A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Halihó!
Megyek visszaolvasni.... csak nem akartam lebukni! :lol: :wink:

babszika

Szia Babszika!!!
vedresandi

Na, itt vagyok.... :lol:

babszika

Sziasztok! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszika!
Gratula! :lol: Látod, megy ez segítség nélkül is! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

MINDENKI NINCS ITT?????
vedresandi

Szia Chris!!!!
vedresandi

Szia Chris!
Köszi!!!!! :lol:

babszika

Mi van a csajokkal? Megjött a jó idő, és nem jönnek dumcsizni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hát, mostanság mindenki el-el tünedezik... itt a jó idő: séta apával, romantikázás.... :wink:

babszika

Baszika,
Én csak simán döglödöm a vacsitól mert pesze nem vagyok mértékletes :lol: :oops:
Vendég

Pandus!
Mit vacsiztál? Nekem elvonási tüneteim vannak, azért kérdezem... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Érzékeny búcsút veszek tőletek....

Legyen szép estétek és jó álmotok!
Puszka

babszika

Én magamtól vagyok punnyi...nagyon kuka vagyok! :? :shock:
vedresandi

Én is nagyon álmos vagyok... Nem tdom mi van ma... Azt hiszem én is búcsúzom..
Jó éjt mindenkinek! És szép álmokat!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Na bekukkantok és nincs itt senki??!!! :shock: :?
Vendég

Sziasztok! :D

Andi! Aki előkerül az is nyomravezetőnek számít? Választhat a jutalmak közül? Én két csíkos tesztet kérek!!! :D :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Azért elmesélem nektek, hogy írtam Leonak és tök hamar válaszolt is. Felteszem nektek a válalszát, esteleg valakinek érdekes lehet:

A hosszú ciklusok gyakran anovulatorikusak, mert a peteérés zavart. Az is elöfordul, hogy egy hosszú ciklusban még késöbb bekövetkezik a tüszörepedés, mint ahogy nálad is. Ez szép és jó, de többnyire ezek a késön érö peték össze vannak zsugorodva, nem jó minöségüek vagy nem hagyják magukat megtermékenyíteni. Persze így is teherbe lehet esni, csak kisebb eséllyel.
A peteérés zavaráról itt olvashatsz többet:
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml (Mi történik, ha nincs pé?)

A legjobb megoldás a peteérés támogatása lenne. A luteális szakasz a pé után elég hosszú, azzal nincs baj nálad.
Léteznek homeopatikus szerek, amik a hosszú ciklusok szabályozására használatosak. Itt Németben a barátcserje a nök elsö választása. Tea formájában szerintem megkapod Mo-on is a reformházban (itt legalább is ott megkapható, de a gyógyszertárban is van). Ezt a teát az egész ciklus
alatt inni kell, 2-3 csészével naponta. Ez a tea elörébb hozza a pé-t és megrövidíti normálisra a ciklust, PMS ellen is jó.
A második választás idekint a pé támogatására az Ovaria comp glubulusok formájában. Ez egy homeo keverék. Erröl az oldalamon levö fórumban olvashatsz többet:
http://125769.homepagemodules.de/t7f27- ... kombi.html

A gyógyszeres kezelés a Closylbegyl lenne. De remélhetöleg nem lesz rá szükség. Az is egy ok lehetne még, hogy magas a prolaktin szinted, pl. ha még egyszer-egyszer mindig szoptatsz, akkor elöfordulhat. Ez is megakadályozhatja a peteérést. A dokid biztos csinálna júliusban egy vérvizsgálatot, amiböl kiderül, hogy melyik hormonnal van baj.
Vendég

Voltam ám eddig is, csak olvastam gyors.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Helló Kamilla!
NA megtaláltad már az ovu tezstet a dm-ben?
Vendég

Hőgörbét mutattál neki Krisz?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!!!

Megvártalak :!: :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Meg köszi :D Pécsett. Szerintem Komlón nem is volt azért nem találtam

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Nyanyus! :D
Valamelyikteknél volt már apa vizsgálat?
Ki akarom játszani a konzultációt, hogy mondjuk azt mondja a doki, ok jöhetnek akár most is az öcsikék.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Aha 3 db-ot, mert csaak ennyim van még.
Vendég

Igen mi voltunk márciusban katona vizsgálaton.
Vendég

Babszi! A bogyi egy hónappal a szedés után még álltalában hat. Nekem is volt 3hónap után az egy kihagyottban pé. De kívánom, hogy maradjon így, hogy van bogyi nélkül is. Hőd nem figyeled?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mi még nem voltunk,mert sztem még korai...de ha kell,akkor elviszem apácskát :wink: :lol:
vedresandi

És mit mond majd a doki hogyan készüljünk rá? 3nap akció nélkül, se több se kevesebb? És még hogyan kell készülni? Tudod azt akarom, hogy ne kelljen kétszer szabadságot kérnie szegénynek.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

mi hétfőn voltunk és előtte szerdán lehetett utoljára szexelni. Ez 5 nap.
Vendég

Más nem kell, mi vittük az anyagot és 1 órán belül kellett odaérni vele.
Vendég

2 óra múlva volt eredmény. APát felhívta a doki. Mi magánrendelésen voltunk. ELég drága volt.
Vendég

Krisz! Mind a 3 ciklus ilyen hosszú volt?
Andi! Téged meg szét feszítenek az életerős, egészséges tüszőcskék, igaz? Biztos nem kell apa vizsgálat nálatok!Ügyeskedjetek csak!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ittvannak a görbék:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Akkor nem tudom elkerülni! Mindenképpen két nap lesz :( Úgy látszik ezt is doki válogatja :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: nem tudom,hogy életerősek e,de minden hasznos napot kihasználunk!!!!

Veled mi a helyzet?????Jól vagytok?
vedresandi

Andus! Hol vagy?
Krisz! Elég változó hosszúságuak...nem szedsz most semmit?vagy teát?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szerdán megyek a nagy, sok petécskéimet megnézni :D Mert ennek muszáj így lenni!!!Szerdán megnézzük csütörtökön, pénteken megtermékenyítjük :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

És pénteken apavizsga konzultáció :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Lányok! Megyek zuhizni! Még nem is mondtam, hogy a párom apukája korházban van és a méhecskéket mi gondozzuk. Nagy kaland! Ilyenkorra már tiszta hullák vagyunk.
Sziasztok! Ügyeskedjetek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó legyél Kamlla!!!!
Gyere holnap is!
pusszancs
vedresandi

Kép
Vendég

Kép

Sziasztok!!! :D

A derekamat leszámítva jól vagyok :D Tegnap először hajat vágtunk a Zolikának :lol: Olyan ari lett :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: Hőjelentés???

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép
Vendég

Jó reggelt,

Hőjelentés.
Nem tudom, hogy miért ment fel megint, mert kiváncsiságból csináltam egy full negatív tesztet ma reggel. Szóval hő ide vagy oda ez a hónap tuti elúszott. Most már nem is idegesítem magam.
Ez van. Majd a következő ciklusban.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Miért úszott volna el? Nem mindenkinek mutatja ki 13 dpo-n a babát. Az orvosok is azt mondják hogy az elmaradt mensi után teszteljél és nem véletlenül. Még ne add fel főleg nem ilyen görbével! Ejnye bejnye! Nővéremnek 30 napos ciklusa volt 40 napon csak halványat tesztelt pedig az már 10 nap késés!!!
Vendég

Pandi,

Adja, hgy igazad legyen, az tuti, hogy most már nem tesztelek, megvárom, amíg megjön, vagy késik legalább egy pár napot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!!!!!!!!

Kamilla!
Magácska hogy figyel a soraimra? Minden második sort olvassa kend? :wink: Hiszen azzal kezdtem a hsz-mat, h a hőm stagnáló üzemmódban van.... vagyis nem teljesen....

babszika

Judy,
Ha neked ilyen hő után megjön összetöröm az összes hőmérőt :evil:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: