A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Helló!
Gabi!
Remélem holnap minden oké lesz és kezdhettek ismét!
Leírom Neked a teóriám: egy-egy inszem esélye 15-20%. Mivel én optimista vagyok, ezért számoljunk 20-al. Nekem, most ez a második inszemem az esélyem kb 40%. Neked viszont most 100%-os esélyed van a sikerre! Úgyhogy mindent bele!!!

Nellike:
a viszketés teljesen ismerős, néha nagyon ciki is. Szerintem a hormontúltengés okozza és bizonyos melltartóknál fokozottabb. Én sem tudok mit tenni ellene.
Kitartást a hátrelévő pár napra, kellemes pihenést, SOK SIKERT!
Üdv: Brumi
brumi_30

Nellike!

Ez a viszketéses dolog nem lehet valami kellemes! Nincs nekem se jobb tanácsom a krémnél és talán valami pihe-puha melltartó, ami nem csipkés és nem irritál. De nekem ilyen fájó, viszkető dolog csak egyszer volt és én akkor terhes voltam! Szóval hajrá én szorítok!
Köszi a jótanácsokat, pihengetek és közben majdnem felrobbanok az idegességtől! Szerencsére lázam nem volt, csak köhögök és náthás vagyok. De miért pont most?

Megyek vissza az ágyikóba, gyógyulgatni!

Lukrécia, Bibar ???? Régen jártatok erre! Mi van veletek?
sharon

Sziasztok!!!

Így igaz, mindenki próbál a szabadban lenni, és néha meg apácska van a gép előtt, és ezért nem érek ide hozzátok!!! :D :D

Gabcsi reméljük minden rendben a pároddal, és mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!!!

Sharon gyógyulást neked, és küldtem egy angyalkát, hogy vigyázzon rátok, de képzeld visszajött, és azt mondta, az angyalokra nem kell vigyázni!!! :) :)

Kriszti !!! Nem vagy semmi, majd szólok, ha ismét kellene! Bár lehet nemsokára el kell használjam, csak nem kishajó, hanem papírcsákó lesz belőle! :D :D

Pussza nektek, és jó pihenést!!

Kép
tini75

Brumi
Édes a teoriád :D remélem ebben igazad lesz,de a te esetedben nem!
gabicsibe

Tini
Köszi!Holnap hozom haza végre!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Gabi!
:cry: :cry: :cry: És tudom, hogy a legszemetebb ilyenkor, ha késik... Annyira reménykedtem, hogy azért nem írtál, mert nem akartad elkiabálni. De holnap már otthon a párod! Remélem, gyorsan rendbe jön! Rövid sort kívánok holnapra!

Sharon!
Jobbulást! Nekem is ez a köhögős nyavalyám van, nem súlyos, de lassan múlik... Nagyon drukkolok! Újabb teszt nem volt azóta? Ígéretes ez a késlekedés!

Nellike!
Az eresedés kifejezetten babás tünet!!! Ne parázz! Reménykedj! Drukkolok!!!

Jó éjt mindnekinek!!
gil

Sziuasztok!!!
Estrella!
Természetesen!!!!!!!Ha neked jó a negyed 6, akkor ok!!!!! :lol:

MIndjárt jövök még, csak egyfolytában jönnek!!!!!!! :lol:
Vendég

Na, szép álmokat lányok!
Tudom, ilyenkor minden normális ember alszik, csak én nem!!!

Nellike!
Én is görcsölgetek, de én remélem más miatt...Nem szoktam mensi előtt!!!!Remélem nálad is a babá(k) helyezkednek!!!!!! :wink: :lol: :lol: Az eresedés tényleg jó jel..... :wink:

Brumi !
MIcsoda elmélet!!!!! :wink: :lol: :lol:

Gabi!
:cry: :cry: Pedig szép lett volna!!!!!Na, majd legközelebb!!!!Én sajnos nem tudok vonalzót csinálni, pedig oylan szépen leírtátok már, de én ehhez béna vagyok...Pedig akkor látnátok, én is hol tartok!!!! :wink: :lol:

Lippa!
Hááát, keresnek olyan rókák is, amik nem csak hajnalban hanem estefele akarnak barátkozni velem...De ezeket elhajtom...Mint most is(bár már hajnal van, de 10 óra óta kergetnek)....Csak utol ne érjenek!!!!! :lol: :lol:

Na, most ennyire futotta, majd holnap edzés után vagyis előtt benézek!!!!

Holnap sokan mennek a BMC-be...4-en, de név szerint nem emlékszem...Fáradt az agyam, és a tábla a másik oldalon van!!! :oops: :oops:

További szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sharon!
Tesztel mi van?Jó hírek vannak?Szurkolok! :lol:
Kriszti!
Remélem nem kell elkezdened a fránya stimut! :lol:
Gabcsi!
Jobbulást a férjednek!Most mi van nálad ezzel a mensivel,mert elvesztettem a fonalat! :oops: bocsi!

Csajok!
Én ma megyek egy uccsó UH-ra a BMC-be!Már összekészítettem a kis ajándékocskáimat a Zekének,a biológusnak és az Irénkének is!
Nagyon izgulok,mert 3hete nem láttam a skacokat!
Vendég

Szisztok!!

Benszi bariném várjuk a híreket, és a fotókat!!! Sok sikert!!! :D :D

Mindenkinek megy a drukk mára, és várjuk a jelentkezéseket!

Szép napot, a kismamiknak jó pihit, a dolgozó nőknek kevés munkát!!

Gabcsikám csak nehogy megerőltessétek ám magatokat!! :oops: :oops:

Hmmmm mi már lassan azt sem tudjuk mikor voltunk úgy együtt igazán!!! :oops: :oops: / Bocsi ezért, de néha nagyon kívánjuk!! /

Pá nektek!

Kép
tini75

Sziasztok!

Gil,
BMC-ig nem jutottak még el a barátnőim, mert előtte még megpróbálták a Gynevac kúrát.
A következő lépésük meddőségi centrum lett volna ha nem sikerül.

2 barátnőmnek a 3. szuri után estek teherbe. Már mind a ketten meg is szültek idén.

A másik barátosném az első 5x 10 napos kúra után sikerült,pedig már 6 éve próbálkoztak. Igaz sajnos 8 hetesen elvetélt, de már legalább volt jel, hogy spontán állapotos marad.

Én is hűségesen szúrkáltatom magam rajtuk felbuzdulva.
Én a legelső kúrát hetente kaptam, mert akkor sűrgetett az idő a stimulálás miatt.
Lázár doktornővel konzultáltam és Ő javasolta, hogy az emlékeztetőket havonta 1 szurival folytassam.
Így is teszem , már a 7. emlékeztető szurikát fogom kapni a héten.
Természetesen nőgyógyász nem tud róla , mert nagyon ellenzik és nem akarom, hogy ez miatt nézzet eltérésem legyen bár melyikkel is.
Én úgy gondolom, hogy ártani nem ártok vele!!!

Szorítsatok, hogy megússzam a nagyműtétet ( elég volt egyszer) nem akarok megint a nagy melegben szenvedni a 20 cm-es vágással.
Én nagyon bízok, hogy megúszom a 3 lyukacskás laparoszkópiával.

Estrella,
Én a cége vagy a házi orvosommal szoktam kiíratni a Bromocriptint.
Neked miért kell a BMC-ben feliratni?

Pusszantalak benneteket!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

VAn egy egész doboz Bromom, plussz még pár szem egy másik üvegben.
Szívesen odaadom, remélem nekem soha többet nem kell.
Érd - Szigetszentmiklós tengelyen vagyok elérhető :)
Párom belváros szal így gondoljátok végig, vagy posta? :shock:

Nekem nem okoz az se gondot feladni.

Gabicsibe ez mit jelent? Amit írtál ugye semmi rosszat?

bonya, Neked milyen műtéted lenne?
Persze szorítunk, most már van némi elképzelésem milyen lehet egy hasműtét vágással :(
NEkem még mindig fájdogál a hasam,de most mindkét petefészkem olyan mintha égne :shock:
Viszont a z élet apró örömei, tegnap megmutatta magát hoyg valaha volt derekam:) Mintha picit beleebb lenne mint a csípőm:)

Na megyek mert az előbb felborítottam egy üveg Capyt itt bent az irodában rá a padlószőnyegre, kicsit felment a vérnyomásom:)
madrin

Bonya:
Háziorvos nem írhatja fel, nőgyógyászom meg nincs, csak a BMC-s orvosom van.
Kriszti:
Negyed 6-kor ott leszek.
Vendég

Sziasztok!

Jaj! Már úgy izgulok!
Nehogy felém küldjétek véletlenül a Télapót! :)

Egyébként rákerestem ezekre a furi tünetekre a neten és szinte kimondottan csak terhességgel-szoptatással kapcsolatban jött elő, ami akár jó jel is lehetne. Na de ha tovább gondolom, hogy ezeket a koraterhességi tüneteket többnyire a progeszteron okozza és ugye mi azt kapunk utrogestan fedőnéven, akkor azért már mindjárt nem olyan fényes a helyzet :( Várok, aztán majd meglátjuk.

Benszi, várunk a hírekkel!

Szép napot mindenkinek! :)
nellike

Krisztike gondolom azt se bánod,ha mégis utolérnek :lol: .Nagyon-nagyon drukkolok ám :wink: .

Nellike a Te Télapóddal is beszéltem ám és megígérte ,hogy békén hagy :D .Viszont a rókákat arra irányítottam ha nem baj :lol: .

Sharon,Brumi Nektek is megy a drukk.

Gabi sok sikert mára,férjednek pedig mielőbbi javulást kívánok!

Bonya szorítok,hogy megúszd laparral!

Mindenkinek szép napot kívánok 8)!

Lippa
lippa

Sziasztok!!!

Csajok, drukkolok mindenkinek!

Én el vagyok kenődve!!! :(
Úgy néz ki, hogy mégis kell a 3.cn-i vérvétel és emiatt valószínüleg csúszunk egy hónapot! :cry:
Nagyon szomorú vagyok, már úgy beleéltem magamat!

manda

Manda!

Fel a fejjel! Előbb vagy utóbb, de összejön, össze kell jönnie! Ne szomorkodj emiatt!
ballagyo

Ballagyo :)
Köszi, szerdán már pontosan tudni fogom, Sz.doki, ugyanis szabin van és akkor lesz.

manda

Sziasztok!

Manda

Jól értem, hogy 16-án mész a bmc-be, akkor lesz Szűcs doki?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Én is éldezem, de csak azért, mert kaját kell csinálni, költött a hasam.... :lol: :lol:

Manda!
MIért kell mégis labor????????? :shock: Akkor egyszerre kezdünk???Ha kezdünk?????De jó lenne!!!

Lippa!
Nagyon édes vagy...Hát, nem is tudom, jobb lenne e , ha utolérnének!Már megkönnyebbültem volna..... :lol: :lol:

Bonya!
Én is 3 szurin vagyok túl, de ez már a 2. kúra....És ma lesz a 4. edzés után....Még nem döntöttem el, bemásszak e kolleganőmhöz, vagy szúrjam magam???? :shock: :roll:

Megnéztem a kisokosomat, Réka, Benszi, és Ballagyó ment ma...Miért 4 emmberre emlékeztem???? :roll: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok,
Most értem haza a BMC-ből, és úgy néz ki, hogy pénteken lesz a leszívás.

Kép

csibe
csibe32

Erika
:) Én nem megyek szerdán, hanem majd telefonálnak nekem.
De a doki aznap már lesz.

Kriszti :)
Hát lehet, te már bebabásodsz addigra és én akkor csak egyedül indulok. :(
Majd szerdán kiderül minden, úgy emlékeztem, hogy a doki júl-ban nem lesz, de most azt mondta a Mártika, hogy akkor a tanár úr megy szabira és dokink nem.

manda

Csibe :)
Szupeeeeer! Drukkolok neked!!!!!!

manda

Manda!
Nem biztos!!!!! :lol: Még nem dőlt el semmi...Viszont annak örülök, hogy nem akkor megy szabira a dokink, mikor megyünk...Tavaly is így volt, én ennek tudtam be a sikertelenségem.....

Nekem azt mondta Mártika, júniusban akár kezdhetünk is...Nos, én júliusra készültem(szabi,és anyagiak), de megoldjuk, ha előbb is lehet..Majd a dokival megbeszéljük!!!
Szóval, hogyan is derült ki , hogy kell 3 napi vérvétel????

Csibe!!!
De jó!!!!!!!!!!!!!Akkor TE voltál a 4. aki ma ment..Tudtam én, hogy 4-en mennek ma!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

A Mártikával beszéltem pénteken erről, és ma utána érdeklődött a Kanyó drnőnél. Utoljára 2005.évben volt ilyen vérvételem és a doktornő szerint mindenképpen kell.
Majd szerdán reggel beszél a dokinkkal és akkor kiderül mi is lesz.

manda

Manda!
Hát, sajnálom, hogy csúsztok.....Viszont lehet megismerjük egymást, ha együtt kezdünk!!!!:)
Vendég

Hát ez van! :(
De az nem lenne rossz, ha tényleg együtt kezdhetnénk! :)

manda

Sziasztok!
Csibe!Dejó, dejó, hajrá leszívás!! :lol:
Andi: :twisted: ez nem jó hír, sajnálom, hogy nem lehet kihagyni ezt a frénya 3. napi vérvételt!!

Lányok!Jelentem, hogy a kis dudoromnak szépen dobog a szíve!!! :D :D

Réka

Kép

Kép
rékaróka

sziasztok
eltüntem,de olvastalak titeket és szurkoltam/szurkolok/ nagyon a versenyzőknek :lol: :lol:

én babonából sem akartam irni,tudjátok már 5 beültin voltam túl,de most megosztom veletek hogy ma voltam a bmc-ben és sikerült!!!!!!!!!!a hcg-ém 122 :lol: :lol: :lol: mérhetetlenül boldog vagyok :lol: :lol: persze aggodok az uh-ig :oops: :oops:

Krisztikém
megkaptam a leveled,de most itt is irok neked :lol: :lol: kapok szivecskét? :lol: :lol: nagyon drukkolok neked hogy te is kapj :lol: de jó lenne megint egy spontán baba :lol: :lol:

ne haragudjatok hogy másnak nem irok külön,de nem vagyok most annyira képben :oops: :oops:

Benszi
most hogy olvastam hogy ma voltál leesett hogy akkor veled néztem szemben a zekus ajtajánál :oops: :oops: annyira ismerős voltál,de csak most esett le :lol: :lol:

ja még annyit hogy majdnem sirtam mikor mentem ki és benéztem a Mártikához és Irénkéhez,és mind a ketten mosolyogtak rám és a gyözelem jelét mutatták nekem,én meg örömömben a puszit dobáltam nekik.
hihetetlen kedvesek :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar gratulálok :-), szerintem én láttalak téged, közel a bejárathoz ültél, ugye?

Kép

csibe
csibe32

Bibaaaaaaar juhééééééj :D :D :D !Tiszta szívből gratulálok,Te kis titkolódzós :wink: :lol: !

Csibe,de jó szorítok nagyon péntekre!
lippa

Bibar:
Gratulálok! :D
Kép
Vendég

Bibar drága,

NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tiszta libabőrös lettem, komolyan! :D

Remélem hamarosan mindenki neve mellett ott lesz a szivecske :D Kép

Réka,
gratulálok a dobogó szivecskéhez! :D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Bibar!

Annyira örülök, nagyon ügyes vagy!!!! :D :D :D
brumi_30

Bibar!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Nagyon megleptél, de rettentően örülök!!!!! Te kis hamis!!!! Úgy eltűntél, aztán tessék!!!

Madrin!
Nagyon jó!!!!!!!!!!!! Még kérdezgetem férjecskémet, melyik lenne jobb. A belvárosban merre lenne? Megírod priviben? Nagyon kedves vagy!!!

Réka!
Neked is nagy gratula, de ezt már sejthettük! :wink:

Manda!
Kitartás! Sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy terveztétek...

Kriszti!
Már rókák is járnak arra?????? :wink:
gil

Sziasztok!

Végre megjavították a netet!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki összefoglalná az elmúlt nap eseményeit?
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként hogy vagytok?

Kép
vikike0429

sziasztok lányok!

Bibar
te kis cseles ezért "lapítottál?Nagyon örülök neki!!!
Kép

Réka
Boldog pocakosodást neked is!!

Én is voltam ma a Bmc-be!Megdorgálok mindenkit aki ma volt! Tegnap kérdeztem,hogy ki jön és senki nem mondta :( és milyen sokan voltunk!
Mi is elkezdtük ma a stimut!kedvenc dokimnak elmeséltem mi a helyzet a párommal és azt mondta megoldható a dolog.Úgy hogy elkezdtük az 5.inszemet!

kriszti
Nem csuklottál edzés alatt?Páromat ma haza hozztuk és véralvadás gátlót kell adni minden nap.Mikor közelítettem felé a tűvel röhögő görcsöt kapott aztán nehezen rá szánta magát és beadta ő.Büszke volt magára,mert nem fájt neki,amit a kórházban kapott az igen.Szóval emlegettelek miért is laksz olyan messze!
gabicsibe

Kriszti
Vonalzót én is nehezen gyártottam,pedig egyszerű!le írom lépésről lépésre ha gondolod!Csak szólj!
gabicsibe

Gabicsibe! Hajrá inszem!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok neked! A dokid pedig nagyon édi, hogy így is megoldja. :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok Csajok!

Emlékeztek még rám? :)Megvagyok ám, csak minden összejött!
Na, persze nem a baba:( Sajna:(
Voltunk a BMC-ben pénteken, minden ok, úgy értem legalább nincs méhen kívüli terhesség! Holnap derül ki a férjem eredménye, és kezdjük a második lombikot(?), máj.22-én kezdjük a szurikat, ha minden ok lesz holnap! Már alig várom, hogy ismét beültessék és várjam a nagy napot! Most bízom benne, hogy sikerülhet!!!!
Bibar,
ez nagyon klassz, hogy végre sikrült, gratulálok!!!!! Ők, vagy ő most frissen volt, voltak beültetve ugye? Bocsi, kicsit le vagyok maradva az eseményekről!!!
Remélem minden kismami jól van!?Lukrécia, Gombahölgy, Lexi, Napcsi (neked már biztosan nagy a pocid, ugye?) tudom még sokan vagytok, de most nem jut az eszembe, bocsika, mindenkire gondolok azért:)
Nellike,
nem sokára eredmény, hogy érzed magad? Szorítok neked:)
Lexi,
ne aggódj:) Pont én mondom, én is ilyen aggódós leszek, ha egyszer összejön, az tuti.... De te ne tedd, minden ok lesz!
Málna
na hogy bírod a szurikat? Vagy talán már abba is hagytad? Mikor lesz a a leszívás?
baby.81

Gabi!
Örülök, hogy el is kezdtétek!! És továbbra is jobbulást!!

Csibe!
Hajrá péntek!!!!
gil

Baby!
Remélem, jó híreket kaptok holnap, és sok sikert a következő "menethez"!!! Hajrá!
gil

Gil,
köszönöm szépen:) Én is remélem, nagyon remélem!!!
te hogy állsz? Következő, vagy már rajta vagytok a dolgon?
baby.81

Baby! Mi még nem találkoztunk. (itt sem), de drukkolok neked nagyon!

Kép
vikike0429

Baby!
Ezt a ciklust még kihagyom, mert nagyon nyüzsis még ez a hónap, de júniusban rettegjen a BMC! :lol: Szóval csak reménykedem, hogy esetleg addig... de erre azért nem sok esély van. Talán majd a Gynevac, ha végre elkezdem!

Bonya!
Nagyon köszi a Gynevacos sztorikat!!! Jól hangzik! Hát még ha te is, meg Kriszti, Zsókuci is bővítik a sikerlistát!
Nagyon remélem, minden rendben lesz veled, és nem kínoznak majd meg!!
gil

Réka!
Örülök, hogy minden rendben!!!!! :lol: :lol: Gratulálok!!!

Bibar!
Én már a levelek váltása után ilyenre gondoltam!!!Örömmel adok Neked is szivecskét!!!!!!! :lol: :lol: Puszillak, és vigyázz nagyon magatokra!!!!!!Remélem én is hamarosan megkapom!!!!!

Gil!
Képzeld, idetaláltak..Már szedem az elevitet, és pluszba a b6 vitamint, de mintha nem is vettem volna be semmit.....Edzés alatt is, majd kifordult a gyomrom..:Lehet nem sokáíg járok már edzeni!!!!Közben néztem magam a tükörben, és ahelyett hogy pirosodtam volna, tök fehér voltam!!!!Még iylet!!! :wink: :lol:

Gabi!
Bizony, bizony, ha mindenki itt laknak egy helyen, tök jó lenne, nem kellene hálóval vadásszuk egymást a BMC-be.... :wink: :lol: Örülök neki, hogy párod otthon van, és hogy elkezdtétek a stimut!!!!! :lol: Úgy gondolom, beindul a nyáron a babaeső!!!! :roll: Vonalzógyártást megejtjük, de csak holnap, ha Neked jó, mert most indulunk vendégségbe....ENNI!!!!!! :lol: :lol:

Baby!
Szia Drága!!!
Téged babonából ne írjalak be????Biztos jó lesz az eredméyn, ne aggódj!!!!!

Mi most lépünk, de előtte kaptok még egy táblát, kiegészülve az újdonsült kismamival!!!!!!! :wink:
Vendég

Babyke
Nagyon örülök ám neked!És bízz benne ez biztos sikerülni fog!!!!

Kriszti
Jó a holnap és továbbra is kerülgessenek azok a rókák :D
Jó étvágyat!!!
gabicsibe

Gil
Köszi!!
Pedig milyen jó lett volna ha megint együtt megyünk!De mindjárt itt a június!

Ja!és képzeljétek ilyen sok tüszőm még soha sem volt!Jobb oldalon 5,a bal oldalon 2!!
gabicsibe

Kriszti! Most veled mi van???? :oops: Erről lemaradtam.

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: