A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok!

Panda! Ezerrel drukkolok!!!!!!!

Dera!
Én inkább hallgatok, emrt én ehhez hülye vagyok... sajnos....

Omni!
Ez nagyon jó!!!!!!! Gratula!

Kamilla!
Nekem már 3 hónap megvolt és a 3. hónapbn 3x1-et szedtem már.

babszika

Dera,
:D

Heni,
Igen ma de úgy látszik a hasam nem akarja :? nagyon görcsölök de már bevettem egy gyogyit így is nagyon büszke vagyok mert napi 3 fájdalomcsillapító helyett(amit javasoltak) csak napi 1et szedtem hogy ne legyen teli a testem gyógyszerekkel. Kiváncsi leszek a nyálkahártám vastagságára mert már úszom az utróba :oops:
Vendég

Lányok! Ti 2 vagy 3 babát kérnétek vissza? Bár tudom erre nehéz válaszolni de még mindig ezen rágódom :roll:
Vendég

Babszika,
Hogy vagy?
Vendég

Panda: Hm....tényleg marha nehéz kérdés, de én a három mellett döntenék, kiindulva "optimizmusomból" eszembe sem jutna, hogy nekem mindhárom megfogan. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Köszi, Panda.... nem túl jól....
sírva aludtam el.... és most, ahogy rákérdeztél... :cry:

Ha érdekel az én véleményem, én 2 babát kérnék.... Mert ha sikerül, akkor a 2 is elég....
Ha meg nem sikerül, akkor max legközelebb kérek 3-at.... de azon még leeht gondolkodni.

babszika

Pandácska :D
Ezt mi is átrágtuk. Mi a kettőnél maradtunk, mert ha megmaradna 3 akkor sajnos kénytelenek lennék kérni, hogy az egyiket "hajtsák el" (nem tudom mi a megfelelő kifejezés :oops: ), mert 3-at nem tudnánk felnevelni. Ha pedig tényleg így lenne, nekem meg szakadna a szívem. Bár tudom, hogy így lényegesen kevesebb az esély, de én ezt választanám.

Persze távol álljon tőlem, hogy meggyőzzelek!!!!!!
Ez csak az én véleményem.

"az élet utat tör magának"
dera

Kép
Vendég

Köszi a válaszokat!
Azt hiszem maradok a kettőnél. Azt mondják túlstimunál ami nekem is van az esélyek 50% nőnek és még plusz a korom is növeli ezt. Sikerülni fog :lol:
Vendég

Pandácska: az én testemből kiindulva (nagyon hajlamos vagyok az ikrekre) biztosan 2-t kérnék vissza!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda!
Én tudom, h sikrül nketek!!!!!!

babszika

Kép
vedresandi

Szia Andi!!!!

babszika

Sziasztok!

Panda:"nyugi"....kütdöm aaz energiát.Minden oké lesz!!!!Pihenj sokat ,és ne agyalj.Nincs mi lesz ha,mi van ha.Pici pandák lesznek és kész!!!!!!

Babszi:koncentrálj a házra!!!Tudom,hogy nehezen megy,de amíg azzal foglalkozol nem lesz időd úccse másra :wink:

Kismamik: örülök,hogy mindenki jól van!!!!!

Dera: én nem nyilatkozom!!!!!Szkeptikus vagyok az idő előtti tesztelésre vonatkozóan.Csak piri elmaradása után érdemes tesztelni!!!!!!
vedresandi

Andi,
Kép
Vendég

Sziasztok,

Pandimami,

Én is 3-at kérnék vissza, mert hát én is nagyon "optimista" tudok ám lenni. :lol:
Remélem elmúlik a pocifájdalom mire mész.

Dera,

Én elég vaksi vagyok, és nem látom tisztán a képet, így inkább nem nyilatkozom. De remélem, hogy a következő már erős 2 csíkos lesz. :D

Babszika,

Mindjárt akció!!!! :lol: :lol: :lol:

Szia Jaimeemami és Henimami, :lol:

Szia Andi,

Válaszolt a csaj. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

SziaJudy!

Írtam neked privit! :lol:
vedresandi

Judy!
Nekem mindegy, h mikor van akció.
Nincs pé-m. Se gyogyival, se nélküle....
Szóval, amikro úgy érezzük, akkor akciózunk. :roll:

babszika

Andi,

Privi ment vissza, amugy táppénzen vagyok ma.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Babszika,

Nagyon leírtad magad, hallod-e. Nem szabad ennyire pesszimistának lenni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

No, most le kell lépnem....
A hülye cég.... lyan jó, h mikor vmi szar történik, akkor minden összedől.... most a cégem is bekavart.
a csoportunkban ált. lázadás van.... szép napom lesz! :roll:

babszika

Babszi: Azért szép napot kívánok! :wink:

jaimee

Babsziak!
Délután beletemetkezünk egy nagy a dag fagyiba,szokás szerint!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Pandus!
Nagyon drukkolok nektek!

Heni, Omnia!
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Képeket mikor láthatunk?

Babszika!
Fel a fejjel! Szép napot neked.

Andi!
Már megint fagyizni mentek? Legalább fényképezzétek le nekünk azokat a finomságokat, ha már mi nem nyalhatunk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: ez a pénteki programunk,mindig fagyi van délután.Ha nem tölcsérből eszem,ígérem csinálok képet. :lol:
vedresandi

Köszi Andi! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi!

Bukta!!!
SZIAAAAAAAAAAAA!
vedresandi

sziiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa!

Kép
Kép
gyablonka

gyors végigolvasást rendeztem, meg elküldtem "leónak" a vérvételi papírt, kiváncsi vagyok, hogy mit ír!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Mennem kell, még beugrom....

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: ne szaladj sehova,pihenetsd a lábad.
Kíváncsi vagyok Leo mit ír!!!!????
vedresandi

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Búcsúzom, mert hányok, mint egy lakodalmas kutya...majd otthon folytatom. Mármint a hányást!

Jó pihit mindenkinek!

jaimee

Andi!
Ki az a Leó?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Dzsémi:vigyázz magadra!!!!!!
vedresandi

Jaimee,

Remélem már tényleg elmúlik hamar ez a hányás.
Jó hétvégét. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris:privit írtam
vedresandi

Szép napokat!

Pandácska hányra mész? dél körülre emlékszem... sok sok fájdalommúlasztót és babómegtapasztó energiát!!!!!!!!!!!!

Jaimee, vigyázz magadra hazáig!

Kép
mercure

Andi Köszi!

Válaszoltam.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Druszám!

Pandus 12-30ra megy....ki se fog látszani a pozitív energiákból.Remélem észre veszik majd :lol: :lol:

Teszteltél ma?
vedresandi

Szia Mercure!

Mikor tesztelsz? Vagy ma már teszteltél? És? Mi az eredmény? Nagyon drukkolok neked! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

nem :D mindennap azért nem tesztelek :D tegnap jól megijedtem, mert nagyon enyhén rózsaszínes folyás jött, de ennyi, semmi egyéb... persze több sem kellett, hasgörcs, kézremegés.. olyan szörnyű, hogy egy rossz tapasztalat így megváltoztatja az ember hozzáállását. :( A vonaton befelé folyamatosan mondogattam: nem lesz semmi baj, a hormonok rendben lesznek, baba megtapad, minden ok...
Hülye vagyok! :oops: várom a hétfőt

Kép
mercure

Nem vagy hülye Mercure!
Ez szerintem természetes, hogy parázol. Én is szoktam. Most éppan a görbém miatt, mert 36,7 fölé nem megy a hőm. Ma megint csak 36,6 volt. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris, az az egy tized nem lényeges... azért ez a hőmérőzés sem 100 %os, nem mindegy hogyan alszol, hánykor méred... annyi mindentől függ...

Kép
mercure

Ditke,
látom ma van a szülinapod, úgyhogy NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok!!!

Pandácska,
szurkolok neked ezerrel, de én tudom, hogy sikerülni fog!!!

Babszika,
fel a fejjel!!!!!!!!! Tudom, könnyű ezt mondani, de próbálj meg optimistább lenni, mert igy még annyira sem fog összejönni!!!

Lányok,
egyébként lehetséges olyan, hogy nekem alapból nagyon alacsony a testhőmérsékletem? Az előző hónapokban is max 36,5-ig ment fel, most meg lent van a béka s.... alatt, max 36,1. Nem értem, mi lehet az oka? A neten sehol sem találok rá választ, remélem ti tudtok valami okosat!!! Lehetséges lenne, hogy nincs peteérésem? De akkor meg miért van az, hogy még mindig le akar szakadni a derekam, meg azokon a napokon szurkáltak a petefészkeim?!

Most megyek sütkérezni anyuékhoz, mert holnap lesz a párom szülinapja és anyuval sütjük a sósat. Meg láthatom az én kicsi cicámat, remélem nem kandurkodik már... Holnap benézek!

Addig is üdv. mindenkinek!
sirkici

Chris: ha az első görbéd azt mutatja,hogy működsz,akkor szerintem nyugodtan te is szabira küldheted a hőmérőt....felelslegesen idegeskedsz egy tized miatt!
(ez csak az én véleményem,de mint tudjuk,és szőke vagyok)
vedresandi

Christell: Szia!! :D :D Este teszek fel :D

Jaimee: húúú, át tudom érezni a helyzeted, bár most nekem csak hányingerem van...

Pandácska: ennyi drukk után biztosan sikerülni fog :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Itt a szundi ideje :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!

Mizu? Derekead?

Heni!
Köszi! Már várom! Egyszer régebben kérdeztem tőled, hogy milyen életmód váltásnak köszönheted a fogyásodat? Mit ettetek? Vagy mit nem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Köszi a kérdésed: még mindig van egy kevés tompa fájdalom, de ez alapban is megvan mindig ( szülés óta!!) Szüléskor is a derekam fájt a legjobban.
Szerintem sem kell foglalkoznod az egy tízeddel! Fölösleges. Ha téged zavar, akkor inkább tedd el a hőmérőt. Engem nem zavar, ezért mérem.
Én Norbi féle Update segítségével fogyiztam nagyon eredményesen.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Panda! Nagyon nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

Kamilla! Ovu teszt általában a a mindenféle bogyók, vitaminok környékém szokott lenni. Én álatlában ilyen felakasztós tartók alatt szoktam megtalálni. A felakasztón pl. óvszer van , vagy már sebtapasz alatt is volt. arra szoktak lenni a betétek, tamponok is. De szerintem változó hová teszik. Esetleg kérdezd meg!

Mercure! Nyugika! Ne idegeskedj, mert az csak árt! Minden rendben lesz!!!

Babszi! Ne törj le nagyon, hidd el van megoldás a Te problémádra is. CSak türelem.
Hidd el már én is mindenféle hülyeségre gondolok, hogy neekem miért nem sikerül most, ha már egyszer sikerült egy egészséges babának megfogani a pocakomban. Nem értem a szervezetem, most miért nem akarja a kistesót, pedig annyira vágyom rá.

Pusza mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: