A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Olik,

Nagyon édesek ahogy alszanak. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én ki nem állhatom, állandóan fenyegetőzöm, hogy egyszer ugy is elrontom stikában.
Azt hiszem kapnék a fejemre rendesen. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem alszanak, beszélgetnek!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Bocs Olik, ugy néznek ki mintha pihiznének. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,

Most néztem vissza a görbéimet, és mindegyiken a lut. szakasz 13 nap. A 14-en szokott megjönni. Ha ez igaz, akkor szerdán kell, hogy megjöjjön a menzeszem. Egyébként normális az, hogy csak 13 napos és nem 14?? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: kérdezd meg Leo-t,de több görbét küldjél neki!
vedresandi

Lányok!
Vkinek válaszolt már Leo? Én ugyan még csak tegnap írtam neki,de még semmi.Bár gondolom ezer levelet kap.
Vendég

Kriszta: akikről tudom,hogy írtak neki,mindenkinek válaszolt.
Lehet,hogy hétvégén nem megy olyan gyorsan.
vedresandi

Nekem is válaszolt már. Nagyon rendes nő.

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,

Lehet az lesz. Tényleg nagyon rendi nő. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm,lányok!
Mondom,én csak tegnap írtam,szóval még nem szólhatok egy szót sem.Akkor biztos ír!
:D
Vendég

Kriszta,

Lehet hétvégén nincs is gépközelben, vagy elmentek valahova. Tuti válaszolni fog, csak türelem. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!!!

Képzeljétek mit történt az előbb velem!
Mellbimbómból tej csordul ki, amikor hozzá értem.
Ez mitől van? Még a gyógyszerek hathatnak?

KépKép
charlott

Jajjj: én nem nyilatkozom.....
vedresandi

Sziasztok!

Heni, Betsy! Nagyon szépek!!! Én béna vagyok.

Olik! Nagyon jó kép! Aranyosak. Én is azt hittem alszanak.

Bien!!! Szia! Akartam feltenni képet, de mint említettem, béna vagyok. Szerintem túl nagy.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia: ha akarod,segítek felrakni
küld el nekem mailben,és felrakom neked
vedresandi@freemail.hu
vedresandi

Köszi Andi, megpróbálom!

Kép
omnia28

Omni: Várom!
vedresandi

Charlott: Én sem tudom :roll:

Omni: Szia! Gratulá a 12 héthez!!! A képre azért kíváncsiak vagyunk :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hol lehetne ennek utána nézni?

KépKép
charlott

Omni: ezeket a képeket kell felraknom???
Ezeken nem baba van,hanem te :lol:
vedresandi

Köszi Olik!

Andi! Elküldtem, de csak 2 talis képet. A fényképet még le kell fényképezni, rátenni a gépre... De majd azt is küldöm!
Köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi

Kép
omnia28

Ezen én a fényképész vagyok és Bien van rajta!

Kép
omnia28

ITT VAN OMNIA :
Kép
vedresandi

Még Egy OMNIA
Kép
vedresandi

Bien!

Kép
omnia28

Néztem is, hogy nem egészen Te vagy, Omni... :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

:D

Kép
omnia28

Sebaj! Remélem Bien magára ismer! :D

Kép
omnia28

Lányok,

Most egy kicsit elbúcsúzom, megyeka Tesco-ba vásárolni.
Később jövök.

Puszi. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is lépek, felébredtünk 8)
Sziasztok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Kismamik!
Gyönyörűek a babák! :lol:

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

sziasztok!

Köszi hogy szorítottatok, de sajna nem jó híreim vannak. Bementünk, megvizsgálta a doki, kikérdezett, UH-n nézett, azt mondja nincs jele terhességnek éás 2 lehetőséget látott, ad 1. terhes vagyok csak még kicsi és nem látszik, ha nem változik a helyzet, akkor egy hét múlva UH. ad2. nem vagyok terhes, akkor meg fog jönni. És estére ez utóbbi történt. Szóval lehet elkezdődött valami, mert ugye 2 más időpontban készült teszt is mutatott csíkot, igaz halványat. Valószínű valami miatt mégsem folytatódott. Most már megnyugodtam és valahol isten igazából nem is ért annyira váratlanul. Persze iszonyúan rosszul esett a sorstól, de jobb most egy "sima" menszesz, mint később egy befejezés. Így legalább rögtön lehet próbálkozni. A másik, hogy a dokinak fennakadtak a szemei, mikor elmondtam a terhességeimet és kiderült, hogy még nem vizsgáltak ki rendesen, felsorolt vagy 5 dolgot amit meg lehetne nézni. A lényeg, most vagy hozzá megyek vissza vagy valamelyik meddőségibe. Most lett elegem a felesleges várakozásból. Bocs, egy kicsit hosszú lettem...

Kép
mercure

Mercure,
:cry: :cry: Nézték már a progidat?
Vendég

Pandus, dehogy nézték... semmit sem néztek, amikor 3 hónapja visszamentem a dokimhoz, hogy na jó akkor most elég, csináljunk valamit, akkor csak annyit mondott, hogy hőmérőzés hogy megnézzük van-e pém... de nem mondott vérvételt, nem mondott uh-t... semmit.... ez a doki este meg a hormonokon kívül mondta hogy vese, máj meg nem is tudom, sok dolgot amit meg lehetne nézni. Az háborít fel igazán, hogy lehet valami tök egyszerű dolog és az első terhességem óta már rég kiderült volna, de legalábbis a múltkori elhalás után tuti.

Kép
mercure

Szia Mercure,

Nem is tudom mit mondjak, ilyenkor igazából nem is lehet semmi mást mondani, csak hogy sajnálom, és azt hiszem tényleg itt az ideje egy alapos kivizsgálásnak. Ha szimpi volt az orvos akinél most voltál, szerintem menj el hozzá, és alaposan nézess meg mindent.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Basszus Mercure, tényleg válts orvost aki rendesen odafigyel rád.
Az ijenek nem is tudom miért nevezik magukat orvosoknak, akiben semmiféle együttérzés és segítőkészség nincs.

Bocs, de kicsit felhúztam magam.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

én is, úgyhogy annyit megteszek, hogy rátelefonálok hétfőn, hogy bocs, de most váltok..... ugyanis ha terhes lettem volna, akkor is átadott volna félidőben legkésőbb, mert már nem vállal szülést. És csak azért szólok, mert anyukámék ismerik és nem akarok kellemetlen szitut. És ennyi. Van a pestiek között MÁV-ba járó?

Kép
mercure

Mercure:Ugyanazt tudom mondani,mint Judy....egyrészt sajnálom,másrészt,meg tényleg váltanod kellene.Ha van rá módod,akkor én is megpróbálok segíteni.
Én nem a MÁV-ba járok,a dokim Uzsokis (XIV.Zugló).Meleg szívvel ajánlom,de a problémamegoldó képességét nem ismerem,mert velem még nem nagyon volt gondja.
vedresandi

Szia mercure!

Én nagyon meleg szívvel tudom ajánlani a SOTE I-es Klinikát.Nagyon jó szakemberek,kedvesek,türelmesek,segítőkészek!Imádok minden ott dolgozót!!
Vendég

vagy ha nem a máv - amúgy mint kórház semmi baj vele - hogy átjövök a Flórba. Végülis oda tartoznék hivatalosan.

Kép
mercure

jaj most olvastam vissza... Hát hogy milyen gyönyörűséges babóképek vannak!!!!!!!!!!! :D Csak így tovább kismamik!!! :D

Kép
mercure

Mercure: Egyébként van a szülészetek alatt több MÁV-os topik,ha annyira azt a kórházat szeretnéd,érdemes lenne ott körülnézni.
vedresandi

Igen Andi, tudom, néha beleolvasgattam, mert tudtam előbb utóbb váltani kell... Egyenlőre azt nem tudom eldönteni, hogy "sima" dokit váltsak vagy jelenkezzünk be egy komolyabb helyre. MIndegy, van pár napunk gondolkodni...
Inkább meséljetek valami jót...
MOndjuk most hogy eltűnt Pandus... hogy van? :D

Kép
mercure

Mercuer: nehezen tudnék most tanácsot adni,melyik doki bácsi lenne neked a legjobb,de gondolom meg fogod oldani.

Pandusról: úgy tudom jól van,pihenget a pici pandákkal :lol:
vedresandi

Pihenjen is sokat, aztán mindkét picipanda megkapaszkodik és duplán örülünk majd :D

elköszönök, fáradt vagyok, jó éjt!

Kép
mercure

Mercure! :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Na derűs estét!!!!

Meg kell töltenem a WAnted TÁBLÁZATOT?????
vedresandi

Mercure:
Szomorú, ami Veled történt. :( Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, akár egy meddőségiben. Mi is bejelentkeztünk a meddőségibe (2 hónap múlvára kaptunk időpontot :shock: ), de közben a nődokim elkezdte a kivizsgálásokat, hogy addig is haladjunk valamerre.
Vendég

Szia Andi, Mano!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: