A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Minden ok Piskótával!!! Beszéltem vele, csak későn ér haza!

Kép
kata05

Az én báránykám :D
Kép

felhívnám a figyelmet az orra hegyére! :lol:
Amúgy még a hajas fejbőrén is meg a fenekén is van, és a háta is nagyon pöttyös :(
Vendég

Sziasztok!

Életjel. :) Vagyok, vagyogatok.
Áfi, nekem pontosan ezt mondta a dokinéni a tüszőkukkos uh-n, hogy egy egészséges nőnek 12 ciklusból átlag 10-ben van pé-je, és észre sem veszi abban a kettőben a különbséget, amiben nem volt pé.
Oyan jókat kuncogok egyébként azon az uh-n, mikor dokinéni sajnálkozva mondta hogy esélytelen ez a hónap és akkor már suttyomban osztódott is a kis gombóckám! :D

Szezso, az E vitamin sztem nem árthat, bár inkább pé-t segíti elő és a beágyazódást, nem hallottam, hogy mensihozó hatása lenne. Sztem egy doboz Norcoluttal jobban járna az ismerősöd. :roll:

Lépek haza, megállás nélkül dolgoztam ma, 8 órát lenyomtam a "hivatalban", utána interjút csináltam, cikkeket írtam, aztán korrektúráztam és most már korog a hasam. :lol: Fáradt is vagyok nagyon, és köszönöm a hiányolást, jólesett!!
Melcsi, jól vagytok? :lol:
Bettike, tök jó végre tőled egy ilyen szép görbét látni a hiperciklusaid után! :wink: És nagyon simogattyajakicsiszivemet, hogy az én babás görbém ilyen példaértékű. Úgyhogy Bonikám, tiád a pálya, úgyis utálom, hogy mindig az én hsz-om az utolsó a másik hőmérősben. :wink:
Jó éjt!

Kép
szilcsi

katám örülök,hogy minden ok!

kis nunás milyen kis bari lett. snufi kedvenc képe lesz ez, mivel ő barimániás :cry: (tudom ezzel nem ér viccőni, de annyira kis édes, és olyan jól viseli)

szilcsi értettem, igyekeztünk beleadni apait, anyait! :lol:
Vendég

Szilcsi! Úgy örülök, hogy még gyorsan elolvastam hozzászólásod! Köszi!
Az épp előbb nyavajogtam itthon, hogy jaj meg fog jönni, vagy mi van ha meg fog jönni stb, stb.! :oops:
Hát én marha! Örülhetek már annak is, hogy nem kell 58 napig várni mensire, meg hogy lett egy szép görbém, meg ciklusom!
Mégegyszer köszi, hogy eszembe juttattad! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike én is nyavajgok, no problémo :lol:

JÓ éjszakát Mindenkinek!

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Bettike, igen, ilyen a film.

Katica, ez biza bosszantó lehet. (nem fizetős diák)

Szirmi: örülök, hogy Miksa jobban van.

Babancs: édes pofa Domi baba.

Boni: kérek privit én is. :wink: Amúgy hüle vagy!!!!!! :lol: :lol: :lol: (barihimlős Enikő)

Pusza:
Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi egy kép Bogiról himlősen:
Kép
És Violáról:
Kép

Nagyon szép mosolygós a csajod :wink:
Megyek lefexem, már egy ideje készülök....csak kerestem a himlős képeket....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

huuuh de édesek a csajok. :lol: Kis pöttyös báránykák :lol:

Áfi, olyna jó, hogy jól viseli Eniklő a bárányhimlőt.

Babancs, Domcsi egyszerűen gyönyörű

babaimcsi, én bízok és remélek.

Drukkolok mindekinek.

Voltunk UH-n. Mindkét vese nagyobb, de tényleg minimális, ami viszont aggaszt, hogy még mindig látják a fényességet a picur emésztőrendszerében, és mondta a dokinő, hogy mivel a magzatvizvétel eredménye jó volt, gőze sincs mi ez, majd csak születése után. Mondanom sem kell nem nyugtatott meg :?

Ami jó hír: LÁttam 3D-be :lol: :lol: :lol: Képet nem kaptunk, mert valahogy nem tudta jól elkapni a csaj, de annyira szép volt :lol: :lol:

A képeket nem tudom feltölteni, megpróbálom a köv hozzászólással,remélem a frissítés segít az oldalon.

Purc

Kép

Kép
purc

Képek, remélem sikerül:

Pofi:

Kép

Profil:

Kép

És Apa büszkesége, határozottan fiú a gyermek Uh-s csajszi el is csodálkozott:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Enikő,
ez nagyon aranyos! Te is megörökítetted a lányokat pöttyösen?! :lol: Nagyon helyesek! De szegény Viola milyen pici volt mikor elkapta! :( Bogi meg Enikő ideális korban estek át rajta: még kicsik így könnyen vészelik, de már elég nagyok hogy értsék pl azt hogy nem vakarjuk csak simogatjuk.
Purc,
nagyon sajnálom hogy továbbra is látszik az a valami! :( Szerintem ha a magzatvíz mintavételből nem derült ki semmi súlyos, akkor biztos nincs nagy baj! Viszont örülök hogy láttad! :) Biztos aranyos! :)

Én ma este fogtam egy felhúzós zenélős játékot, és a hasamra tettem (tudjátok, egy madzagot kell kihúzni, és egy primitív kis dallamocskát játszik, tuti mindenkinek van ilyen). Szerintetek hülyeség? Tudom hogy már hall, de vajon az én husikás hasamon áthallatszik? És vajon élvezi a klimpírozást? Mikor harmadszorra húztam fel mocorgott :D vagy örült, vagy akkor unta meg :lol:
Vendég

Jó reggelt!

mennyi pöttyös kislány! :cry:

snufi :shock:

az én ferti által áűtszerkesztett görbém Kép :shock:
Vendég

jó reggelt, mai görbejelentés
Kép

Apjukra mérges vagyok :twisted: a nyavajás 30 szál cigit szívott el tegnap Kép holott pénzünk se nagyon, nem hiszem el, hogy nem elég 1 doboz cigi :evil: , holott anno azt mondta max. 10-15 szálat fog szívni :twisted: már mondtam neki, hogy menjen csikket sszedni a megállóba, mert nem telik ennyi cigire :evil:

Boni
de hülye a ferty, hát nem tudja, hogy azért van két nagy hőleesés, mert ikrek lesznek? :shock: :lol:

Áfi, Ceni
édesek a pöttyös kiscsajok, szegénykék, biztos nehéz megállni, hogy ne vakarásszák. Nekem is volt anno, de már nem emlékszem hogy viseltem :wink:

Purc
gratula a kispöcsöshöz :D ha magzatvízvétel jó volt, akkor bizti minden rendben lesz :wink:

Kép
gaby25

Reggelt!

Áfi! Zenélős játék....ahaaaaa....szerintem gyógyítható! :wink:

Barik tényleg aranyosak.

Hát, Boni! Nem tom.

Purc! Nagyon jó képek! TÖK jól látszik rajta!

...hahóóóó! Tessék felkelni!

Kép
zölddisznó

Gaby! Gonosz apjukod több mint 200.000.- Ft-ot szív el évente! Az egy kiadós tengerpatri nyaralás kettőtöknek! Szemem elé ne kerüljön!!!

Kép
zölddisznó

ja, hát rohadt drága :evil: én nem tudok ennyit költeni magamra :evil: és még fog feljebb is menni a cigi ára :? és még a dokinák azt mondta pénteken, hogy ő már leszorította 15 szálra :shock: na persze. Volt egy idő, Áfiék után, mikor 10-15 szál volt, de aztán szépen visszatornázta 1 dobozra, és bakker már megint fásfél doboz :evil: legszívesebben most lenyomnám a torkán az összes cigit :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
gaby25

SZEzso ha ma ünnepled akkor

BOLDOG NÉVNAPOT!

tudom kétszer is van.

Gaby ez azért már nagyon durva, Tényleg kakarja azt a babát? hiszen világosan elmondták neki, hoyg ez is rontja a kiskatonák minőségét! :twisted: viszont hőd sirály, megvolt a beágyazódás! :wink:

Zöldi Én sem!aszem nekem hónapnak megint lőttek! :twisted:

Purc gyögyörű a pici focista!

mindenkinek mennek a babaragacsok, akinek kell!

Kispiskóta helyzetjelentést kérünk!

BAbaim végülis visszamész ma dokihoz?h ol vagy drága?
Vendég

Sziasztok! Boni! Nem. HA kell, akkor csüt.ön bemegyek, de nem fog kelleni, mert meg fog jönni. Kicsi rózsasz. volt reggel. A tegnapi nega tszt után egyértelmű.
Édesek a kislányok!
Purc! Sajnálom és szorítok, hogy minden rendben legyen!!Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Boniko: köszi, ma ünneplem!!! :lol: (37,1 :arrow: szuper!!) nekem az első E vitaminos hónapomban csudiszép görbém volt!

Áfi, Enikő: pöttyösen is nagyon vidámak ezek a lányok!! :lol:

Gaby: na, visszament :lol: akkor tuti beágyazódás, elkezdhetnek fokozódni a tüneteid :lol:

Purc: aranyos a picurkátok :D

Görbe:
Kép

Szilcsike: nem hajtod Te túl magad??

Bettike: kitartás! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso éljen sokáig éljen sokáig! egy szál
harangvirág, ennyi csak, mit adhatok ééééés kívánok Én, nagyon sok BOldog Névnapot! (ezt énekeltem)

nagyon szépen fenntvan a hőd, remélem hogy ......mikor tesztelsz?

babim szevetlek!és millió errőtadó gyógypuszika!
Vendég

Szezso
fokozódjon a ragyám? :shock: nem akajom :? most is bekentem a mellkasom fogkrémmel, majd néznemk nagyokat melóhelyen miért vagyok ennyire mentol szagú :lol: újfajta parfüm :lol:
13. dpo és szépen egyenletesen fenn van a hőd :) te is csütörtöki tesztelő vagy? akkor 3-as teszt lesz, de jó :)

Baba
én bízom benne, hogy a következő sikerül, csak valamiért most nem sikerült megtapadnia, biztos jó oka volt rá :? sok mindenkinek el sem indul semmi így elsőre, szóval ez már bíztatató, tényleg :wink: tudom, hogy ez most így sovány vígasz :(

Boni
akrja ő a babát, csak képtelen lemondani arról a ro...dt cigiről :(

Kép
gaby25

Szezsó! A füled érjen bokáig!

Mentem dógozni.

Kép
zölddisznó

Én is köszöntöttem ám az ünnepelteket, csak msn-en. Jó lenne, ha meg is néznék, hi-hi :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Elszállt minden amit írtam: :twisted:

Jó reggelt mindenkinek!

Dobok egy görbét
Kép

Na végre már ezt sem akarta feltenni. Szóval gyorsan összefoglalva elkezdtem görcsölgetni, ami nem jelent semmi jót, de majd csütörtökön kiderül.

Szép napot mindenkinek!

Még jelentkezem, csak rohanok dolgozni.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szezso szülinap van? :D
Kép

Kép
gaby25

Amúgy nem vagyok már elkenődve, csak útálom, hogy olyna sokat kell megint várni!

babaimádó
Kép
babaimado

ki a másik ünnepelt babim?
Vendég

JA Sonjus! neki is Boldog Névnapot!
Vendég

lili ez nagyon szép görbe! az enyim a csúnyácska. még jó hogy megkaptam GAbytól a KAáli intézet telefonszámát, kérek is egy időpontot!

babim, nincs az már olyan messze!
Vendég

Boni! Végre! Én már rég mondtam neked, hogy hívd fel a Kaálit! Jó döntés!!Hajrá!!!+++++++++++
Lili! Nekem is tecc. a görbéd!+++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nna mivel csak Coca reagált a feltett kérdésemre, (és ő is elmebajt diagnosztizált kapásból :roll: ) így békés-jámboran megismétlem:
Vajon áthallatszhat-e egy zenélős játék klimpírozása jópár centi hájacskán, méhfalon???
Vajon élvezi-e ezt egy 20 hetes magzat ha feltesszük hogy hallja?
(Amúgy lehet hogy hülyeségnek hangzik, és én igazán nem szoktam nyáladzani, de pl kedvenc helye van! Ha elfekszem TVzni, szinte mindig ugyanott tudom tapintani)

Most elmegyek védőnénihez, majd jövök, és jól elolvasom, meg mesélek mit mondott a védőnéni.
Vendég

Jó reggelt,

Ceni, Te csjaid is irtó édesek!

Lili: drukk!!!

Purci: gratu és ne aggódj, felesleges!

Gaby: ááá :twisted: De gürbédhez drukk!

Szezso (drukk csüt.-re) és Sonjus: Boldog névnapot. :D

(((((((((((((Babim))))))))))))))))

Tesókám: hajrá Kaáli! :wink:

Puszi.

snufi

Áfi: szerintem hallja odabent!!!! Tuti. :D

snufi

Áfi!
Egyértelműen IGEN! :)
szilbee

Szirom és Snufi! Amikor megmondták mi a helyzet, hogy volt baba, de már nincs, akkor eszembe jutott ám Miksa! Emlékeztek? Snufinak azt mondta:nincs baba, nekem meg 2x válaszolt, elsőre van, 2.ra nincs! Pont így történt, volt, de nincs! Kezdek hinni benne. Nyissunk neki jósdát Delphoiban?:-)))

babaimádó
Kép
babaimado

Én is ott voltam, én is emlékszem rá, amikor ezt mondta! még sziromka mondta is, hogy ez már csak játék a részéről! :wink:
Vendég

Hahó!

Áfi, sztem hallatszik tutira! :lol: De várom már, hogy én is csinálhassak ilyeneket!
Szezso, isten éltessen! Sonjus, téged is!
Boni, hát nemtom... Első ránézésre az jutott eszembe, hogy ez egy anovus görbe. Nagyon magsan van az alaphő, és csak egy picit ment fölé egy-két alkalommal. Sztem nem volt pé-d ebben a ciklusban. :(
Apa mikor megy vizsgálatra?
Ceni, jobban vagy? Mégiscsak a fogad fájt? :?
Gaby, bakker apának a popsijába kellene dugni az összes cigit! :twisted: Ha képes ennyit elszívni és letojni, hogy te mit szenvedsz, hogy legyen babátok, akkor nem biztos, hogy komolyan gondolja. Sehogy se tudsz rá hatni???? Ez tényleg nagyon sok, a 30 szál!!!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokinál. Minden rendben babával, gyönyörű a szívhangja. Méh 2100-es, nem tom mit jelent, de dokker azt mondta, hogy rendben. Vagyis utána olvastam és állítólag a külsőnyakcsatorna nyitva van.

Viszont a hülye védőnő két emelet gyaloglás után rögtön mérte a vérnyomim és 160/100 volt. Hiába mondtam, hogy most értem fel (lift nincs), beírta anélkül, hogy utó ellenőrizte volna. Így a dokker vérnyomi csökkentőt írt fel, mert eddig ahányszor ott voltam mindig magas volt. Nem tehetek róla, de a védőnőtől megy fel de ezt nem mondhatom neki. Valami Colivalamit írt fel. Ez csak azért érdekes, mert mikor eljöttem itthonról 122/70 volt, most hazaérvén szintén ennyi. Este 117/70 volt. Amúgy vizelet rendben, vizesedésre, meg sómentes kaja, kevés folyadék és szénhidrátmentes táplálkozást írt elő. Úgyhogy most meg vagyok zavarodva, hogy szedjem vagy sem.

Ja és ma reggel 110/60 volt.

Holnapő 4 D meglátjuk mekkora!

Bocsika, ha terhelltelek Benneteket.

kispiskóta

húúúúúúúúúú Babim, tényleg!!!!! ÁÁáááááááááá! :shock:

snufi

Kispiskóta: én tuti nem venném be. :oops:

snufi

Áfi, szegény enikő, de milyen kis vidám! És az orra hegyén a barihimlők! :P

Purc, holnap én is-én is egy ugyanilyen képet szeretnék kapni, mint neked a legalsó. Ha nem az lesz ráírva, hogy It's a boy, akkor jó az is, hogy kuki.... :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

szilcsi akkor így jártam!
Vendég

Kispiskóta,
biztosan nem venném be én sem! Pláne ha tudod magadnak méregetni, és sosem magas. Ne akarj elájulni pocakosan, megütöd magatokat!

Köszi mindenkinek a válaszokat (nem megjöttem, még el sem mentem, a kislányom drága ül a reggelije fölött :x ) akkor megszavaztuk hogy áthallatszik.
Szilcsi,
nem sok idő ám már, és te is simogathatod meg zenélhetsz neki, meg egyéb nem babásan enyhén hülyécskének rémlő dolgok tömkellegét követheted el a legnagyobb megelégedettséggel :lol: Én csak azt sajnálom hogy soha nem fogom megtudni tényleg hallotta-e...
Vendég

Sziasztok! :lol:

Boldog névnapot Szezsooooo!!!!!!
És Sonjus neked is boldog névnapot!

Ma már megint össze-vissza álmodós éjszakám volt!

Szezso!!!! Álmodtam veled! A lényeg:
Azt álmodtam, hogy nekem megjött és leültem a bnetre, hogy beírjam 1 cn! Akkor látom, hogy Szezso pont írt és at írta, hogy 1 cn neki! Írtam neki, hogy így jártak a mérlegek!
És mivel ezt most mind leírtam (ha még emlékeztek a babonámra) akkor ez mind nem fog teljesülni! :lol: :lol: :lol:

Hőm: 37 Holnapi hőből kiderül, hogy merre is tartok! :roll:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Az én barátnőm mesét olvasott neki, egyébként szerintem is hallja!

Kép
bettike
Eger

Áfi!
Lajkó Félix kincerten voltam Leventével kb. 5 hónapos terhesen és egyértelműen jelezte, mikor tetszett neki az előadás!! Szóval biztos lehetsz benne, hogy hallja! :D
szilbee

Áfi, szerintem hallja.

Bülbi, ha Apukája énekel neki (szokott :lol: ), akkor rögtön mocorogni kezd, sőt arra az oldalra kúszik, ahonnan a hang jön! :wink:

kispiskóta

Bettike, mennek a drukkok! :wink:

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: