Sziasztok Lányok!
Kiscsillag!
Heni,
Jajj, szegény Beni

, remélem Ő is jól fogja viselni mint Szandi!
Egyetértek! Én sem ismerem Kiscsillagot, de nagyon, nagyon drukkoltam Nekik, és mikor ezt olvastam szóhoz sem jutottam úgy sajnálom.
Mások meg potyogtatják a gyerekeket és kicsapják az utcára, igazságtalan a sors!!!
Ne is mond a pihit!
Mi úgy volt hogy jövő hét végén megyünk 5-ben kimozdulni, jön a két nagyi is vigyázni Larára, hogy mi is tudjunk kettesben lenni egy picit, és így egyik nagyi se legyen egyedül az idegenben, de már hétvégén az egyik majdnem lemondta most meg Anyukám nincs jól, pedig 2 hete kórházban volt a gyomrával de most még rosszabb! És olyan makacs, de legalább holnap hívja a dokiját arra rábeszéltem! Bár négy napig vizsgálat és csak rosszabb lett, így valahol megértem hogy nem akar orvoshoz menni! de hát ha nincs jól!
Olyan szomorú vagyok!
Hajrá Visegrád! És ott hova??
Vica,
És vettetek már valamit? Mit vesztek?Lesz zsúr?
De ügyes vagy, hogy Te masszíroztad Rékát.
Igen, mondta a tornász is, hogy ez gyakori, de valaki nem is törődik vele!
De hát gerincferdülést meg ilyeneket okozhat.
Holnap lesz az első masszázs, hát kíváncsi vagyok!
Igen, igen locsoljuk! Imádja a vizet!!!
Kirszta,
Szegény Panna,
És hogy van? Jobban már?
Biztos csak azért mondta Anyós mert Ő is izgul Pannáért, különben meg imádja, mindig róla mesél!
És igenis csak gyere és mond ha valami bánt!
Steffi,
Remélem ma éjszakád már jobb lesz!!! És az egész család szépen gyógyulgat!!!
Masni,
Végül Esprit kengurut vettünk, megnéztük mindet, mit tud, és ez szimpi volt! Majd meglátjuk!
Ez volt az első gyerek nélküli estétek??? Tessék gyakorolni! Fontos a kettesben töltött este is!
Lara most alszik, azért tudok írni! Amúgy egyre többet magyaráz nagyon édes, és ha kifogy a ciciből a tejci akkor meg rácsap!
Hát 74 ruhát még nem hord de a 68 pont passzentos, ezért vettünk a nyári rucikból 74-t és most akarok még bodyt és az is 74-t!
Veronikusz,
Hogy vagy?milyen volt a mütét? és akkor most vége? már csak kontrollra kell menni? és mikor?
És Kata hogy van? Szegénykém! Megértem hogy nem akar bölcsibe menni

, és akkor most mi lesz? Keresel másik bölcsit? Ez annyira borzasztó és szívszorító, ahogy leírtad, hogy ott ült szegény Picike egyedül!
Igen, értjük, hogy jól esett volna! És meg is értem!!!
Aranyos vagy! Remélem hogy minden rendben lesz.
Most nagyon rossz kedvem van, és úgy örülök, hogy jöhetek ide hozzátok!
Barbi,
Jajj, Remélem hamarosan jobban lesz Dani!!! Hogy volt ma? És hogy viseli szegénykém a betegséget???
Zsófi,
Hogy van Léna? Mit mondott a doki??
Aranyos lehet Léna „a mászókáin”
Gyuzsó,
Nagyon csini kismami vagy!!
Memme,
Jajj, remélem hamar meggyógyulsz!!!
Györgyi,
Örülök, hogy jól telt a pihi!!!
Ez a kép tényleg nagyon édes! És jól tetted hogy felraktad fel is vidított, mert eszembe is jutott hogy van egy gyönyörű kislányunk nekünk is, aki szintén így szorítja a nyusziját, csak háton fekve!
Emano!!!
Nagyon nagyon sok boldogságot és egészséget!
Sok sok puszi és várjuk a beszámolót és a képeket!
Mimi
Köszönjük a tájékoztatást!
Szia Viki,
Légy üdvözölve!!
Eni,Gabbó, Merci?
most müködik a babanet, írjatok!!!!
Mindenkinek nyugodt éjszakát!!!
Puszi
Ancsa