A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katica! Hova mentek?

babaimádó
Kép
babaimado

kis kiváncsiak: sopronba megyünk....
kinéztük ami legtávolabb van szegedtől :lol:
aztán majd fizethetjük a jó drága vonatjegyet (egy vagyonba kerül, miután a diákkedvezmény csak 50%)

katica
katica30

Nővéremet puszilom :lol:
Vendég

boni: mondd a címet, hogy hova vegyem a puszikat :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

vegyem= vigyem (hiába alszok a gép előtt, így nem tudok helyesen írni :oops: )

katica
katica30

Jó reggelt,

kislány még alszik, ezért még van időm benézni Hozzátok.

Úgy látom, a májusi babaeső be fog jönni,.... ennyi csudiszép görbe. :lol: :lol: :lol:

Mernnek a drukkok: Szezso, Boni, Gaby és Kata!!!

Babim: én még reménykedek!

Pusssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Hű ennyi szép görbét! Egyik jobb, mint a másik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Kezem én sem nyújtom, de egye fene dolgozom, legalább elterelem az agyalásom! :)

Szezso! Hogy hogy bírom? Szerinted egy mérleg ezt hogy bírja? Én úgy érzem, hogy nem bírom ááááááááááááááááá!

Babaimado! Én is reménykedek és beszarás lenne, ha az amit írtam neked bejönne! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica! Nem ér így a fogadás! Napot is kérek hozzá! És akkor fogadhatunk újabb 2 tábla csokiban! :wink:

Gaby! Ez akkor is beágyazódási leesés! :lol:

Boni! Neked meg tényleg olyan, mint a Szilcsié!

Szilcsi! Milyen érzés, hogy már a te görbéddel példálózunk?

Snufi! A film gondolkodtató volt és nagyon kellett figyelni, hogy ne veszítsd el a fonalat? Mert akkor én is meg fogom nézni!

Kép

Kép
bettike
Eger

Szép reggelt!

Csak beköszi, mert megyek füvet nyírni, míg nincs nagy meleg!

Katica!

Szombathelyi vagyok, vagyis majdnem!

Úgy irigylem a görbéteket! Nekem ma megint lement 36,6-ra! Már nem is nagyon reménykedem, hogy lesz, volt pé-m, mert a 27 napos ciklus nálam tuti! Kár, hogy eluszott ez a hónap, úgy szerettem volna februárban szülni! De jó lesz az márciusban is! :lol:

Babaimádó!

Nagyon sajnálom! De azért még ne add fel, hátha....

Lili!

Hogy kell ilyen görbét produkálni? :lol:

Huuu, Boniko, Gaby!

Együtt babásodtok! :lol: Ráadásul Ikrekkel! :lol:
Vendég

bettike: csütörtöki + tesztre fogadok :wink: jó lesz így a fogadás?

katica
katica30

Katica! Áll az alku! :wink:

Kép
bettike
Eger

szezso végre hozzád is lakik valaki közel!
Vendég

Hahó!

Akartam írni hosszabban, de Miksa már a fejemen táncol, nem bír magával.

Áfi! neked akartam, hogy a héten, ha beledöglünk is, elintézzzük a dolgodat :oops: Csak ma az uram egész napos, holnap meg nem mehet sehová, mert nem leszek meg a lapzártával.

Bimikém! Én azért még drukkolok egy kicsit, ártani nem fog, jó? :wink:

Bettike, megnézel a táblában, egy nappal egy vagyok ott csúszva asszem.
Mikor is tesztelsz? :lol:

Többi esélyesnek is szorítok ezerrel!

Újaknak pussz, és a régieknek is! Muszáj mennem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Oké, én majd Grönlanddal fogok topiktalálkozni :-D

Grönland, és egészen pontosan hol van az a majdnem-Szhelyen? Vagy vhol máshol laksz, csak innen származol?

Bettike, hiába, egy mérleg nem tud kibújni a bőréből :wink: a görbéd nagyon biztató!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok
Nem merek bizakodni :? eddig mindig becsapott a szervezetem :( Egyik lány a "megint megjött" topikban most írta, hogy 1. cn, pedig már öklendezett is :shock: mindfélét produkálunk már, akik babára vágyunk :? biztos valami teljesen más oka van a ragyáimnak, beszédültem mert leesett a vérnyomásom, és lement a hőm mer csak :?

