A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Az az egészben a fura, hogy fent van a méhszájam, és zárt, kemény...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: jelentem megtörtént,körözés ellened megszüntetve!!!!!
Legközelebb lekötözlek,hogy ne tesztelj idő előtt :!: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Oké Andi :lol: :lol: :lol: , de tanultam belőle, és többet nem is fogok...
Bár amit múltkor raktál fel linket, amin hőgörbék vannak, majdnem mindegyik terhes görbe is negatívokat csinált a stuka megjövetele előtt pár nappal....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: igen,vannak ott olyan görbék is....én is nézelődtem a fertin,és láttam elég érdekeseket :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hát igen, úgyhogy én egy negatív teszttől nem rohanok a falnak, mert még akármi lehet... :wink:
Én már semmin nem lepődök meg, csak már a lurkó jöjjön :lol: :lol: :lol:

betty615

Ninike: Szia! Örülök, hogy most már jól vagy, rókát leszámítva... A kérdésedben nem tudok segíteni :?

Betty: Ejnye-bejnye!!! Nem baj, pár nap múlva úgy is kiderül!!! Ha van babó. akkor már úgy is ott marad :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Nekem is nagyon hasonlóan alakul a hőm. Nem mertem tesztelni. Majd a 14dpo, ha fenn marad...

Kép
Kép
Kép
olik22

Igen ám Olik, csakhogy nekem 3 nap múlva kell megbetegednem....most vagy késői volt a pé., vagy nemtudom mi van...még csak a 9.-edik dpo-n vagyok...

betty615

Bteey,
A görbéd alapján már túl vagy az ovuláláson és a progis szakban vagy szép magas. vagy milyen segítség kellene?
Vendég

Ma senkinek nem tudom a nevét helyesen leírni ez hihetetlen :oops:
Vendég

Betty: nekem meg 5 nappal hamarabb volt pém :shock: Ezért én is hamarabb várom a pirit ( pontosabban Nem várom!)Ha mégis jön, akkor már csütörtökön :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betty,
A görbéd alapján 9 vagy 10dpo-n vagy így lehet csúszni fog a mensi.
Vendég

Olik: azért mert hamarabb volt a PÉ-d,ne várd előbb a pirit.Minél hosszabb a PÉ utáni idő piriig,annál jobb!!!!!!!
vedresandi

Köszi Pandus az elemzést. Csak azért fura, mert eddig soha nem késett...
Úgy látszik ebben a hónapban megtapasztalom ezt is :lol:

betty615

Andi,
Ezt az a csaj mondta?
Vendég

Andi: Ez tényleg így van? Nekem pé útán mindig 13 nap van

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Az a normális ha 14 nap a luteális fázis ez mindig állandó tehát nem változik és az egyáltalán nem jó ha pl. 18 napos.
Vendég

Meg nem is szokott 14-nél több lenni ha több akkor nem akkor volt pé mint amikor gondolja az ember.
Vendég

Pandus, és ha mondjuk kevesebb pl.:12 napos? Az sem jó igaz?

betty615

Pandus: Nekem ezt írta a görbém elemzésének végére Leo:

0,5 fok egy szuuuuper pé-re utal és a luteális
> fázis is jó hosszú 16 nappal. Így van ideje felépülni a
> méhnyálkahártyának.
vedresandi

Itt nézzétek meg. www.ciklus.hu
Vendég

Én is az egyetlen pé-es hónapomat elemeztettem ki vele,ott nekem is 17 nap volt luteális fázis,és nekem is azt írta,hogy ez nagyon jó!

Panda! Ismered a Norcolut nevű gyogyit?
Vendég

Kriszta,
Mensit hoztak meg vele egyszer nekem ha jól emlékszem.
Vendég

Sziasztok!

Bocsássátok meg tudatlanságomat, de megtudnátok mondani ki az a Leo, pontosan mit csinál és hol lehet őt elérni? :oops:

"az élet utat tör magának"
dera

Szia Dera:
Leo egy hölgy,akitől email-ben kértünk segítséget többen a topikból.

itt megtalálod az elérhatőségét!

http://www.babatervezok.otthona.net/
vedresandi

Köszönöm Panda!

Ez az,erre gondoltam.Ma felírta a doki,hogy szedjem 10 napig,ha törik,ha szakad.De ha közben megjön,hagyjam abba?Bocsi,de nem értem,tényleg.Mert onnantól már mást kéne szednem.Ha elkezdem egyáltalán...
Vendég

Andi: Leo egy teljes havi görbét értékel, vagy még befejezetlent is?

betty615

Betty: Pár nappal ezelőtt elküldtem neki a mostani folyamatban lévő görbémet. ezt értékelte.

Kép
Kép
Kép
olik22

Betty: befejzetlen görbét is értékel,de miven Neked van a korábbi ciklusaidról is,célszerű őket leküldeni neki,mert akkor szerintem neki is könnyebb,mert látja az előzményeket!!!!
vedresandi

Köszi Olik, akkor azt hiszem én is megpróbálkozom vele :wink:

betty615

Az előzőeket is küldtem!

Kép
Kép
Kép
olik22

Neked is köszike Andi :wink:

betty615

Szia Betty!
Rég láttalak! Lakás elkészült? Biztos szép lett.
Leo befejezetlen görbét is értékel, de azt nem tudja teljeskörűen, hiszen hiányzik a vége.

Íme az én görbém:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Eszméletlenül le van lassulva a babanet!

Szia Chris! Kár, hogy nem rakja be a pé.-det.
Figyu! Nem próbáltad még ezt? Ez is magyar és ingyenes, és be is rakja a pé.-t.: www.timmermann.hu

betty615

Kriszta,
Nekem úgy kellett hogy 10 napig szedtem és csak utána jött meg.
Vendég

Panda!

Mégegyszer köszönöm!! Hát akkor remélem az én pirim is kivár,mert utána meg szednem kell már a Bromot. :cry:
Vendég

Na itten lennék. Megkaptam a 21. napi vérvétel eredmyényét, ma este 7-re kell mennem a dokihoz, hogy kiértékeljük és megbeszéljük a dolgokat, hát kíváncsi leszek.

Andi: beszéld rá Leót, hogy jöjjön, én augusztusban talizom vele :lol:

Panduskismami: kitartás a rosszulléthez, szorítok, mennek a pozitív energiák :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mercure: sajnálom ami történt, de az előzményeket nem tudom sajnos ( volt már több ilyen is? :oops:

Babszi: Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: tényleg talizol vele????De jó....mész külhonba és összefuttok?????
vedresandi

Köszi Betty!

Beírom az adatokat. Utána megmutatom. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

bocsi hogy ma ilyen ritkán írok, elmerültem a dokikeresésben.
Gyabi kíváncsi vagyok mit mond a doki...

Igen volt már velem pár ilyen: 1. jó régen, 1993-ban, rögtön összejött, de a 12. héten elvetéltem. 2. 1994. pecsételéssel indult, de a gyogyinak vagy sem... köszönhetően megmaradt a fiam, akivel a 12. héten bevéreztem, fekvés, de elmúlt és megszületett egészségesen. 3. másfél évvel ezelőtt, a 6. héten még minden ok, a 9. héten már elhalt a terhesség... és 4. a mostani ki tudja mi...

Kép
mercure

Így már értem Mercure, köszönöm szépen...

Andi: ő jön haza Nyíregyházára, egész augusztusban itthon lesz.

Kép
Kép
gyablonka

Betty!
Nekem nem tesz be pét.
Íme a görbe:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Azelőbb nagyon el voltam foglalva Mercure orvos javaslásával. Bocsika.

Kismamik! Olyan szép uh képeket raktatok fel! Annyira írigykedem :lol: ! Persze olyan jó értelemben.

Annyit írtatok erről a Leoról, hogy elküldöm neki a 3 görbémet mit mond rá kíváncsi vagyok.
Egyébként az én lut. fázisaim : 13, 16, és 14 nap volt eddig , amióta figyelem.

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Gyabi: ez tök jó....remélem jól sikerül majd a randitok!!!!
vedresandi

Chris, ha azon a linken sem tesz pé.-t, akkor még nem találta meg a megfelelő napot.
Nekem is ma rakta be ott, és 3 nap múlva kell megbetegednem.
Szóval nem egy kapkodós idegbeteg az biztos.. :lol: :lol:

betty615

Most írtam Leónak!
Kb. mikor válaszol? 1nap, 1 hét?

betty615

Jó reggelt lányok :lol:
Vendég

Pnadus: annyira megkívántam a virslit,hogy mondtad,hogy most azt eszem :lol: :lol: :lol:

Betty: az idejétől fögg.Nekem mindkét levelemre egy órán belül válaszolt.Hamar ír,ha van ideje!!!!
vedresandi

jaimee ma hol volt? vagy csak én nem láttam? Omnia? Kezdenek eltünni innen is az emberek :roll:
Vendég

Pandus:Dzsémi asszem ma dokinál volt,de már pénteken a hányás miatt hamarabb ment haza a mhelyéről.Remélem jól van.
Omniárol nem tudok semmit,de hétvégén volt.
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: