Sziasztok !
Jó ,hogy szóba hoztátok ezt a pénzes dolgot , mert én is elég régóta tépelődöm,hogy kinek mennyit is adjak .
Az orvos alkalmanként 7000 , csak magánrendelése van .
Elég sokszor akar látni , a kiskönyvbe mindig beírja ,hogy kontroll 2-3 hét múlva .
Szerintem ez túl gyakori , mi lesz ,ha majd hetente kell menni hozzá ?
Nem vagyok milliomos , persze ami jár az jár, de még hátra van a gyerekszoba berendezése , és mindenféle babadolog, amiket feltétlenül be kell szerezni.
Mondjuk múlt alkalommal rendes volt: nem szokott tudni visszaadni ,ha nem pontosan fizetek , ezért inkább nem kért pénzt.
Annyit mondott,hogy legalább egy jót beszélgettünk , mert igazából vizsgálat nem mindig van , inkább csak tájékoztat a további eseményekről, és jól kifaggat ,hogy hogyan is vagyok , meg megnézi a leleteimet . Szóval most kedden ,ha megyek 15 ezret fogok otthagyni , mert abban maradtunk ,hogy a következő alkalommal pótolom a pénzt !!!
Akkor fogok 43e ft -nál tartani
Cukika gratulálok Pankához!!!
A táblázatot nézegettem - köszi Masi

!!! - és mindenki olyan szép neveket választott a babájának !
Azért a Barbarának örültem a legjobban , naná !!! én is az vagyok
Szerintem meglepően kevés embernek jut eszébe ez a lánynév , bár őszintén megvallva gyerekkoromban nagyon utálltam ,mert mindenkit Katának, Julinak, Annának hívtak , szóval nem volt elég szokványos.
Ha kislányunk lesz : Dóra Lili ( így egyszerre mindkettő )
,ha fiú: Dani
Rengeteget írtatok , így nem mindenki jut hirtelen eszembe , de Gabinak gratulálok,hogy jó az AFP eredménye!!!!!
Cukinak pedig kívánok jobbulást : remélem hamarosan meggyógyulsz , és sikerül az orvosokkal is zöldágra vergődni, mert nem semmi amik veled történnek !