Sziasztok!
először is: köszönöm a válaszokat és nagyon aranyosak vagytok
a dokimról annyit, hogy régóta ismerem, és nagyon szeretem, aranyos, kedves, jó szakember, sok kismamával találkoztam aki nála szült, és mindenki elégedett volt vele, ezért szerettem volna én is nála szülni.
most voltam nála gondozáson, rákérdeztem hogy mi újság vele, keressek e másik orvost, vagy.... erre ő megkért hogy még adjak neki egy kis időt, mert vannak tervei, csak nem tudja még melyik jön be.... no comment. nem tudom mit tegyek, szerintem a következő terhesgondozásig várok, 3 hét, aztán ha még akkor sem tudja, sajnos lépnem kell mindenképpen....
igazából nincsenek nagy igényeim, a párom ott lehessen mellettem az a lényeg, alapvetően bízom az orvosokban.
egyébként mindegy hogy férfi, nő, fiatal, vagy idős, bár inkább az 50es pasik azok akik nekem bejönnek
a kismama klubba mindenképpen elmegyek, a honlapon úgy láttam 2 hetente van.
bízom benne, hogy speciális helyzetemre való tekintettel nem fognak kinézni, hogy ilyenkor esem be.... biztos nem én vagyok az egyetlen aki kórház, illetve doki nélkül maradt hirtelen..
egyébként a manókámról a 4d-n azt mondták tuti fiú, de az orvosom nem volt benne biztos

én úgy döntöttem mindegy, csak minden rendben legyen vele!!!!!
hétfőn megyek ultrahangra, akkor már hátha többet tudok.
annyira pozitív érzéseim vannak, semmi félelem nincs bennem, nem tudom ez normális???
és köszönöm, hogy befogadtatok...
zsu