A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Angyalka!

Neked még egyszer köszönöm, Krisztitől pedig bocs, én vettem meg a Decapeptylt. Remélem, szerencsét hoz! A tüneteket néhány sorral fejjebb már írtam, és azt is, hogy korábban nem volt ilyen.

Írtad, hogy 4-ve vagytok BMC-sek, hányadik beültetés sikerült?
ballagyo

Ballagyó!
Ugyan már!!!Kívánom, hogy nagyon szerencséd legyen!!!!!!!!! Én pedig vadászok tovább, hisz nekem még ráér!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Kriszti
Vérvételen mninden rendben volt, jpbb oldalon 12 bal oldalon 8-9 tüszőt látott a doki és az ösztradiolom 700-as lett, erre azt mondta a Tanár, hogy kicsit jobb is lett a hormon mint kéne a 4. stimus naphoz képest, így visszavett a puregonból, maradt a luverist és csatlakozik új gyógyszerként az Orgulotran.

Kép

csibe
csibe32

Nefke
Nagyon örülök neki,hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!!Ha te úgy érzed,hogy nem fog sikerülni nem is szabad erőltetni,mert ezt a baba is érezni fogja.Igaz én úgy gondolom,hogy minden lehetőséget meg kell ragadni,de ha te ezt látod helyesnek azt mindenkinek tiszteletben kell tartania!Nagyon nagy kitartást kívánok neked és szorítok,hogy mielöbb sikerüljön!!!!

Manda,Kriszti
A végén kiderül a zord külső érző szívet takar :wink:
gabicsibe

Csibe!
Örülök neki, hoyg iylen sok tüszőcskéd van!!!!!Ebből tuti lesz befutó!!!!!Húú, TE ilyen sok szurit kapsz???Mikor mész megint UH-ra? Hétfőn???

Gabi!
Így van!!!! :wink: :lol:
Vendég

Gabi!
Lassan Te is mész!!!!!! :lol: Érted is lehet drukkolni!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Rebe!
Te is tegnap voltál vérvételen, ugye?? Eredméynt tudod már????
Vendég

Sziasztok!
Behalt a netünk. A sógornőm gépéről írok. Ha megjavítják a miénket, azonnal jelentkezem! (Hogy nehogy elfelejtsetek....)

Pusza

Kép
vikike0429

Lányok a Puregonban tényleg 300 E helyett 400E puregon van?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Csibe!
Gratulálok a sok tüsződhöz!Melengesd őket csak!Igen a Puregonban kb.375-400 van.
Angyalka!
Engem a hétfői UH-után fog elengedni a Zeke és akkor a Zsolnai Csabához fogok majd menni!Tavaly ő operéált meg és nagyon jó dokinak tartják.A Zeke csak őt ajánlotta nekem.
Kriszti!
Nagyon szurkolok a kezdésre,de remélem addigra a gólya hamarabb ideér!
Nefke!
Sajnos én sem nagyon hittem a fagyis bébikben,lehet ez lett a sikertelenség oka!Nem tudom!De sokaknak így sikerült!Szerintem azért beszéld meg a dokival,hogy te teljesen új stimut szeretnél és a fagyid hanyagolni akarod!
Mindenkinek jó pihit!
Vendég

Kriszti,

Köszi kérdésed, tegnap megvolt a vérvétel. Magam is meglepődtem, mert 3/4 8-kor már végeztem is. Negyed 8-ra értem oda, fél óra alatt a várakozással együtt meg is úsztam!
Sajna nem tudom az eredményemet. Azt hogyan lehet megtudni? Telefonon? Igazság szerint még egyik eredményemet sem tudom, csak a páromét. 7-én a nőgyógyászatin Szűcs doki csak a pároméra tért ki.
Jövő hét utáni héten még HSG, aztán konzultáció! Már alig várom! :)

Én most találkoztam először Mártikával, (eddig mindig Irénke volt), annyira kedves, és segítőkész volt. :D

Csibe! Gratula a sok tüszőcskédhez!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti, de jó, ti is nemsokára kezdhettek! :)

Nyunyi, túl vagy a HSG-n? Elviselhető volt?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti!

Köszi, hogy érdeklődtél, megvagyok. Lassan telik az idő, még egy hét van a tesztig. A hasam kedd óta szinte folyamatosan görcsöl, de a mellfeszülés elmúlt. Jövő hét szerda tájékán "kéne" megjönnie, úgyhogy az alhasi görcsöket enyhén szólva korainak tartom. Van helyette viszont nagyon erős mellbimbó viszketés :oops: Mi jöhet még? Szóval kínlódok és reménykedek :)

Kita!
Gondoltam rád ma. Sikerült?

Nefke!
Ahogy érzed. Mindenesetre szép dolog a felajánlás! És hajrá! Most olvastam, hogy a téli időszakban az IVF-ek sem olyan sikeresek, mert a szervezet nyugalmi állapotban van, míg nyáron ... Szóval hajrá mindenkinek, aki előtte áll!!!
nellike

Helló Kriszti:-)
Itt vagyok... lapulok... :lol:

Nagyon örülök, hogy hamarosan kezdhettek. Szorítok!!!
Velem minden rendben, dolgozom ezerrel, nem nagyon figyelek oda vélt vagy valós jelekre. Legalábbis igyekszem:-)
Nellike? Te mit csinálsz? Pihizel?
Üdv: Brumi
brumi_30

Brumi!

Igen, bár nem egész nap. Délelőtt főzés, ebéd után utró+pihenés (néha alvás) délután meg teszek-veszek itthon. Lightosan. Aztán megint pihi, tévézés, olvasás ilyesmi. Jól elvagyok :)
nellike

Brumi!

Te nem görcsölgetsz? Már nem emlékszem, hogy az elsőnél voltak-e ilyen görcseim, de úgy emlékszem, hogy csak a melleim feszültek egy hétig :?
nellike

Sziasztok!!!

Csibe gratula a jó eredményhez, sikert kívánunk!

Angyalka üdv . itt köztünk, tudod mi is alakulunk már, de kedvelem a csajokat itt! Tehát itt kezdtem és visszajárogatok ide, és úgy tűnik nem bánják! :oops:

Kriszti köszike, megkaptam, és a biztonság kedvéért ki is nyomtattam! Tehát így bizti meg lesz! :D

Viki várunk vissza!

Nos lányok valószínű hajcsi lesz korán, mivel a pilláim már most majd le rabgadnak, nos pá nektek! vigyi magatokra!
Szorítás akinek kell!!!!

Kép
tini75

Na, újra itt...Közben elmentem edzeni..:nemrég értem haza...Nincs már sok időm!!!! :lol: :lol:

Tini!
Nagyon szivesen!!Bármikor, -ha esetleg csónakot hajtogatsz a papírból, és vízre ereszted.......- szólj, és újra elküldöm! :lol:

Brumi, és Nellike!!!!
Örülök nagyon, hogy jelentkeztetek!!!!!Már aggódtam!!!! :roll: :lol: Bár rossz pénzek nem vesznek el!!!! :lol:

Brumi!
Azért óvatosan azzal a munkával!!!!!Jeleket valóban nem érdemes figyelni!!!Jönnek azok úgyis!!! :lol:

Nellike!
Ez új ez a mellbimbó viszketés.... :roll: Ilyet még senkitől nem hallottam!!! :roll: :lol: Remélem csakis jót jelent!!!!!!
Az az 1 hét meg hamar eltelik.....És remélem ahasgörcsöd is elmúlik!Vagy ne múljon????Most nem is tudom, melyik a jobb!!!! :lol:

Csibe!
Nekem is 400 E volt benne!!!! :wink:

Viki!
Várunk vissza, remélem hamar "meggyógyul " a gépetek!!!!

Rebe!
Tényleg rekordidőt döntöttél!!!!! :lol: Ez igen!!!
HA nem mondott semmit a Szűcs doki, azt jelenti minden rendben...Hidd el, mondta volna, ha baj van!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Gabi!
Bocsi, csak most olvastam a mailt, és most válaszoltam. Jól vagytok? Milyen fejlemények vannak azóta a párodnál?

Nellike!
Úgy rémlik, mintha ez a tünet biztató lenne... Mindjárt itt a nagy nap!!!

Brumi!
Már neked se kell sokat várni! Vigyázz is magadra!

Csibe!
Ezek nagyon jó hírek! Csak így tovább!!!

Rebe!
Mi a taktikád? Hogy a manóban tudtál ilyen gyorsan végezni???? Te kis mázlista! :lol:

Nefke!
Én is örülök, hogy bizakodva előre néztek! Klassz csajszi vagy! :wink:

Kriszti!
Most hány kilónál tartasz? Nem lesz nehezebb szúrni magad, ha kőkemény lesz a hasizmod?? Hiszen a bőr alatt csak izom lesz! Erre nem gondoltál? :D Én a szurik alatt azzal vigasztaltam magam, hogy tuti nem izomba megy :lol: :lol:
gil

Nyunyi!
Tényleg, mi volt a HSG-n? Remélem, nem azért nem jelentkezel, mert olyan gáz volt...

Bonya!
Engem nagyon érdekelnének GYNEVAC-os sikertörténetek! OLyanokról van szó, akik BMC-s sikertelenségek után így lettek babások?
gil

Gil!
Szia! :lol: Nem , nem , attól nem kell tartani, hoyg izom lesz a háj helyett... :lol: Nem lesz annyi időm, hogy ez megtörténjen....Még scak 7 kilónál járok..Most vissza is fogtam magam, lightesen edzek....(15 kilóval végíg) :lol: :lol: Egyébként meg találok magamon olyan helyet, ahol még van hájacska, majd oda szúrom!!!Csak már szúrnám!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti!
Hiszen mindjárt kezdhetsz is! De hátha nem is kell :wink:
gil

Gil!
csak ismételni tudom önmagam!!!Én is remélem!Vagyis mi!!!!
Mi mindent megteszünk!!!!! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Most vettem észre, hogy az egy dolog, hogy most pihengetek, de a Bromom elfogy, mire júniusban mennék :shock: . Csak ezért meg nem állnám végig a sort. W dokinál lehet olyat, hogy betelefonálok, és a recepción átveszem a receptet?? :oops: Vagy ez nagyon hülyén néz ki? Vagy van valakinek receptje vagy fölösleges Bromoja? "Kölcsön" kb 10 szem kéne, mert utána felíratnék, és meg tudnám adni.
VAn valamilyen ötletetek????
gil

Gil!
Nekem sajnos nincs sem receptem, sem gyógyszerem.... :( Nem tudok segíteni Neked!!! :(
Vendég

Kriszti!
Köszi azért, lehet , hogy majd a babáson is megkérdezem, hátha...
gil

De ha bárki felírhatja, (nem csak nőgyógyász vagy meddőségi orvos)akkor íratok neked holnap, mert megyek dolgozni!!!!És hétfőn feladom!!!!Írsz egy címet!:)
Vendég

Kriszti!
Te olyan kis tündér vagy!!!! :) :) :) :) :) Mindig próbálsz segíteni! Nem tudom, másmilyen doki felírhatja-e. Azért írom mindjárt priviben a címem!!!
gil

Gil!
Ha más nem, biztos van ügyeletes nőgyógyos, és megkérdezem...2 emelet választ el.... :wink: És bármikor segítek, ha tudok!!!!!Csak szólj!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti!
Igazán kedves tőled!!!! Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
gil

Gil
Köszi kérdésedet!tegnap meg volt a műtét epidurális érzéstelenítéssel.Iszonyú fájdalmai voltak,kapott két szurit,de nem használt aztán kapott egy kapszulát amitól egy kicsit jobb lett.pár óra múlva kapott még 1-et és végra hhárom nap után tudott aludni egy pár órát!Ma már jobban van és hétfőn haza is engedik!Egy hétig itthon maradok vele kényeztetem egy kicsit :D

Kriszti
Értem is lehet drukkolni
:wink:csak nézz rá a vonalzómra!
gabicsibe

Gabi!
Szegény urad!!!!! Nagyon sajnállak titeket! Jó is lesz, az a kényeztetés neki, tuti!
Te kis hamis :wink: ! Hát tényleg akkor nagyon megy a drukk!!!!!! De jó is lenne! :D Teszt??
gil

Gil
Tesztet száműztem!Esteleg hétfőn,akkor már talán megmerem csinálni!Nem merek még reménykedni sem,félek a csalódástól!
gabicsibe

Nefke!
Még nem jött privi, pedig várom!!!!!!!
Vendég

Gabi!!!!

Csendben, hallkan drukkolok!!!!!!!!!!!!!!! :P :P
Vendég

Kriszti
De tényleg csak csendbe :D és ne is kérdezzétek a vonalzom úgy is árulkodni fog :D

Mindenkinek jó éjszakát ,szép álmokat és szép hétvégét kívánok!Holnap este jövök!pusz
gabicsibe

Gabi!
Nem kérdezünk, csak pillázunk!!! :lol: :lol:
Szép éjszakát mindenkinek!!!!
Én is megyek, korán reggel teszek egy táblát, még meló előtt....
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Figyelek én is :) :wink:

Gil! Én a jövő pénteken megyek vissza a BMC-be és nekem is íratni kell Bromót. Mivel nekem havi egy doboz fogy és a doki kettőt ír fel, ha a Krisztinek nem sikerül, én a jövő hét végén tudok adni egy dobozzal kölcsön. Aztán majd felírod és kiváltod, amikor tudod. :)

Érdekes, hogy ez a mellviszketés -bár még tart - de megfigyeltem, hogy estére válik nagyon kellemetlenné. Így napközben, ha nem érek hozzá, nem gáz. Ja és estére - szintén csak a bal mellem - tiszta eres lesz. Szóval úgy értem, hogy azok a vastag erek nagyon erősen látszanak. De csak a balon és csak estére :? Remélem, hogy nem a hormonok szórakoznak. :)
nellike

Nellike!
Sztem ez jó jel..... :wink: :lol: :lol: És próbáltad már valamivel bekenni????Valami nem ártóval???(neoigranormon, vagy valami gyógynövényes)
Vendég

Sziasztok4

Gil most nem vagyok otthon , de mintha nekem maradt volna egy doboz bromom, ha meg van szívesen odaadom.
NEekem most nem kell. Hétfőn leszek újra gépközelben ha addig ráér megírom hoyg van e.
Egyébként nekem is kevesebb gyógyszert írtak fel mint ami elég lenne a következő uh-ig, ezt anniyra utálom, nem mindenki a szomszédból jár oda, na mindegy.

Szeretném megkérdezni akinek volt laparos műtéte nekem 10 napja volt de még fáj a hasam nagyon :( Na jó nem halok bele, de nem kellemes :(
Ráadásul akkora mint egy nagy labda, ez normális?
Totál beparáztattam magam hoyg nem feküdtem rendesen.Tegnap fűvet akartam nyírni de nem ment :oops: :(
Olyan éles fájdalom nyílalt a hasamba hogy azonnal abbahgyatam és rohast mérges voltam magamre, de egyíszerűen "hiperaktív" szerű vagyok, tv -t se tudok úgy nézni hogy szépen pléddel betakarózom ,mindig vasalok pl.

Kriszti úgy irigyellek az edzésért,meghalok úgy hiányzik:( Tényleg 4-5 hét amíg én is elkezdhetem újból?:(

Benszi, azt én se értettem miért nem lehet spontán próbálkozni bár gondolom a Orgametrill mellett nem lehet teherbe esni utána meg nincs arra idő hogy spontán próbálkozzunk, mert ez az endometriozis hamar visszatérhet. Gondolom én.
De pont az ilyen kérdésim miatt megyek el a Konc magánrendelésére.
madrin

Sziasztok!
Nem volt időm eddig írni, de látom ma nem volt nagy a forgalom.

Nellike, Madrin!
Köszi a ti felajánlásotokat is! :) Nagyon kedvesek vagytok! :D :D :D Nem tudom, melyik a legegyszerűbb megoldás. Még két hétig ráér a dolog. Tényleg nagyon arik vagytok, akkor valamelyik úton csak összejön a dolog. :wink:

Nellike!
Továbbra is nagyon bíztató jelnek tartom ezeket! Persze hogy a hormonok szórakoznak veled, a babó(k) miatt beindult hormonok! Nagyon drukkolok, pár nap és minden kiderül!!!!

Madrin!
Nyugodj meg, tök hasonló tüneteim voltak. Nekem is fel volt puffadva a hasam, kellett is vennem egy nagyobb gatyát, meg a seb miatt is jobb volt, hogy a csipőgatya nem zavarta. Hetekig nyilallgatott, lépcsőn menni, álldogálni nagyon rossz volt. Szerintem azért még vegyél vissza a tempóból és próbálj kíméletesebb életmódot folytatni. Meg nagyon húzódott a csúnya, új, mélyebb köldököm. Neked nem?
gil

Hali Csajok!

Egy kis Bromo nekem is jól jönne, mert már elég fogyóban van, de mostanában nem megyek a BMC-be. Esetleg ha van valakinek, vagy tudna kérni nekem is egy receptet az jó volna. :D
Köszönöm
Vendég

Estrella!
Nekem szerintem fél doboz is elég, úgyhogy ha sikerül szerezni, akkor osztozhatunk, ha neked is elég annyi :wink: .

Gabi!
Hogy vagytok????
gil

Estrella!
Sajnos nekemsem sikerült szerezni, mert támogatottan csak endokrinológus írhatja fel.....egyébként egész drága lenne.....Itt meg mint tudod, (vagyis én úyg tudom), nincs endokrinológus, nőgyógyász....Vagy csak én nem ismerek???(esetleg a főorvos, de ő szabin van....) :(
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Lányok
Én azt tudtam,hogy a remény hal meg utoljára,de miért kell mindíg meghalnia?
Viszont holnap megyek a páromért,mert haza engedik,de elötte beugrom a Bmc-be!Jön valaki holnap reggel?

Madrin
Azért,mert pici sebek vannak a pocidon elég nagy műtéted volt!Ahogy Gil is írta kiméld magad!
pusz
gabicsibe

Gil:
Köszi, persze elég, nekem csak felet kell szedni amúgy is. Az is segítség lenne már.
Lexi:
Mizu?
Kriszti:
Hétfőn megyünk akkor?
Vendég

Most jut eszembe hogy Lexiék most pihiznek szép helyen :)
Vendég

Lányok!

Hol vagytok? Nagyon kihalt a topic! Bár biztosan mindenki pihen a szabadban, gyönyörű az idő! Csak én nyomom az ágyat, nagyon megfáztam, náthás vagyok, köhögök, fáj mindenem! És még mindig késik!!!! De hogy lehet ilyen rossz az időzítés???? Pont most kellett elkapnom ezt a szart!!! Bocs, de szörnyen mérges vagyok!
Hétfőn vagy kedden megyek újra UH-ra, addig szorítsatok!

Gabi!

Jobbulást kívánok a férjednek!
Nagyon halkan azért szabad szorítani? Vagy ez a remény meghal rosszat jelent?

Jó hétvégét mindenkinek!
sharon

Sziasztok!

Mindenki a szabadban?

Kriszti! Igen kenegetem aloe verás krémmel, ami hűsíti is. Attól jobb. Olyasmi, mint a szúnyogcsipés, ha nem nyúlsz hozzá amikor rákezdi a viszketést, akkor abbahagyja. Fura :? Én meg tiszta para vagyok, esténként nézegetem, hogy hány újabb eret látok. :oops: És persze szerdán kéne megjönnie és ugyanúgy görcsölgetek, mint az inszem utáni hetedik napon. Majd meglátjuk, mostmár tényleg csak pár nap és kiderül.

Sajnálom Gabicsibe :(

Sharon! Pihengess! Olvastam valahol, hogy a korai terhesség során elkapott betegségeknél a lázas állapot az, ami végzetes lehet a baba számára, nem maga a betegség. Persze ez attól is függ, hogy milyen betegségről van szó, gondolom egy influenza azért nem használ ilyenkor. Úgyhogy ne idegeskedj, a megfázást pihend ki aztán majd meglátjuk. Mindenesetre nagyon biztató, hogy még mindig "késik" :wink:
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: