Látom, már hiányoltatok.
Látom, közben gyarapodunk!!!!!:)))))))))))))))))))
Ágota, soksok erőt és boldogságot kívánok Nektek Csongival!!!!!!!!!
Én jól vagyok amúgy, a keddi vizsgám nem sikerült, megkaptuk a tanszék legszemetebb tanárát, a fele bandát meghúzta, úgyhogy ősszel ismétlés. Még van most két vizsgám 21-én és 31-én, remélem azok sikerülnek. Ha nem, akkor azokból is marad az ősz. Nem idegesítem magam, mert hiába tanultam egy hétig reggeltől estig, akkor is visszatapsoltak, akkor nem görcsölök, ha sikerülnie kell sikerül, ha nem akkor hiába stresszelem szét magam. Suliról ennyit, többet nem érdemel.
Az esküvő nagyon jól sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát, kicsit rendhagyó volt, de ez volt a jó benne.
Zoli kiharcolta, hogy legyen leves, úgyhogy lett húsleves, bográcsos őzpöri, rántott husi főtt krumplival és rizibizivel. Volt rengeteg süti, szinte az összes torta megmaradt, és egy csomó kaja. Nem győztük szétosztani és elraktározni.
Menyasszonytáncot este fél 6 magasságában tartottuk, a vendégek kívánságára, de megérte.
Amit ráköltöttünk a lagzira, kb annyi jött vissza, mert mindenkinek mondtuk, hogy pénzt kérünk, mivel a háztartásunkban szinte minden megvan ami meg kéne nagyon drága.
A buli nagyon jól sikerült, de szinte mindenhol volt gyerek, így nem tartott túl sokáig, úgy éjfélkor már mi is indultunk hazafelé.
Esküvő előtt 2 napig rendeztük a termet, aztán esküvő másnapján reggel 9-re már mentünk vissza, szétszedni mindent.
Zoli olyan aranyos volt, és azóta is még aranyosabb, mint előtte volt.
gyűrűnk Fényképet inkább privibe küldök majd, aki nincs iwiwen még ismerőseim között, írjon ide privit és küldök.
Aki megvan, annak mindjárt küldök képeket!
Üdv Nikó