A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Én is írok pár sort. Azt hiszem mindenki Andi híreire vár.

Én részemről végre összeszedtem magam, azt hiszem jót tett a hétvégi csincsillaklubos találkozó (ne nevessetek ki) és az IKEA kifosztása :).
Ha mindenem jó akkor szeptemberben újra stimu.
kispinty

nem nevetünk ki. Tökátlagos dolog csincsillaklubba járni :) Azért hagytatok valamit az IKEÁban? Olyan levélmintás fotelhuzatra pl. régóta fáj a fogunk, maradt még? :)
február

Én küldtem SMS-t neki, de nem válaszolt! :-(
Ági28

Sziasztok!

Bízom benne, hogy nincs semmi baj Szpandival, csak nagyon pihenget és nincs ideje ránk. Csak jelentkezik hamarosan...
noczi

sziasztok!

Kispinty, nem nevetünk ki, hanem büszkék vagyunk Rád!!! De kérlek oszd meg velem tudatlan halandóval, hogy mi az a csincsillaklub? :lol:

Kép
cseka

Sziasztok, megint "feltűntem". :) mert persze pont akkor akartam írni, mikor nem működött a babanet.

volt már vki közületek cérnás akupunktúrán? mert én elmentem, mondván, hogy segítheti a a babásodást - s hát mért ne tegyünk meg minden csaodadolgot a sikerért... azóta (3hete kb.) dolgoznak a hormonjaim rendesen, a mellem is, a hangulatom is olyan "folyton-peteérős". na ezt jól megmagyaráztam. szóval én ajánlom azoknak, akiknek "csak" inszemre kell menni - apának is! mert sok jó tapasztalatot hallottam. persze nem fájdalommentes ahogy belövik a kis cérnákat mindenfelé a bőr alá.. kíváncsi vagyok, vérvételen lesz-e vmi látszata ennek.
tényleg - mivel most megyek majd először a dokibához - a hormon és egyéb - vizelet, teljes vérkép vizsg. ott csinálják , avagy ad beutalót, s a háziorvos által megyek a körzeti rendelőbe a részletes eredményért?

Ultrahangot reggelente csinál a dokibá, avagy délután is?
szépem

Sziasztok LÁnyok! Beber vagyok ám csak nem tudom mi a fene lett a regisztrációmmal, nem működött az ezer éves jelszavam és újat sem tudtam kérni mert azt írta, hogy az emilcímemhez nincs regisztrálva a nevem. Na mind1, küszködtem 2 npig de megoldottam. Vonalzóm sincs, de én vagyok:)

Tudjátok már mi van szpandival? Tegnap este kéaőn is feljöttem, meg most is, de nincs hír :cry:
Nem tudom jó hír-e, hogy nincs hír! Neki csak a munkahelyén van net? Mert pénteken elköszönt, ebből gondolom, h igen. Lehet nem ment dolgozni mert + lett a teszt és inkább pihizik a barna miatt, nem???? Nagyon izgulok, remélem ki tudtok deríteni valamit. Megint csak este tudok benézni, remélem addig is kiderül, h minden rendben.
Szépem, T. vizelet és vérképet intézd magadnak a háziorvoson keresztül, mert ha Dévai ad beutalót azért fizetni kell (bár nekem a Jánosban a terheléses cukorért 250 FT-ot kellett fizetni, de ez lehet több lenne). Szóval azt intézd, úgyis mikor majd terhes leszel mindig járnod kell vér-viz.vizsg.ra, nem árt ha megszokja a háziorvosod :wink:
A hormonost majd intézi Dévai, nem tudom most, hogy megy technikailag, nálam szeptemberben ő adta a beutalókat, a Nyírőbe kellett menni, a Dévai majd megmondja melyik napokon (ciklushoz van kötve). UH mindig reggel volt a stimuláció alatt, igen. Sztem inszemes, lombikos UH-kat reggelre hívja, de úgyis ott fogsz ülni órákat :lol: . De kit érdekel, mikor kisbaba lesz a vége? :wink: Na tényleg megyek csajok, nagyon várom a híreket!
Cseka, ugye te tesztelsz legközelebb?
beber77

Sziasztok!

Tegnap voltam uh-n. Egyik oldalt három a másik oldalt kb öt tűszőm van. Holnap reggel megyek újra. Úgy néz ki hétfőn lesz a leszívásom.
Sajnos tényleg van endimetriozisom és körülötte vannak a tüszöcskéim. Azt mondta a doki, hogy a leszívásnál egy kicsit bekavarhat. Remélem épségben ki tudja majd venni.

Üdv:

Gizmi
gizmixxx

Szépem mesélj erről a cérnás akupról. Hol csinálják, mennyibe került, kb mennyi ideig voltál ott. Minden érdekel! :-)

Szpandi nem jelentkezett! :-(

Gizmixxx szorítok
Ági28

Sziasztok!
nincs jó hírem, tegnapra a szombaton szabályosan oszódó is degenerálódott. Május végén újra kezdjük, meglátjuk. Tegnap annyira rossz kedvem volt, hogy elmentünk egy outletbe és kifosztottuk, na jó kicsit túloztam úgyis vásároltam volna. :D Ja de nyertünk egy török utat ( szállás, all inclusive ellátással) csak a repjegyet kell fizetni, hülye vagyok mert még ezen is gondolkodom hogy elmenjünk-e. Júniusban nem mert újra kezdünk, majd cask szeptemberben. A sikertelenség okát senki nem tudja a genetika is negatív volt, az is lehethogy a petesejtek esetleg megsérültek leszívásnál, mert a leszívás sem ment egyszerűen.
Na jó majdcsak lesz jobb is. ági, milyen volt a kozmetikus?
Gizmixx, szurkolok Neked!!
Most már igazán megkezdhetné valaki a babásodást.

manoka
manoka71

Szépem! Engem is érdekelne, a cérnás akupunktúra, írnál róla?

manoka
manoka71

Szép jó reggelt lányok!
Látom nincs túl sok jó hír :(
Manóka sajnálom,hogy nem sikerült,de nem szabad csüggedni,feladni.Egyszer,valamikor nekünk is lesz gyönyörűséges babócánk.Csak hinnünk kell benne.Persze sokszor én is eltudok ám anyátlanodni rendesen,de szerencsére a férjecském jól megvigasztal és lelket önt belém.Nekünk ez jutott,hogy meg kell szenvednük azért amit annyira szeretnénk. :(
hanyatka

Tegnap reggel elkezdtem szedni a clostit és a folsavat,holnap reggel kell mennem az első Uh ra.Szerintetek 8 körül már sokan lesznek,leszünk???
hanyatka

manóka hát nem jó hír. De meglásd május vége a tietek lesz! .-)

A kozmetikus nagyon jó volt, csak úgy elröppent a két és fáél óra nála! :-)

Hanyatka én mikor jártam állt fél 8-körülre odamentem, és akkor még kb 3.-4.-tudtam lenni.
Ági28

fél 8 kor már 3.-4. ??? az igen...
Ezek szerint már 7kor kezdenek!?
hanyatka

Kép [/img]

Sziasztok!

Manóka nagyon-nagyon sajnálom, hogy most így alakult és azt hiszem erre tényleg a legjobb megoldás az Outletek kifosztása. És persze minél előbb újra kell kezdeni.

A képen az egyik csincsillám van, és rajta kívül még van 8 mindenféle színű felnőtt és 3 kölyök csincsillám, csak hogy ne unatkozzak esténként otthon :). A klubgyűlésen pedig a többi tenyésztővel lehet találkozni, nagyon kedves fiatal társaság.
kispinty

Hanyatka nem kb fél 8-körül szokta elkezdeni apánk a rendelést, de így 3-4-nek bejutok elvileg. :-)

Manóka majd elmegyünk együtt cérnázni. Oké? :-)
Ági28

Értem.Nagyon köszi Ági!
hanyatka

Ági! rendben , benne vagyok!
Amúgy reggelente nem voltak sokan apánknál. Pénteken 1 egy műtét volt és kb. negye és fél 8 körül jött. akkor már egy lány ott volt + mi. A rendelést pedig a műtétes kivételével kb. 3/4 8 kor kezdte. Valahogy nem volt az a tumultus reggelente mindt délután , de ez szerintem kiszámíthatatlan. Egy biztos korán ott vagy, akkor tényleg az elsők között végzel.
Hétvégén megyek kondizni a közeli fitnessbe a párommal szerintem tök jó lesz. Állítólag nagyon jó hely nagyon kultúrált, Ági ott van kismama torna is egy gyógytornász végzettségű leányzó tartja ezt jó tudni :D
Lányok tudja valaki, hogy a Sepia mire való?

manoka
manoka71

Manóka!
Én úgy tudom,hgy a Sepia egy homeopátiás szer.
De rákerestem a neten és tényleg az :)

Javallatok:
A menstruáció rendszertelen, alhasi panaszok, terhesség alatt fellépő betegségek. Ismétlődő vetélések (5-6 hónaposan). Fejfájás (változó korban, egyébként féloldali). Visszerek, aranyeres csomók. Terhességi hányás.
hanyatka

manóka akkor ezt meg is beszéltük! :-) Hova mész , nem az éles sarokra?
Ági28

De, az éles sarkon van az új fittnes, a árom volt ott, ha amúgy van honlapja is és ott nagyon sok info van.

manoka
manoka71

Komolyan? Bár én most nem nagyon akarok kondizni, bár jó lenne fogyni kicsit.
Ági28

Arra gondoltam, hogy minden hétvégén elmegyek 1 órára az nem megerőltető és valamit csak használ. Adnak tusfürdőt törölközőt tv-t is nézhetsz és hallgathatsz aha akarsz rajta van a gépeken) csak füllhallgatót kell vinni.
Köszi hanyatka! :D

manoka
manoka71

szívesen... volt benne valami új,amit nem tudtál eddig?
hanyatka

Komolyan? Az tök jóóóó! :-)

Na én most lépek enni!
Ági28

jó étvágyat Ági!!!
hanyatka

Na itt is vagyok! Folytatódhat a csevej! :-)
Ági28

Én is olvastam a javallatokat, de sem terhes (sajnos), sem változókorban nem vagyok talán a féloldali fejfájás az megül de szerencsére ritka. Elkezdeném, kell valami csodaszer. Hétvégén lehet hogy megyünk epret szedni magunknak szedd magadd akcióban.
A piros gyümölcsök különösen egészségesek és finomak :D

manoka
manoka71

Én ma reggel vette epret a piacon! :-)
Ági28

Én most fogok enni :D

manoka
manoka71

Akkor neked is jó étvágyat! :-)
Ági28

Kép

Hellóka!

Látom nem valami jó hírre jöttem. Manóka! Sajnálom, május végén majd sikerül.

Kispinty! Csincsillaklub??? Hogy miket tud emg rólad az ember! Ez tök jó. És hogy hívják őket?

Cérnás akupunktúrát láttam a tévében, de elborzadva néztem. Olyan fura, hog ycérnákat lőnek be a bőr alá. Na mindegy, én nem megyek rá az tuti, de nektek használjon!!!

Megpróbálok jobban visszaolvasni.
cyprus

Manóka! Hogy nyertétek a Töröko-i utat? Gratulálok hozzá. Szuper hely, imádom. Biztos jól fogjátok érezni magatokat.

Cseka! Hogy vagy? Most ugye szpandival együtt neked is szorítunk?

Gizmixx! Sajnálom, hogy tényleg endometriózisod van:( Nyugi nem lesz semmi baj a leszívásnál. És utána meg kell műteni, vagy csak vele kell élni?

Én holnap megyek rákszűrésre du-án. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül? Kispinty, te tuti tudod, hisz mam mész:)
cyprus

Hellóóóó cyprus! :-) Szerintem olyan 8000 lehet a rákszűrés!
Ági28

Köszi Ági!

Tegnap láttam az aktívot a tv2-n és szó volt arról a Danubius rádiós
műsorról, ahol segítenek 10 olyan párnak, akiknek nem jön össze a baba, pedig nincs velük semmi gond.
Nem is ez a lényeg, hanem közben mutatták a lombikeljárást és teljesen megrémültem tőle:( Olyan ijesztő volt. Most tök beparáztam és nem megy kia fejemből a látvány. Tudom, hogy hülye vagyok, de biztos rátesz, hogy most lesz az első és nem tudom még, hogy hogy is zajlik ez az egész.
cyprus

Miért mit mutattak, amitől megijedtél?
Ági28

Hát igazából semmi olyat, szerintem csak most tudatosult bennem, hogy akárhogy is ez azért egy kis műtét. Inkább a műtő látványa keltett bennem félelmet. Amit mutattak az annyi volt, hogy ott feküdt valaki a szokásos nőgyógyis pozícióban és vagy 2-3 ember állt körülötte+a doki, aki végezte a punkciót. A doki közben nézte az uh-n a tüszőket. Nem izgulok ám:) Azért jó, hogy addig van még vagy 3 hetem.
cyprus

ne izgulj, te ebből semmit sem érzékelsz,mert közben majd édesdeden alszol! :-)
Ági28

Sziasztok!

Cyprus: a rákszűrés 8 000 Ft. Egyébként én jövő héten szerdán megyek a doki bácsihoz és igen, nagyon kérem a szurkolást:) A hasam akkorára puffadt, mint egy hordó és a mellem tökre fáj, úgyhogy remélem, ezek jót jelentenek. Ja és annyit eszem, mint egy bálna :D

Manóka:nagyon sajnálom, ami veletek történt, de ez a török út nagyon kiru lesz. Utána feltöltődve biztos sikerülni fog a babó :lol: SZivemből szoritok Nektek!!!

Gizmixxx:ezzel az endometrózissal mit tudnak csinálni? Meg kell műteni?

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Szia Cseka!

Na, ezek tuti jó jelek. Nagyon szorítok. Olyan jó lenne már egy babaeső itt a topikon.
Nekem ilyen jelek még sosem voltak, az evést leszámítva.:)
cyprus

Na lebukott Cseka csak olvasgat minket! :-)
Ági28

Igen, de megbocsátok neki, mert néha én is be szoktam kukkantani, csak hogy tudjam mi van veletek, de sokszor nincs időm írni:(
cyprus

:lol:

Én nagyon fogok igyekezni, megigérem!!! És én is szoritok mindenkinek!!!

És Cyprus, ne félj attól a műtéttől, igazán semmiség. Hidd el!

Puszi

Kata

Kép
cseka

Húha Ági :lol: megijesztesz :wink:

Kép
cseka

Ne verj meg, kérlek! :oops:

Kép
cseka

Ok, elhiszem. Egyébként esküszöm semmi bajom nem volt tegnap estig. Inkább vártam. Most meg? Most lenyugszom ígérem:)
cyprus

Cseka nyugi most nem bántalak, majd csak 9 hónap múlva! De akkor nem lesz menekvés! :-)
Ági28

Tényleg Ági, mi van az üzlettel?
cyprus

Sziasztok!

Na, gyorsan írok pár sort, aztán folytatom a nagytakarítást...

Kispinty, nagyon helyes állatka ez a csincsilla! Olyan kis dögönyöznivaló! :) Egyik ismerősöm görényt tart otthon... :D

Manóka... hát ez szörnyű... mármint nem a török út :D , hanem a rossz hír :( . Bár nemtom, rosszabb lett volna, ha megvan a beülti, és megint nem sikerül, azt nagyobb csalódásként élted volna meg, szerintem. Úgyhogy fel a fejjel, és irány Törökország!!!

Szépem, le a kalappal előtted! :D Bennem nem lenne elég lelkierő a cérnázáshoz. Asszem hamar elszakadna nálam a cérna... :D

Cseka, mikor süt anyukád megint olyan finom fánkot, mint februárban? Ugye kapunk belőle megint? :wink: Csak az evésről jutott eszembe... :D
noczi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: