Sziasztok!
Na, lassan mar gepkozelbe is jutok.
Nagyon koszi a sok gratulaciot es jokivansagot!!!!
Kep a mi gyonyorusegunkrol 5 naposan:
es 2 hetesen:
Egyelore szinte le sem birom venni rola a szemem, ugy vartuk mar, annyira megkuzdottem erte, es olyan imadnivalo!
Jelenleg 3 orankent keri a kajat, ami azert kicsit faraszto tud lenni a jarulekos dolgokkal. Szerencsere tejcsi van, remelem igy is marad sokaig!
Szules: Csak rovid leszek, mert meg feldolgozas alatt van. Hajnali 5kor magzatvizelfolyas, klinika, CTG, oxitocin infuzio, tagulas, fajasok, vajudas (neha egy kis kejgazzal, de semmi tobb), s bar a mehszaj mar tok eltunt, a kicsi nem szallt le. 1,5 ora 1 percesek utan aztan irany inkabb a muto. Csaszar altatva, mert a gerincem nem teljesen OK, EDA szoba sem johetett. 15 18kor Luca megszuletett. Allitolag. En aludtam. Es masnap reggel 1/2 6kor kaptam csak meg eloszor. Pedig aznap este 6tol mar total beszamithato voltam. Gondolhatjatok, mennyit aludtam. Semmit, csak vartam es aggodtam. Ja, vicc, fenykepezogepen a ferjem azert megmutatta...
7 ora vajudast siman elfelejt az ember, ha a vegen rateszik a kicsit. Igy nehezebb. Szoval nekem volt reszem mindket szulestipusbol.
Lenyeg: most mar jol vagyunk, a sebem gyogyulgat, mar szinte semmiben sem akadalyoz.
Klinika: alapvetoen elegedett voltam, jo volt a masik 2 szobatars jelenlete, a csecsemosnoverek 1-et (1 allatot!!!) leszamitva rendesek voltak es segitokeszek nagyon. De annak azert orulok, hogy mar a 4. napon hazazavarjak a csaszarosokat is, meg egy ejszaka ott, es letorik a derekam a fullpuha agyon.
Majd jovok gyakrabban, ha a kisasszony ritkitja az etkezeseket, en meg atallok erre a farkasuzemmodra. Azok alszanak sokszor keveset, van aki meg eskuszik is ra, hogy pihentetobb. Na, majd latjuk!
Pussz mindenkinek!!!