A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Heni: Remélem Dzsémi orvosnál van,mert úgy emlékszem mára mondta,de pénteken elég hamar elment,mert nem volt jól.Asszem hányt. :(
vedresandi

Heni,
Ez jó öttlet szívesen meglesném a pocakodat :wink: :lol:

Mercure,
Időpontot kell kérni én Dr. Krizsa Ferencet ajánlanám neked. Lehet hogy kell 3-4 hetet várnod mert ide rengetegen járnak de ez is jelzi hogy milyen jó intézmény. Azt azért megjegyzem hogy ez fizetős hely de sokmindent megcsináltathatsz máshol is és viheted ide az eredményt de itt is megcsinálják csak pénzért. Most egy kicsit elgondolkodva lehet neked nem is meddőségi kellene hanem egy genetikai kivizsgálás pl az Istenhegyi úton van egy ilyen (nem messze a Kaálitól). Tudod az ismételt vetélés mögött sokszor genetikai dolgok állnak.
Vendég

Mercure,
Bár egy hormont tuti nézni kell neked mert progi hiány is lehet felelős a vetélésért.
Vendég

Pandus tudom, ez bosszant, hogy többször rákérdeztem a dokinál és mégsem csinált, pedig az aztán nem egy bonyolult dolog. És ha a Kaáliban van dokid, akkor hol szülsz? Ott? kicsit tudatlan vagyok :oops:

Kép
mercure

hú hHeni, ez a menüfelsorolás egy merénylet volt :D

Kép
mercure

Mercure,
A Kaáli egy meddőségi intézet egy szép épület de nem kórház. Azt hiszem a 10. hétig kell járnom majd oda aztán mehetek sima nőgyogyihoz. Azok a dokik nem vezetnek szülést ami érthető is hiszen ott nincs olyan hogy bocsi nem szívom le a petesejteket mert most szül egy másik betegem. Majd ha sikerül a baba keresek egy dokit az István kórházban.
Vendég

én is így gondoltam... tehát akkor tuti először egy normális "sima" dokit kell keresnek, ami megcsinálja a vizsgálatokat, lehet már akkor kiderül valami

Kép
mercure

Mertcure,
Igen lehet progi hiányod van és akkor felesleges a meddőségi szerintem.
Vendég

Mercure bocsi :oops:
Vendég

semmi baj :D akkor dokikeresésre fel... elkezdtem rákeresni a dokik nevére ki hol rendel, azért az sem mindegy hogy hova kell menni :D de lehet hogy előbb utóbb ez is mellékes lesz

Kép
mercure

Helló, visszaolvasok!

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát ez nem semmi, hogy ma is milyen gyönyörű idő van! Állítólag tegnap már tele voltak a strandok. Szerintetek pár hetesen mehet az ember? Nem fogok elkapni valami fertőzést? Nem is most egyből gondoltam, de ha ilyen szép marad az idő csak nem ülhetünk otthon egész nyáron.

Panda! Szerintem se figyeld gőzerővel a tüneteket, de nem baj ha észrevested azért ha van valami. Nekem első naptól kicsit nyomott a hasam.

Judy! Tök jó, hogy visszamelegedtél, nagyon ígéretes. Ja láttam kérdezted a hányást, nekem nincs szerencsére csak undorodás, és alig kívánok valamit.

Mercure! Nagyon sajnálom, kitartás és keress egy jó dokit. Ha nem meddőségibe mész én a Sote 2-n tudok egy nagyon jót. De legalább még nem volt időd beleélni magad, csak próbállak vigasztalni..

Kép
barbi5

SZia Gyabi, Barbi!!!!

Gyabi: jól látom,hogy új hónapot kezdtél????Hajrá új ciklus!!! :lol: ??
vedresandi

Barbi,
Igen de azért itt sok a hormon szóval teljesen más érezhetek sok mindent tőlük.
Vendég

Panda! Igaz!

Andi! Szugerálás nélkül jól telt a hétvégétek? Úgy nézem nagyon pirosodnak a napjaid.

Kép
barbi5

Szia Gyabi,Barbi, :D :D

Barbi,

Én nem ajánlom a fürdést babásan. Meg a tűző napot sem. Persze mindenki más, én nem fürödtem amikor babásan nyaralni voltunk, de láttam olyan kismamát aki szívszélütés nélkül még a termálba is bement. Szerintem nem tesz jót.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi:a vonalzóm valóban "tilosban" jár,de nekem pénteken illetve a 7végén voltak a hasznos napjaim.Szerintem....meglátjuk :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Barbi, én sem mennék strandra, tengerre igen :D A strandon meg félárnyék és zuhany

Kép
mercure

Sziasztok!

Nálunk is nagyon szép idő van. Olyan babatologatós. :lol:

Mercure!
Szerintem is mindenképpen vizsgáltasd ki magad.

Andi!
Nincs fagyizós kép?

Jaimee kismami!
Na mekkorák vagytok már? :wink:

Bocsi, de mire végére értem a visszaolvasásnak, elfelejtettem, hogy még mit akartam írni. :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Chris!

Nincs fagyizós kép.Gyorsan ettünk egy fagyit,utána elmentünk csavarogni...nem siettünk haza,mert a párjaink dolgoztak :wink:

Tényleg babatologatós idő van.....sürgősen tenni kellene valamit,hogy jövő ilyenkor már együtt tologathassunk :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Barbi,
Strandra én se mennék. Ha otthon lenne medencém abba igen :lol:
Vendég

Andi!
Azon vagyunk! :lol:
A hőm már 4 napja 36,6. Se le, se föl. Mondjuk le nem is szeretném, hogymenjen, de föl azért mehetne pár tizedet! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: küldök neked egy kis meleg energiákat,amolyan hőemelőt.!!! :lol:
vedresandi

Hát ezt sajnálattam hallom. Mert hát egy 5 éves fiúcskával nem könnyű itthon ülni. Kénytelen leszek megfűzni a párocskámat, hogy vigyen el mindket egy tengerpartra. :)
Megvárom a jövő heti első vizsgálatomat, hogy biztosra menjek utána mehet a próbálkozás.
Ti mentek valahova nyaralni?

Kép
barbi5

Köszi Andi! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok! Még nem olvastalak végi benneteket!

DE

Mercure! Nagyon sajnálom! Én a Flórban szültem Kistarcsán és nagyon jó kórház, nagyon jó a szüléászete. Az orvosom is nagyon rendi, mindent alaposan vigég néz, ha gond van, ezt a barátnőm alapján tudom neked mondani, mert neki végül átjárhatóságit kellett csinálni.
Nekünk júliusig adott haladékot a babára, közben apát megvizsgáltatta.
Ha érdekel az orvos elküldöm.

Pusza
Vendég

Barbi,
Mi még nem tudjuk nagyon sok múlik attól hogy most sikerül-e.
Vendég

BARBI:Szerintem is kérdezt meg a doki bácsidat.A fiúcskával tényleg nehéz lesz,mert kimehetsz a strandra,de nem lehetsz a vízben annyit,amennyit normál esetben a gyerekkel lennél,mert ugye egyedül még nem mehet minden vízbe.
vedresandi

Szia Barbi!

Mi tutira nem megyünk az idén nyaralni. Építkezünk. :wink: Te hova szeretnél menni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nyaralni mi sem megyünk.A párom ma vállalt el egy 10 hetes filmet,majd le szeretnénk cserélni az ő autóját,illetve szeretnénk egy nagy lakásfelújítást augusztusban.Ergo: spórolunk :wink: :lol:
vedresandi

Most átgondolva ha sikerül azért nem megyünk ha meg nem sikerül akkor meg azért nem :roll:
Vendég

Sziasztok!
Igazatok volt!Kaptam választ Leo-tól még tegnap este.Sőt,adott egy tanácsot,amit ma a dokinak el is mondtam és le volt döbbenve,hogy honnan tudok ilyet.Mondom,a neten olvastam.Ezen picit kiakadt,de nem akartam felfedni a mi kis segítőnket.
Most majd muszáj lesz hőmérőznöm.Előre utálom.És kaptam egy csomó gyogyit is...
Vendég

BMKriszta:nagyon örülök,hogy Neked is segítet Leo!Ő a topik "titka"....lehet meg kellen hívni közénk,hogy nézzen be hozzánk néha!!! :lol: :lol:
vedresandi

Hát igen. Lehet, hogy mégis jobb az őszi kismamiknak? Igazából nem tudom, csak a kisfiam nagyon vízmániás. És tele vagyunk üdülési csekkel, amiből egész nyárom mehetnénk fürdőzni. Azt mondják pokoli meleg nyár lesz. Megkérdezem a dokit, bár a ti véleményetek szerintem jobb. Ha aggódós azt mondja, hogy ne, ha laza akkor meg menjek persze.
Talán a balaton nem is olyan vészes? Én elég érzékeny vagyok de ott még sosem kaptam el semmit. Tavaly meg Horvátországban voltunk és nagyon jó volt, 5 óra az utazás, de olycsóbb mint itthon és nagyon szép volt.

Kép
barbi5

Krisztinka, köszi igen kérem szépen és a tapasztalatodat is!!!

Kép
mercure

Sztem is,Andi! Meghívhatnánk,hisz gyakorlatilag mi az ő tanácsaiból építkezünk itt nagyon sokan.
Vendég

Barbi,
Nővéremék a nyarat a Balatonnál töltik ott van nyaralójuk de nem ment terhesen a vízbe és most is terhes most se fog. Szerintem bírd ki mert egy fertőzés akár végzetes is lehet!
Vendég

BMKriszta: lehet,hogy írok neki levelet,természetesen csak akkor,ha a többiek sem bánják!!!!
vedresandi

Részemről rendben,Andi!
Vendég

Részemről is ok. Andi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mercure! Egyébként, ha nem lett volna elég a barátnőmnek az átjárhatósági mentek volna tovább, vagyis az orvos további lépéseket tett volna babaügyben nála.
Az orvos nem egy jópofizós, pacsizós ürge, de ha bármilyen kérdesed van mindenre válaszol és ha aggódsz valami miatt elmondja a véleményét és megnyugtat. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, persze ha kipróbálos nem feltétlen jelenti azt, hogy neked is szimpi, de hát ez így van jól.
Azt viszont nem szerei, hogyha már őt választottad, hogy más is tanácsát kövesd, pl az én esetemben mikor terhes voltam én csak a 7. hétennn voltam nála legelőször, akkor taliztunk először is. Na megvizsgált elmondott mindent és nem kellett szednem semmi vitamint, mert azt mondta, he szek sok zöldséget, meg gyümölcsöt nincs szükségem ilyenekre. Erre okos anyósom kételkedett, meg neki nem szimpi az orvos (látatlanba), mert hogy nem szedek semmit. Ezt elmondta a dokinak, mikor legközelebb voltam nála, és azt mondta, ha ő az orvosom, akkor hallgassak rá. És én mindent úgy csináltam ahogy ő mondta és nem volt semmi gond a terhességem alatt.

Az elérhetősége: http://www.matyasfoldklinika.hu/index.p ... fabian.htm

Én ide járok a magánrendelésére, nem túl olcsó, de ez van.

A kórház pedig:
http://www.florhosp.hu/

Ha van még kérdésed szólj!!!
Vendég

Köszi Krisztinka! Egyenlőre nem zargatlak :) Egy kicsit kiesik a doki magánja, de majd meglátjuk. Alszom még párat az infókra :D

Kép
mercure

Itt szundi ideje :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Részemről is ok! Sokszor jól jöhet a véleménye, szerintem :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,
köszi, már meg is néztem az oldalt, tényleg nagyon jó, majd irok én is Leonak, ha sikerül megfogalmaznom, amit akarok!

Mercure,
sajnálom, de ne add fel, csak pozitivan!!!

Babszika,
szerintem kezet foghatunk, nekem sem megy fel soha a hőm 36,5 fölé, már én is arra gyanakszok, hogy nincs is peteérésem...
sirkici

Mercure! Én a 4. kerületből járok hozzá, szóval nekem sem a szomszédban van. a kolléganőm a 17. -ből jár hozzá, a barátnőm meg a 13.-ból. Mindannyian messze vagyunk tőle, de szeretjük.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Először is mindenkinek nagyon gratulálok, aki azóta lett babás mióta eltűntem!!!
Nagyon örülök Nektek!

Sajnos nálunk volt egy kis zűr, ezért is nem jelentkeztem hetek óta.
A 7. héten volt egy erős vérzésem és emiatt a doki ágynyugalmat írt elő. Szerencsére azóta nem véreztem. Most is itthon vagyok táppénzen... Az elmúlt 3 hét eléggé kimerített. Sajnos én abba a kis százalékba estem, aki végig hányja a napot és semmi nem marad meg benne. Fogytam 5 kg-ot és a doki szerint nagyon sovány vagyok. :(

De azért van jó hír is: a baba a fentiek ellenére nagyon-nagyon szépen fejlődik. Jövő héten megyek a 12. hetes nagy ultrahangra.
Remélem minden rendben lesz!

Ja igen, kéne nekem egy kis technikai segítség. Most egy darabig el voltunk tiltva a párommal egymástól. :oops: Szerintetek árt a babának ha sikosítót használunk? :oops:

Puszi Mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike

:D tényleg az a lényeg, hogy meg vagytok elégedve!

Kép
mercure

Kép

Sziasztok!

Andi: Megint levehetsz a keresőlistáról, megvagyok.. :lol: :lol: :lol:
Csak mindig akkor jövök, mikor senki sincs... :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Teszek egy görbét (én hülye tegnap teszteltem egy negatívat, de most legalább nem esek már kísértésbe, mert nincs több tesztem :lol: :lol: :lol: )
Egyébként semmi menszeszi előszindrómám nincs, meg semmi sincs...csak úgy vagyok, mint a befőtt :lol: Kép

Ha itt lennél Pandus, egy kis szakértői vélemény jó lenne...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: