindig nagyon lekvárnak érzem magam,lázam nincs,de azért egész nap ágyban maradok.A derekam fáj.
Remélem a kis picike jól van és nem lesz ettöl semmi baja.
Bele õrülnék.....

Sajnálom hogy rossz hirrel jöttem ma,de ez van.Kép((((((((

Mariann
27
Névtelen

Kangi!

Megnéztem a képeket,nagyon édes a kis Julcsi!A Kispapid kezében is nagyon jól mutat!!!!!!!!!!

Hársfa teázok,fexem,vitaminokat szedek és pihizek. Lázam most nincs,remélem már nem is lesz.
Tegnap 37...valameddig ment fel de én a hõemelkedést is nagyon megérzem mig más csak a lázat.Nekem a dokim,-még a régi -azt mondta,hogy csak a Panadolt szedhetem be,mást nem .Lehet hogy az Algópirint nem is ismerik itt.
1 Panadollal feküdtem le.Aludtam mint akit fejbe vágtak,reggelre jobban voltam ,de már megint fáradok.Megyek vissza az ágyikóba.
Ja és frankón köhögök mint egy göthös ló"

Mariann
27
Névtelen

Sziasztok! Most írok elôször, mert nemrég derült ki, hogy én is kismama vagyok. Még nagyon "kis" mama, mert kb. 4-5 hetesek lehetünk. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy tanácstalan vagyok kórház választásban. Tudom, hogy még korai, de már az elsô vizsgálatra is oda szeretnék menni, ahol végig leszek. Gondolkodtam esetleg a MÁV kórházon és az István-ról hallottam még elég jókat. Segítsetek, ha valaki szült ezeken a helyeken és (akár pozitiv, akár negatív) tanácsot tud adni, azt nagyon megköszöném.
Buborék
buborek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: