A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Bee: Keblemre sorstárs! :) Hát igen! Velem is ez van. Alig élek.... most is annyi dolgom lenne, ráadásul jön apósom délután a férjemmel haza és építik a kerítést... még mindig! És még sokáig... kezdődik az ugráltatás... főzz teát, figyelj a gyerekre ne jöjjenek ki, kérünk kapuccsinót, arról nem is beszélve, hogy takarítottam... képzelheted... jönnek a wc-re.... még a cipőt sem veszik le.... lehúzzák a gatyájukat és ömlik belőle a föld és a homok.... én meg sírni tudnék....
Ráadásul az én szeretve tisztelt párom - annak ellenére, hogy azt mondta nem ügyel egy ideig.... - most közölte velem, hogy a jövő héten végig esti ügyeletes lesz, ami azt jelenti, hogy este 8-ig dolgozik minden nap! Ha az utolsó percben döglik le egy szerver, akkor van hogy éjjel jön csak meg..... én meg ugye egyedül a három gyerekkel... oviba vinni, hozni a nagyot, ellátni a két kicsit... plusz a fentebb említettek.... annyira kivagyok! Ráadásul a férjem is hanyagol elég rendesen... már egy hete rám se nézett..... mindig elalszik a tv előtt, és valamikor éjjel 3-4 körül támolyog be az ágyba, amikor már alszom.... így a kutyákat is én etetem minden este, és persze a gyerekekhez sem ő kel fel éjszakánként ha felsírnak...... UFF! PUFF! Szóval kipuffogtam magam......
És most zengjünk ódát szegény férjeinkről...... mert ugye anyósom azt mondja ha panaszra nyitom a szám, hogy .... "szegény urad (na ettől is a fára mászom... uram?! hát mi ez, rabszolgatartó társadalom?!!!), szóval: "szegény urad nyakán nagyon sok van.... hagyd őt békén, ne piszkáld!".... Jó, OK, de hol vagyok a dologban én? csak úgy kérdezem, csókolom......

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Bogesz: csak mellékesen említem, hogy az idegességtől szinte zokogva hívtam az én kedvesemet, hogy mi történt... erre mit mond az én drágám?!!! "Innen nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal, próbáld meg leszedni a kipufogódobot!" Hát, nem édes?! Feküdjek a kocsi alá 6 hónapos terhesen.....
Totál kiborultam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Régen jártam már erre, illetve írni írtam régen, de amikor csak tehetem olvaslak benneteket.
Úgy látom másokat is elért a kiborulós időszak...
Én úgy gondolom, már túl vagyok rajta (remélem), bár a ti (Mandala és Bee) problémáitokhoz képest az enyém sehol sem volt, hiszen nálunk ez lesz az első baba, így még csak kettecskén vagyunk a párommal. Igazán át tudom élni, hogy milyen lehet most nektek...
Remélem minél hamarabb rendeződik a világ körülöttetek!

Szylett

Szilvi
Kép
szylett

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket. :D Elég sokan kérdezik meg, hogy egy van-e, vagy már csak napok, de van hogy valaki kapásból azzal kezdi, hogy "nekem sokkal nagyobb volt".. Mindegy. Nem a méret a lényeg, hanem hogy van benne egy egészséges bébi. :) De nagyon is büszke vagyok rá és örülök, hogy jó az idő, így járhatok olyan ruhákban amik nem takarnak. :D:D :lol: :lol:

bogesz: valaki anno azt mondta, hogy akinek naaagyon nagy a hasa annak azért van mert laza a hasfala. Vagy nem tudom miért. :D

mandala: együtt érzek veled abszolút. az én párom anno Vivinél még azt sem engedte meg, hogy bevigyem a tiszta vizes ruhákat a szobába. Most meg... :P mondtam neki, hogy fel kéne menni a csirkéknek kukoricát hozni. Persze talicskával. Erre ő: Miért nem megyek egyedül és apránként 10-20 kg-ként hozom el hátizsákban... Teszem hozzá, hogy a terménybolt 1.5-2 km-re van és nem hoznak házhoz... Beleköt néha amikor ideges vmiért, hogy miért nem kapálom fel a kertet. Miért neki kell hétvégén. Persze ilyenkor nem jut eszébe, hogy van egy közös gyerekünk akiről gondoskodni kell, főzni, takarítani, vásárolni, állatokat ellátni stb. Csoda, hogy sem erőm, sem kedvem a tűző napon kapálgatni??
Na meg arról ne is beszéljünk, hogy minden ügyet én intézek. Anno a lakáseladás-költözést, most a hitelt is nekem kell intézni úgy hogy anyám veszi fel és a párom a kezes. Bleee. Ráadásul nyakamon a lánykám hisztikorszaka. Asszem kipanaszkodtam magam... :lol: :lol: :oops: Bocsi.
Tegnap éppen néztem a tv-ben egy magyarországon most induló ún. panaszkórust. Haláli. Várják a panaszokat amit majd megénekelhetnek. :lol: :lol: :lol: komoly. Lehet beállok énekelni én is. :D:D:D:D

Na megyek mert vár a házimunka és azt sem tudom, hogy mit főzzek. Puszi nektek és szép napot. De vigyázzatok mert du.-ra jégesőt és hideget és vihart mondtak.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Bolha: édesem, hát Neked sem könnyebb... látom szép lassan összejön a mi kis saját panasz-kórusunk.... én alt vagyok, de néha szopránokat meghazuttoló módon vagyok képes visítani.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

meghazuttoló= meghazudtoló.... :) Vagy most akkor melyik is a helyes? :oops: Kéretik egy anyanyelvben járatos egyéntől a segítség.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Szylett: Mindenki a magáét érzi súlyosnak, de ha felajánlanák a csere lehetőségét, azt hiszem mégis mindannyian a saját keresztünket cipelnénk tovább.... :) Ez sem olyan súlyos, mint látszik, csak néha kiborul az ember lánya.....
Élvezd ki az édes kettest (hármast) amíg teheted... mert aztán nemsokára jön a hadd el hadd.... :) De azért várom már... én a kis mazohista...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

sziasztok, megvagyok, vagyunk.
most volt a doktori szigorlatom, védésem, így eléggé kimerítő napjaink voltak.
kicsit meg is vagyok ijedve, mert keményedik a hasam, és iszonyatosna húz lefelé, amikor megyek:( melózok még, de szerintem 2kor lelépek. a dokim azt mondta ugorjak be nyugodtan bármikor a kórházba, vki rám néz. lehet estefele benézek, akkor már nincs tömeg, az ügyeletes majd megnéz.
remélem nincs baj :? szerintem a fáradtság.

látom, azért mindenki el van:)
és nőnek a pocakok is. fénykép esetleg vkitől???

üdv, szép napot. ha vki tud vmi okosat mondani nekem a pocihúzásra, akkor várom!!!
dimet

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Szintén homeopátiás szerek, de itt van az is ,hogy mire jók!

Szaladok...

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Nálunk azért szokott elszakadni a cérna, mert a párom úgy gondolja, hogy nem azért vagyok itthon hogy kevesebbet dolgozzam, hogy akkor tudjak pihenni mikor én akarok, hanem azért, hogy őt kiszolgáljam, és ő utánna pakoljak. Annyira hanyag lett mióta itthon vagyok, hogy tuti rosszabb mint öt gyerek.
Még az első 3-4 hónapban engem is kímélt, féltett, ne emeljem a teregetni valót, ő majd kiborítja a felmosó vízet, ő takarított fürdőt, hogy ne szívjam be a vegyszer szagot, stb. Hűű, de hol vannak már ezek az idők :roll: :cry:

Más: csajok, nekem az van a papíron, hogy koponyavégű hosszfekvés
Ez mit jelent? Hogy a baloldalon van a kis feje, a jobbon pedig a lába? Vagy?

Kép
mona76

Szaiasztok!

Bolha,hogy neked mekkora pocid van :shock: !Pont ma kérdezte valaki mennyi idős vagyok,és erre azt mondta,hogy azt hitte max.1 hónapom van hátra.Hát hozzád képest én nem is vagyok terhes :lol:

MA jött meg a vérkép eredményem.Oké minden,kivéve a vizeletemet.Valami baci van benne :cry: .Valakinek volt ilyen?Milyen gyogyit kapott rá?

Én azt hallottam ezekről a homeós bogyókról,hogy jók,de hinni is kell benne.Barinőmnek nem nagyon volt teje,el kezdte szedni,és annyi van neki :shock: ,hogy csak győzze a kiscsaj szopizni :D

Kép
Kép
huni

huni, nekem is volt benne baci, és 2nap múlva vinnem kellett a védőnőnek is, ott meg már jó volt :D

Kép
mona76

Köszi Mona.Szerdán megyek majd hozzá,meg dokihoz.Remélem nem keserítenek el.Érzem is már vagy 2 napja,hogy valami nem oké,mert picit csíp ha pisilek :cry:

Kép
Kép
huni

De jó kis panaszkórusunk van!!!! :lol:
Hű, lányok tényleg le a kalappal, ahol már meglévő gyerkőcök is vannak!

Mona, ez is párosul nálunk még, amit írtál. Mióta itthon vagyok mindent otthagy, pakolhatok utána tányérokat, ruhákat... Mondjuk azokban a pillanatokban már azt sem bánom, hisz reggel 5-től, este 10-ig nem látom. Amikor pakolászom utána, akkor már legalább itthon van... Aztán gyors alvás (ami nekem már egyre nehezebb) aztán mikor reggel elmegy, akkor nekem is kipattan a szemem, aztán elkezdek keseregni. Pedig tényleg elmegy a nap az itthoni teendőkkel, tervezgetéssel, de annyira hiányzik, hogy többet legyünk együtt! Lányok van erre megoldás????? Költői kérdés...

Kép
nap12

Nap: van! Rúgd bokán és gipszben otthon lesz egy jódarabig.... de akkor meg állandóan ki kell szolgálni... :) :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Köszi Mandala, jó megnevetettél!!!!! Már teljesen nekikeseredtem ma.

A Bp Tv-n előbb volt egy babaműsor és azt mondta egy dokinéni, hogy ha rossz hangulatban vannak a kismamák és tartósan orbáncfű és citromfű tea iható. Hát komolyan elgondolkoztam rajta, hogy veszek!

Kép
nap12

Mandala: meghazudtoló.

Egyébként sziasztok, még nem jártam itt. A chaten olvastam, hogy van egy ilyen fórum. Én augusztus 5-re vagyok kiírva, ha minden igaz. 2004 júniusában született Peti, vele várjuk a kistesót ezerrel.
j.d.

Szia Dóra, üdv. a csapatban! Gyere gyakran és írj sokat! A kisfiad majdnem egyidős az én Balázsommal. :lol: Nem csinálsz vonalzót?

Lányok, tudtok valamit az elveszett kismamikról? Pl. Zsuzsiról ha jól emlékszem a 18 hetes uh óta nem hallottunk. Remélem jól vannak. És Cili?
bee73

Hello!

Állítólag nyugaton már vihar van! Remélem mire ideér, addigra kitombolja magát, de itt is olyan nyomott a levegő!

Vasárnap 13-án, 13 órára megyek 3D-re! Remélem ez szerencsét hoz, nem pedig az ellenkezőjét! :roll:

Üdv j.d.!

Jó sokan vagyunk már!:)

Én elvonulok hétvégére, ha kibírom, hogy ne kapcsoljam be a gépet! De vasárnap este jövök a fotókkal!

Szép hétvégét!

Judit

mamiblue

bee, én zsúzsival beszéltem iwiw-en, talált egy másik fórúmot ami neki jobban tetszik :? , de néha olvas minket :)

Kép
mona76

Sziasztok!

Már én is régen írtam, 2 napig nem engedett be a babanet, tegnap pedig nem értem rá. Amúgy minden rendben van velem, néha nekem is befeszül a hasam és olyan, mintha egy focilabda lenne benne. A köldököm pedig már egészen kijött, főleg esténként dudorodik ki. A gyomrom is elég sokszor ég, pl. most is. Nekem a múlt heti UH-on medencevégű fekvésben volt a picuri. A Márkkal a vége felé volt, hogy harántfekvésben volt, de aztán befordult a helyére a következő UH-ra.

Pattogó: szép hatalmas pocid van.

Ma volt az iskolában anyák napja, próbáltam magam tartani, így csak pár könnycsepp gurult le az arcomon, de legszívesebben végigzokomtam volna, olyan szép volt, még be sem jöttek a gyerekek, amikor a tanítónéni a falra vetítette a pár nappal ezelőtt készült fényképeket róluk, már akkor sírni tudtam volna. Nagyon érzékeny lettem mióta terhes vagyok, de előtte is hajlamos voltam rá.

Amúgy én is be tudok pörögni egy pillanat alatt. Tegnap valami volt a levegőben, mert a Márk egyfolytában makacskodott, nem fogadott szót stb. Este pedig fürdéskor kifröcsögtette a vizet a kádból, én mentem zuhanyozni és majdnem elcsúsztam. Úgy leszidtam szegényt, hogy sírva bement a szobába. Mondtam hogy ez életveszélyes, ha most elestem volna, akkor a babának is baja lehetett volna. Mire végeztem és én is bementem, elkezdett zokogni, hogy ő mennyire szégyenli magát, bocsássak meg neki, hát úgy megsajnáltam, hogy együtt zokogtunk. Na erre most nem látom a képernyőt, potyognak a könnyeim. Szóval az én hangulatom is elég ingadozó.

Még nem írtam, hogy üdvözlöm Nórát és j.d.-t.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok Újak!
Nem ilyen puskaporos ám a levegő, csak most valahogy elszabadult a pokol.... Vidám barakk vagyunk ám mi, nehogy elijedjetek! :)

Dimet: mi volt a dokinál? Ugye minden OK? Én erre voksolok! :)

Nap: :)

J.D.: Üdv köztünk! Köszi a nyelvtant... én is erre voksoltam, de tuti ami biztos.... :) Amúgy a lányom 2004. augusztusi, úgyhogy én is csatlakoznék a triumvirátushoz...

Mamiblue: várjuk a fotókat!!! :)

Márkanyuka: tökéletesen megértem, hogy lelkiismeretfurdalásod van, hidd el, én is gyakran érzem ezt. Most a hormonjaim túltengése és az álomkórom (amit nem tudok kiélni....) összeadta az erejét és gyilkol... Van hogy elvonulok és csak bőgök.. magam sem tudom miért... annyira fáradt vagyok, és én is a gyerekkel üvöltök, ha valamit nem tesz meg még a huszadik figyelmeztetés ellenére sem... dehát, gyerek..... annyira utálom magam olyankor.... de úgy érzem menten megbolondulok, és mindenki azért van körülöttem, hogy engem bosszantson... és senki nem veszi komolyan az erőfeszítéseimet, hiába csinálok bármit, nincs becsülete.... MARCANGOL AZ ÖNSAJNÁLAT!!!!! :oops: :twisted:

Megyek hunyni, hátha szebb reggelre ébredünk... a párom persze már horkol....
Jó éjt, és ha nem hallatnám a hangom, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!
Tényleg jól működik a várandós panaszkórus! De szerintem sokat segítünk egymásnak már csak azzal is, ha meghallgatjuk és együttérzésünkről biztosítjuk a másikat. Úgyhogy mindenkinek pozitiv energiákat küldök és puszi.
próbáljatok meg egy kicsit kiszakadni a napi rutinból .....
tudom könnyen beszélek, én az első babát várom, de azért remélem segítettem.....

Jó éjt!

1178917050.71.html Kép
nora80

Sziasztok!

szépségesen szép melegebb reggelt mindenkinek. :D

j.d: :D szia. Örülök, hogy idetaláltál. Rita: )) vagyok a chat-ről. Én mondtam ezt az oldalt neked. :)

Lányok. Támad a meleg. Az elkövetkező 3-5 napra 25-30 fokot jósolnak... :shock: :? :shock: :? Lehet ezt érzi mindenki?

Amúgy. Már gyerekes anyukák. Mit lehet csinálni egy zsizsikes gyerekkel?? Már úgy értem, hogy nem tudom mi van a lányommal. Eddíg sem volt az a kifejezett nyugis gyerek, de 1.5 hete... :shock: Komolyan. Mintha elemet cseréltek volna. Folyton nyüzsög. Semmit sem tud egyhelyben csinálni. Tegnap este elalvás előtt fél órát ugrált az ágyon. Meg a másik. Kér vizet. Beviszem neki. Nem kell. Kiviszem a poharat az asztalra. 2 perc múlva jön, h víz kell. És sok mindennel ezt csinálja. Ilyenek a 2 évesek??? :lol: :lol:

Na megyek, mert még igen kómás vagyok. :P
Szisztok. És kellemes hétvégét mindenkinek, ha nem találkoznánk. Puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vivi és a paradicsom. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jobb reggelt Lányok!

Kitekintve az ablakon, eléggé elkeserítő a látvány.... Nem is tudom ki tudok e kecmeregni a kómából, tipikusan olyan idő van, mikor csak punnyadna az ember.

Az olvasottak alapján a kis férjecskésk elkalibrálják magukat a munkát illetően! Mármint, hogy egyik pillanatban féltenek minket a másikban meg legyünk rabszolgák, mert azt szokták meg, mégis csak kényelmesebb! Egy barátnőmnél most derült ki, hogy terhes, de a pasija mindig rűszól, hogy ne nyavajogjon a hányingerrel reggel, nem lehet az olyan rossz, inkább csináljon neki reggelit.... Na, ez addig ment, míg mikor a pasijának töltötte ki a kávét és közben elhányta magát az asztalnál...... Azóta féltve van, minden nap babusgatja a férje! :) Minden pasi magából indul ki, azt hiszik ha bajukn van az csak hiszti!!! :evil:

Üdv az újaknak, már egészen sokan vagyunk!!! Juhéé :P

Pattogo, ez igen.... mint egy horrorfilmben :lol:
Vivi egy igazi rosszcsont lehet és ahogy olvasom rabszolgatartó is egyben :o Nem értek a gyerekneveléshez, de szerintem ne hagyd magad!! Szerintem próbálgatja, hogy meddig feszítheti a húrt, mi az amit még elviselsz és ha mindent, akkor.... Bár lehet én gondolom rosszul, egyáltalán nincs tapasztalatom, csak mint kívülálló látom így! Amúgy nagyon cuki ezen a képen!

Kép
h.bogesz

bogesz. :D Igen Vivi egy rabszolgatartó. Bár én próbálom következetesen nevelni. Engem általában nem érdekel, hogy hisztizik. Átlépek rajta. Majd megunja. Csak a fő gond az, hogy tud máshoz is menni aki viszont tutjgatja. A dédi, nagyi, apja. Főleg az apja. Na aztán.. Ha láttál még mulatságosat, ahogy egy 2 éves ugráltat egy 30 éves pasit... :lol: na az röhej. Csak ezzel meg az a baj, hogy az apjánál bármeddíg elmehet. :? :? Ezt folyton bepróbálja nálam is. Csak nálam nem jön be. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogo, nagyon édes vivike, gyögyörű kislány :D

nálunk esik az eső, na ilyenkor szokott beállni a sz@r hangúlatom :?
én időjárásfüggő vagyok :lol:
na de sütök valami finomat, és helyre is billenek :lol:

Kép
mona76

Bogesz!

Az én fiam dettó ilyen, csak nem másfél hete, hanem régebben.... :)
És amit egyre nehezebben viselek, az az, hogy minden nap van olyan összetűzésünk, aminek a vége minimum negyed óra üvöltés (az ő részéről, de én is bírnék néha...). Jó, mondjuk már 11 hónapos kora óta megy a hiszti, legalább már a földön nem fetreng közben, de bármennyire is tudom, hogy én vagyok neki a legfontosabb, több óra masszív: "anya!", "anya gyere ide", "anya ezt csináld", "anya hol vagy" után néha kiakad a biztosíték nálam is.
Azért reménykedem benne, hogy a tesókája (Enikő) nyugisabb lesz.
Merthogy nálunk nincs nagyi, se senki más (dolgoznak még, max. este érnek rá meg hétvégén), hármasban leszünk itthon még több mint egy évet az ovi előtt, apa meg elég sokat dolgozik.
Embertpróbáló év lesz, azt hiszem.

Az én hasam is döbbenetesen nagy, mindenki azt hiszi, hogy max. 1 hónapom van hátra :)

J.d.!

Üdv! Kaposváron merrefelé laktok?

Kép
Kép
pfranciska

robcsi
Boldog születésnapot kívánok!
Kép
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Na mit szerezteeeeeem.... :P :P :P Cseresznyét. És ooolyann finíííí.. Nyammí. :D:D A lányomnak is ízlik, de nem eszi. Azt mondja, azért mert magocska van benne. :lol:

robcsi: Boldog szülinapot!♥♥:D:D

Na megyek kenyértésztát gyúrni. :) Puszi mindenkinek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Robcsi: Csatlakoznék....

A jó Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig erőben, egészségben, minden álmod váljék valóra!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mona: nálunk hétágra süt a napocska! Gyere feltöltődni! Csak az a fránya sok mókus és madárdal...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Így nézünk ki a mai napon... :D Kép

Kép
nap12

Franciska, szerintem a nekem címzett levelet Pattogonak akartad írni, nem?? :o

Robcsi, én is csatlakoznék az előttem szólókhoz!!

Kép

Kép
h.bogesz

ÓÓÓ, Nap milyen cuki a pocid! Nekem kb. mégegyszer ekkora, jobban kidudorodik. Na, megpróbálok ma egy épkézláb képet csinálni amin látszik, bár Pattogónak még a közelében sem vagyok!

Itt egy édes kis kép:

Kép

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Oan nagyon melegem vaaaan!!! Kiraktam Gergőt a bejártai ajtó elé járókában... olyan édes, bámészkodik.. nézegeti amint az édes apukája megszakad a betontalicskázásban és hangosan kacag rajta... :) Nem akar aludni. Reggel 7 óra óta fenn van, és még nem aludt! Hiába próbálkozom, minden érdekesebb, mint az alvás... A két nagytesó búcsúban van. Anyukám elvitte őket kirándulni. Olyan nagyon hálás vagyok az én édes anyucimnak. Annyi sokat segít! Ha a kiborulás szélén állok, mindig elviszi őket néhány napra, hogy magamra találjak. Pedig már 68 éves a drága! Felteszek róla egy fotót, hogy lássátok Ti is, ki az én mentőangyalom! :) Meg mondjuk így utólag anyáknapjázzunk egy kicsit! :) Ez a fotó 3 éve készült. Az újabbak valahol a gépen laknak, de mivel még nem jutottunk el a rendszerezésig, így ilyen nevük van, hogy IMG3456.jpg... meg ilyenek, abból meg mire kitalálom melyik melyik.... szóval ez kicsit régebbi, de legalább megtaláltam! :) Amúgy most is pont így néz ki az én szép anyukám!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

lányok

Tudja valaki,hogy a méhszájvizsgálatnál mit jelent a 3100?
Eddig mindig 3300 volt,az tudtam,hogy zárt.
Köszi a választ,előre is!!
tuza edit

nap, nagyon édes pocid van.
Már én is olyan büszke vagyok rá, ha látom hogy az utcán is nagyon megnézik, még jobban kinyomom :lol:
Edit, nekem sajnos fogalmam sincs ezekről az adatokról :?
mandala, lemaradt anyukádról a fotó :wink:
nálunk is nagyon meleg van, annyira élvezem :lol:
nektek nem szokott valamelyik végtagotok begörcsölni éjjel :?:
nekem kb.2hete a vádlim, de nem 1*vagy2*, legalább egy éjszaka alatt 5*-6*. Ma hajnalban, pedig már a karom is begörcsölt, hát senkinek nem kívánom, legszívesebben ordítanék, annyira rossz :cry:
Pedig szedem ám a magne b6-ot, naponta 2*-3*, az 1,25gr-os ból.
Ti is ilyen nagyokat szedtek?
Majd kedden megyek a védőnőhöz, tőle is megkérdezem mitől lehet ez. De nem nagyon bízok benne, hogy tudná :roll: :?
mandala, írtad, hogy erdőben laktok, te védekezel valahogyan a kullancsok ellen? Mi is olyan helyen lakunk, és mostanában nagyon parázok tőlük, tavaly meg eszembe sem jutott, hogy esetleg megtalálhatnak :roll:
dimet, voltál dokinál?
Kép

Kép
mona76

sziasztok, végül nem voltam dokinál. kialudtam magam, azóta semmi gond.
de egyre kevésbé bírom a ritmusomat. le kell lassítanom :)
én már napi 3szor 2 magne b6-ot szedek. de 4szer2re fel lehet emelni, ha kell. és sima magneb6ot, nem az extrát. ezt már leírtam,hogy miért jobb az, mint az extra.
(magnezium-citrát jobban felszívódik)

viszont sokkal erősebb a folyásom, mint eddig. de semmiextra nincs benne, és a meleg hatására teszi. vagy izzadok???? :lol: :oops: :lol:
mindegy, szerdán megyek dokihoz,majd rámnéz.
egyébként meg a görcsök a magnezium hiánytól vannak, ha többet szedsz elmúlik. nekem is volt, és elmúlt a több magneb6tól.

híztam :? de az a furi, hogy mindneki azt mondja csak a hasamra, máshova nem. jóóóó, kicsit a fenekemre is szerintem. de összesen 7-8 kilót eddig. mindegy, ez van. :)

annyira meleg van kint. és legalább 10 fokkal többnek érzem :)
izgi......

sziasztok, szép napot!!!
dimet

sziasztok!

mona! a görcsölős probléma ismerős, nekem a vádlim és a karom szokott éjjel begörcsölni, de a védőnőm azt mondta szedjem a magne b6-ot, amióta szedem nekem elmúlt. Szedek még kalciumot is meg vasat, így a vérképem is rendben azóta.

Én eddig 3 kg-ot hítam,de szerintem azért, mert előtte sem voltam egy nádszál :roll: :wink:

Nálunk is szupi idő van, napoztunk egy lájtosat a babóval a pocakban...

Mindenkinek kellemes jövő hetet :D :D
nora80

Sziasztok lányok!
Édesek a pocifotók! :lol:

Edit!
Nekem a 18. hét óta 3100 a méhszájam, a doki elmondta ez azt jelenti, hogy a külső méhszáj kissé nyitva van, ne aggódjak, ez többedik terhességnél normális, ami egyszer kinyílt többet sohasem fog ugyanúgy zárni. Egyébként nekem már Balázsnál is 3100 volt a 24. hét körül.

Mona!
A 3*2 Magne B6 ellenére minden éjjel úgy begörcsöl a vádlim, hogy ki kell ugranom az ágyból, sétálok, masszírozom. Irtó rossz!

Robcsi!
Utólag boldog szülinapot kívánok!

Kép
bee73

Az előbbi üzenetnél március 26-i dátum jelent meg! :roll: Miért :?: :?: :?:
bee73

mona: nekem is iszonyatosan szokott görcsölni a vádlim, és a lábfejem, no és persze éjszaka. Én is szedem a magnéziumot kalciummal, és a nődokim azt ajánlotta, hogy egészítsem ki cinkkel. így most azt is szedek. aztán az eredményt majd meglátjuk.

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Hello!

Sikerült kiguberálni képeket a dvd-ről! Amúgy minden rendben, haránt fekszik...nem is gondoltam volna azt mondta a nőci, hogy azért már jó lenne ha minnél elöbb befordulna! Egyébként 1150 gr! MEnnyi lesz még 3 hónap múlva!!!!

Itt a pasim:
Kép
lehet nagyon picire sikerült összenyomnom...

Judit

mamiblue

De igen bogesz, bocsi :)
Valamit biztosan akartam neked is írni, csak aztán átmentem panaszáradtaba... Pedig el nem cserélném a kis szarost.
Szóval bocs, de ritkán és kevés időre jutok el a babanetig.

Kép
Kép
pfranciska

Látjátok az előző hozzáslásom? Mert nekem is március 26-át ír ki dátumnak!:(

J.

mamiblue

Sziasztok, lányok, örülök, hogy a lelki panaszáradattól eltekintve egészségileg mindenki jól van, legfeljebb kisebb panaszokkal. Csak most már húzzuk is ki így végig! :roll:
Huni,
nekem is találtak már baktériumot a vizeletemben, kaptam is rá antibiotikumot (nem repestem érte, mondanom sem kell), ráadásul utána még mindig volt, igaz, kevesebb. Aztán a védőnőnél meg, ahová mindig középsugaras vizeletet kell vinni, nem volt semmi. A fene sem érti ezt. :x
Bee,
én Ciliről annyit tudok, hogy aránylag jól van, bár néha még mindig rosszullétekkel küzd (talán emlékeztem, hogy elég gyakori volt ez nála), viszont főképp azért nem ír, mert a főiskola nagyon lefoglalja. De azt ígérte, ha egy kicsit lazább lesz, jelentkezik. :)
Mindenkinek gratula a szép pocakjához és babájához, az újaknak pedig üdv, és írjanak sokat! :)

italoman

sziasztok :)
na akkor most én is irok kicsit :lol:
a 26.heti uh-os eredményeim:
koponya végü fekvésben van az én picurkám :D
BPD:68mm,
AC:215mm,
HC:230mm,
Magzati súly:958gramm :lol:
azt viszont nem tudom,mit jelent,hogy Art. cer. med:#N5 :roll:
tudna valaki ebben segiteni,hogy ez mi lehet?
további jó pocakosodást mindenkinek :wink:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Helló csajok!

Visszaolvasgatva Benneteket én is örülök, hogy egészségileg rendben vagytok, a lelki dolgok meg hát igen... kicsit érzékenyebbek vagyunk mostanában.

Én is mindenen el tudom bőgni magam és megsértődöm olyan dolgokon, amiken alap állapotban kacagnék :lol:

Lányok, régebben találtam itt belinkelve egy honlapot, ahol elérhető áron lehet kismamaruhákat vásárolni és varratni. A Fehérvári úton van a varrónő, de nem emlékszem a honlap címére.
Tudnátok segíteni?
Vagy tudnátok javasolni még olyan boltokat, varrónőket ahol nem aranyárban kínálják a kismamaholmikat? Bocsi, ha ezt már taglaltátok régebben, de a munkahelyemről nem nagyon tudom alaposan végigolvasni az előző oldalakat.

Örök hála,

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: