Cuki!
Szerintem a mi mérlegünk beragadt 57-nél, mert nagy a pocakom és a cicim (ahhoz képest, hogy milyen vagyok) mégse jönnek a kilók…de amit az elején lefogytam, azt azért már visszahíztam, szóval nem 55 vagyok, és ez most jó. Hétvégén hazamegyek a szüleimhez, anya már előre nyávog, hogy milyen vékony lehetek. Amúgy a vékonyságom továbbra sem az a „bomba vékony csajszi”, hanem a plötyi gebe, bicepsz és vádli nélkül, hurkás popsival.

Az plussz 5 kiló amúgy korrektnek hangzik, és igazad van, fekvésnél nem is sok! Nagyon vigyázz ám magadra, és tök jó, hogy nincsenek görcseid.
Evarga!
Igen fordítok, de az más mint a beszéd. És számítógépen fordítani meg nem nagy dolog. Ezekben a szövegekben szakszavakat kell tudni, meg a szenvedő szerkezetet. Más nem lényeges. De tárgyalni, az más…
Ultrahang:
Hát egyelőre, kislányra tippelnek, mert nincs a lába között semmi, illetve nem látnak semmit…a párom rögtön mondta, hogy jobb elsőre egy kislány, mert erősebbek, biztosabb túlélők. Szerintem, ha fiút mondanak, akkor meg az a szövege, hogy elsőszülött legyen fiú, mert az úgy való…szóval magyarázat az mindig van…

Nagyon édi volt amúgy, mert mondtuk neki, hogy most integessen, mert nézzük. Na erre volt akkora rajcsúr a hasamban (előtte bekávéztam egy picit…), hogy csak lestünk. Ha a gerincét nézték, akkor odatolta a popsiját, hogy megmutassa milyen hosszú a gerince. Amikor a jobb lábát nézték, odatolta a bal tappancsát, és megmutatta minden ujjacskáját, és még a talpán lévő 3 dudort is lehetett látni (nem lesz lúdtalpas). Amikor meg az arcát néztük, akkor beszélt hozzánk, és integetett. Felemelte a kezét, és kinyitotta-bezárta a tenyerét. Szóval mint egy primadonna, aki érezte, hogy most jött el az ideje…

mondtam a nőnek, aki uhzott, hogy milyen jó ez a készülék, hogy ilyen éles a kép, erre nevetett és azt mondta, hogy az én hasfalam a vékony, nincs ami elnyelje a jeleket. Ja! És a lényeg: minden renden van, minden megfelelő értékű, hasfala, rekeszizma, gerince zárt, szive 4 rekeszes, csontozata gyönyörűen követhető. Az apja szerint nagyon formás. És persze egész este azt hallgattam, hogy legalább olyan szépnek kell lennie, mint nekem, ha nem szebbnek…

ha tényleg a nagyszülőkre ütnek, akkor szép kislány lesz, mert az én anyukám nagyon szép, és anyósom is gyönyörű. Szóval nagy a boldogság.