Na, kezdek visszatérni.
Zsanett! Nehéz eset! Nézegesd végig az összes fájdalomcsillapítót, a papírjukon rajta van. Esetleg küldd el a Párodat az éjjel-nappali patikába, és kérjetek vmi spécit. Tuti van vmi bébiknek is jó fájdalomcsillapító. De sztem bébre altató hatással lesz
Babaszoba rendezést várom már nagyon. Egyelőre lomtár + háló, de ma átadtam a régi pecó kulcsait, meg szinte mindent átirattam, úgyhogy jöhet végre az aktív beköltözés.
Ma már „főztem” is. Na, mit? Tejbepapit!!!! Egy hónapja állandóan kívánom, asszem stílszerű volt első itt készült ételnek.
Haskötő: első naptól, de nem kötelező, ahogy Te érzed.
Álom. Én is mára virradóra szüléssel álmodtam. Nekem ez az első. Még az elején volt egy vetélős, de azóta semmi gyerekkel kapcsolatos. Se jó, se rossz.
Ma azt álmodtam, hogy a szülés cakk-pakk 2 óra alatt lement, fájdalom nélkül, de a Párom nem ért oda, mert pont ki volt kapcsolva pár órára, és mivel ilyen gyors volt, azalatt lement a story, míg ő ült az előadásán (egyébként nem szokott előadásokra járni, sem kikapcsolva lenni...). Megkaptam a babát, de már csak megfürdetve és felöltöztetve. Én meg elkezdtem kiabálni, hogy mondtam, hogy ne fürdessék meg, és ne öltöztessék fel, közben vettem le róla a ruhát, hogy a bőréhez érinthessem a kezem, és mondtam, hogy azonnal hívják a Páromat.
Ennek az a háttere, hogy én 2 órán keresztül mosdatlanul, és meztelenül szeretnék összebújni Ádámmal, és a Párom feladata erre emlékeztetni a csecsemősöket.
A baba egyébként kb 25 centis volt, de akkor az tűnt egészségesnek.
Nagyon furi volt.
Ruha. Tegnap elindultam a legnagyobb papucsomban. 3 megálló, és egy feladat után a lábam annyira bedagadt, hogy csak félig jött fel a papucs, csoszogtam benne. Nem tudtam hazamenni, muszáj volt tovább pörögni, így bementem én is egy kínaiba, hogy vegyek egy olyan papucsot, amibe belefér a lábam. Olyan 3 pántos nagyipapucsot lőttem 1200 ft-ért... Le se vettem a felpróbálás után
Andi! Elmaradva???? Ne paráztass már! 30 nap, és még lista szinten sincs meg, miket akarok. Eléggé kicentiztem, asszem
Miért akarsz fürdető állványt?