Lányok.. a segítségeteket szeretném kérni.
Nagyon rágódom azon, hogy kellene apavizsgálat is (beutalót is kaptam a dokitól). Viszont az a gond, hogy ahova kellene menni, oda nem lehet mintát vinni, sőt még időpontot kérni sem, végig kell várni a sort. Ez szörnyű.. Apa bevállalná, de én iszonyúan sajnálom, nem akarom engedni, hogy ilyen körülmények között csinálják meg a vizsgálatot..
Tudnátok ajánlani Pesten olyan kórházat, ahol humánusabban kezelik ezt a dolgot? Lehet beutaló nélkül menni, időpontra, vinni a mintát.. Akár fizetnénk is érte.. Köszönöm.
Mano,
Szerintem ne féltsed annyira a párod az enyém is megcsinálta és még él az a tuti eredmény ha ott adja le. És ha ő ezt vállalja akkor nagyon rendes ember! Persze ti tudjátok.
Panda, Babszika:
Az igaz, hogy nekünk nőknek sokkal több kellemetlenségen kell átmennünk, ezért apa ennyit tényleg megtehet. De én mégis valahogy rosszul érzem magam emiatt..
Kriszta:
Köszönöm. Ez nagyon jó hír. Nem tudod véletlenül a telefonszámot?
Sziasztok lányok!
bocs,hogy nem olvasok vissza... most soksok energiát kérek tőletek. Pecsételtem egyet, felhívtam a doki asszisztensét ( az ő mobilját tudtam) és mondom mi van. Azt mondta menjünk az ügyeletre, pláne ismerve a múltbéli eseményeket. Nemsokára megyünk... félek...
Pandi! Olyan szép az a +teszt a vonalzódnál! Még az ovu tesztből sem láttam élőben +-at, hát még terhességi tesztből Nem baj, majd most!!! Bezebrásítom azt a tesztet
Szóval azért nem jöttem mert 2 napja keresztbe állt a lábam, a kezem, és az ujjaim is.....mindez azért, mert annyira szorítottam Pandusnak! Gratulálok Kismami!!!
És Ditke: Neked meg előre is nagyon boldog szülinapot!!!
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Pár nap internet szerelés után újra itt! Nem bírok visszaolvasni... Az utolsó tábla szerint gratula Mercure-nak, és sok pici pandát pandusnak Ja, és üdv az újaknak is!
Én a hőmet elnézve teljesen elbizonytalanodtam, hogy jól működöm...
Mano: 1, vagy a Czeizel féle Családtervező központba menjetek akkor (Bolgárkerék u. ) oda lehet vinni mintát és kb 15 óra alatt mondják is az eredményt...Nem kell érte fizetni, mert TB alapon megy....2, vagy a férjem magán dokijának elérhetőségét meg tudom írni priviben...Ott is rögtön lehet mintát adni és meg is nézni mindenféle szempontból...Azt hiszem az viszont kb 10.000 HUf...
Mercure: szorítok!
Pandácska: köszöntelek Titeket Drága kismami!! Jó sokat pihenjetek és finomakat egyetek!!!!