Bettike
a görbe szerint esélyes vagy :wink:

Snufi
hát nem lenne ellenemre egy májusi babaeső :P :wink:
Grönland
miről beszélsz? csak Boninak lesz ikrek :lol: :lol: :lol:

Katica
Sopron szép hely, jó kis kirándulás lesz :P vigyél engem is :wink:

Kép
gaby25

Na ismét itt vagyok! :lol:

Lányok ez a május nagon igéretes... :lol: :lol:

Szirom!
Jó hogy benéztél!! :lol: :lol:

Grönland!
Nem feladni, még szülhetsz februárban! Nekem szinte minden hónapban a 13 dpo-n ilyen magas a hőm. Ha csütörtökön is így marad az már jelent valamit.

Babim!
Amíg nincs piri nem szabad elkeseredeni. Nagyon drukkolok!!++++

Gaby!
Már ne is haragudj, de ez beágyazódás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike!
Nagyon szép görbe! Csütörtök gruppen teszt???? Ki csatlakozik még????

Katica!
Kellemes kirándulást kívánok!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

bettike: ok, megegyeztünk :wink:

drukk a csütörtökön tesztelőknek+++++

rólam: hú, de mérges vagyok. egyik gyerek ma mondta, hogy nem fog jönni kirándulni, és a szoba le van foglalva neki is, amit mindenképpen ki kell majd fizetnünk. mondtam, hogy fizesse ki a szállásköltséget, mert már nem tudom lemondani a szobát, de azt mondta, hogy nem fog fizetni. ilyenkor nem is tudom, hogy mit tudok tenni... :evil: :evil:

katica
katica30

Lili
nem haragszom :P de két hónapja amikor felment 37,6-ra és vissza 36,9-re akkor is terhesnek lettem titulálva :lol:
nekem a csütörtök korai lenne :wink:

Bettike
eseménynaptár: 21-én teszt, ha addig nem jön meg

Kép
gaby25

Katica
szülővel kell beszélni ez esetben szerintem

Kép
gaby25

gaby: nagykorú a gyerek, szülőt meg nem érdekli, hogy mi van vele. ma megpróbálom felhívni, de nem sok remény van....

katica
katica30

katica :twisted: a hülegyereknek!

szirom kitartás!

má megint rosszul vagyok! kezdek gyanakodni, hogy a munkát úúútálom! :lol:
Vendég

Tanúsítvány
Én, Dr. Prof. Áfonya mint hivatásos jósnő és okosmondó igazolom, hogy nevezett Gaby25 (született Gaby0) remekül elvégzi a gyermektisztítás embertpróbáló feladatát!
(dátum;pecsét)
Katica,
Enikő nagyon jól van, éjjel is aludt, most is dumál meg játszik... áldott gyerek: sose beteg, és ha mégis akkor sincs sok baj vele.
A lemondott gyerek helyett elmegyek én kirándulni!!! :D :lol:
Babaimi,
végtelenül sajnálom!!! Én előbb szavaztam volna laborhibára mint arra hogy a dokidnak igaza van :( :( :(
Szirmi,
eszembe sem jutott hogy türelmetlenkedjek mikor tudom hogy Miksa lábadozik! Ez legyen az utolsó gondod, majd ha jobban lesz a kisfiad, utána elintézed!
Vendég

Jó reggelt :D ,

9,8,...... :lol:

Lányok, nagyon szépek a görbék!!!!!!!!

Bonika, Bettike, Lili!!! szuper!!!!

Szezsóka, bármit is mondasz én neked is szorítok nagyon nagyon és eddig nagyon jó a görbéd!!!

Gaby, én mindig ezt szajkózom, hogy a beágyazódás 7-10.dpo....nálad a 7. van....szorítok!!!!! :D :D Nem feladni!!!

Katica, ez nagyon durva, szerintem köteles ilyenkor kifizetni. Persze érthető, hogy nem tud menni, de emiatt nem a többieknek kell viselni a terheket szerintem..... Sopron gyönyörű!!!

Babaimi, szorítok neked nagyon, még várj szerintem a dokiig, ne add fel!!!!!!! ((((((Babaimi))))))))

Grönland, akkor ez még mindig nem pé. Milyen hosszúak a ciklusaid normál esetben?

Robcsi, a mi UH-on is végig keze lába az arca előtt volt, nekem is csak egy félarcképem van a kicsiről :lol:

Szirom, mielőbbi lapzártát :wink: Miksa már teljesen jól van?

Lányok, mennem kell meginnom a málnalevél teámat és vasalni,aztán napozgatok, de délután jövök :wink:

Puszi mindenkinek!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj a két tesót kihagytam :D

Kispiskóta, drukkok a dokihoz, tuti rendben lesz minden.

Kata, mi újság veled?!!!!! Helyzetjelentést kérünk!!!!!!!!

Kép
melcsi6

melcsi jó napozgatást! :lol:
Vendég

lányok mindenki belefolytotta magát a munkába?

:lol:
Vendég

én nem fuladtam bele a munkába :D pattanás térképet nézegettem :lol: de csak az arclól van, és nekem a mellkasom van tele :lol: és a homlokom két oldalán jött ki, meg a nyakamon pár :?

pattanás térkép
Kép

Kép
gaby25

gaby :lol: akkor nekem a petefészek, pajzsmirigy a nyerő :shock:

vegyél ma LAsser pastát!
Vendég

Gaby,
nemtom honnan szedted, de nekem egyértelműen petefészek és hormonragyáim vannak (és tényleg ezzekkel van baj! :shock: ).
Áruld el légyszíves honnan szedted, megnézném mennyire hiteles a forrás.
Ja, és dícsérd meg a tanúsítványt amit kiállítottam neked! :D
Vendég

Áfi
nagyon jó tanúsítvány kaptam, köszi sépen :D
Hát hogy mennyire hiteles? nlc-n csatolta valaki :wink: volt ott egy másik fajta kép is.

Kép
gaby25

Szirmi! Miksa jól van?

babaimádó
Kép
babaimado

áfi asszem kezetfoghatunk :shock:
Vendég

Köszi lányok, Miksa jól van. Most már kifejezetten jól érzi magát, pörögne, csak azt még nem lehet. Úgyhogy most korlátoznom kell szegényt. Azt mondták a kórházban, hogy 8-10 napig van bevérzésveszély, addig ne nagyon álljon fejen meg hasonlók. Ő meg már menne ezerrel.

Köszi Áfi, de végülis nem nekem kell bemennem, hanem az uramnak, csak vannak napok, amikor olyan kötelezettségei vannak, hogy nagyon kötött a napja. És van, amikor meg egész nap rohangál a városban, na egy ilyen napon hozza majd el.
Enikőnek jobbulást!

Melcsi! tegnap neked akartam még írni, hogy ne mondj ilyet, hogy az uradnak az utolsó horgászata volt :lol: Én is azt hittem, hogy a 40. héten utoljára megyek ki, aztán még a 41.-iken is voltam horgászni :lol: :lol: :lol:

Megyek főzni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom szegény kicsi MIksa pedig aztán tényleg mehetnékje lehet, mert a talin is annyira mászkált a drága!

Éhes vagyok, nyitom az ablakot! :lol:
Vendég

Tegnap a gyümölcstortára vágyókat izgattam, ma lángost sütök! :lol: Ugyan sokkal formátlanabb mint a vásári, de csukott szemmel igen finom, sajt és tejföl is van hozzá! Ki jön? :D
Vendég

áfikám ne csináld ,má, ma is menjek? tgnap is majdnem elindultam! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Boniko ajánlotta, hogy talán válaszoltok a kérdéseimre. A lényeg: Babát szeretnénk. Még sosem hőmérőztem, majd jövő ciklustól.
Szeretném megtudakolni, hogy a tojásfehérjés "váladék"-ról miket tudtok. Szóval, ha esetleg vkinek nincs ilyen, akkor is van peteérése? Mert őszintén szólva, én ezt nem igen tapasztaltam magamon, talán mintha most lenne?? De nagyon enyhe, és már a ciklusom 22. napján járok. A ciklusaim egyébként 33-35 naposak szoktak lenni, tehát hosszabbak az ún. normálistól . Van tapasztalatotok a kérdésben? Egyébként én ezt a tojásfehérjét akkortájt sem tapasztaltam, amikor az 1. gyerekemmel teherbe estem (de lehetséges, hogy akkor nem figyeltem rá csak egyszerűen.??)
Szóval várom a tapasztalatotokat!! Előre is köszönöm!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Ne csináljátok... kajáról egy szót se, egy ideje bármit fel tudnék falni, mindig éhes vagyok!!!!!!! És édességekre!!! Pedig sosem voltam édesszájú :shock: De így a terhességem végére már nem hiányoznak plusssz kilók.

Melcsi: kérdezted, hogy vannak-e szülési tünetek... hát jóslófájásaim néha-néha, főleg reggel, vádligörcs (ez most a legújabb) és keményedek, mint a beton. És apró szúrások is vannak ma például elég sokszor alulról.
Na a héten szülünk? :wink: mi legyen? :lol:

Pusssz Mindenkinek!
szerika

Ajsa,
nekem sem igen volt tojásfehérjém, vagy ha igen akkor 1 este havonta. Csodálkozom is mikor olyat látok hogy valaki bejelöli a görbéjében 5-6 napon át, de nem vagyunk egyformák. Tekintve hogy jelenleg is terhes vagyok bizton mondhatom: attól hogy nincs vagy csak kevés a tojásfehérjés hüvelyváladékod, nyugodtan lehet peteérésed. Mellesleg szerintem könnyű összekeverni az apa közeledtét fogadó hüvelyváladékkal, így csak ezen ne ess kétségbe, hőmérőzz szorgalmasan, és kiderül sokminden! :)
Vendég

szia Ajsa!

Áfi én is olyan vagyok, akinek intezívebben van, akár 5 napig is :oops:
Vendég

Bonika,
ezen ne pirulj :) Nem vagyunk egyformák. Jöhet priviben is a válasz: honnan tudod olyankor hogy ez az a váladék, és nem csak eszedbe jutott apuka?
Vendég

Hát Lányok! Én csak annyit mondok, hogy hamarosan nagyon sokat kell majd Bettikének gépelnie a babavárós tábliba! :wink: :lol:
Drukk Mindenkinek!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Szezsó!

Balogunyom, de pssszt, mert apa nem akarja nagydobra verni a kiskatonaállományát! :lol: Bár nem rég költöztünk ide, ugyhogy csaknem ismer rá senki! :lol: Te Szombathelyi? Laktunk ott is 3 évig! Imádom azt a várost, meg Győrt is! Na ott is laktunk pár évig! Orvoshoz is odajárunk, mert mindketten rátaláltunk az igazira! :lol:

Gaby!

Áfinál végeztem a boszi tanodában, ugyhogy ikrek, ha én mondom! :P

Lili!

Nem akarok korababát, abból már van egy! :lol: Éjjelre jól betakarózni, zoknit az ágy lábára húzni! :lol:

Melcsi!

27 naposak. Nem tom mi van, mert szinte minden tünetem meg volt múlt héten, de hőm nem ment fel! Bár a terhes görbém is elég érdekes, nagyjából a beágyzódás környékén ment fel! Viszont a cisztás hónapban, mikor nem volt pé, szépen 14 napig 37 volt! Szóval bonyolult vagyok! :lol:
Vendég

Grönland
ugyan mitől lenne iker, hát Boninak van két hőleesése :lol: nekem elég lesz egy is :wink: a lobikkal több esély van az ikerre

Kép
gaby25

na mán megint én voltam atéma, pedig csak ebédelni voltam!

BESZÉLJÉTEK MÁR BELÉM A GYEREKET!!!!!!VAZZE!

ÁFI :lol: küldöm privit
Vendég

Gaby!

Nekem egy leesésem sem volt, oszt mégis volt egy! :lol: Egy leesés kettőt jelent! :lol:
Vendég

Gröndland akkor nekem 4???????
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látom elvagytok!

Olyan jó, hogy más mérlegekért izgulhatok, így legalább magamra kevesebb izgalom marad! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Igen Boniko, neked négy! hehe

Huha, akkor nekem is lesz egypár, mert ebben a hónapban zuhantam párszor! :lol:
Vendég

Biológia órán új tananyag
- tanár néni, hogy készül a bba???
- hát úgy kislányom, hogy beléd beszélik Kép
Coca, mit szólsz hozzá??? :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Baba :cry: , de lehet hogy csak a teszt volt rossz!

Lili, ez aztán a szép görbe!!

Szezso, Betti, Boni+++++++++++++++++++++++++!

Melcsi, Szeri mindgyá itt a nagy nap! :wink:

Gaby :lol: !

Én jól vagyok! Bár az epém szarakodik, rossz a szám íze! Egyfolytában rágozok emiatt, bár nem szeretek! Pénteken minden kiderül, talán addig lesz tesztem! Ugye Boni! :wink:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: