Túléltem ma du.-tán a kötéscserét.......Bele volt ragadva mint az........!!!!!
Holnap meg Szeged, szem......!
Ayse.ügyes vagy az öt kilóval ám!!!!!Szerintem is tuti jó megoldás a "hogyan lesz a kisbaba"témára a képeskönyv!!!!!Én olyan 7-8 évesen kérdezgettem anyumékat, rövid bevezető után elolvasták a Kuha által emlegetett Peti, Ida, Picuri c.képeskönyvet.szerintem szuper!!!!!!!!!!én ezen, és később Kurt Selmann:Gólya hozza c.könyvén világosodtam!
Kuha.
Horvátország :kicsit összetett, és bonyolult férj részéről, amit itt nem részleteznék.
Megann
Apósnak jobbulást!!!!Nagyon féltem ám az én Apumat is, mert Ő is igen csak szereti a jóféle szilvapálinkát.És neki sem szabadna egy kortyot sem.
LÉNÁDNAK ELKÉPESZTŐ JÓ FRIZKÓJA VAN!!!!!!
férjem azt vallja, hogy igen is fontos, hogy megvédje a gyerek magát, tehát kell bele min.pofozkodás, bokszolás.én meg azt , mint Ayse:a világ úgy is megtanítja.
Pannában egyébként van ez is, az is.Néha támad, csaak ok nélkül, néha meg símogatós, puszilgatós, idegenekkel is.Ez nekem nem annyira tetszik(mármit hogy vadidegen nt is puszilgatna,bújna)
Duda
Nagyon tipikusak a tüneteid szerintem(bbbááááár orvos nem vagyok!!)-arcüreggyulladás-, ami következménye lett a masszív náthának!
Fontos rá a napi 3xi száraz!!! meleg (infra, só), orrcsepp-még ha nem is érzed, hogy teli van a nózid.Ill.ha korai szakban kapod el, akkor ha napi x fújsz Bioparoxot az orrodba, talán elkerülöd az antibiotikumot.A Bioparoxot ugye ismered?
Jobbulást!
Gondolkoztam már, hogy Panninak is kéne szép színes gyurmi, de megenné szerintem.....
Csibbi:
jóó, hogy Fanni mégsem lett hányós fosi masszívan!!!Stramm csajszi, hiába!!!
Benianyu:
mikor költöztök?
Mske:merre jársz???Régen voltál már......