A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
póci

Sziasztok!
Képzeljétek tegnap este megjött, 3 nap késéssel és fogalmam sincs ,hogy miért késett ennyit.?Vagy a Canesten h.kúp vagy az L-tiroxin az oka.
Szpandi,ha neked nem kavart be,akkor nem értem,hogy nálam miért csinálja.?Múlt hónapban 1 napot csúszott és akkor még csak 2 hete szedtem.
Na mindegy,meló után megyek a Dévaihoz.Reggel felhívtam és kerdezte,hogy hol tartunk,én meg mondtam,hogy az inszem-et szeretném kezdeni.Remélem du.án sem lesz ezzelé gond.
Noczi! Köszi a csillagot!Aranyos vagy.Jól esett.
Szép napot nektek!
H
hanyatka

és mindenkinek köszönöm a kedves szavakat,bíztatást!!!
hanyatka

Hanyatka akkor hajrá neked!

Póci remélem írsz gyakrabban nekünk!

Én most tömtem tele a hasam! :-) Úgyhogy most egy gurulóversenyen simán részt vehetek! :-)

Modrookának azért elmesélem, hogy este el ne felejtsen visszaolvasni, mert ma van mit! :-)
Ági28

Most jöttem vissza a WC - ről. Fura barnázás...jajajajaaj mit ez? Sztem ma illetve holnap csinálok egy tesztet.

Ilyen még sosem volt! Egyik inszemnél, és a az első lombiknál sem jött meg egyátalán a gyógyszerek mellett.

Sztem csinálok ma egy tesztet! Nagyon beparáztam
szpandi

Modrooka puszil ám mindenkit! :-)
Ági28

Andi csinálj, de ne parázz, az nem tezs jót!
Ági28

Andi, pont együtt olvastuk a Zurammal a topikot, az első reakciója az volt, hogy az még nem jelent semmit. Szerintem se túráztasd magad, bár mondani a legkönnyebb. A teszttel én várnék reggelig, szerintem ennyivel a beültetés után napközben még adhat fals negatív eredményt.
február

Jaj,Szpandi!De ez még nem biztos,hogy rosszat jelent.
Sztem. még ma csinálj tesztet,mert minnél tovább idegeskedsz,annál rosszab.De hát ezt te is tudod :(
Szoríííítok nagyon!
hanyatka

Mi meg Modrookát :)
február

Lányok!Nem tudjátok,hogy ilyenkor pénteken 2 körül nagyon sokan szoktak lenni a dokinknál?
hanyatka

Próbálok, próbálok!
szpandi

Hm. Andi, jobbnál jobb tanácsainkat olvasva (ki tud igazán okos lenni...?) szerintem csináld úgy, ahogy érzed, hogy neked hogy a legjobb. Mi meg drukkolunk.
február

Hanyatka, nemtom, szerintem ez nem naptól függ. Nekünk hétfőn szerencsénk volt, alig kellett várni (igaz, késtünk is 10 percet, akkora dugó volt), de pénteken is láttam már igazi bolondokházát.
február

Sziaztok!

Kispinty! Nem akarok az agyadra menni, de remélem nemsokára már más színben látod majd megint a dolgokat!!

Szpandi! Nyugi-nyugi, nincs semmi gond. Ha gondolod csinálj egy tesztet. Nagyon drukkolok.

Poci! Neked köszi a szép levelet, nagyon drukkolok, hoyg minden rendben legyen a következőkben is, de naná, hogy így lesz.

Modrooka! Gratula az új munkádhoz. Ügyi vagy!

Hanyatka! Drukk akkor, hoyg kezdhesd az inszemet. Szerintem délben elég sokan vannak, de ez mindig változó. Reméljük kifigid az ebédidőt:)

Ma nem sokat leszek, de dolgoznom kellett, ha már a tegnapi napot végigdumcsiztuk:)
cyprus

Hanyatka reméljük, hogy nem lesznek sokan! Majd drukkolunk! :-)
Ági28

Asszem mindenképpen csinálok tesztet. Nekem ez a megtermékenyüléstől számított 16. napom. Elvileg már kell mutatnia valamit. Persze azt is tudom, ha negatív még később lehet bármi, de akkor is, ha pozitív. Most újra ellenőriztem az eseteményeket...mintha nem lenne semmi...de hát jó kis visszabiciklizett barna WC papírunk van itt a melóhelyen.
Ha pozitív azért sztem du. felhívom apánkat a barnázás miatt. Inkább nézzen hülyének, minthogy ne csináljunk semmit ha mégis lehet.
szpandi

Köszi szépen.
Ja jut eszembe ebédidő.Mikor is van a Dévainál???
hanyatka

Nekem azt mondta egyszer, hoyg 1/2 2-kor ebédel. Vagyis ott ültem nála, mikor 1 lány telefonált és fél 2re akart jönni. Ő meg mondta utána nekem, hoyg legalább az ebédidejét hagyjuk meg:)
cyprus

Juj,lassan végzek mára és indulok a "bácsihoz" :)
Jó lenne még az ebédidő előtt sorra kerülni.
Este még benézek.
Szép napot és jó munkát!
hanyatka

űha,akkor lehet,hogy csak 3 körül kéne mennem??Mit szóltok?
hanyatka

Szerintem nem is tartja az ebédidőt szegény dokibánk:)
cyprus

Ne, hanyatka! Menj csak szépen akkor, amikor hívott.
cyprus

Szerintem se tartja. Bár valamikor biztos eszik :)
február

Na jó,odamegyek most,majd kiderül.
Puszi nektek!
hanyatka

Igazából időpontot nem mondott,én mondtam,hogy 1 ig dolgozom és mondta,hogy akkor menjek majd , amugyis mindig várni kell.
hanyatka

Andi, egy pillanatra el kellett töprengenem a visszabiciklizett barna WC papír felett, de viszonylag hamar rájöttem... Hiába, péntek van. (Én abban az időben gyakorlatilag hófehér papírzsebkendőt használtam WC-papír helyett.) Ja, igen, hát ha pozitív, akkor mindenképpen hívd fel, nem gondoltam rá, hogy holnap nem tudod hívni, ha reggelig vársz a teszttel.
február

Szia, Hanyatka, sok sikert!
február

Nagyon köszönöm azért az aggódásokat...most kicsit már lenyugodtam...ha velem van úgyis Ő dönti el, hogy velem marad-e.
Azt is tudom, hogy ez jelenthet jót is, rosszat is...
Mindenesetre teszem a tőlem telhetőt, várom a férjem, hogy elvigyen a legközelebbi fekhelyig...Hétvégén szigorú pihenéssel töltöm az időt!
szpandi

Ja és jövő hétfőig mindenképpen kímélő üzemmód a teszt eredményétől függetlenül!
szpandi

Szpandi! Helyes. pihenj csak a hétvégén. És mi meg küldjük a pozitív energiát.

Szia Február!
cyprus

Persze, pihengess! Reméljük, minden rendben lesz.
február

Én mindenkinek nagyon szép hétvégét, jó pihenést kívánok!

Puszi
cyprus

Köszönöm mindenkinek!
Megjött a Zuram, megyek!
Szép hétvégét csajszik!
szpandi

Szia, Cyprus! :)
Szia, Szpandi, vigyázz nagyon magadra!
És mindenkinek jó hétvégét, én is lelépek hamarosan!
február

Pihenjetek csak a hétvégén! :-) Sziasztok. Én még gályázok!
Ági28

Sziaszok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok nekem!:-)))

Póci, emlékszem rád!:-) Jaj de jó, hogy leglább neked sikerült!.-))

Szpandi, köszönöm! Tudom, hogy most már nem olvasod, de biztosan jót fog tenni egy kis fekvés! Csak ne idegeskedj!!4 gondolok rád!

Kispinty, nekünk is fejenként egy 10-be fog kerülni a genetika. Kérlek most kicsit ne is gondolj az egészre! Élvezd a nasütést, tombolj, ha jön a vihar. Valahol olvastam, hgy akkor lehet jó nagyokat kiabálni, és úgy kiadja az ember lánya a dühét és szomorúságát.
modrooka

Sziasztok!
Na megjöttem apánktól,sajna nagyon sokan voltak,5 körül végeztem.
Megnézett UH-on es 2x1 clostilbegyt tabl. írt fel,no meg folsavat.
Ja és nem usztam meg az iranyítottat,1 et meg kell csinálni(egy volt mar tavaly,másik dokinál),hogy lássa,hogyan reagálok a gyogyóra,aztán jöhet az inszem.
Szerdán megyek az első UHra,nagyon izgulok és várom már nagyon,hogy belelendüljünk.
hanyatka

Sziasztok!
Ma volt a punkció 6 tüsző került leszívásra, mindkét oldalról véreztem ezért a doki abbahagyta.nagyon sokan voltak nála, így 1/4 5-kor végeztünk.
Hanyatka! Lehet, hogy láttalak? Melyik voltál Te?
Szpandi! Csak semmi idegeskedés, sok pihi, mese nézés, vagy bármi más ami kikapcsol. :D
modrooka! Gratula az új munkához!!!!!
Ági! Mikorra jelentkeztél be a kozmetikushoz??
Február! Cyprus, Nóczi sok puszi nektek is és jó hétvégét!!!
Cseka ! Merre vagy?????

manoka
manoka71

Szia Manoka71!

Sztem.emlékszem Rád,mert amikor bennt voltam a dokinál szó volt rólad,hogy véreztél.Utánnam hívtak be,ott ültetek a férjeddel a sarokba mellettem,te jöttél ki a betegszobából először köntösben,majd felöltözve!?Én szőke hajú,türkíz garbós rövidujjú felső és farmer.
hanyatka

Nagyon jó érzés,hogy van valaki akit már látásból is ismerek :)
hanyatka

Sziasztok! Nahát, ma nincs itt senki? :shock: Mondjuk, amilyen szép idő van... :D

Manóka, akkor megy a drukk, hogy jól viselkedjenek a lombikmanók, és osztódjanak sokfelé! :D Majd gyere a (jó!!!!!) hírekkel!

Te Hanyatka, annak az irányított bigyónak mi a polgári neve? :D Mert akkor javítom a csillagodat... Vagy maradjon az inszem?

Szpandi, remélem pihengetsz, mert különben... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :D

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
noczi

Hanyatka! Tudom kivagy, de jó, hogy tudom.egy lánnyal beszélgettél.Tényleg Te voltál előttünk bent, mi jó, különösen én már nagyon zsörtölődtem, hogy még mindig nem jutunk be, nagyon fáradt voltam, meg kényelmetlen volt ott ülni. Nálatok minden rendben van, azért kell irányítottat bevállalni?
Nóczi! nagyon arik a csillagocskák, hétfőn kell telefonálnom, remélem minden rendben lesz.

Látom mindenki pihen élvezi a szép időt, érdemes kihasználni. :D
Pusz Mindenkinek

manoka
manoka71

Noczi! Igazából én sem tudom a pontos nevét, a papíron azt irja ,hogy ovuláció indukció,talán akkor az :)
Sztem maradjon az inszem a csillagocskámban,mert ez csak egy hónap lesz és utánna az következik.
Manoka! Láttam,hogy rossz kedved van,de teljesen megértettem már akkor,mert nekem is kényelmetlen volt ott ülni annyi ideig,úgy,hogy nem volt semmi bajom.Szóval neked a beavatkozás után nem lehetett egyszerű.
Nálunk úgy tünik,hogy nincs semmi komoly,legalábbis amire ráfoghatnánk,hogy azért nem jött össze eddig. :(
Remélem hétfőn jó híreket kapsz.Drukkolok nektek. :)
Szép estét mindenkinek!
H
hanyatka

Sziasztok!

Szpandi!

Remélem minden rendben van?????? Kérlek jelentkezz nagyon aggódom érted!

Póci!

Üdv a körünkben!
gizmixxx

Sziasztok jó reggelt mindenkinek.

Manócska hajrááááááááá!
Egyébként 5-re megyek a kozmetikushoz.
Ági28

Szia Ági!

Igen én is elég sűrűn járok kozmetikushoz, jól emlékszel pont a találkozó napján voltam utoljára. Ki tudja mikor mehetek legközelebb. A beülti után úgyse akarok menni egy darabig.
gizmixxx

Ági!

Nem tudsz valamit Szpandiról????

Tegnap hívtam de nem vette fel!
gizmixxx

Nem tudom. lehet, hogy majd rácsörizek én is!
Ági28

Sziasztok!
Nagy ma a csend. (Tudom, én sem írtam tele 5 oldalt.)
Szpandi, mi van veled? Annyit gondoltam rád!
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: