A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Én nem igazán diétázom ám :oops: Egyszerűen nem bírok enni. Nincs hely a gyomromba, mert a kölök feszt nyomja és nem fér bele kaja :lol: :lol: Na jó, van hogy rámjön a zabálás, de felgyorsult az anyagcserém is :oops: :lol:
Amúgy éppen rámfért egy kis fogyám ám.... dagadék voltam :lol:

Zsú: :lol: És ha kislány mi lesz a neve?

Babaimi: Neked naaaaaaaaagy szurkok mennek Szegedről elsőbbségivel :wink: ++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Találtam vmit az interneten: http://www.vital.hu/themes/health/fogyi_13nap1.htm
persze mi más lenne mint fogyókúra! :lol: :lol:

Boni, nekem is nagyon gyanús vagy,mikor is volt a hőlecsuszanásod? Talán akkor mint nekem? :lol:

Kép
kata05

Piskótának Csenge Zea lesz ha lány lesz!!!!!!!! gyönyörű név sztem!!

Kép
kata05

Ceni köszi:-).
NAgyon fáj a pocikád, mikor nyomja a picúr?

babaimádó
Kép
babaimado

Kata
szerintem is gyönyörű, enyém kiscsajszi is Csenge lesz :D

Kép
gaby25

Kész vagyok, mint a mateklecke. Ledőlök mindjárt a székről az álmosságtól. :roll:
Hétvégén kapok otthon csirkepörit juhúúúúúúúúúú! :lol:
Boni, tényleg gyanúska vagy ám!
Baba, tessék gatyába rázni azt a munkát, nehogymá' eltemessen! :wink:
Ceni, mél ment.
Szirom, a bunkó fejemet, bocsi: Miksának gyors gyúgyulást! Közeleg az amnio időpontja...
Kata, angol tanfolyam? Nekem is kéne... :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi, januárban múlt egy éve hogy heti 2*3 órában tanulom!!!!

Kép
kata05

Boni györbe elemzés
Kép
hétfőn leesett a hő, és róka-fosi volt :roll: azóta szédülés és émelygés :roll: mi lehet az oka??? :roll: IGEN!!! Eltaláltad én is arra gondoltam :P :wink: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Szilcsi: Mikó gyütt mél??? Még nem ért ide :(
És lassan lépnem kell megyünk a fejlesztőbe Violával....

Zsú: Igen gyönyörű nevek mind :) Jó az ízlésetek :wink:

Babaimi: Hát egyelőre nem "fáj" hanem olyan kicsit kellemetlen, de a célért mindent tudod :D :wink: A végén már nagyon szar, na akkor már fájdalmat okoz, és olyan sehogy se jó. Aludni se tudsz, mert felébredsz arra ha a baba éjjel "ébren" van, mocorog, nem tudsz kényelmesen aludni, leszakad a derekad stb.... De nemsokára megtudod :wink:
Amúgy most hogy már van 2 kölköm, és nincs annyi időm magammal foglalkozni és nyavalyogni, sokkal kevesebb rossz tünetet produkálok és sokkal jobban viselem ezt a terhességet mint az eddigieket. Nem is sajnáltatom magam annyit meg ilyenek :lol: :oops: :lol: De télleg :D :lol:
Na léptem, ébresztem a kicsit, uzsi aztán fejlesztő....

ceniko
Szeged

Ceni, még 11kor válaszoltam a tiédre. Most elküldtem újra, pedig nekem benne van az elküldöttek között. :evil:
Kata, tejóég, már lassan másfél éve nyomod? Nyelvvizsga mikor lesz belőle?
Gaby, egyetértek Bonigörbe elemzése ügyében. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi
nekem van nyelvvizsgám :D de azóta csak felejtek :? :lol: kéne nekem is angolozni :P Do you speak English? :wink:

Kép
gaby25

uramatyám arra jö9ttem vissza hogy én avgyok a téma!
Vendég

kispiskóta, azért már kisült a rizskók? :lol:
Vendég

Szilcsi, szeptember környékére tervezem.

Kép
kata05

Ne, ezt elemezzétek.ahhoz képest, hogy reggel még tegnap volt Pé most máőr hol is tartunk? na de lányok! nem mintha nem bánnám....

Kép
Vendég

Boniko
szerintem nem tegnap volt pé :wink: 36,95-nél pé??? :shock:

Kép
gaby25

én 4.én éreztem a hasfájást, szúrkálást,
Vendég

I too you no
Good too you no!
Vendég

- én = I
- is = too
- te = you
- nem = no
- jó = good
- is = too
- te = you
- nem = no

A helyes megoldás: I too you no, good too you no :lol: :lol:

nem ismertem, rákerestem a neten, hogy mi a fené írtál :lol:

Kép
gaby25

Én Istenem Jó Istenem az angol gyakorláshoz! :wink:
Vendég

Hát Hunglish nyelven ja :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

no megyek halacskázni!

pusszantás!
Vendég

Én is megyek halacskázni :D
De csak negyed óra múlva indulok :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Boni, én is oda tenném hő alapján a vonalat ahová a ferty is tette és szerintem se esélytelen a dolog :lol:

Piskóta, hogy korai lett-e a tesómnak ez a terhesség vagy sem majd az idő eldönti. Neki végül is 8 hetesen halt el, a műtét után elkezdte enni a 400-as E-vitamint, ami szerintem nagyban elősegítette neki a beágyazódást. Reméljük a legjobbakat.

Bettike jobbulást neked!

Szirom, Miksának is gyógypuszik! Nagyon megviselte a műtét?

Nagyon ideges vagyok, Réka nem alszik most már 2 és fél órája kínlódik, de amíg nem alszik nem tudok boltba menni, meg 1000 dolgot el akartam intézni délután, úgyhogy majd szétdurran a fejem :evil:

Kép
Kép
robcsi03

görbémhez annyit hozzátennék, mielőtt elmegyek halat zabálni kétpofára, hogy azért az a leesés egy icipicit korai lenne, nemdebár?
dedebár.

szegény robcsi, remélem most már elalszik pici lányd!

macsi én szerettem munkásszállós lenni, csak addig volt rossz, amíg olyan emberekkel voltam egy szobában, akik szerették hetente többször is cserélni a partnerüket! :lol:
Vendég

Katica,
kettes lett a statisztikám, köszönöm szépen!!! (Ha megyünk kapsz finom csokikát! 8) )
Ha a pénteki integrál ZHm is kettes lesz, örökbe is fogadlak! :lol:
Egyébként épp most futott át az agyamon hogy mennyit segített nekem a topik a főiskolában: Purc egy beadandóhoz adott anyagot (valami rendszertervezés volt ha jól emlékszem) Sonjus egy komplett PPT-t adott amit nekem kellett volna megcsinálni, Katica jóvoltából van meg a statisztika jegyem, és készít fel a gazdasági matekomra...
Mindenkinek KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Vendég

Bocsesz, csak hunytam.

Boni, igen megsült. És bizonyítottan nem rontottam el. :lol: Jó halacskázást.
Ja és nem vagyok egy nagy görbe szakértő, de szerintem sem tegnap volt péd! :wink:

Enikő, igen ez lesz a lány nevünk. És köszönjük. Apjuk választotta. :lol:

Áfi, gartulálok. Az integrálthoz drukk. Mi leszel?

Robcsi, bocsi. Visszaolvastam és tök bunkó vagyok, nem is gratuláltam a tesódnak. Én úgy emlékeztem, hogy több mint 8 hetes volt. :oops:

kispiskóta

Piskóta semmi gond, én meg azt hiszem még az esküvődhöz nem gratuláltam :oops:
Egyébként azt hiszem 9 hetesen volt egy pötty rózsaszín folyása, akkor lement az ügyeletre és akkor már nem volt szívhang, a méretei 8 hetesnek feleltek meg.

Boni, 4 órakor beájult és most azt várom hogy felébredjen :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Nem volt ma időm gép elé jönni, le is maradtam a taliról rendesen,.... :( De én amúgy is csak később tudtam volna odaérni. Boni, köszi, hogy kijöttél volna értem!!!!! NEM PLÁZÁZNI AKARTAM, CSAK ADDIG TUDOM AZ UTAT! :oops:

Szezso: pont úgy gondoltam! Hogy van-e babó! DRUKK.

Robcsi: dejóóóóóóóó! (tesó)

Szilcsi: lehet már holnap meglesz az eredményem.

Bettike: drukk!

Szirmi: várjuk a képet!

Miksát puszilom.

Cicuka: :cry:

Babim: este pihizz!!! Ez parancs!

Megkaptam a Musical duett cd-t, és qrva jóóóóóóó!!!!!! Ajánlom Nektek!!!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Robcsi és ilyenkor este, mikor alszik?

kispiskóta

Sziasztok!

Snufi! Besza...ás, hogy mennyire egyforma az ízlésünk én is hallottam már a CD-t! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Egyébként alakulok! Haza jöttem 1 órakor aztán aludtam vagy fél négyig, vettem forró lábfürdőt, meg forró zuhanyt egy kicsit jobb a közérzetem!

Macspacs! Várom az UH képkeket!

Robcsi! Gratula tesódéknak és kívánom, hogy minden rendbe is legyen!

Talizós csajok egyetek helyettem is, ha már én helyettetek pihentem!

Áfi! Sikerült valamit kreálni az egyenletszerkesztőddel?

Bocsi akinek nem írtam ígérem pótolom, de teszem vissza a fenekem az ágyba! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kispiskóta,
a drukkot köszönjük, banki szakügyintéző leszek júni 22 után (akkor lesz a szóbeli záróvizsgám, előtte 2 héttel az írásbeli). Hogy ehhez minek nekem rendszertervezés vagy integrálszámítás ne kérdezd, én se jöttem még rá.
Bettike,
Purctól kaptam egy komplett office 2003-at, elvileg azon van, de végül azóta sem telepítettem fel, ám ami késik nem múlik! Amihez sürgősen kellett volna az végül meg lett oldva.
Vendég

A vizsgákhoz a drukkok mindig jól jönnek! :wink: Én kommunikáción tanultam egyházismeretet. :lol:

Bettike jobbulást! Beírnád a táblába a május 16 4D-t. Köszi, de csak ha majd jobban leszel. :D

Melcsi nagyon hallgat!

kispiskóta

Áfi: felvennél msn-re? Lenne pár kérdésem, köszi.

snufi

Sziasztok,
nagyiéknál voltunk tegnap meg ma előtt meg nem volt babanet :(

Ma voltam uh-n 63 mm-es pocibébim és 2 mm-es tarkóredő, jól ábrázolódó orrcsont :)
Szipiszupi volt.

Halál fáradt vagyok pedig nem nagyon tehetném meg hogy pihizzek.

Pusz mindenkinek!

Kispiskóta grat esküvőhöz, Eliza grat a szép babához és drukk Babancsnak, hogy picifiút hazavihessék!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Holnap hazahozhatjuk Domikát. Elkészült a szobája is, hoztam pár képet. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
babancs

Babancs: éljen, éljen, éljen!!!!!!! (és szép a szoba) :lol:

snufi

Sziasztok! megjöttem,

Zöldi Gaby jó volt a tali :lol:

Snufi kár hogy lemaradtál,de legközelebb nem úszod meg.

áfi grat a 2 eshez!

Babancs Végre hazavihetitek DOmit! ilyen szép szobában jól fogja magát érezni!

Kispiskóta rizsfelfújt nyaminyami

mentem alcizni!

Jó éjszakát!
Vendég

Én is megjöttem :)
Boniko gyanúúúúúúúús, nem érezte a hal ízét, azt mondta fura íze van :shock: megkostoltam, teljesen normális heck volt, csak kicsit sótlan :wink: és rögtön rácuppant a coca egyik óriási uborkájára :lol: (Boni, megmondtam hogy árulkodni fogok :wink: :lol: )

Snufi
No legközelebb nem úszod meg :wink:

Áfi
gratula a statisztika vizsgához :) Nekem is van pár anyagom, ha kell majd valami nálam is érdeklődhetsz :wink:

Katica
neked meg gratulálok, hogy ilyen szépen felkészítetted Áfit :wink:

BAbancs
húúúúúú, de klassz helye lesz Domcsinak :P

Csikken
pihengess :P :wink:

Kép
gaby25

Babancs: Éllllljen :) Hurrrrááááááááááááááááááá :D Nagyon örülök , hogy mehet haza Domi!!!!!!
A szoba meseszép, olyan igazi kispasis :wink:
Mennyi a súlya most Dominak?

ceniko
Szeged

Gaby,
félreértetted! Beadandó volt statisztikából, és egy az egyben átküldtem Katinak, aki visszaküldte 6 feladatból 4et megoldva, én továbbítottam a tanárnak, és megvan a kettes. :lol: Tehát nem felkészített, hanem elkészített(e) a beadandót :lol: :wink:
Matekból készített fel, az holnap esedékes...
Babancs,
szép szoba, örülök hogy mehet haza Domi! :)
Vendég

Áfi
hát akkor a gratulát a Katica zsebelheti be :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok :D ,

Jelentem még egyben vagyok.

Tegnap estig nem volt nálunk babanet, akkor nem tudtam írni, ma pedig egész nap rohangáltam.
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok :wink: .

Végigolvastam mindent, de írni nincs erőm, nagyon fáradt vagyok, csak néhány szó önzőzésként:
Anyukámnak tüdőgyulladása van :cry: , reménykedem, hogy meggyógyul szülésig, ha nem apa bejön velem. Most lórugás gyógyszereket szed, de javulgat is rendesen az igaz, csak tudjátok neki nem szabadna betegnek lenni egyáltalán, így aggodom érte....

Ma reggel voltam először NST-n, minden rendben volt. Este dokinál vizsgálaton, már 1cm-re nyitva van a méhszáj, kértem UH-ot is és a doki megerősítette, hogy nagy babónk lesz (98 BPD - kb. 41 hetes terhességnek felel meg :shock: :shock: ) 3,8 és 4 kg közé becsülte a születési súlyt, de hozzátette, hogy nem szeret súlyt becsülni......A hasamat viszont megtapizta és azt mondta, hogy itt végig mindenhol baba van.... :D Azt mondta nem nagy a pocim, de csalóka, mert magas vagyok....

Holnap ígérem jövök és írok. Mennem kell pihizni.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ceni!

Domi 2040 gramm.

Melcsi!

Sajnálom anyukádat. Jobbulást kívánok neki! Neked meg kitartást itt a finisben! Hamarosan boldog anyuka leszel!

Kép
babancs

jó reggelt!

végre péntek, holnap majd délig alszom. :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Babancs!
Gratulálok! Nagyon jó, hogy végre hazavihetitek!! :D
Nagyon szép lett a szoba! :)

Csikken!
Nagyon szupik az uh-s eredmények! :D
szilbee

áfi: nagyon drukkolok +++++ aztán csak ügyesen, ne hozz szégyent öreg fejemre :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok!

Az előbb, amit írtam teljesen eltűnt! :evil:

BABANCS, de jó hazavihetitek a nagy fiút, dobsz róla képeket?!

Melcsi, én azt hittem már akció van nálatok, úgy eltűntél! :D

Gaby, Boni, Coca, milyen volt a tali??

Szilbee hogy vagy?

Csikken, bizti jó élmény lehetett az Uh, és grat a nagy babához:lol:!

Boni kedvéért mértem ma egy hőt :wink: , 37,1 volt!

Ma nem leszek, csak este. Szép napot mindenkinek!

Kép
kata05

Jóreggelt mindenkinek!

GAby :twisted: :lol: akkor sem volt hekkíze.

melcsi édesanyádnak jobbulást kívánok,remélemhamar meggyógyul! neked meg mindejárt itt az idő!
:lol:

KAtica én ma nem dolgozom, majd holnap :lol: kicsi lelked jobbna van ,mert apa otthon?

mindenkinek mennek a babaragacsok, akinek kell
:lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: