A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

SZIASZTOK!!!
Emano! Gyönyörű szép a babucid!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Gratulálok!!! Nagy az öröm a családban ugye? végre eljött a várva várt pillanat... :D

Még nem tudtam visszaolvasni, mindjárt pótolom, csak fel kell tennem ezt a képet, ez most készült. Vettünk egy medencét, felfújtuk a nappaliban,Enci egyből belement és feltöltödött ettől áll égnek a haja......tök cuki

Kép
Vendég

Lányok!
normális dolog az,hogy néha ráz a hideg??Lázas nem vagyok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, üdv. itthon! Nagyon édes a kis Töki! :lol:
Várjuk ám az élménybeszámolót!!!!!!
Vigyázz, nehogy a cicid durranjon be! Amikor én hazajöttem a kórházból, engem is rázott a hideg de én lázas is voltam. Csak a cickókra tudtam fogni....

Gabi: Jaj, nagyon édes ez a kép, jót nevetten a haján! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Emanó! Ilyenkor minden normális. Én nem bírtam enni, hányingerem volt, stb. Iszonyat nagy változáson ment át a szervezeted!

mtunde

Emano!
nagyon tündér a kisember. :D Gratulálok! Szerintem is ilyenkor a hormonváltozástól bármi előfordulhat, de azért légy résen! Jobbulást!

Kriszta!
nagon köszi. A férjem megvette az újságot. Megpróbálok mielőtt írni nekik.

Pót-nagyszülők:

ha tőlem valaki pénzt vár az ráfarag, mert ÉN NEM BABY-SITTERT keresek, HANEM ROKONOKAT! Szívesen megteszek cserébe bármit, amit a papámnak is megteszek. Bevásárlás, cipekedés, szerelés, függönyleszedés stb. Amit it is megtesztek a nagyszülőknek. Ez a normális!

Ma nem nagyon leszünk déltől, mert egy 25 fős családi öszeröffenés lesz. Kint fogunk grillezni nagynénémék kertjében, lesz parfétorta meg hasonlók. Tőlem mák-tortát rendeltek. :D Már csorog a nyálam.
Tünde! amint látod ma se lesz fogyókúrázás! :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Képzeljétek, azt már írtam, h esténként rendes kis jóslófájásaim vannak. Ma reggel szintén erre ébredtem. Bizonytalan vagyok, hogy mennyire jósló az a fájás, hisz a nyákdugó is távozott ma már. :-)
A fájások még rövidek, rendszertelenek, de egyre sűrübbek. Mi lesz itt? :-)
Nagyfiam most ment focimeccsre (játszik), de úgy váltunk el, hogy talán már tesóval ma találkozunk.
Ha így haladunk, hívom a szülésznőt, vagy a dokit.

Ákosnál nem kellett problémázni, hogy most akkor már beindult szülés-e, mert 41. héten burkot repesztettek, addig semmi. Úgy érzem magam, mint egy elsőt szülő kismama, teljes a bizonytalanság. :lol:
Azt hiszem ez az a dolog, amit nem lehet rutinból csinálni. :lol:

Szép napot Nektek!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
nagyon drukkolok! ez tök izgi! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép napot mindenkinek!

Emano!
Azért majd nézd,hogy tényleg nincs-e lázad... Ez lehet a tejtermeléstől, hogy beindult. Szerintem....Csak a cicik nehogy begyulladjanak.Gondolom tudsz szoptatni rendesen. Balázska is eszik szépen ugye? Szóval ne aggódj, csak szoptass... :D :D

Veronikusz!
Irigykedem 1000rel a kerti party meg a finomságok....nyam-nyam.
Máktortát csinálsz? az milyen? jöhet a recept, ha egyszerű és nem kell a fél délelőttöt a konyhában tölteni....Én leginkább muffint szeretek sütni, az megvan seperc alatt.És bármi mehet a tésztába ami otthon van, gyümölcs,dió,mák...stb.

V30!
Együttérzek veled, szerintem én is így leszek majd, hiába második gyerek lesz, az ember akkor is bizonytalan... :lol:
Lehet,hogy tényleg ma születik?bár ahogy nézem ez a 37.heted.
Ákos időben jött?
Vendég

MÁKTORTA

Hozzávalók: 25 dkg darált mák
20 dkg cukor
4 tojás
25 dkg Ráma
lekvár (meggy, vagy hasonló savanykás)
tortabevonó

A 4 tojás sárgáját a cukorral habosra keverem. Hozzámorzsolom a Rámát majd a darált mákot. A tojásfehérjét kemény habbá verem, majd villával óvatosan a masszához keverem. Kivajazott, sütőpapíros őzgerinc formában 170-180 fokon megsütöm (kb. 40 perc villanysütőben, alsó felsőn). Mikor kihűlt és már nem törik, (mikróban folyóssá melegített) lekvárral megkenem. Ízlés szerint ét vagy tej tortabevonóval (tortabevonó + víz + olaj) beborítom, hogy ne száradjon ki.

HŰTVE FOGYSZTANDÓ!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano

Mégegyszer gratulálok!!! NAgyon szép! Engem is rázott néha a hideg, de én is csak a cicre tudtam gondolni. Fejd, mert nekem akkor volt, amikor nem fejtem.

Gabi

Nagyon cuki!!!!!

Veronikusz

Hú de jól hangzik. Tegnap nálunk volt nagy buli, főztem, szarvaspörkölt, burgonyafánkkal, meg ilyenek. (ma vagyok 30. :cry: :cry: :cry: )

Vali

Szorítok!

Ja és itt egy négykénzlábas hintázós kép. :lol:

Kép Már ilyen nagy vagyok!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Lányok, teljesen elvesztettem a fonalakat, csak általánosságban tudom irni, hogy jobbulást a gyengélkedőknek, nagyon kedves minden kép, azoknak örültem nagyon. És hát persze
Emano - ugye, ugye milyen csodálatos? :) De tényleg vigyázz magatokra, pihenés, pihenés.

Többi pocakos is remélem jól van.

Lányok, megint olyan sokan lettünk, ez teljesen jó, csak KÉREK MINDENKIT, NE HARAGUDJON ha nem reagálom le a napi dolgait, végülis belátható, hogy ennyi valakivel egyszerre lehetetlen folyamatosan beszélgetni, figyelni.

Györgyi,

hát boldog évfordulót... :) Nehogy búsulj, én 34 (!) vagyok. de néha egy hároméves kislány, máskor meg vén csoroszlya jön ki belőlem. Ki mit hoz ki... :)

Holnap egy boldog 34-es leszek, megyünk végre kedvenc ötödik emeletünkre. :) Mostmár birok menni, Melindát még nemigen tudom emelni, de már mosogattam és terigettem is. Ő meg szinte egy hét alatt átállt az egész napos vegyes kajcsizásra, nem is sok tejem van már. És gagyog összevissza. Apja meg majd kapni fog valami ajándékot, mert gyakorlatilag főállású apuka volt az utóbbi napokban. Mondta is, hogy a nagyszájú macsókat beküldené a sűrűjébe egy ilyen napot végigcsinálni. (Két napig még a WC-re is ő vitt ki, teljesen tehetetlenül feküdtem).
Végülis, én arra gondoltam és ezt mondtam is neki, hogy ilyen lesz nekem az életem, ha megérkezik Kicsi. Hm.

No, további szép estét mindenkinek.
M.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Na elaludt Balázs,úgyhogy van pár percem!
Szóval,hétfőn ugye voltunk dokinál!
Akkor még úgy volt,hogy csütörtök vagy péntek,mert magától nem fog elindulni! Adott beutalót EKG-ra,laborba!De ezt még szerintem írtam! Aztán hazajöttünk, kitakarítottam :lol:!És olyan furi volt,mert semmi étvágyam nem volt!Kicsit aggódtam,hogy biztos megcsászároz! Az idegességre fogtam az egészet!
Mivel apa ment tárgyalni az ikea mellé este elmentem vele,mondván elkolbászolok anyuval az ikeába,míg ő tárgyal! Ez volt este 7-kor! Anyuval nézelődünk és egyszer csak akkora görcs jött a hasamba alulra középre, hogy belekellett kapaszkodnom a polcba!!! Persze nem szóltam semmit,mondván ez nem lehet az aminek lenni kell!!! De csak jöttek a görcsök,mire hazaértünk 10 perces fájásaim voltak!Akkor már tudtam,hogy ez az!!!Este 21.30 körül felhívtam a szülészőt megbeszéltük még várjunk!Majd 23 órakor elindultunk a kórházba,mert már 5 perces fájásaim voltak!
Éjfélre értünk be egyszerre a szülésznővel!Ügyeletes dokibácsi (DR.VIDA :D )megvizsgált,de még mindig csak bő 1 újnyiravoltam nyitva!Úgyhogy szülőszoba 5,4 perces fájások reggel 8ig.Akkor jött az orvos burkot repesztett sűrűsödtek a fájások 3 percesre, de a gyerek nem indult el lefele, úgyhogy 9.00 kor úgy döntött az orvos,hogy azonnali császármetszés!!!!Mint kiderült rövid volt a köldökzsinór!!!
És 10.10-kor megszületett az én kis Balázsom!!!!
Most így hirtelen ennyi,kicsit hosszú lett!Megyek pihizni!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Először is Emano hatalmas nagy gratuláció! Látod mindent megért ez a kis tündér! :D
Veronikusz!
Máktorta :D Nyami-nyami mi is kérhetnénk belőle :D A babócáknak biztos ízlik... nem is ördögök, angyalkákat akartál írni nem? :D

Vali!
Tök jó hogy így állsz!

Barimami!
Én is jó döntésnek tartom mert annyira megnyugtató egy ilyen segítséget magaménak tudni :D

Györgyi!
Nagyon boldog évfordulót!

Mi jövőhéten vasárnap ünnepeljük az 1. házasságinkat, azon sakkoztam mennyire jó lenne egybekötni egy szüléssel :D Bár tudom erre kicsi az esély...
Én nem tudom mi van most de állandó hangulatingadozásom van aszem nincs nyákdugóm, tele vagyunk jóslófájással...
Holnap meg holnapután még vann 1-1 vizsgám...
Úgyhogy folyik az élet nálunk...

Remélem a kis betegek már jobban vannak mindenkinek nagyon szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Mi ma nagyinál voltunk, a kertben gazoltam, mert ugyan 9 lakás van a kerhez, de senki nem csinálja meg, és már nem bírtam nézni a virágágyásnak becézett valamit... Szerintem meg fog jönni :) Akkor van ilyen rendmániám.

Emano, nagyon izgi a történeted. Úgy örülök, hogy végülis a vajúdást is megélted, és így a császár sem volt olyan szörnyű lemondás, ugye?

Memme, hát én még mindig nem térek magamon a kis korkülönbség miatt, de ugyanezt mondtam anno Veronikusznak is. Én ehhez lusta önző dög vagyok. És csak mostanra értem meg a kistesóhoz. Még jó, hogy ez nincs beszabályozva, hogy kinek mikor kell, illetve nem kell mindenkinek ugyanakkor. Apa pont ma mondta, hogy látva Bene hisztijeit nem is biztos, hogy szeretne 2-nél többet.

Borsa, V30, csak nem egyszerre szültök???

Györgyi! Hihetetlen, hogy Jázmin már ilyet tud. Ez a lány nem 4, hanem 6 vagy 7 hónapos!!! Mondjuk mikor megszületett, már akkor megvolt a + 3 hónap :)

Zsófi? Eni? Steffi?
Kit hagytam ki???

mtunde

Nyugi Tünde, még mindig nem vagy későn érő típus. :lol: Én mindig úgy gondoltam, hogy a gyerekeim között kis korkülönbség lesz ( kb. 2 év) . Ehhez ugye akkor kellett volna teherbe esnem, amikor Szandi 15 hónapos volt. Gondolni sem tudtam rá. 3 évet töltötte, amikor elkezdett foglalkoztatni a kistesó dolog. Aztán amikor nem jött rögtön össze, azzal hergeltem magam, hogy biztos azóta valami bajom van. Végülis 4,5 év lett köztük.
Ha lesz harmadik , mostmár nem kéne ennyit várnunk - de most megint ez a helyzet, bármennyire is tudom és érzem, hogy nekem kell még egy harmadik is.

Györgyi: Nagyon-nagyon boldog kerek évfordulós születésnapot! ISTEN ÉLTESSEN MÉG JÓ SOKÁIG! ÉS Jázmin hihetetlen! :D :D Hova rohan ez a ksi nőci!

Emano: én is gratulálok Neked újra, végülis jól alaklut minden, "picit" szültél is és Balázs sem szenvedte meg!

Erről a máktortáról a főiskola vizsgám jut eszembe ( Vendéglátóipari) Máktorta volt a desszert vizsgám, amit még életemben nem csináltam, a hozzávalók voltak kikészítve. Már a sütőben sült, amikor is észbekaptam, hogy KIHAGYTAM belőle teljes egészében a vajat. Rémülve rohantam a segítő lányhoz, újságolva neki a hírt, hogy most mi lesz, mire "csak a szerencsében bízhatunk". Torta azért összeállt, torkom a szívemben, tanár kóstolgatja, reakció: "életemben ilyen finom máktortát nem ettem" :lol: :lol: :lol: :lol: 5-öst kaptam! :lol: :lol:
Én ma gofrit sütöttem, életemben először. Tegnap kaptam gofrisütőt és nagyon FINOM lett!!!!!

Pocsék egy éjszakánk volt. Férjem kimenőt kapott a haverjával, én meg gondoltam lerakom a gyerekeket és időben lefekszem én is, rám fér az alvás. Aha+ Egyik sem akart aludni ( Beni sokat aludt napközben , igen nyűgös volt) - először azt hittem ezért nem álmon. Szandi nagy nehezen fél 11 körül elaludt nálunk az apja helyén ( mondván majd átviszi a helyére ha hazajön) , Beni is iszonyú nehezen. Kb. fél óra múlva ébredt is, sírt, nyűglődött, tök álmos volt, kijöttem vele a nappaliba, fel-alá járkáltam, hintaszék, hordozó, hasamon, mellettem - mindent kipróbáktam, semmi nem volt jó. Szerintem viszkethetett mindene, mert ülve elaldut, de 5-10 perc múlva ugyanez. Már azon gondolkodtam, hogy felhívom az ügyeletet, mit lehet neki adni, valami enyhe nyugtató-altatót. Végül fél1 után elaludt és nagy nehezen eltelt az éjszaka. Remélem a mai már jobb lesz. Még ma is lázas volt, és nyűgi is, sokat aludt. Most már sebesednek a hólyagjai. Remélem már nem lesznek újabbak. Sokkal erősebben, kijött, mint Szandin.

Borsa: semmi sem lehetetlen, az esélyed megvan rá. Én az ötödiken akartam szülni ( szept. 1-én volt ) és 6-ára voltam kiírva. Beni a 11.-e mellett döntött.......

Egy kép nektek a kis barikámról...... Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, ezen a képen nem is tűnik olyan soknak. Már több van neki :cry: :cry: és az EGÉSZ hajas fejbőre TELE van és oldalt a kis pofija és az egész fütyije......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Ákos vagyok, a Vali férje. Ahogy Vali irta reggel, beindultak a fájások, hivtuk a szülésznőt, indultunk a kórházba. 15.44 kor megszületett Ádámka 27oog, 51cm-vel. Szerencsére "gyorsan" kijött. Vali és a gyerek nagyon jól vannak.

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Lányok!

Vali, Ákos!!!
De jó! De jó!
Szívből gratulálunk Ádámkához!!!(Nem úgy volt hogy Bence lesz? :oops: )
Nagyon nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk!! :lol:
Sok puszi Nekik, és ha odajutsz akkor kérünk képeket!
És köszönjük az értesítést!!
És most tessék menni tejfakasztó buliba!!! :wink:

Barbi,
Örülök, hogy jobban van a Nagyikád! Sok egészséget kívánok neki!!! Hogy mihamarabb foglalkozhasson Danival!
és Dani hogy van?
Igen, igen, már egy nagy csomó játék ott volt a földön mindent próbáltam, hogy eltereljem a figyelmét, de nem lehetett, fájt neki nagyon!! És holnap is jön a néni! :cry:

Én is azt hittem hogy ez a pótnagyi „szeretet barter,” nem az?
megnéztem a linket, de nekem nem derült ki semmi!

Masni,
Igen, igen érdekel a helyes technika! :wink:

Zsófi,
Hát a gyógytornász azt mondta hogy 10-15 alkalom, majd meglátjuk, meg attól is függ hogy egyszerre mennyit van ott, és most csak fél órát volt! De hát nekem az is egy örökkévalóság volt. Igen a babamasszázs biztos jó lesz!

Hol vagy?
Remélem Léna jobban van! És nem ezért tüntél el! :oops:

Heni,
Szegény Beni! Nagyon kis édes még így betegen is! Sok sok puszika neki!!

Tök jó, hogy ilyen jó csapatot találtatok, és mikor is lesz kész a ház? Képék?

Nekem is van egy mák torta receptem és abban nincs is vaj :lol: , csak a tepsi lisztezés előtt! :-.) lehet hogy azt csináltad! Én is több receptből vágtam össze! Gratulálok az 5-höz. Hova jártál?

Remélem ma jobb lesz az éjszakátok!!!

Tünde,
Kitartás! Hát nem irigyellek a javításért, de hamarosan jön a nyár és lehet pihizni! Vagyis az idő szempontjából ma már meg is érkezett! :)

Ilyen legót akartál Te is venni nem? Vagy nem jól emlékszem :oops: , hogy akartál valamit hozni Németországból?miket árulsz pontosan és hol?

Jól tetted, hogy aludtál délután, ennyi munka mellett azért pihenni is kell, hogy bírd! 8)

Veronikusz,
Hívtak a bölcsiből? Mi a fene! Biztos megijedtek!!! :lol: De nem baj, hátha összekapják magukat!!! :twisted:

Hát el sem hiszem, nézem a képeiket és én sehol sem látok ördögöket, annyira kis drágák rajtuk! :D

Igen, én is úgy gondoltam, hogy rokonokat keresel, akit lehet és Ő is viszont szereti a lányokat!
Hogy sikerült a mai nap?

Gyuzso
Aranyos vagy! :wink:
És a lényeg hogy Micu jól érzi magát, és majd jön ha jönni akar, TE meg addig pihenj sokat és legyetek annyit a férjeddel amennyit csak tudtok! Szép napokat!

Györgyi,
És ezt miért ilyen szomorúan írod?
Gratulálok!!! És nagyon, nagyon sok boldogságot!!! Édes nagyon ez képecske! Olyan nagy már Jázmin? Holnap (vagy lassan ma) látunk? mikor? :wink:

Memme,
Örülök, hogy már jobban vagy! Azért csak óvatosan!!!
De jó, ez tényleg igaz, jó arra az emeletre felmenni! :lol:
Majd gyere a hírekkel, meg ha lesz kép akkor azzal!
Nagyon drága férjed van! :wink:

Borsa,
Hú de izgi!!! Szorítok!!!
Menj gyorsan és legyetek Valival egy szobában!

Örülök, hogy jól vagytok! Pihenj is sokat! Miért számítottál arra hogy ijesztő lesz a szülőszoba? :oops: Nagyon szépek nem?

Aranyos vagy, de már el is felejtettem! Anyukám holnap megy a dokijához, és ha minden igaz hétvégén 5-ben utazunk, és az idő is csodaszép és a lényeg hogy van egy csodaszép kislányunk, így nincs is okom keseregni! :lol: Amúgy sem vagyok egy szomorú tipus!

Emano,
Nagyon édes a kis Balázs!
Gratulálok és sok egészséget és boldogságot kívánok!!!

Pihenj is amikor csak tudsz!
Köszönjük a történetet! És tök jó, hogy így megtapasztaltad a vajúdást is! És hát a lényeg hogy mind a ketten jól vagytok!!! Ez a legfontosabb!!!

Gabi,
Ez a medencés kép fantasztikus, nagyon jót mosolyogtam rajta!!! Annyira édes!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Hahó lányok,

mi is beszállunk a náthás babák táborába :-( Éjjel vagy 5x keltem, orrszívás, babanyugtatás, kis cumizgatás, hátha szomjas.
Adok neki C vitamint meg kamillát meg sokszor szívom az orrát, más tennivaló nincs, ugye? A doktornénit úgy gondolom felesleges kihívni, Máténak nincs láza és a kedélye sem rossz, csak az a tipikus náthás nyugtalanság...

Barbi,
úgy esett ki, hogy nem volt bekattintva az előke és ő előredőlt. Aztán egyszercsak hopp, testsúly átbillent, Máté arccal a földre.
Nem lett semmi baja :-)

Emano,
welcome home, örülök Nektek nagyon! Szép kis manód van!

Vali,
juj de izgi, drukkolunk!

Veronikusz,
köszi a receptet, nagyon jól hangzik, ha Máté délután nem lesz nyűgös még meg is csinálom :-)

Györgyi,
ezer gratula, üdv a harmincasok között!!! Nem gáz, majd meglátod :-)

Cancan,
Beni egyszerűen gyönyörű, ilyen jóképű kiskrapekot!!! Szegény kis manóm, édes azokkal a pöttyökkel, még ilynekor is mosolyog!

Micsoda hírekről maradtam le!
Vali,
Neked is szívből gratulálok!!!

Ancsa,
majd elviszem a papírokat ha legközelebb sétálunk, oké?

Lányok,
tegnap egy óvónénivel töltötem a napot, azt mondta, hogy ne csodálkozzunk a bölcsis- és óvónénik viselkedésén, olyna várólista van, hogy pont letojják, ha egy gyereket kivesznek, van helyére 3 másik. Hozzáteszem, hogy az ismerősöm nagyon lelkiismeretes és jó óvónéni.
Azt nem értem, akkor mi a jó fenének mennek ezek a nőcik óvónéninek? Miért nem megy inkább telefonos operátornak pl. ott nincs akkora felelősség...

Masni
masni

Jó reggelt!

Köszönöm a jókívánságokat!!!

Vali család

NAgyon graulálok!!!!!

Heni

NAgyon édes! Szegényke. VIszket neki nagyon?

Ancsa

Ma. :?

Masni

Jobbulást szegénykének! Azért szerintem legalább hívd fel a dokit, ha nem múlik a takony, biztos ami biztos, nehogy elhúzódjon! :roll:

Kép
gyorgyi33

Meztelen: :lol: :lol: :lol:

Kép Így is megy. :)

Kép Megeszem...

Kép
gyorgyi33

Hahó,

gondoltam beugrok gyorsan, annyi finiselős van és tessék....

VALI, ÁKOS!

Gratulálunk! Sok-sok tejcit! :) :) :)

Emano,

nagyon jó, hogy vajúdhattál. Tudom, ez közben nem lehetett olyan finom, de hosszú távon mindenképpen jó. Jó babázást!

Cancan,

mostmár rátok férne néhány laza nap, igaz?

Borsa,
hajrá!

Kistesó-téma: mi így terveztük. Lesz két (?) nehéz évem, Valószínű, hogy nem fogok tudni ilyen gyakran jönni a fórumba. de végre segít a nagypapa és tényleg ügyes. Így nagyobb bátorsággal indulok neki.

Mennem kell, további szép napot!

Kép

Kép

Kép
memme

Helló Lányok!

Köszi mindenkinek a jó kívánságokat - szerencsére nyugodt éjszakánk volt és láztalanul ébredt. Annyira tüzetesen ugyan nem néztem át, de nem látok újjabb pöttyöt, a meglévők meg sebesednek már. :lol:

Vali-Ákos! nagyon gratulálok Nektek, micsoda megérzés!!!!!! Sok boldogságot!

Györgyi: Jázmin :P :P - tudod, hogy a szívem csücske.......

Ancsa: azt hiszem Te kérdezted, itt építkezünk Keszin, csak pár utcával arrébb. Központibb helyen.

Lányok, őszintén szólva kicsit be vagyok tojva.... ( de csak Nektek árulom el) Ugye most a 2. hónapja, hogy szedem a Yadine-t, és kb. 2-3 hete olyan szar a gyomrom, fáradt vagyok - jó, ez mástól is lehet, tényleg későn fekszünk le....meg olyan furán érzem sokszor magam..... Első levél beszedése után megjött, minden úgy zajlott ahogy kell, de az exsogórnőm ugyanígy lett terhes, most 18 hetes. Megmondom őszintén , mikor elkezdtem szedni a 3-4. nap után már mást nem használtunk. Kedvenc dokibácsink azt mondta, hogy már az első szemtől véd, úgyhogy én hittem neki.......
khm..... Tudom, hogy hülye vagyok, de nem merek tesztet csinálni....... Aztán lehet, hogy a bogyó tünetei, vagy szimplán valami gyomor-nyavalya ( szokott lenni ) . Különben meg velszeg ezt a levelet beszedem és abbahagyom. Nem jönnek be nekem ezek a "szarok." ( bocs)

Heni

Kép

Kép
cancan

Vali, Ákos
Nagy-nagy gratula Ádám babához. Jó gyors szülés volt!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!

Steffi,
Küld el légyszi a címed, hogy majd a CD-t tudjam postázni! Jól vagytok??? Martin úrfi hogy aludt???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Kicsi lánykádnak nagyon BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni,
Nagyon szépen köszönjük!! Olyan furcsa, hogy már 1 éves!!!! Ennek örömére csináltam új vonalzót!!
Pöttyös Beni nagyon aranyos!!!! :lol: :lol: Hihetetlen, hogy már 8 hónapos, lassan jöhet az újabb babaprojekt!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vali, Ákos! Óriási gratula Ádámkához, tényleg jó gyorsan érkezett a világra! Majd kérünk képeket!

Ancsa, Tünde! Köszi a hiányolást! Igazából nem azért nem jöttem, mert Léna rosszabbul van, hanem elég sok programunk volt hétvégén. Bár sajnos jobban sincs... Ugyan már nincs láza, de még mindig nagyon hasmenéses. :cry: Most beszéltem a dokival, kell csináltatni székletvizsgálatot, remélem semmi komoly :? Majd beszámolok az eredményről!

Barbi! Volt ám ruhabörze szombaton, csak bent az épületben! Végül mi sem voltunk, bár én nekiindultam, csak aztán későn értem oda, így a Mom parkba mentem be, és Léna kapott egy tündéri nyári rucit! :lol: Kalappal és bugyogóval! :lol:
Még múltkor kérdezted az orrszívást: amikor nagyon taknyos volt, akkor elég gyakran szívtam, aztán csak szopik előtt, aztán már csak reggelente. De tényleg jó sok ideig kell szívni, mire beindul a cucc!

Györgyi! Utólag is boldog szülinapot!!! És ügyes legyél ma este! Megpróbállak megnézni! Jázmin gyönyörű és iszonyat ügyes!!!!

Heni! Jajj, szegény Beni a pöttyeivel, együttérzek nagyon!

Memme! Örülök, hogy jobban vagy! És majd számolj be, hogy mi volt az ötödiken!!!

Emano! Köszönjük a beszámolót, és tök jó, hogy Balázs végül magától indult el! Kérünk még képet! (milyen telhetetlen vagyok :lol: )

Masni! Jobbulást Máténak!

Vica! Boldog szülinapot Rékának!!! (Bocs, hogy a végére hagytalak!)

Remélem senki nem maradt ki!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lénának is mielőbbi gyógyulást - a fene essen bele, hogy mindig van valami nyavalya......

Meg minden babócának gyógypuszi - akinek szüksége van rá!

Lányok, be kéne újítanom sudár alkatomra :oops: egy új fürdőrucit. Kétrészest ( na nem mintha olyan csini lennék, csak a cicik miatt gáz az egyrészes) Szóval olyan helyet keresek, ahol VAN fazonválaszték és alsó-felsőt KÜLÖN lehet megvenni. Mert nekem párban soha nem áll jól. Tudom, bennem van a hiba......

Eni? Gabbó?

Györgyi a hatos híradóban lesz ma?

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!
Köszi a receptet, ki fogom próbálni. Nem is kell bele liszt?

Cancan!Én biztos csinálnék tesztet, csak hogy megbizonyosodjak, hogy mi a helyzet.És ha mégis? akkor jön a harmadik babuci... :D :D

Vica! Rékának nagyon boldog szülinapot kívánunk! ha van fénykép a nagy eseményről kérjük ide.... :D :D

Vali! Gratulálok a picifiúhoz, tényleg megszületett a kistesó, amíg nagytesó meccsen volt.... :D nagyon ügyesek vagytok!

Györgyi! El vagyok ájulva Jázmintól, hogy miket tud már?? Enci kb. 6 hónaposan állt 4kézláb..nagyon ügyes, tündéri!!!
Neked pedig boldog születésnapot kívánok, üdv a 30-asok táborában... :D :D
Kép
Vendég

Györgyiiiiiiiiiiii!!! Boldog-boldogságot! Hát Jázmin az, jócskán szolgál meglepcsikkel. :D :D :D
Rékának is BOLDOG SZÜLINAPOT!

És olyan jóóóóóóóóó!!! Üdv otthon Emanoék, édesek vagytok. Pihizz sokat, én kihagytam, és nagyon gáz volt... :wink:

Vali, őszintén gratula Ádámhoz... Olyan jó tudni, hogy rendben mentek a dolgok, a szokott ( :shock: ) helyen. Majd mesélj!

Gyógyulgassanak a náthásos babák. Memme, jó, hogy jobban vagy, ma mész? :roll:

Heni, Benusnak mihamarabbi jobbulgatást, te meg. Van a közeledben dm? Menj csak el... :lol:
vbea

Vica

Boldog szülinapot Rékának!!!

Heni

Azonnal csinálj egy tesztet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én vettem fürdőruhát egyrészest, viszonylag jól néz ki és jó a kosara is, olyan mintha kétrészes lenne. :lol: Hát most inkább nem veszek kétrészest. :oops: :oops:

Gabi

Köszi!!! Látnád amikor mászkál. Olyan édes!!

ENi

Köszi!! TI is jól vagytok?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Péntek óta itthon vagyok. befejeztem a munkát. Annyira stresszes volt ráadásul reggel 7-kor indultam és este 7 körül értem haza. Most élvezem ezt a 2,5 hónapot még.
Én valószínű, hog ynem a kútvölgyiben :cry: fogok szülni, mert július 1-től nem tudom mi lesz és nem akarom, hogy esetleg az új dokinőmet visszamondom és mégsem marad a kútvölgyi. Azt tervezem, hogy holnap elmegyek a kútvölgyis dokimhoz és elmondom neki mi a pálya és ha mégis marad, akkor visszapártolok hozzá.

V30 és emmano: Gratulálok!!!!!

Györgyi: Isten éltessen!!! (Én szeptemberben töltöm a 30-at)

Cancan: Szerntem azért csinálj egy tesztet.

Minden babának és mamának gyógyulást kívánok!!!!

Én pénteken és ma voltam onkólogián, mert a hónom alatt nagyon fájt és kitapintottam egy csomót. Jól megijedtem, elmentem a háziorvoshoz, aki elküldött onkológiára. Ott a doktor bácsi azt mondta, hogy érez egy kis nyikormirigy gyulladást, de ez vagy a szőrtelenítéstől vagy a tejbelöveléstől van.

Szerdán voltam orvosnál. 1100 gr-ra becsülte a gép a fiunkat. (ma vagyunk 28 hetesek) Viszont a combcsontja, 5 mm-el rövdebb, mint a korának megfelelően lennie kéne. Szerintetek ez gond?
cukorfalat

Cukorfalat

Nem tudom, hogy gond-e? Dehát mit mondott a dokid?

Kép
gyorgyi33

Cukorfalat: ne parázz! Ilyen pici méretet ( mm-ekben ) nem tudnak pontosan mérni, legközelebb lehet, megint más lesz. Ha pedig gond lenne, biztos szólt volna a doki, úgyhogy fő a nyugalom.

En: örülök, hogy előkerültél......

Györgyi: most vettél fürdőrucit? Nem mutatod meg? Szerintem nekem is előnyösebb lenne az egyrészes, bár a fene tudja.... Az lenne az előnyösebb ha egy testszobrász átformálna...... :oops: :)

Olyan vízpartra/tengerparta utazhatnékom van. Tiszta nyár van....

Beni szerencsére ma láztalanul ébredt, és jó kedve is van, - úgy érzem lement a neheze. kopp-kopp......

Nincs dm a közelben - csak gyógyszertár ( azt meg kihagynám inkább :oops: ) majd holnap megyek auchanba ( vagy lehet este)
De ha kiugrott a szívem és nem jövök, akkor tudjátok mi van velem.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan: Köszi a megnyugtató szavakat. A doki azt mondta, hogy a méretei megfelelnek a korának, csak fura volt, hogy minden adatt egyezett a neten talált táblázattal csak a combcsontja nem.

Azért ha reggel megcsináltad gyere és mondd el az eredményt. Nagyon kíváncsiak vagyunk.

Lányok, hogy kell képet felrakni? Szivesen tennék fel pocakos képet, de nem tudtam rájönni hogy kell.
cukorfalat

Györgyi: A dokim azt mondta, hogy a korának megfelelnek a méretei. Itthon néztem meg egy táblázatot a neten és ott vettem észre, hogy a combcsont hossza, csak 26 hetesnek felel meg a többi teljesen megfelel a 28 hetes méreteknek.
cukorfalat

Cukorfalat: ne aggódj ezen. Főleg, ha a doki is azt mondta, hogy minden rendben. Lehet ha másnap más gépen nézett volna, más lett volna az eredmény. Képtelenség így mm-ekeben pontosan mérni!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan: Megpróbálok nem aggódni, de olyan nehéz. Sokszor már magamtól sokkot kapok, hogy mennyire parázok dolgokon.
cukorfalat

Heni

Szívesen! :lol: Egyébként a C&A ban vettem. FEkete, mell alatt fehér csíkkal, ezüst csattal, vagy valami ilyesmi. Hú de jó lenne egy testszobrász. Még mindig nem merek fogyózni a szopi miatt. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Én is itt. Hétvégén is olvastalak titeket, de írni már nem futotta.

Györgyi!
Boldogságos születésnapot Neked! Voltunk dokinál, írok privkót mi volt! És Jázmin nagyon édes!

Vica!
Réka babát is a jó Isten éltesse még nagyon-nagyon sokáig! Milyen nagy lány már! 1 éves! Te jó ég! Fényképet esetleg kérhetünk? A címem küldöm majd priviben! Martin továbbra sem alszik jól, de rajta vagyunk az ügyön!

Heni!
Tündéri a kisfiad és nagyon sajnálom, hogy beteg. :lol: Igaza van Masninak még betegen is ilyen szépen mosolyog! Fürdőruhát kétrészest én a H&M-ben láttam pont tegnap voltunk, mert a húgomék utaznak külföldre és kellett neki. Nagoyn jók vannak, fazon és méret választék van és össze lehet válogatni! És szerintem is csinálj tesztet :lol: Tudod a női megérzések

Memme!
Örülök, hogy ti is jobban vagytok!!!

Valinak és Emanonak szívből gratulálok és a legjobbakat! Ügyesek vagytok!

Cukorfalat: szerintem ne aggódj a combcsont miatt az én kisfiamnak mindig többet mértek, annyi hogy hosszú a lába :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni!
Természetesen nem vigyor jelet akartam oda rakni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukorfalat: abszolút megértelek, hidd el! Én ugyanezt csináltam. Néha már saját magam idegeire mentem, pedig második terhesség volt. De szerintem minél többedik - annál rosszabb, mert több mindent tud az ember, sokkal több dolgon tud aggódni. :?

Steffi: kösz a tippet, H&M eléggé kiesik, de majd megoldom.
Györgyi: neked is, azért majd megnézem azt is.

Azért józan ésszel gondolkodva, kicsi az esélye, hogy terhes legyek, de az örög nem alszik. Lehet, hogy csak ez a hülye bogyó szórakozik velem..... A napokban azért megbizonyosodom róla. Azt hiszem kisebb sokkot kapnék, ha az ellenkezője bizonyosodna be.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi. :wink: Milyen fogyó? Állatijól nézel ki... :roll: Hogy jól-e? Benő reggel óta 10 percet sem aludt, pedig általában délelőtt mindig alszik egy órát. Én mosott kaki, mert napok óta nem bírok elaludni éjfél előtt, és hát f6 körül ébresztő... :shock:

Cukorfalat, ne hülyéskedj már. Dobd ki a magazinokat, meg a netes táblázatokat, hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni!!! Amúgy teljesen megértem a parát, de ne tedd. Semmi értelme. :idea:
vbea

Sziasztok!

Cukorfalat!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, semmi értelme idegeskedni. Nagyon gyakori, hogy egyes testrészek nem a terhességi hétnek megfelelően nőnek, "viselkednek". Ezt nem tudom máshogy írni, gondolom érted. Gyakran előfordul, hogy egyik alkalommal kisebb a baba mint a terhességi hét másik alkalommal nagyobb.Ez egy becsült érték, átlagot számol a gép és +/- 20% tévedés teljesen normális.Ugyebár, ha az uh képen azt a kicsi ikszecskét egy pindurival arrébb teszik le akkor máris milliméterekkel változhat az érték.

Emano család és Vali család! Én is szívből gratulálok és jó egészséget kívánok!

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!

Szép napot mindenkinek!

-Ktina-
ktina

Eni

Hú! Éjfélig fennt vagy? Én már 9-kor nagyon álmos vagyok.
Ja és képzeld Jázmin ma, illetve tegnap a leghosszabbat aludta egyben életében. 7-kor letettem, aztán 5 óra előtt 5 perccel ébredt!!! AZ 10 óra!!! A kis drága. Persze 2-3 körül amikor szopizini szokott, folyamatosan azon agyaltam, hogy minden ok.-e vele, de nem mertem bemenni a szobájába, mert tutira felébredt volna. Egyébként meg nem tudtam 5-kor mit csináljak vele, mert 7-fél 8 körül szokott kelni. Ha 5-kor felkelek vele, teljesen borul minden. Úgyhogy sírt egy kicsit szegény biztosan éhes volt, de visszasímogattam. Negyed 8-kor én ébresztettem cicivel. :lol: :lol: A kis édest!

Kép
gyorgyi33

Vali!
szívből gratulálok! :D

Vica!
Rékának nagyon sok boldogságot! :D

Györgyi!
Istenke éltessen sokáig! :D
nagyon ügyes Jázmin.

Gabi!
nincs benne liszt. :D fogyózóknak való :lol: :lol: :lol:

Cancan!
jobbulást a nagyfiúnak! annyit beszélünk itt mostanában bárányhimlőről, hogy valamelyik éjjel azt álmodtam hogy én is az vagyok. :shock: :lol:
Fúúú! Ez nem hangzik jól amit a bogyóról írsz. :oops: Én vennék egy tesztet! bár igaz, hogy én még az allergiabogyótól is meghaltam. Szóval nem kell hogy időelőtt aggódj!

Masni!
jó sütögetést! :D Remélem nyugis délután lesz!

Ancsa!
remek volt a grill-party. Végül 26-an voltunk. Kis család! :D Megettem vagy 5-6 ezer kalóriát. 8) A két csaj is élvezte, mert volt még másik 3 pici gyerek is. Két hét múlva kb. a másik (szembe szomszéd) nagynénémnél lesz a telken Dunafüreden, mikor érik majd a csereszenye. Szóval nagyon jó volt és a lányok is nagyon ügyesek voltak. Mindenki meg is dícsért,hogy milyen szépek és milyen jó neveltek. :D :shock: :shock: Hát ezt fenntartással kezelem, de jól esett.

Kriszta!
ma feladtam mind a két pótnagyszülő jelöltnek a levelett. Köszi hogy szóltál! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

GRATULÁLOK ÁDÁMHOZ!!!
kedves apuka, ugye képet is láthatunk róla minél előbb!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Györgyi: akkor 12 órát aludt ill. nem evett egyben?
Amindenit! Csak így tovább!
Na, ez az, hogy mostmár egyre korábban van világos - mi meg nyitott ablaknál alszunk és hajnalban mindig be kell sötétítenem totál, hogy Beni ne kukorékoljon nekem 4-5 körül.

Én is tök álmos vagyok már 9-10 körül, de éjfélnél előbb SOHA nem kerülök ágyba. Lehet, hogy ezért is érzem magam mindig kimerültnek.
Olyan jó este az a nyugi - amikor a gyerekek alszanak, csend van, mi meg tv-zhetünk, beszélgethetünk. Valahogy mindig elszalad az este.

Heni

Kép

Kép
cancan

SZiasztok Lányok!

Elösször is gratulálok a kis jövevényekhez :D
Annyira jó, hogy születenk folyamatosan a kis csöppségek...

Nekem is voltak éjszaka fájásaim, de még semmi komoly...bár ilyenkor úgy beleélem magam, hogy már talizhatunk a pici fiúval...

Nem is tudom kinél olvastam, hogy szed valami csodabogyót a méhszáj tágítására...én is gondoltam rá, hogy szedni kéne, bár azt mondják a második gyorsabban jön :D és fájdalmasabb is :shock:

De megköszönném, ha megírnátok a nevét a bogyónak...

További szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Vali!
Nagy gratula Neked, meg a babának!

Vica!
Add át Rékának összes jókívánságainkat! Buli volt?

Mai idegesítő:
http://index.hu/politika/belhirek/?main ... .14&312243

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: