A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Cancan gyönyörűek a gyekőcök!

Mi ma elég vacakul aludtunk már igazán sehogy sem kényelmes...
Györgyi köszi a válaszodat!
Veronikusz naktek sok kitartást kívánok meglátod hamar túllesztek a dolgon!
Ancsa! Fel a fejjel, ne kereredj el minden rendeződik a maminak jobbulást!

Nekünk ma mozgalmas napunk lesz már alig várom hogy vége legyen... Este vár egy kis pihi :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Köszi Vali!

Orsi

borsa

Ja még rakok fel egy csuzdás képet, hétvégén készült ...Dunabogdányban.Első csúszása!
Azt hiszem írok majd a Polg.Hiv-ba itt Sz.endrén, mert nincs játszótér csak kb. 2. De azokat sem lehet elérni babakocsival.
Kocsiba kell ülni és úgy odamenni. Marha jó!
Ez mindenkinél így van?vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? vagy úgy gondolják a nagy okosok, hogy aki kertes házban lakik, az vegyen otthonra hintát, csúzdát stb..?ne akarjon játszóteret!
illetve majd játszhat az oviban, addig meg......
Kép
Vendég

GAbi

Hát igen! Végre hízásnak indult! :lol:

Borsa

Nekem is kb. a 38. héttől volt nagyon kényelmetlen. Tényleg sehogy sem volt jó, és persze már alig vártam, hogy kinnt legyen. :lol: De azért csak azt írom, hogy élvezzétek ki Apával, hogy még bennt van egy kicsit, használjatok ki minden percet. :lol: :lol: Utána nem nagyon lesz idő sétára, kirándulásra meg ilyesmire. :lol:

Kép
gyorgyi33

Gabi

Egyszerre írtunk. Jó kép! Nem is gondoltam volna, hogy pont Szentendrén nincs játszótér normális helyen. :roll:

Kép
gyorgyi33

Kedves Lányok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a helyzet a Kútvölgyivel? Bezárják vagy marad? Szeptemberben szülök és nem tudom megkeressem-e Mészáros Gábort ezügyben, vagy inkább valaki máshoz forduljak?
Tudtok segíteni?
telanyo
telanyo

Heni, zabálnivalóak a gyermekeid, engem Szandi frizurája fogott meg, ill. Benid nagy, bociszemei!! :D

Györgyi, de cukiiii!! Már így ragaszkodik a plüssállataihoz?? Nagyon édes!!

Gabi, Enci már nagyon ügyesen csúszik!! :)

Steffi, lehet, h mégis megyünk holnap, még nem tudtuk eldönteni, ugyanis Dani ma már nem lázas és jobban van, igaz, most be van rekedve a sok sivalkodástól, amit orrporszívózás közben csap, de lehet, h jót tenne nek iegy kis friss levegő. Ha babakocsiban viszem, sztem egy félórácska a szabadlevegőn nem ártana meg neki! Mit gondolsz?

Üdv az újaknak, vocsi ,de nekem még nem megy név szerint!

Télanyó, még nem tudni biztosat, szerintem júniusban fog eldőlni, hogy mi lesz. Ne mtudom, h addig még tudsz-e váni vagy érdemesebb lenne felkeresned egy másik kórház orvosát...

Utólagos engedelmetekkel mindig meg szoktam mutatni a páromnak a babaképeket és együtt vidmákodunk rajtuk! Kislányok közül Jázmin a kedvence, kisfiúból pedig Eni Benőkéje!! :roll:

Danca egyébként éjjel nagyot alakított, ilyet még sose csinált 3/4 9től aludt fél 7ig, akkor kaja, majd még csicsikált 9ig!!!! Összesen 12 órát aludt! És egész éjjel összesen egyszer kellett felkelnem, amikoris véletlenül a hátára fordult!! Milyen rendes beteg gyerek!! Szegényt biztos kómába ejtette a betegsége! :lol:

KépKép
barimami

Barbi

Akkor a párodnak egy mosoly!!! Már Steffinek is elküldtem, hogy kicsit jobban érezze magát a nem avás miatt.

Kép :)

Kép
gyorgyi33

Köszi barimami !

Olyan rossz ez a bizonytalanság. Hát akkor még várok:)
telanyo

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:04-kor.
Vendég

Veronikusz!
Eszembe jutott, hogy ugye Te kerestél pótnagyikat? Hogy áll a projekt?

Bölcsi: Pont tegnap beszéltük anyóssal, hogy Pankának pont nem jó a nem osztott csoport a bölcsiben (nem is tudom, van-e osztott csoport a bölcsikben is), mert ősszel a nagyobbakat áttették másik csoportba, ment velük az egyik gondozónő. Nem tudtam eddig, Panka miért nem ment a többiekkel (csak pár hónappal volt kisebb, de volt vele egykorú kislány is), erre kiderült tegnap, hogy azért, mert sokkal kisebb volt a többieknél. Most meg az a helyzet, hogy sokkal többet tud a többieknél, viszont ebben a csoportban nem bilizik senki még, nem nagyon beszélnek még.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Gabi,
igazad van....! Nem is tudom miért kereszteltem el a Tóth dokit Sándornak....!

Györgyi!
Igen, ott keresték a laboreredményed, a rendelőben nem volt ott, ezért telefonált át a laborba.
Utána meg azon ment a nevetés, hogy miért Györgyöt keresnek , ha egy nőgyógyászati eredményre kiváncsiak. No comment. :D

Szeretnék feltenni fotót Bazsiról, de rá kéne jönnöm, hogy hogy lehet lekicsinyiteni a képe. Próbálkozom.
Addig is Üdv.
hervik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:04-kor.
Vendég

hervik

Hát igen elég érdekes egy nőgyógyászaton. :lol: :lol: Én phtoshop-al kicsinyítem le. Bár nem tudom mivel lehetne még. :lol:

Lilluska

Köszi!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Tegnap voltunk a dokinál, valami vírust kapott el Léna, attól van a hasmenés. Tegnap elég rosszul volt, hasmenés, magas láz, nagyon bágyadt volt. Olyan rossz volt látni az örökmozgó lányomat, amint belemászik az ölembe és lehajtja a fejét. De szerencsére sokat aludt, meg inni is hajandó volt. Estére nagyon felment a láza, 39,1-gyel tettük le aludni (popsiban), de szerencsére végigaludta az éjszakát és láztalanul ébredt. Azóta is majdnem folyamatosan alszik, remélem ez a gyógyulás jele... Szóval ma már jobban van.
Még én sem tudom a holnapi piacot-börzét, lehet, hogy Léna nélkül ugrom oda picit.

Barbi!
Örülök, hogy jobban van Dani! És hogy ilyen nagyot aludt! Léna is jókat aludt, amikor taknyos-lázas volt, szerintem a kúptól. Dani nem kap kúpot?

Heni!
Milyen nagy már Beni! És ezek a szemek!

Györgyi!
Jázmin még mindig csodaszép! Ahogy mosolyog! :)

Bölcsi-ovi témához még nem tudok hozzászólni.

Na, Léna felébredt, megyek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi

Hú szegényke! Jobbulást, remélem estére sem megy fel a láza. :(

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
köszi a tippet, ha ma sem alszik rendesen, akkor holnap körbepárnázom! Érdekes lesz a szitu a hajónl, ahol a gyereknek egy kisebb franciaágynyi helye van, ott mit fogok csinálni?!? Majd apa kitalálja :-)
Nagyén édes Jázmin a nyuszival! Máté a kisegérrel csinálja ezt. Ma meg kapott apjától egy bemutatótelefont, pont úgy néz ki mint az igazi, még a gombjait is lehet nyomogatni. Típusát tekintve ugyanolyan mint az enyém. Milyen büszkén fogta meg nyalogatta! Azzal is aludt :-)

Cancan,
eszméletlen jóképű fiad van! Jól látom, puszit ad a játéknak? És már ül?

Veronikusz,
hogy vagytok?

Barbi,
szerintem jót tesz Dancának a friss levegő. Csak a széllel vigyázzatok, holnapra nagy szelet mondanak.

Zsófi,
jobbulást Lénának!

És nagyon jó hétvégét mindenkinek!!!!

Masni
masni

Lilluska!
Hát ez a bajom. Panka szeptemberben már 21 hónapos volt, és akikkel kezdett, majdnem mindenkit elvittek másik csoportba, vele egykorút is. Csak azért maradt a kicsikkel, mert termetre és súlyra kisebb volt. De nem ez a fő porbléma, hanem, hogy engem meg sem kérdeztek, és most kezdek rájönni a hátránzokra.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Na túl vagyunk az első gyógytornán, végül is csak fél órás volt, szegény Lara nagyon sírt :cry: , először csak nem tetszett neki és méltatlankodott, majd amikor a nyakánál masszírozta akkor már nagyon sírt, és azzal a sírással amikor fáj valamije! :cry: :cry: Tartottunk is egy pihenőt, hogy megvigasztaljam!
Tudom, hogy használ neki, és ettől jobb lesz, de olyan rossz volt nézni, és hallgatni, hogy sír és fáj neki! Én is sírni tudtam volna! Bármit csináltam nem figyelt, csak sírt!
Hétfőn jön legközelebb a tornász!

Veronikusz,
Aranyos vagy köszi! Anyukám hallgatott rám és felhívta a dokit, aki kezelte a kórházban és volt a háziorvosnál is! Remélem hamar rendbe jön!

Remélem szép napotok volt! :wink:

Vica,
TE meg gondolom szaladsz utána! Én is várom már hogy szaladhassak, legalább lefogyok!! :lol:
Jaj szegény Réka, gyógyulást neki!

És nem árulod el mit vesztek? 8)

Manóka,
Óvi-bölcsi ügyben sajnos nem vagyok még érdekelt!

Heni,
Annyira édes Benedek!!! Milyen nagyfiú már! És hogy ül!!! Gyönyörű kisfiú!!!
Ezek most készültek?
Nem is látszanak a pöttyök.

Memme,
Jó neked hogy két helyen lehetsz a táblázatban! :wink:

Gabi,
És hogy vagy?
Pocaklakónak gondolkodtok már a nevén? Vagy még korai?

Tényleg? Nincs Szentendrén csak két játszó? :oops: :twisted:
Hát ezen én is meglepődtem.
Lehet igazad van, és tényleg úgy gondolják hogy aki kertes házban lakik az vegyen! Ez elég érdekes hozzáállás! De legalább kirándultál. Mi is szoktunk oda járni a Forgóba!

Nagyon édes Enci, ahogy csúszik, nincs közelebbi kép?

Borsa,
Hát igen ez a vége felé már sajnos így van, hogy sehogy sem jó az ágyban, mert ha neked jó, akkor Babó szól, hogy neki nem! De már csak pár hét! :wink: Izgulsz már?
Aranyos vagy! Köszönöm, alapvetően pozitív, vidám vagyok, csak hát néha itt „magányosan” el tudok keseredni! De most már jobb!

Barbi,
Örülök, hogy Dani jobban van már!
És a Nagyikád?
De édes hogy ennyit aludt, de hát úgy látszik hasznára is vált, mert azt mondod már jól van, kialudta a betegséget!

Györgyi,
Ezek a szemek! Készíthetitek a puskát!!! Az tuti!! :lol:

Lilluska,
Hát igen, az ember ezt várja el egy jó óvónénitől, de ebben a mai világban, már tényleg örül az ember, ha így bánnak a gyerekével.
Örülök, hogy a Ti gyermekeitek jó helyen vannak, és hogy van Dorottya? Javulgat?

Kriszta,
És akkor ebben a csoportban unatkozik? és nem lehet átkerülni egy másik csoportba, ha kéred?
Ez mondjuk azért érdekes, hogy a szülővel nem is közlik, hogy más csoportba kerül a gyermeke. Hogy van Panka?

Zsófi
Remélem hogy Léna ma már sokkal jobban van, és Ő is kialudta magából a betegséget mint Dani! Puszika a kis drágának!

Masni,
Milyen hajón? A Balcsin? Vagy mentek valahova nyaralni?
Édes lehet a telefonnal! Nincs kép?

Tünde,
Hogy sikerülnek a vizsgák?
megkaptad a mailt?

Mindenkinek szép hétvégét!

És mindenkinek sok egészséget!!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Először is: én is szívből gratulálok Emanónak Balázskához! Jó egészséget és sok örömet a babucihoz. Ha később is, de csak előbújt a kislegény! :)

Mi megvagyunk, betegeskedünk. Mindkét gyerkőc csúnyán köhög, velem együtt, pedig Alexával éppcsak hogy kikecmeregtünk a tüszős mandulagyulladásból. Szegény kislányom, majd' megfullad, és mára tele lett kiütéssel. Megijedtünk, azt hittük, himlős, de a doktor néni szerint valami kicsapta, kaja, vagy az egy hete szedett antibiotikum. Az egész teste tele van, kis arca is, csúnya piros foltos pöttyökkel. :(
Nagy az izgalom, hogy a köhögésből Ákos teljesen meggyógyuljon, mert 22-re kiírták orrmandula-műtétre.

Pocakbabával minden rendben, rengeteget mozog, poci hatalmas, mindjárt fel is teszek egy képet. 22. hetesen többnek tűnik, bár súlygyarapodásom eddig mindössze +2 kg.
Kíváncsi leszek, mi lesz szeptember első felére a Kútvölgyivel, bár Mészáros doktor optimistának tűnik, úgyhogy igyekszem én is annak lenni. 29-én megyek hozzá legközelebb a magánrendelőjébe, kíváncsi leszek, mit fog mondani, bár - szerintem - egyelőre nagy a csend, júl. 1-ig nem valószínű, hogy sok újdonság kiderül.

Mindenkinek jó hétvégét kívánunk ebben a szép nyári időben!

Zsu Kép

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Ancsa,
szegény kicsi Lara, biztos szokatlan volt neki a masszírozás. Te szoktad őt masszírozgatni esténként?
A nyaknál meg a fejnél mindig érzékenyebbek a babák, nem szeretik, ha piszkálják őket.
Sajna nincs telefonos kép, majd lövök a hétvégén, ahogy elnézem most a telefon a barátom :-)

Játszótér,
jó hogy szóbakerült, valakinek van otthon kerti játéka, lányok? szeretnénk venni, csinálnánk egy kis játszóteret Lellén (több szülő összefogna). Hol érdemes játékot nézni?

Zsuzsó,
óriási a pocakod! :-) szépek vagytok!

Masni
masni

Sziasztok!

Ovi! Nálunk ilyen is van, meg olyan is. Van aki a vegyes csoportra esküszik, de az szerintem is csak akkor megy, ha ténlyeg jól szervezik. Persze a rendes csoport is kifoghat egy lusta óvónőt.

Masni, mi vettünk (a társasház) fa kerti hintát, csúszdát, elég drága volt, Szadán vették a szomszédok... nem tudok sajnos telefonszámot sem.

Lányok, minden babónak jobbulást. Remélem, hamar túllesznek rajta.

Ancsa, köszi, megkaptam.

Memme, tényleg nem voltál benne, de már igen. Mi a kiírt dátumod?

Eni???

mtunde

Masni: köszi :) Igen, Beni már ül kb. 3-4 hete, stabilan mondjuk kb. 2 hete. És ma 8 hónapos.

Zsofi:
Lénának jobbulást, elhiszem, hogy a szíved megszakadt - most az enyém is.
Kicsi Benim feje ( a hajas fejbőre ) tele van kiütéssel, az arcán is van jópár és majdnem a szemében is, egész este dörzsölte, a szívem majdnem leszakadt. És ahogy simiztem, hátul a tarkóján felfedeztem egy borsónyi és két kisebb csomót. Az ideg majd szétvetett, de utánaolvastam és valszeg nyirokcsomó-duzzanat, a bárányhimlő velejárója lehet. Esetleg tapasztalt már valaki hasonlót????????

Ancsa, Te jegyzetelsz, hogy mindig ennyire személyreszólóan tudsz írni? :lol: :oops: Nem, ezek nem mostani képek, pár nappal ezelőttiek.

Zsuzsóci
: hát, igencsak szép méretes pocak!!!!! :D

Szuperul halad az építkezés :D , totál fel vagyok dobva. Már csak akkor lennék ennél boldogabb, ha Benusom jobban lenne.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Masni mi most vettünk kerti fajátékot, így elég soknak utána néztem. 3 nagy forg./gyártót találtam. Junglegym, Coaland, Bluerabbit.
http://www.junglegym.hu/
http://www.coaland.com
http://www.bluerabbit.hu/magyar/index.htm
Az árak összehasonlításánál fontos, hogy nem mindenhol van benne az összeszerelés, a csúszda meg egyéb kiegészítők. A szállítás mindenhol pluszba jön az árra.

Nálunk már átestek a nagyon a bárányhimlőn, Mira fél éves volt akkor és mivel ő immunhiányos rögtön kapott gyógyszert, így nem volt semmi baja.
Állítólag rosszabb annak aki a családon belül másodiknak, vagy többediknek kapja el, mert a vírus megerősödik, vagy mi. Erre nem tudom a szakszót, bocsi. Mentolos hintőpor?
Gyógyulást és jobbulást nektek és persze a többi betegeskedőnek is!!!!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsóci,
Nagyon helyes csak optimistán!
Szépek a vonalzóid és a pocakod is!!! :)

Masni,
Igen, igen szokatlan! Meg fájdalmas is! :cry:
Hát szoktam egy kicsit masszírozni, de mostantól akarunk járni vele babamasszázsra hogy elsajátítsam! Hogy tuti jól csináljam! :wink:

Hát igen a fejen át felvenni a kombidresszt még mindig utálja!!!!

Várjuk a telefonos képet! 8)

Hogy ha mész Szentendrére, még Szentendre előtt, vagy az elején, az út mellett van egy hely ahol rengeteg ilyen játékot lehet kapni, hinta, várhinta, meg kerti dolgok! Az árakat nem tudom!

Tünde,
Én, én köszönöm!!! Nagyon de nagyon aranyos vagy!!! Remélem hamarosan találkozunk!! :wink:

Szép éjszakát mindenkinek!!

Puszi

ancsaboszi

Szia Réka,

és hogy vagytok?

Egyszerre írtunk!

Szép éjszakát!

ancsaboszi

Heni,

Igen, igen. :wink: Igyekszem, nem mindig megy, de általában igen.
Most nem is láttalak, hogy írtál, mert úgy csinálom, hogy kinyitom a babanetet és elkezdem olvasni onnan ahol én utoljára írtam, aztán egy word doksiba írok és aztán ha végeztem bemásolom ide! :lol:
Nehogy elszálljon!!!

De jó!!! Boldog hófordulót! :lol: És nagy gratula az üléshez!!! :wink:
Szegény Benike, :cry:
Jaj elhiszem hogy megszakad a szíved!!! :cry: Sok sok puszika és mielőbbi gyógyulást neki!!!

De nagyon jók a képek!

Tényleg még nem mondtad hogy hol is építkeztek? És ki ez a remek csapat?

Jó éjt!!!

Puszi

ancsaboszi

Ancsa
Köszönöm kérdésed, nagyim jobban van már, otthon van, de járni még nem nagyon tud, most már jár hozzá gyógytornász, a doki szerint napokon belül nagy fejlődésre van kilátás!
Szegény Lara, el tudom képzelni,h milyen rossz lehet látni, h fáj neki! Próbáltál kedvenc játékával bábozni neki? Vgay valami zenélő, világító dologgal? Esetleg a kedvencét dugd el masszírozá előtt egy darabig és akkor vedd elő, hátha akkor egy rövid időre is, de el tudod terelni a figyelmét.

Zsófi
Szegyén Léna, remélem akkor tényleg kialudta a betegségét! Pont most olvastam, h egy átlagos gyerek évente 6-8 alkalommal betegszik meg, hát nekem ez az egy már elég megerőltető volt!
Azt akartam még kérdezni, h amikor Léna berekedt, te csináltál vele valamit vagy kapott a torkára valamilyen gyógyszert? Én sokat használom a hideg párásítót, meg próbálok minél több folyadékot adni neki, teát is, meg almalevet, de nem nagyon kell neki...

Györgyi
Jaj, köszi-köszi, párom nagyon értékelte a képet!! :lol: Na jó, meg én is, még nem is láttam Jázminról ilyen mosolygós képet!!! Úgy néz ki rajta, mint egy egyéves gyerek, nem? :D Egyébként most hol tartotok forgás-ügyileg? És a négykézlábonállás közben halad is vagy csak áll vagy hintáztatja magát? Danca már elég jól forog hasra két irányba, de hasról hátra még picit nehezebben.

Masni
Hát, mi is tervezzük még jó sokáig használni a hintát, egyébként most újabb hülyeséget fedeztem fel a leírásban (ne használjuk többet, ha már felül a gyerek), de ezzel inkább már nem is törődök! Nagyon örültem neki most a betegség alatt, Dani szinte mindig abban aludt el! Most már a zenélős hangot is megszerette! Máté nem szokott benne elaludni? Vagy csak nézelődik? Ti az azstalkát fel szoktátok rakni? Nekünk Dani azt nem engedi :)
Játszótér?? Hú, de izgalmas!! Nálunk most épült egy utcával arrébb, nagyon örültem neki! :D

Heni
Jobbulást kívánok Benusodnak! Egy ilyen betegségnek mennyi a lefutási ideje? Remélem már nem sok van hátra! És tudsz vele valamit csinálni? Emléxem, engem anya hintőporozott.

KépKép
barimami

Cancan,
nézd a jó oldalát: hátha Beni most hamarabb átesik a bárányhimlőn!
Mesélj, hogy áll a ház? Micsoda jó csapatotok lehet, mindenhol csak panaszkodnak az építtetők! Ha kész lesz, mennék ötleteket csenni :-)

Cini,
szuper, köszönöm a linkeket!!!

Ancsa,
hozzá fog majd szokni Lara. Máté is az elején élvezte a masszázst (babamasszázsra gondolok), aztán nem szerette, most megint szereti. Jó ötlet, hogy meg szeretnéd tanulni, majd mesélj milyen a tanfolyam! Vannak fénymásolataink a helyes technikáról, ha érdekel.

Masni
masni

Zsófi, végül mi nem megyünk ma börzére, nem igazán megfelelő az időjárás az első betegség utáni sétához :(

KépKép
barimami

Barbi!

Léna nem kapott semmit a torkára külön, csak köptetőt adtam neki, amíg csúnyán köhögött. Ha érdekel, megnézem mi volt az. Léna már jobban van, tegnap kapott még lázcsillapítót, és így nem volt láza, ma megpróblájuk gyógyszer nélkül...
Mi már a 6-8 betegségből 2-őn túl vagyunk, remélem az elkövetkező 3 és fél hónapban nem lesz még 4-6 betegség... :?
Tök jó, hogy bejön Daninak a hinta!
Mentek ma börzére? És Steffi, ti?

Heni!

Biztos csak a nyirokcsomók azok, nekem csak a sajátjaimmal vannak tapasztalataim, de azok bárhol elő tudnak jönni...
Tényleg, hol építkeztek?

Ancsa!

A babamasszázs nagyon jó dolog! A gyógymasszázs meg csak néhány alkalom, nem? És utána rendbejön Lara!

Zsuzsóci!

Nagyon csini (nagy :lol: ) pocid van! Jobbulást nektek!

Ja, és a lényeg!
Asszem még elfelejtettem gratulálni: Emano! Nagy-nagy gratula nektek és amjd kérjük a beszámolót!!!

Szép hétvégét, remélem délutánra tényleg elmúlik ez a szutyok idő!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Barbi!

Egyszerre írtunk! Még mi is gondolkozunk...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Barbi!

Még múltkor akartam neked írni, hogy nekünk eddig amikor beteg volt Léna, mindig (kétszer...) mondta a doki, hogy nyugodtan vihetjük sétálni. Vittük is. Persze nem esőben meg nagy szélben. De mi tegnap és tegnapelőtt is voltunk, meg a taknyos betegségénél is, szerintem a takonynak kifejezetten jót tesz a levegő. Utána kevesebbet kellett szívni az orrát. Persze nem nagy tömegbe mentünk, meg megpróbáltam tisztább levegő felé menni, már amennyire ez a VII. kerületben lehetséges...
Ja, meg azt is akartam kérdezni, hogy segített a leírás az orrszívásról?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Igen, segített, köszi szépen, bár kétféleképpen szoktam, úgy, ahogy mondtad vagy pedig lefektetem az ágyra és a bal kezemmel körülölelem a fejét, a jobb kezemmel meg szívom. Te naponta hányszor szoktad? Léna is nagyon sír közben? Csak mert ugye minél többet szívom, annál többet sír és persze annál jobban megerőlteti a torkát. Szerintem köptető nem kell neki, mert nem köhög sokat és akkor is inkább száraz köhögés. De aztért köszönöm, h felajánlottad, de nem szükséges megnézned...
Hát igen, szerintem is jót tesz a séta, ha holnap jó idő lesz, akkor mindenképp elmegyünk!!

KépKép
barimami

Milyen frissek voltatok ma csajok!
Errefelé igen trutyi idő van, hol szemerkél, - bár most néhol mintha tisztulna.....
Elég nyűgi éjszakánk volt, Beni sokat nyöszörgött, ilyenkor odamentem és simiztem a kis buksiját - nagyon viszket neki. Amíg simogattam elszenderült, de nem sokkal utána ébredt is, és dörzsölte magának. A szívem leszakad. A hajas fejbőre tele van! :cry: :cry: A pofiján is van jópár, meg a kis fütyije-zacsija gáz. Ha mázlink van 2-3 nap alatt kitombolja magát és utána már kezd gyógyulni. Remélem megússzuk ennyivel és nem húzódik el. Picit melegnek is érzem, de nem akarom kínozni még a lázméréssel is.

Itt építkezünk Keszin, csak pár utcával arrébb. Kicsit központibb helyen. És egy 30 éve a szakmában dolgozó, erdélyi csapattal építtetünk , nagyon profik, becsületesek, halad a munka ezerrel. Mázlink van velük.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Barbi! Én akkor szívom Bene orrát, ha csöpög már. Meg minden alvás előtt, hogy lehetőleg tiszta legyen neki. (2 percig :)) Egyébként ő már pár hete nem taknyos, de ettől függetlenül állandóan be van duuglva az orra... és nem nagyon jön ki. Tegnap legalább jött...

Hú lányok, kicsit besűrűsödött az életem. Egy diákom megkért, hogy árusítsak lego-duplokat neki az interneten. (ha már úgyis mindig itt ülök) Na, ez persze engem felvillanyozott :)

Aztán érettségit javítok töriből emelt szinten, és iszonyatosan kell figyelni. Ezt nem is lehet itthon csinálni, be kell menni a suliba....

És közben a suli. Szegény Benének esélytelen, hogy nagyon játsszak vele, a délutáni udvari játszás az egyetlen, de ma az asszem kimarad, helyette majd azért legózok vele. Vagy autózunk :)

Ancsa, én is remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!

mtunde

Lilluska!
már sokkal szebb a szája, de még mindig sebes az orra és a felső ajka kicsit. Kata elméletileg ha lesz hely akkor átveszik nov.-től oviba, csak Szofi lesz bölcsis HA felveszik. Sajnos itt a XI.kerületben, ott se lehet hagyni a gyereket a bölcsiben ha még nem töltötte be a 2 évet. Ő pedig csak 2008 márciusában lesz 2. Tetű egy bölcsi.

Cancan, Györgyi!
édesek a lurkók! :D

Kriszta36!
igen, én kerestem. :oops: De csak szájhagyomány utján eddig. :oops: még nincs jelölt se. :oops: :cry:

Masni!
megvagyunk. Gyógyulgatunk. Pénteken hívtak a bölcsiből, hogy: "van valami oka hogy nem megyünk? mert ők vártak minket!" Egyem a zuzájukat :twisted: de kedvesek :x mondtam, hogy Katának folyik az orra ezért a héten nem megy csak hétfőn (mikor a baleset történt, hogy nyugiba beirathassam oviba) és ha nem vagyok túl rosszul a szerdai műtét után akkor csütörtökön se megy. Pénteken nem is vihetem, mert csak H-K-Cs amit ők megengedtek.

Jobbulást minden Betegeskedőnek! :oops:

Zsuzsóci!
szép nagy már a pocid! :D

Tünde!
wow! te aztán jó bevállaltál mindent!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Régen nem írtam, most is csak futólag.. Lejöttünk még Debrecenbe a nagyszülő-jelöltekhez, persze kórházi felszereléssel, hátha.. De semmi jel nem utal, hogy Micu ne akarna még bent maradni.. 

Remélem mostanra Léna is jobban van, Kata meg lassan túllesz a nehezén!!
Jázmin gyönyörű! 24 órás váltott őrizetet ajánlok én is a ház körül!! 
Cancan fia is csodacuki a nyusszal! Szerintem hátul a tarkóján nincs nyirokcsomó. Inkább a nyak két oldalán, fültőnél, áll alatt vannak.

Ancsa, a gyógytornához sok erőt és kitartást kívánok! Én tuti elbőgtem volna magam, ha a kicsi elpityeregte volna magát az órán.. Kezdő mama..-jelölt..

A nagyiknak gyors gyógyulást!!

Tünde, vizsgák hogy mentek??

Zsuzsó, szép a poci. Az bizti, hogy nem kicsi!

Szadai kerti játszó: Szada felől Veresegyház felé kell menni és jobb oldalt lesz a főúton!

Tünde, törijavításhoz lekierőt!!

Robogunk, szép délutánt!

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi,
szerintem ne törődj a leírással! Örülök, hogy bejön a hinta!
Máté régebben elaludt benne, ma már inkább hason fekve szeret elaludni, ha látnivaló van, akkor inkább nézelődik. Muszáj használnunk az asztalkát, mert anélkül kiesne (egyszer már kiesett), szereti a vackokat rajta, meg rákötöztem egy babakocsira való játékot és azt huzogatja.

Veronikusz,
tényleg tetű bölcsi... remélem az ovi jobb lesz!

Steffi,
merre vagy? Hogy telt az éjszaka?

Lányok, süt a nap!! Éljenéljen!

Masni
masni

Veronikusz!
Azért jutott eszembe, mert az e heti Nők Lapjában ketten is keresnek pótunokákat. Gondoltam, megkérdezem, sikerült-e valamit találnotok. Hogy-hogy csak 2 éves kortól lehet bölcsiben hagyni a bébiket?

Tünde!
Nem vagy semmi!

Cancan!
Tényleg mázlitok van. MI, amikor építkeztünk, az ácsokat pl. alig bírtuk kivárni. Éppen befejezték, amikorra leesett az első hó. Nyáron meg az egész banda elvonult vagy szabadságra, vagy másik építkezésre, a ház meg itt állt kb. három hétig.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
nem tudom mért csak 2 évtől. Azt mondták vihetem hamarabb is de akkor ott kell maradnom. :shock: :shock: :shock: szerintetek tudják, hogy ők bölcsisek??? oda nagyon-nagyon pici kortól lehet vinni. (talán 6 hetes? vagy 6 hónapos?) De ez a zizzent bölcsi a XI. ekrületben van. Én Katát az első kerületbe viszem bölcsibe. Szofi is oda fog járni ha felveszik.
Figyú! most szólok a férjemnek, hogy vegyen NŐK LAPJÁt, de ha nem tud venni akkor megírod priviben azt a két hirdetést?????? nagyon érdekelne. :D :D :D teljesen felvillanyoztál!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép napot. Mi ma sokat pihiztünk és nagyon jól esett. Tegnap voltam Záher Erikánál és nagyon kedves volt, örülök hogy őt választottam. Emmával minden rendben. Megnéztük a szülőszobákat és egyáltalán nem volt olyan ijesztő mint amilyenre számítottam.

Ancsa!
Köszi a hozzászólásokat, tényleg ne keseregj!

Györgyi!
Ezek a fájások tudom normálisak csak néha kicsit megijedek hogy hoppá itt az idő? Aztán elmúlnak :D

Veronikusz!
Biztos megoldódik a kérdés!

A kis gyerkók gyönyörűek, mindig örülök a képeiteknek!

További jó délutánt mindenkinek!

Orsi

borsa

Borsa!
Na ja! szépnek szépek, de még az Ördög maga is tanulhatna tőlük! Főleg a nagytól! :D :D :D Két Kis Szaros! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
veronikusz mi is 11 ker bölcsibe járunk és nálunk is ugyanez van. Itt az a lényeg, hogy, ha kisebb a gyerek, tehát nem töltötte még be a kettőt akkor le kell mondani a gyedről és gyesre kell átmenni. Legalbbis tőlünk most ezt kérték a Miránál. Én nem mondtam le róla, mert alig 2 hónapról lett volna szó, ugye a kicsi nálunk elöbb született minthogy Mira betöltötte volna a 2-őt. Mondanom sem kell, hogy uszkve 4 hónapja intézi a cégem a tgyas-omat, nem véletlenül nem akartam ide-oda ugrálni a gyes meg gyed között.

Réka
Vendég

Masni, Máté kiesett???? :shock: :shock: jesszum, és nem lett semmi baja? de hogy tudott kiesni? nálunk Dani fekvő helyzetben van, mondjuk ő nem szeret nézelődni vagy helyezkedni benne, ő teljesen megmerevedik, gondolom Máté kihajolt... :( vagy?

Zsófi, anya mondta, ha az eső miatt nem volt börze, elképzelhető, h jövő héten lesz!

Borsa, Erika nagyon jó választás volt, nem fogsz csalódni benne! Emléxem, én is milyen félve mentem a szülőszobalátogatásra és milyen pozitív csalódás volt!

Veronikusz, ezt a bölcsis dolgot én nem is értem!!! nagyon sokan viszik 1 évesen bölcsibe a gyereküket :?
Egyébként én tőled hallottam először pótnagyiról, ez tök jó dolog!!! Mindenki jól jár, nagyi, unoka, szülők!! Ugye ez úgy megy, h olyan idős emberek, akiknek nincs unokájuk úgymond "örökbefogadnak" gyerekeket, akikre főzhetnek, vigyázhatnak, stb...leglábbis én így képzeltem, vagy?

KépKép
barimami

Sziasztok!
Itthon vagyunk :lol:
Majd jövök és mesélek!!!
és hozok képeket is!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, juhééé! Gratula, várjuk a személyes beszámolót és a képeket!

Veronikusz, elképzelhető, hogy valaki pénzt kér azért, h pótnagyi legyen? Csak mert az expresszen ma adtak fel egy hirdetést, h pótnagyi akar lenni pedagógus néni, de akkor ő most pénzt szeretne cserébe? Én kis naív azt hittem ez egy szeretet-barteren alapul :oops: (egyébként itt a linkje: http://www.expressz.hu/baba/felugyelet/ ... ,54,1.html )

KépKép
barimami

Ja, Emano, kérünk új vonalzót is! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Lányok, nyugi, mielőtt azt gondolnátok, hogy munkamániás lettem, azért ma is aludtam Benével délután. Meg ez csak ebben a hónapban lesz húzós, meg a következő hónapban a vizsgák. Szerencsére jól szét vannak húzva, és különben sem kell nagyon megerőltetni magunkat a vizsgákon. Kicsit jól is esik ez az elfoglaltság, de hulla fáradt vagyok most, hogy használom az agyamat is :) Hiába, kimentem a rutinból. De munkába nem vágyom vissza, jó lesz, ha inkább a kistesó jönne.... De asszem ebben a hónapban még nem fog...

Emano, várom a képeket én is!!!

mtunde

Csináltam új vonalzót! Kép
3percesen :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: