A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

esztermo,
Jozsónál mire 100%osan meggyógyul kb. 10 nap, Boldinál 3 hét

fulladás miatt én azonnal bevinném! gyerekorvosotok nem tud kimenni?
én 7végén ha nem sos, sms-t írok a dokinak ha bizonytalan vagyok és ha úgy ítéli meg, visszahív, ha nem akkor sms-ben válaszol

Gy. M. (ha ő az ügyeletes most) a mi dokink váltótársa, nagyon aranyos, nálunk többször volt kint, amikor a mi dokink éppen szabin volt

gyógyszert én úgy adom be Boldinak, hogy ciciztetem és egyszecsak villámgyorsan belövöm a szájába Nurofenes fecskendővel, majd vissza a cicit, de egy ilyen adag 1 millinél ne legyen több
Vendég

Timi! Örülök hogy végre otthon vagytok!!!

Dancsi! Hü, baleset néha elöfordul, remélem azóta már jol van! Sikerült a ház???

Csibe! Jo kirándulást!

Nagyi! Köszönjük a szép idézetet!!

Eszti! Tennél majd fel keresztelös képet? Én régen láttam már nagyon Barnabást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eszti, most, hogy Dancsi írta, a fecskendő tényleg jó ötlet, nálunk a Rhinathiolt adtam így be Petinek. Gyors és hatékony. Ha nincs otthon, a gyógyszertárban pár forint egy darab.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Boldog anyáknapját kívánok nektek!
20140113113746

Helló!

Boldog anyák napját mindenkinek! :)

Timika!
Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok! :):):)

Eszter! Dénesnek kb. 2 hét egy átlag hurut.

Dancsi!
Édesek a srácok! :) Boldi hogy van? Kivették a házat előttetek??

Zsuzsu! Engem is ki szokott nevetni Dénes! :lol: :lol:

Nyaralás beszámoló ebben a vacak esőben, ahogy ígértem: Dobogómajorban voltunk, Hévíztől 1 km, Keszthelytől 2-3 km, de Dobogómajor egy domboldalon van, hatalmas zöld területek, csend és nyugalom :). Dénes imádta, volt lovarda, naponta mentünk pacit simogatni, ha nagyobb lesz Dini mehet pónin lovagolni, később meg rendes hátaslovon (apósomék 99 évre vették meg annak a hétnek az üdülési jogát, valszeg még sokszor fogunk menni), a lovarda mellett csináltak egy kis baromfiudvart, voltak pipik, kacsák, pulykák, nyuszik és kutyák, Dénes kézből etette az állatokat. Volt játszótér is, medence is, minden földi jó. :)
Az időnk végig szuper volt, Kehidakustány 10 km volt, oda is átruccantunk 2x. Nagyon tuti a fürdő, abszolút bababarát, mindenkinek ajánlom, Dini nagyon élvezte, főleg a baba-vízicsúszdát. :)
Dobogómajor elvileg nem kifejezetten a kisgyerekes családokra van kiélezve, mint a Kolping, de szóltunk, h 1 évessel megyünk, mire odaértünk, már a szobában volt a kiságy, etetőszék, kiskád, felár nélkül, és sok volt a kisgyerekes család, főleg Dini korú babákkal. Szóval jól éreztük magunkat! :)

Mi ezen a részen laktunk, de voltak különálló nádtetős házak a lovarda környékén, később jó lenne olyanra cserélni :) :
Kép

Kép

Dini sakkozik. A malackás sapit ő választotta magának Hévízen, azóta gyakorlatilag én veszem le róla álmában, különben állandóan hordja:
Kép

Dénes Kehidakustányban sétál a fel a csúszdára:
Kép

Lecsúszott:
Kép

Dinipocak alszik úszás után, egyik kezében zsömi, a másik a kölesgolyós zacsiban :) :
Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok! :)

Utólag is boldog anyáknapját mindannyiunknak! :D :D

Nyúlanyó :)
Sajna még mindíg csak négykézláb randalírozik Boti! Pedig múlthéten Bea már elérte azt, hogy 15-20 lépést ment egyedül!! :D De nem nagyon akarja gyakorolni eme tudományát a kis lustaság! :roll:
Remélem a barihimlőt megússzátok!!

Dancsi :)
Mi újság?? sikerült kivennetek a házat?
Merre lesztek? Itt maradtok a közelben?
A srácok még mindíg édesek! :D

Zsuzsi :)
Hűű, de jó volt Nektek!! :D Írigykedünk! :lol: :lol:
Dénes nagyon édes, az utolsó képen meg kell zabálni!! :D

Eszter :)
Sajnos egy taknyos hurutos betegség min. 7-10 napig tart. :cry:
Fulladás miatt én azonnal hívnám a dokit!! Sajna nálunk már volt rá példa. :(

Boti 2 napja láztalan, ezért nem kezdtük el az antibigyót.
Viszont mára kicsit betaknyosodott, és köhög. Adom neki a hurutoldót, remélem megúszuk ennyivel, nem kell mégis elkezdenem az antibigyót..

pussz...
Z.

Kép
Kép
zituska28

zsuzsi: nagyon szupi helyen voltatok, irígyellek is picit, de bizti naon rátok fért már a pihenés...
csajok:azt hiszem teljesen be fogok dilizni...kezd kiújúlni a pánikbetegségem...a 3x-os mellgyuszi vagy mi kihozta megint belőlem a parát...esténként fél óránként méregetem a lázam, meg ha egy kicsit is melegem van, attól parázok, h megint belázasodom és mi van ha nem is mellgyuszim volt, hanem valami más, rejtélyes betegség...gázos, mi????totál parás vagyok és az a legszebb, h próbáltam már ezt kinőni és ment is valamennyire, de olyan könnyen vissza lehet csúszni.... :roll: :roll:

Kép
gyanixi

Zita,
még tipródunk :(

Niki,
borzasztóan sajnállak, én ugyaígy éreztem anno Jozsóval,mindenhová vittem a fülhőmérőt és folyton mértem a lázam és ha már hőemelkedésem volt, megijedtem, állandóan a melleimet vizslattam, hogy van-e csomó, stb.......

Boldinál is ez volt, aztán pár hónap után, miután nem lett mellgyulám leálltam vele

de vizslasd magad, ha érzed, hogy szúr, fáj,csomósodik, akkor még időben tudsz tenni ellene
nekem volt, hgoy a városban sétálva éreztem, hogy becsomósodott, beszaladtam a klinikára és egyből kimasszírozták belőle
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon szép helyen voltatok, nagyon jók a képek, Dini édes ahogy kimerült kajával a kezében a sportolás után :D

Zita, majdcsak elindul mostmár a nagylegény, Bea nekem is mondta, hogy nem sok gyerkőre mondja, hogy lusta, de ez a Boti baba..... :) Hozzánk holnap jön, Tomdi megy egyedül, de csak akkor ha azt hiszi, hogy fogom.....rá szoktam kötni egy sálat a mellkasára, egy darabig vezetem így "pórázon", aztán elengedem...észre se veszi, aztán hoppá anyám teljesen máshol van, nah ilyenkor rohan nyekeregve és bújik a lábamhoz :D Én már alig várom, hogy totál egyedül kommandózzon, mert ha nincs kisérgetve, nyarvog :D

Dancsi, nem semmi a horror kép, de a kerítésen lovaglós is aggya magát, nemis a te gyerekeid lennének, ha nem ezeket csinálnák :D Örülök, hogy már jól vannak. :D

Niki, rosszul hangzik ez a pánikolás, ezzel kapcsban nem tudok mit javasolni, kicsit hülyén hangzana, hogy "nyugodj meg" és gondolom mit sem ér, de olvasom Dancsi járt hasonló cipőben.

Bárányék himlője még nincs mindig rajtunk, kezdek örülni....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

lányok: közületek volt v van valaki, akit kezeltek pánik v szorongásos betegséggel?Ha igen, akkor szülés után előjött újra?

Kép
gyanixi

Köszi csajok!

Vissza is mentünka dokinénihez és írt fel Ventolin-t , amit be kell lélegeznie ha fullad, eszkábáltunk is hozzá, belélegzőtölcsért műanyag flakonból (5000 Ft-ért nem volt kedvem megvenni a majdnem ugyanilyet) és mostmár minden ok.
Egy kis gond, taknya-nyála egybefolyik a garaton, így alig kap levegőt a hörghurutot leszámítva, de megnyugtattatok, hogy ennek ilyen a lefolyása.
Majdcsak el fog múlni.
Aminek örülök, hogy a hangulatával minden rendben, annyit mosolyog, nevetgél, hogy nem is értjük, hogyan bírja még.

Niki:
Nem lehet, hogy valami más dolog húzodik a háttérben? Nincs elég önbizalmad, vagy félsz az anyaságtól?
Olyan édes-aranyfalat lányod van, és olyan hatalmas eredmény részedről, hogy ilyen ügyesen gondozod, a képeken látszódik, hogy kis nyugodt is!
Hidd el, büszkének kell lenned magadra, bízz az ösztöneidben. Nem tudom neked beválik-e, de elmondom, hogy az elején én is aggódtam nagyon, de aztán a csajok (igen ti itt a Babaneten), annyira megnyugtattak.
Minden érzés után csinálj .
Én például igény szerint szoptattam Barnabást és nem is fejtem a tejem. Ezt nem azért írom, hogy te is így csináld, hanem azért, hogy lásd, nekem is hárman háromféle tanácsot adtak és a végén csak a saját gondolataim jöttek be.

Ha szereted méregetni magad, akkor tegyél úgy, ha ez megnyugtat, ne érezd azt, hogy ez abnormális dolog.
Hátha így nyugodtabban alszol. Írd le az eredményeket és akkor vissza is tudod nézni, hogy nincs semmi baj.
Aztán ha majd később visszalapozol csak megnyugodsz majd a sok jó eredméyn láttán.

Na ennyit bírtam írni. Megyek aludni, már 3 napja nem alszom.
Pussz
Majd képet is rakok fel, csak most nem találom őket!

KépKép
esztermoro

Sziasztok!

Ma visszamentünk a doktornénihez, szerencsére mindent rendben talált, pénteken kell újra mennünk. Kristóf lassan kezdi visszanyerni régi önmagát, egyre többször mosolyog és ma már normálisan is evett :D

Eszter :) Jobbulást kívánok Barninak, jól tetted, hogy visszavitted a dokinénihez!!!

Niki! Nagyon sajnálom, hogy kezd kiújulni a pánikbetegséged, tanácsot adni sajnos nem nagyon tudok, mert nekem még nem volt :( :( :(

Zsuzsu :) Nagyon édes lehetett Ábel, ahogy nevetett a kiságyban! :lol: :lol:

Zsuzsi :) Gyönyörű helyen voltatok és nagyon klasszak a képek, amiket feltettél!!!
Örülök, hogy délután élőben is megcsodálhattam a Malackás sapit :lol:
Remélem pár nap, Kristóf is teljesen meggyógyul és akkor végre lebeszélhetünk egy talit!

Enikő :) Ti hogy vagytok???

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Timika,örülök hogy jobban vagytok,akkora kő eset le a szívemről!!!! :roll: :roll:

Zsuzsi,nagyon szupik a képek!!!!!!!!!!!
Nagyon édi Dini!!
Figyi,Kehidakustányi képek,fürdőben készültek???
Szeretnénk elmenni a nyáron valahova,és ha itt van a Barninak élménymedence,akkor minket ez nagyon érdeklne!!!
Hol volt a szállásotok????
Jöhet priviben is!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Niki,nagyon sajnálom a mellgyuszit!!! :cry:
Az lll honalpjára nem mentél fel???
Ők szvsz tudnának segíteni!!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy megbízható (gyerek)bőrgyógyászt? Magánban, fizetősen, időpontra - de a lényeg, hogy tényleg értse a dolgát.

Más
Családi okok miatt eladó 2 db koncertjegy, Zorán 2007. május 10-én Szegeden tartandó fellépésére.
Helyszín: SZTE TIK (Tanulmányi és Információs központ)
A koncert időpontja: 2007. május 10. 19 óra
A jegyek a földszint jobb 6. sor 12 és 13 székére szólnak.
Eredeti ára 3700 Ft/db, azaz 7400 Ft; én a kettőt adnám 3500 Ft-ért, ha valakinek kell.

KépKép KépKép
sarian

Sziasztok!!!

Bakker tegnap este összetört Violám alatt a kiságy :shock: :lol: Mondjuk csoda, hogy 5 évet kihúzott -tecsó gazdaságos- volt.....az a sima natúr fenyő, mezei.....
Este vért izzadtam mire elaltattam a kölköt, mellettem a befordított kanapén.... Muszáj lesz venni neki egy markáns stabil rácsos kiságyat, egyszerűen nem tudnám rendes ágyon altatani....

Ha van valakinek eladó esetleg.....sürgős lenne......

Nézem a Déliaprót de elég vérszegény a felhozatal :( :roll:

Na megyünk bölcsibe aztán kötéscserére Bogival!
Puszka, szép napot!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziaszok!

Timi örülök nagyon,hogy minden rendben Kristóffal és otthon vagytok!

Niki sajnálom a betegséged,sajna segíteni nem tudok,nagyon rossz lehet!

Zsuzsi nagyon szupik a képek,tényleg klassz helyen voltatok,de jó nektek!Dénes nagyon aranyos!

Képzeljátek tegnap voltunk uh-n! KISLÁNY!!!!!!!!!!Nagyon örültem,bár teljesen azt hittük kisfiú lesz! Ma megyek az AFP eredményért,már éppen itt az ideje!A doki szerint,aki Kecskeméten csinálta az uh-t,9 nappal idősebb a baba,és ezt tutira mondta.Elég undok volt,azt akarta megmagyarázni,hogy nem tudom,mikor volt az utolsó mensim,vagy hazudom az időpontot.Hát többet nem megyünk oda!
20140113113746

Anett!
Gratulálok a kislányhoz! :)

Érdekes az a doki. Miért hazudnál az időpontot illetően? :shock: Esetleg arról nem hallott még, hogy a naptár nem mindenható?
Én se mennék oda többet a helyedben.

KépKép KépKép
sarian

Helló!

Anett! A kecskeméti doki tényleg fura :), nagyon morcos, de a legmegbízhatóbb szakvéleményt adja a környéken! Egyébként anno az én mensim időpontját is megkérdőjelezte! :lol:

Bibi! A 2 csúszós kép kehidakustányi, a többi Dobogómajor. A fürdőben a kinti strand részen is van gyerekmedence, néha elindul benne 1-2 helyen kicsi pezsgőfürdő, mint a felnőttek medencéjében, Dini sokat csücsült a pezsgés közepében. :):) A fedett részen meg van nekik csúszda. Nagyon szép a játszóház is, ez közvetlenül a benti pancsoló mellett van, még arra is figyeltek, hogy az anyukáknak oda is tettek nyugágyakat. 8) Az élményfürdő részen a víz sehol sem nagyobb 1 m-nél, mi úszógumival oda is bevittük Dinit, a medencék szélén végig van padka, ahova le tudsz ülni a vízben, Dini azon sétálgatott körbe-körbe. Bent mindenhol növények, az egész nagyon szép!
Mi a Club Dobogómajorban laktunk, de árat nem tudok írni, mert apósoméknak van ott minden évben 1 hetes üdülési joga, idén mi használtuk ki, tehát nekünk ingyér volt... :wink:

Eszter! Remélem Barni hamar meggyógyul teljesen! :) Nem tudom milyen babyhalert csináltatok palackból, de a biztonság kedvéért szólok, hogy nekünk olyat mutattak, aminek a szája leukoplaszttal volt körbe leragasztva, mi is olyat csináltunk itthonra, Dénes pár napon belül nagyon csúnyán allergizálni kezdett rá! Szóval ha nektek is ilyen van, sztem cseréljétek le, mi egy régi textilpelussal béleltük körbe, és csak belül ragasztottuk a palack széléhez, hogy ne érjen ragasztóanyag Dénes arcához! A dokink szerint a leukoplaszt allergia elég gyakori és nagyon csúnya!
De remélem ti ügyesebbek voltatok, mint mi! :)

Kinga! Nem jártatok ma véletlenül de. 11 körül a Petőfi sgt-on? Úgy gondoltam téged látlak Kittivel, de nagyon siettünk, mert Timikáék vártak minket a Dugón. :)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Mindig kihagyok valamit :oops: , Anett, gratulálunk a kislányhoz! :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

van albérletünk !!!!!!!!!!!!

:D :D :D

4 szobás, 2 fürdős, garázsos, kertes ház, nagy terasszal, szüleimtől kb. 50 méterre, a mostani házunktól 5 percre, az építkezéstől meg 10-re

so so fel van újítva, kívülről leszigetelve, nincs lelakva, frissen festett, bútor nélkül ami szuper, mert vihetjük a sajátunkat

júniustól megkapjuk a kulcsokat, és júliustól költözünk, de addig is pakolhatunk be folyamatosan, tök rugalmasak, és remek áron adták, a tulaj külföldön él, el akarja adni van is rá egy vevő, de az csak tavasszal tud fizetni, úgy néz ki ideális megoldás született (kopp kopp)
Vendég

Zsuzsi!
De mi voltunk és előtte Timivel találkoztunk :D Remélem nem egymás mellett mentünk el és nem ismertelek meg :oops:
Nagyon klasszak a képek!! Az utolsó tényleg fantasztikus :lol:

Anett!
Gratulálok a kislányhoz!!!!!

A kecskeméti doki nekem is folyamatosan azt hajtogatta hogy hazudok :shock: Ki is akadtam tőle. Akkor nem csak engem pécézett ki magának :roll: Sőt,mielőtt megmondta hogy kislány,megkérdezte Robit hogy biztosan hazevisz-e majd. Nem tudtuk hogy mi a fenét akar ezzel :? Egyértelműen fiúpárti, de a lényeg hogy jó alaposan átnézte Kittit és tényleg egészségesen is született!!!

Itt van Kittiről 2 ma esti kép. Kicsit nagy rá a pizsije
:wink:

Kép

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

A babanet rendszergazdái is a jó munkához idő kell elvet vallják azt hiszem. :)

Dancsi! Grat az albihoz! Azért jó, hogy nem panel lett végül. :)

Anett! Nagy grat a kislányhoz! Neveken gondolkodtok már?
Igen, a kecskeméti dokinak van egy stílusa, de hatalmas szakember sztem!Én csak az ő véleményére adok!! :)

Kinga! Nagyon édes a pizsis Kitti! :D

Zsuzsi! Szép helyen voltatok, nagyon jók a képek! Dini nagyon édes! Nem voltatok szombaton a tescoban? A parkolóban láttalak talán.

Timika! Örülök, hogy Kristóf jól van!! :D

Niki! Sajnálom ezt a pánik dolgot. :(

Eszti, Zituska! Remélem javulnak a fiúk! :)

Pénteken megvolt az anyáknapi műsor az oviban. Nagyon klassz volt, kb 20 perces műsorral készültek a gyerekek, versek, énekek.
Ajándékba saját kézzel festett, díszített virágcserepet kaptunk, kis csokikkal megtöltve, és 5szál rózsát. A nagymamák is kaptak virágot ám!

Lottit nagyon érdekli a földi élet kialakulása, meg az emberi test, tudtok olyan könyvet, ami az ő korosztályának való?

Linda 3 napja éjjel randalírozik, sztem a 10. foga a bűnös.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok! El sem hiszem, végre van Bnet, komolyan, már elvonási tüneteim voltak :lol: :lol: :wink:

Anett :) Gratula a kiscsajszihoz!!! :lol: Jó nagy tahó lehet ez a kecskeméti doki, én se mennék hozzá mégegyszer, az biztos. Ha esetleg jársz néha Pesten, mi anno a Praxisban voltunk Győrfi Mátyásnál (aki a bneten található 4D-s felvételeket is készítette) és mi nagyon meg voltunk vele elégedve.

Melinda :) Vmi ilyesmire gondoltál?
http://www.pagony.hu/index.php?page=20& ... uct&id=441

Dancsi :) Örülök, hogy sikerült egy sokkal jobb megoldást találnotok! :D

Kinga :) Nagyon édi Kitti :lol: :lol: :lol:

Bibi :) Mi tavaly Zalakaroson voltunk a MenDan-ben, nagyon jól éreztük magunkat, és az árban benne volt a belépő a szomszédban található élményfürdőbe (igaz, mi ezt elcseréltük vacsira, mert Kristóf még kicsi volt az élményfürdőzéshez :wink: ).

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Zsuzsi!
nagyon szép helyen voltatok.
jó lehetett.

Anett!
Grat.a kislányhoz!

olyan furi, már nem 1ember mondta h. miket mondott neki a kecskeméti doki, én 2szer votam, eddig és teljesen normális volt, sőt... nagyon kedves.

Kitti! :D

Enikő!
kiságy nem semmi, azért bírhatta volna még... :shock:

Bibi!
megkaptam , köszi.
most nem hívom, mert közben itt volt az a lány akit még előtte mondtak nekem, és tornázok már.
viszont anyukámnak lehet h. beszervezem majd, neki is kellene.
Vendég

Sziasztok!

Már nekem is elvonási tüneteim voltak. :D
Hát még jó, hogy nem akadtam össze ezzel a kecskeméti dokival, szerintem engem tényleg hót hülyének nézett volna, én meg azt hiszem, hogy elküldtem volna melegedni, akármilyen jó szakember.

Kinga, nagyon édes Kitti, már Peti is járkál, és egyre vagányabb, már a küszöb sem akadály...

Timi, örülök, hogy jobban van Kristóf!

Enikő, a végén találtál Violának ágyat?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Végre van babanet,azt hittem csak nálam nincs,tegnap felhívtam a t-online-t és felháborodva közöltem,hogy nincs,mire a pasi lehűtött! :evil:

Kinga!Kitti nagyon aranyos!A doki az én uramtól is megkérdezte,hogy hazavisz e,EZ!!!ugyanis egy kislány! EZ én már ezen kiakadtam :evil: :evil: !!!Úgy látszik mindenkinél ua. a "poént" süti el!Én elhiszen,hogy jó szakaember,de nekem az is kell,hogy kedves legyen!Azt mondta az AFP 40 fölött lesz,az biztos majd figyeljem csak meg!Hát 26 lett!Na de ez már mindegy is!

A neve Kiss Málna Loretta lesz!

Timi!Nagyon jó,hogy Kristóf jól van és minden visszatér a régi kerékvágásba!
20140113113746

Ja,és kiszámoltuk a védőnőmmel,Málnus ma 20 hét 1 napos,mensi után 4 nappal fogant!!Nem értjük,hogy a 9 napot honnan vette az orvos!Próbáltam megmagyarázni neki,hogy mivel steroidot szedtem ami teljesen összekúszálta a mensim,volt hogy 2 hetente jött meg,attól lehet,hogy idősebb pár nappal,mint azt normálisan az utolsó mensi idejéből következik!De ő csak azt mondogatta,azért majd otthon gondolja át,mikor volt az utosó menstr. ideje!
20140113113746

Anett :lol: :lol: ,átgondoltad már mikor volt az utolsó menzid???
Hát bocsi de ezen a dokin jót nevettem!!!! :wink: :lol:
gratula a lánykádhoz!!!!

Kinga,megkérdezte hogy haza vissze-e benneteket apa,mert nem fiú lett a Kitti??????????? :roll:
Hát ilyen nincs!!!!! :D
Mindegy csak egészséges legyen!!!! :wink:
nagyon ügyi Kitti!!

Elkiabáltam hogy meggyógyult a Barni,tegnap egész nap 39 fokos láza volt,mandulagyulladása van neki.
Rá se lehett ismerni,csak feküdt egész nap mellettem,még wc sem nagyon mehettem ki,mert sírt utánam!!

Nem ment le neki a láza csak kúppal,és este elhasználtuk az utolsó 3 db. ,és csak du. volt rendelés az orvosnál,ezért elmentünk a gyógyszertárba lázcsillapító kúpért!!

Basszus és nem adtak :evil: :evil: ,azt mondta hogy recept nélkül nem adhat,kiába könyörögtem neki,hogy mással nem megy le a láza,meg hogy du. hoznám a receptet,és hogy ki is fizetem,csak legalább 1 db adjon belőle!!!!! :evil:
Mondta hogy menjek be az ügyeletre, írassak fel ott,meg hogy gondoskodni kell,lázcsillapító kúpról!!!!!!!
Bőgve jöttem ki a gyógyszertárból,annyira felhúztam magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Dancsi,örülök hogy találtatol a albérletet! :wink:
bibi226

defuri, nálunk meg "örült" h. lány a kecskeméti doki, de lehet h. azért, mert látta apán h. kicsit elvan kenődve, pedig nagyon tartotta magát, de nem lehetett nem észrevenni :lol:

Bibi!
nekem is az ügyeleten mondták h. mostmár nem adnak csak receptre lázcsillapító kúpot, azóta ha dokinál járok íratok mindig.
bár sz.tem mi itt kapnánk a patikában úgy is h. később viszem a receptet.
jobbulást Barninak!

Anett!
szép neveket választottatok.
Vendég

Sziasztok!

Bibi, szegény Barni, hol szeditek össze a betegségeket? A gyógyszertáros menjen a p...-ba, melyik ez a szuper gyógyitár, tán csak nem a d. utcai? Ilyen esetekre jó ha van ismerős, ha elfogy a kúp tudj kérni valakitől. Szívesen leszek ilyen ismerős :D Megadom a tel számom privibe és szívesen segítek, ha tudok ilyen estekbe! Én is jártam már így, nekünk is végül el kellett mennünk az ügyeletre receptért....

Anett, gratulálok a kiscsajhoz! Én amilyen érzékeny lelkületű vagyok, tuti bőgtem volna, ha az orvos ilyet mond, a férjem meg lehet kivégezte volna! :roll:

Timi, örülök, hogy jól vagytok , kissé sokkolt ami veletek történt, szupi, hogy végül minden okés lett.

Dancsi, csak sikerült a magánház és milyen jó helyen :) Nem hiába lett szorítva :D

Kinga, nagyon édi Kitti baba és nagyon ügyes és vidám és tényleg nagy a pizsije és nagyon mosolygyár :D

Melinda, Pipinek van két könyve, a címek: Első enciklopédiám Micimackóval és barátaival, az egyik a természetről szól, a másik az állatokról. Nagyon klassz, mi imádjuk, mert marha sokat lehet belőle tanulni, még nekünk felnőtteknek is :) Az ára kicsit borsos, mi ajándékba kaptuk és már agyon lapoztuk mind a kettőt :D

Niki, sajnálom, hogy nem vagy jól lelkileg, különben javultál a pár nap alatt?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!!
Most voltam védőnőnél, vérnyomásom 100/60 :lol: Azért még élek, sőt pulzusom is van :)
- 7 kilónál tartok a a terherbeesési súlyomhoz képest! Mire megszülök sukár leszek, mint egy jegenyefa :lol:

Tegnapelőtt bejártam az összes babaizományit, eltelefonáltam egy kisebb vagyont a déli aprós hirdetésekre kiságy ügyben. Megdöbbentő, hogy van pofájuk 15 000 ftot elkérni egy használt gyerekágyért, ugyanolyan tecsó gazdaságos szarért, mint ami összetört a csaj alatt! :evil: A legolcsóbbért 12 000 ftot kértek, de minek vegyek olyat ami egyszer már nem vált be!?
Az újszegedi bababizibe 20 ezer volt a legolcsóbb kiságy, ami sima rácsos ágy semmi extra :evil: A bambinóba egyáltalán nem volt kiságy. A Lengyel utcaiba volt, csak sokallottam érte a pénzt és még ágyneműtartó se volt, semmi... A Sziilérin lévő bababizibe 14900-ért volt olyan amiről tökre le volt rágva a festék, ráadásul alacsony volt, Viola fél perc alatt kilép belőle....
Így hát azt vettük meg amit eredetileg is kinéztem, a Napos úti bútor boltba. 20 000 ftért!!!!! Masszív stabil kiságy, később heverővé alakítható, alul ágyneműtartóval!!!!! És vadi új ugyebár..... Hülye voltam, hogy futottam pár kört használtért, de azt hittem találok olcsóbban, mert most másra IS kell a pénz ugyebár......
Na mindegy,néha az új olcsóbb....

Exi, Ági, Zitaa: Köszi a segítséget :wink:

Bibi: Gyógyulást Nektek!!!++++++++++++++ Tényleg nagyon gáz, hogy lázcsillapító kúpot nem adnak vény nélkül, ez annyira alap gyógyszer pedig! :( És csak 6 darabos, ha belázasodik a gyerek (vagy egyszerre 2 gyereked) akkor 1-1,5 nap alatt elmegy.... Akkor be kéne belőle spájzolni 5 dobozzal, vagy mi???? :evil: Basszus így is a hűtőajtónk és a konyhaszekrényben 1 polc tele van gyógyszerekkel :shock: :? egy kisebb patika van itthon.... :shock:

Anett: A Málna nagyon szép név :wink: :D Nekem nagyon bejövős :D Gratu amúgy a kiscsajhoz!

Bocsika, most csak ennyi, Bogi nem alszik, megyek szórakoztatom...

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nekem is hiányzott a babanet.... :lol:

Anett!
Málna tudni fogja mikor kell megszületnie, ez a kiszámolósdi szerintem csak egy tájékoztató. Nekem 12 volt az AFP. Lehet ez alacsony, de Ábel egészséges.

Timi!
Kristóf étvágya, kedve a régi?? Te megnyugodtál teljesen??? Kívánjuk a legjobbakat!

Zsuzsi!
Nagyon szépek a képek, Dénes ügyi! Egyedül csúzdázott a medencében????

Zozo!
Vivinek boldog másfélévet kívánunk :)

Exi(Ági)
Petinek gratula a járáshoz, lassan itt a szülinap :-) Emlékszem egy éve milyen izgalomban voltam Én is, az smt őrzöm a telcsimben. "Kivadásztak anyuból..." :lol:
Apánkra bíztam a képrendelést, Ő meg az egyik kollégájával elintéztette a netről. A bennti gépük gyorsabb. 94 kép lett, de annyi esze nem volt, h szóljon, h válasszak még...PASI! de imádom :D Azóta is készülnek újabb képek, így még ahó végéig lesz egy újabb rendelés :oops:

BIbi!
Ez nagyon elszomorító! Ebben a fene nagy demokráciában kihalt az emberség??????? Lázas gyerekkel mászkálni bűn. A patikusnak biztos nincs gyereke...

Kinga!
Csuda szép Kitti! :D

Niki!
Hogy érzed magad??? Nekem volt valamiféle pánikbetegségem, kaptam nyugtatót és igazából a környezetváltozás gyógyított meg. Ha gondolod írok privit!

Melinda!
Mennyi pzs fogyott?? :)
Én itthon bőgtem, amikor a férjem megköszönte Ábelt . (sokadjára persze)

Bea!
Hogy vagytok??? Grétiszáj?? :D

Nálunk minden rendben, Ábel egyedül áll és tapsol. Most az indiánüvöltés a nyerő, na meg a cipők, papucsok kóstolgatása. Tegnap belebújtam a papucsba, h ne tudja megkaparintani, erre beleharapott a lábamba.. :oops: :oops: :lol: Apa "minipiranha"-ának hívja. Áttört a 7. fog is, volt is éjszakai ramazuri. :evil:

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Bibi, hát sajna már a Germicid is receptes lett. Én pont ellenkezőleg jártam, mint te, mert mikor karácsonykor Peti beteg lett, én vettem neki egy Germicidet (akkor még nem volt vényköteles), és aztán a dokinőnkkel is írattam gyógyszertári kúpot, így most van itthon 1 Germicid és 2 doboz "sima" lázcsillapító kúp. De azok 23-án lejárnak, így ha megyek Petivel 24-én tanácsadásra, íratok fel megint, hogy legyen itthon.

Zsuzsu, sebaj, a rendelés nincs darabszámhoz kötve...hajrá.
"Minipiranha" :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok:köszi mindenkinek a bíztatást és mindent. Eszti: ez nálam már nem új keletű dolog, de most kezdtem megint visszacsúszni, de remélem sikerül magamon urlkodni. Most itt volt anya 2 napig, ez is nagyon jól jött.Az is a baj, h sokat vagyok egyedül, ugye a családom meg távol, a férjem meg nem ülhet egész nap mellettem....Na, de rmélhetőleg túl leszek rajta!!!
Zsuzsi: küldhetsz privit, érdekel!!

Kép
gyanixi

Lányok!

szombaton egy tali nálunk? délután mondjuk?

apa elutazik, így lehetne délután is (délelőtt nekem nem jó)

3 után? akkor már a többség ébren van gondolom

mondjuk 7-ig, csak mert mi akkor megyünk aludni :)

tudom későn szóltam, de csak ma derült ki, hogy tuti elutazik

írok címet: Vánky József u. 40/A
tel: 30/506-49-10

marostői vrsz, új osztás, 2es vagy 71es busz jön erre

Katalin és a Vánky sarka, egy ikerház, ha szemben állunk vele, a baloldali, csíkos a színe, fehér redőnyökkel, vízszintesen vannak a lécek a kerítésen

üccsit és nassot hozni kellene, nekem semmi sütésre időm nem lesz :)

írjátok meg ki jönne el!

ja és csak akkor, ha nem esik az eső, Boldit nem szívesen engedem közösségbe, és jó volna ha kint tudnánk lenni a kertben
Vendég

Helló!

Kinga! Nem pont mellettünk mentetek el, ti a járdán voltatok, mi meg a bicikliúton. :):) Asszem már másodszor futottunk így össze, még régebben egyszer talán titeket láttalak a lakópark környékén sétálni, de akkor nagyon siettünk, a városból jöttünk haza és Dini nagyon fáradt volt, csúsztunk kicsit az ebédel is...na de harmadszorra már megállítalak titeket! :lol: :lol: A képek pedig nagyon jók, nagyon szép rajtuk Kitti! :D

Melinda! Lehettünk mi, voltunk szombaton Tescoba! Nálunk is nagy hiszti volt 2 éjszaka :shock:, Dininek áttört a 11. foga... Az anyák napja biztos szép volt, én tuti bőgni fogok majd mindig, mint a záporeső! :)

Zsuzsu! Igen, egyedül ment fel és egyedül csúszott! :) Én kis naiv néha segíteni akartam neki, de elrántotta a kezét...hiába, már önálló nagyfiú... :lol: Ábelnek gratula az álldogáláshoz! :)

Bibi! Gyors gyógyulást Barninak, remélem már nem lázas! :):)

Anett! A Málna nagyon szép név! :)

Dancsi! Örülök, hogy sikerült kivenni a házat! :lol:

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Lotti hányt az oviban! :( Voltunk ügyeleten, talán vírus. Semmi nem marad meg benne, du. 4 óta 8x hányt. :( Kaptunk Daedelonetta kúpot (10 db több mint ezer forint!!) meg Normolyt port. Annyira elesett szegény -ő aki életében talán 2x ha hányt-, szívem szakad meg érte. :(

Dancsi! Talira így nem megyünk, pedig klassz lett volna. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Basszuskulcs :shock: :cry: Nagyon sajnálom!!!!! Itassad picike kortyonként, hogy nehogy kiszáradjon..... Gyógyuljatok meg SOS. Remélem Lindi nem kapja el....

Dancsi: Mi hétvégén nem leszünk itthon mamázunk, így nem megyünk a talira, viszont holnap délután ki tudnánk ugrani a pelenkával :wink: Ha neked is jó, kérlek szóljál! Kb 4 utántól érünk rá....

Csajok nem tudjátok hol van most akcióba pelenka? Úgy értem melyik multiba? Kéne vennem, sajna anyuék nem mentek be az Auchanbe és elfogyott a pelusunk :(

ceniko
Szeged

Niki van egy homeopátiás gyógyszer ha érdekel megkeresem és megírom a nevét. Ezt szoptatósan, terhesen is lehet szedni, szorongásoldó, depi ellen...stb
Én is csak utólag tudtam meg, hogy egyáltalán létezik, és amikor beleestem a szülés utáni depibe, nekem kemény gyógyszereket, kedélyállapotjavítókat írt fel a pszihiáter.... :( Ha tudom, hogy van ilyen, inkább ezt választom!
Azóta 1x néhány hétig gatya voltam és akkor szedtem és helyretett :D Nem is drága vény nélkül kapható gyógynövényes és még hatásos is :)

ceniko
Szeged

Dancsi!
mi mennénk, de nem merem Vivit elvinni, igaz már hétfő óta nem lázas, de még picit köhög, meg kapja az antibigyót holnap utoljára.

azt mondták esni fog szombaton, remélem azért nem.

Zsuzsu!
köszi :lol:

Enikő!
én mindig nagyon jól szórakozom a bizományi árain, :lol:
agyrém...
amúgy sem vennék nagyon használt ágyat, ki tudja hányszor tákolták össze????
Vendég

Melinda!
jobbulást Lottinak, szegény :(

Dancsi!
akartam már írni h. jók voltak a képek,én azt hittem, h. Boldi valami pirosat evett.

én még minidg meggyszósz rajongó vagyok, asszem függő lettem :shock: :wink: legnagyobb boldogságomra minden televan fagyasztott meggyel :lol: napi majdnem 1kilót bevágok :lol:
Vendég

Zozo: én meg az eperre vagyok ráindulva a meggy korszakomból már kinőttem :lol:
Hát én is lehidaltam a bizományi árakon. Az az igazság, hogy eddig nem nagyon néztem szét bizikbe. Hát nem is fogok rászokni... :roll:

Zitaa: Milyen volt a cirkusz??? Érdemes elmenni? Mennyi a belépő? Engem tegnap reggel megcsapott a a bűz ami onnan áradt, hát nem volt épp kellemes.... :shock: De Bogi el szeretne menni! Remélem apája felajánlja hogy elviszi :lol: Csak, hogy nehogy behányjak a szagtól, meg olyan tömegiszonyom is van mostanában. Érdekes, hogy ez minden terhességembe előjön, ilyen pánikszerű érzés a tömegbe (bevásárlóközpont,piac...stb) ááááááááááááááááá!!!!!!

ceniko
Szeged

Üdv.

Enikő, én most nem tudok akciós pelusról sehol sem. Én most Lidl-eset vettem, ez olcsóbb most, mint amit eddig használtunk "diszkontpelenkát", és nekünk bevált.

Melinda, Lottinak mielőbbi javulást.

Dancsi, én hétvégén apázok, Petivel karöltve, szóval mi sem érünk sajna rá. :( Pedig addigra már tuti egészséges lenne a gyerek teljesen, már csak kicsit piros a torka...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo, valami nem stimmel a vonalzóddal, hogy lehet az, hogy 27+1-nél jársz, de még majd' 23 hetet kell várnod a szülésig? :shock: :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Enikő!
Jó volt a cirkusz, igaz a második részt már kicsit unta Márk, állandóan menni akart, meg nyüglődőtt. Több mint 2 órás a műsor, van közbe egy szünet. :D Vannak lovak, kutyák, elefánt, tevék,artisták, motorosok, bohóc. :wink:
Szóval szerintem elég jó volt. Egyedűl az volt a bajom, hogy a zene marha hangos volt. :cry:
Mikor az állatok kijöttek, akkor volt kicsit büdi. :wink:
Szerintem marha nagy a sátor, nem hiszem, hogy tömegiszonyod lenne bent. :cry:
A páholyos jegy, ami közvetlenűl a porond melett van 2500 ft, a 1.kategoriás jegy 2000 ft, a második kategoriás 1800 ft. Mi szerintem 1800 ft-os helyen ültünk, de mindent láttunk tökéletesen. A páholy azért nem jó, mert túl közel van, meg onnan szúrják ki a bohócok az embereket. :o
2 éves kor alatt nem kell jegy!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Tudom, ez nektek nem pálya, de a többieket hátha érdekli!!!

Melinda!
Jobbulást Lottinak!!! :lol: :lol:

Dancsi!
Örülök, hogy sikerült magánházat kibérelni, szerintem nem jött volna be Nektek a panell. :wink:
Jobb lesz igy! :lol:

Enikő!
Pelenkadiszkontnál olcsobbat nem tudok pelus ügyben. Próbáltok bilizni? :wink:
Márk ma 2x beletojt. :wink: Nem szólt, de ráültettem, és belenyomta. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

lányok,
sajnálom, de közbejött valami, mégsem jó a szombati tali
Vendég

Dancsi: privi ment....

ceniko
Szeged

Zita! mikor és hol van a cirkusz? Jegyet hol lehet venni, mennyiért?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyúlanyó,már a múlthéten is megvolt fázva a Barni,tudod ebben az időben nem is nehéz(ha túlőltözteted,azért mert leízzad,ha meg nem akkor meg megfázik.)
Akkor kapott antibogyót,azt hétfőn hagytuk abba,kedden estére már be is lázasodott.
Valszeg azért nem jött ki neki hamarabb,mert az antibogyó lenyomta valamennyire a gyulladást.
De igazándiból,nem nagyon lehet mondani hogy beteges volna.

Egy biztos,amíg szoptattam soha nem volt beteg,ilyen téren nagyon sajnálom hogy már nem szoptattom.

De már sokkal jobban van,most éppen anyuval mentek tömegközlekedni,a Novotelhez a szökőkúthoz !! :D

Enikő,basszus ennyit fogyni???
De mitől émelyegsz,hánysz?
Bár tudom te is sokat voltál beteg!
Most hány kg vagy???

Melinda,remélem már jobban van Lotti!!!!

A gyógyszerészre pedig visszatérve,bekap.....,,szabályok ide vagy oda,én tutira odaadtam volna,főleg hogy ha látnám hogy pici gyerek,és du, ráadásul hozznák is a receptet!!!!

Kép
bibi226

Nyúlanyó,már a múlthéten is megvolt fázva a Barni,tudod ebben az időben nem is nehéz(ha túlőltözteted,azért mert leízzad,ha meg nem akkor meg megfázik.)
Akkor kapott antibogyót,azt hétfőn hagytuk abba,kedden estére már be is lázasodott.
Valszeg azért nem jött ki neki hamarabb,mert az antibogyó lenyomta valamennyire a gyulladást.
De igazándiból,nem nagyon lehet mondani hogy beteges volna.

Egy biztos,amíg szoptattam soha nem volt beteg,ilyen téren nagyon sajnálom hogy már nem szoptattom.

De már sokkal jobban van,most éppen anyuval mentek tömegközlekedni,a Novotelhez a szökőkúthoz !! :D

Enikő,basszus ennyit fogyni???
De mitől émelyegsz,hánysz?
Bár tudom te is sokat voltál beteg!
Most hány kg vagy???

Melinda,remélem már jobban van Lotti!!!!

A gyógyszerészre pedig visszatérve,bekap.....,,szabályok ide vagy oda,én tutira odaadtam volna,főleg hogy ha látnám hogy pici gyerek,és du, ráadásul hozznák is a receptet!!!!

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: