Nagyon sokáig nem tudtam jönni. Valamiért nem engedett a rendszer. Nem értem, miért. Húú, szeretnék nektek csupa jó dolgot írni, de nem megy. Mostanában kicsit borúsan látok mindent. Talán mert nagyon fáradtnak érzem magam úgy minden tekintetben. De egy kiadós alvás, amikor nem üres mellettem az ágy másik fele, biztosan kizökkent ebből az állapotból. Csak ne kellene annyit éjszakáznia a páromnak.
Denizsa!
Nagyon bírod. Drukkolok neked, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon.
Anyuci3!
Boldog névnapot kívánok a fiacskádnak.
Most ennyire futotta, megyek, még készülnöm kell, mert délután suli és megint dolgozatot írunk. Meg holnap is. A csuda vinné azt a maximalista formámat. A múlt heti dolgozatomra 4-est kaptam és egyáltalán nem tett boldoggá. Jobban kell figyelnem, mert 1 hónap múlva vizsgázom. Közben megy az álláskeresés , több helyről is várok visszajelzéseket.
A tavaszi szünetben egy nagyon jót csavarogtunk. Anyósomék ajándéka volt, hogy elvitték a gyerekeiket és azok családját Esztergomba. Jókat fürödtünk, kirándultunk, a terített asztal mellé csak le kellett ülni enni , vagy pedig kint a szabadban ettünk. Nagyon élveztük. Bár a gyerekeknek kicsit furcsa volt, hogy a nyuszi ott is megtalálta őket. Aztán 2 hete tripla szüninapi bulit tartottunk. A kicsikét és a páromét. Kerti sütögetés volt. Szabad levegő, finom husi, virslis muffin, sonkás muffin, tortahegyek... Szerintem jó volt. Ja, és kevés volt utána a mosogatnivaló.
Most meg a Vértesbe készülünk, mert a keresztfiamnak is ma van a névnapja. Újra kerti parti lesz. Már nagyon vártuk a tavaszt, amikor végre nem a lakásban ünnepelünk. A férjem testvérének a családja lesz ott és anyósék. Ez eddig 6 felnőtt és 5 gyerek. Ha jön a kis ünnepelt nagyija is, akkor kicsit többen. Jó nagy udvar, gyönyörű környezet, kacagó emberpalánták. Remélem jó kis buli lesz.
Na, kissé hosszúra sikeredtem, lesz mit olvasnotok.
Szép napot nektek.