Hűűűű, hogy fogtok most utálni, de nem akarom több részletben bemásolni
Bár az üzenőfalon már én is éltettem Angit és Bazsót, még egyszer Boldogat Nekik és Moose Kisnyuszijának is
Fibi

szakdolit ide is

én lenni nagyon kíváncsi

Tudod, már anno is érdeklődtem, aztán valahogy elmaradt

És igen, én is azt látom, hogy mivel még nem tud sok mindent csinálni, ezért balhézik. Én is abban bízom, ha önmaga tud majd mindent elérni, megcsinálni, akkor már nem fog ennyit nyügizni

Köszi, hogy leírtad

És oké sms, bár lehet, az már nagyon későn van, mert mi ¾ 7-kor szoktunk fürdeni és ebből Máté nem enged

, de Deni válaszolt az sms-re, úgyhogy majd meglátjuk, hogy lesz
Neet

köszi a kimerítő leírást, jó volt olvasni

És kísértetiesen hasonlít ahhoz, ami nálunk megy.

Köszi a macikat
Indi

tiltott „gyümölcsök” itt is elmentve, köszi

Kamerával és az ő leírásával már sikerült jobb barátságot kötnöd? És akkor tesóra még mindig nincs esély?

És gratula az új ruhákhoz

És Feneketlen felé mikor jársz? Hullahoppozás

(ne haragudj

) Sikerült adóbevallani? És Dunának ne tessék menni, inkább leírni nekem priviben, mi a baj, hátha egy árnyalattal jobb hangulatod lesz és könnyebben veszed a nehézségeket

Ez mindenkorra áll

És D nagyon édes lehet, ahogy szorongat
Leni

popsisimi

tök jókat írsz – és nem csak a humorodra gondolok
Votiv

cranio szakrális vélemény engem is érdekelne majd, ha lesz újra időd

Farokcsont törés

És jó, hogy eddig minden oké

És nem tudom, írtam-e már, de Liliróza tiszta Te vagy

És Isti tündéri az állig fagylaltos pofijával

Tesópuszi

Dédike vigasz

És TE KÉT GYEREKED

És sok boldogságot Lujzinak

Nem hiszem el, hogy olyan nagy gond lenne Nálatok, talán csak a “na, elhanyagolta a gyerekét és most jól beijesztjük” téma volt. Tényleg – ahogy a többiek is írták – máshova nem lehet vinni? Gondolom, ez van a legközelebb, de hátha hatékonyabb lenne egy másik? Ezt a tejszaporítós, amcsi cuccost lehet én is kipróbálom

DM-ből való? Nagyon drága?
Gabi

Sajnálom
Curse, Akata

én úgy tudom, hogy ha csak simán hozzátáplálásról van szó és nem elválasztásról – hanem elválasztódásról -, akkor a szopit kell előszőr és csak utána a hozzátápit. Ha el akarnád választani, akkor kell előszőr a hozzátápi és után a tejecske. Remélem jól tudom, ha jól emlékszem Kismamában olvastam… többiek?
És Curse

mi is üvegreszelő, most már simán villával összenyomom és nagyon élvezi, hogy „rághat”
Hajmosási mizéria:

Nálunk Máté azóta nem néz nagy szemekkel rám, mióta előtte mosom meg, és a szeme láttára csinálom a turbánt, közben mosolygok neki és még vigyorog is, hogy milyen hülyén néz ki anya
Zuhanyozás azért necces (számomra), mert ha előtte fürdök, akkor le nem veszi a szemét a ciciről és ez nekem annyira zavaró
Tinu

én sosem mertem addig fürdeni, amíg aludt. Mindig attól féltem, akkor lesz valami baj, amikor én a zubogó víztől nem hallom. És mi lett napközbeni, újdonságos, 3 órás alvás eredménye? És mi is volt a baj Tündi lábával? Én arról lemaradtam

És remélem kedden jót mondanak majd

Szted véradós telcsiszám hétvégén is él? Felhívnám őket, én pont BRh pozitív vagyok
Nuk

Te is bodzaszörp imádó vagy? Nekem is hül már 4 liter a hűtőben

Ez nem ér, most csorog a nyálam egy –két, sok – sajtburgerért

Komolyan mondom, nem szabad leülni a bnet elé éhesen

És anno nekem is ollllyan jól esett volna, ha meglátogatnak, de senki nem volt ránk kíváncsi

Mondjuk volt kavarás is az utcsó napon

, mert hogy előszőr majdnem hazaengedtek és akkor lemondtam mindent, aztán meg mégsem …. És maradtam látogatók nélkül
A pattogatott kukoricás részről lemaradtam, majd talán, ha ismétlik
Leni

mostmár értem, én is röhögtem
És ez a bokros, fás, bérelt tujás, fogadott kertészes ereszd el a hajam ….. tudtok csajok
Vera

Te tudsz valamit

Bence kibújt és megnézte, milyen szép május van

És hogy vagytok? Takonykór javult?
Barbi

Angi csuda édes a képeken és nekem kifejezetten tetszik, hogy fekete-fehérek a képek
Bluelie

drukkolok, hogy a dokid mégis tudjon vállalni és Neked is kedvező legyen az, amit majd javasol Neked
Zuzi

29 éves bébiszitter dumája

, jó az új vonalzó és ne keseregj, mert én is nekiállok mindjárt. Mostanában gondoltam arra, hogy milyen nagy cula már Máté és lassan egy éves lesz….
Ne aggódj, lehet, holnapra púp eltűnik és néhány nap múlva már nem is emlékszel majd rá
No, ennyi

bocsi mégegyszer
Vica