Hiányoztatok!!!!!
Bazsónak és Anginak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Deni,
teljesen normális, hogy így érzel! Én is baromira szülni akartam, pedig még be sem töltöttem a 40. hetet!!! Minden kényelmetlen volt, meleg volt, frontok jöttek-mentek, Dóci után már képtelen voltam rohangálni... egyszóval szorítok ezerrel! BENCE! Nagyon szép május van, gyere ki, nézd meg!!!
Gabi,
borzasztó, ha egy kedves ember megy el hirtelen ily módon

Részvétem
Votiv,
a lányod csudaszép, a fiad tüneményes, az élet nehéz, de gyönyörű!
Neet,
jobbulást neked, majd mélek
Rec,
beraknád még 1x az Ergo hordozó linkjét? Továbbítanám valakinek, és nem találom
Indi,
nagyon köszi a mélt, mire odajutottam, már feltámadt hamvaiból a bnet
Macsek,
mi lesz velem nélküled, még ha átmenetileg is??? Az oké, hogy néha balhézunk majd topikilag, de melyikünk fog vetkőzni?
Manóka,
Emmának jobbulást!
Ildi,
jááááj, derék

gyógyulj gyorsan!
Leni, Zuz, Zsan,
hüjére röhögöm itt magam egy csomag ropi mellett
Zsan,
tudom, hogy a gipszelést csak azért csináltad, hogy ne kelljen képet feltenned festő önmagadról
Marci taknyos, tegnap hőemelkedett, meg kis kókadtka volt, meg sokat aludt... aztán éjjel 2-kor úgy döntött, hogy pont eleget, és fél5-ig műsorozott... két nap múlva majd azt mondom, hogy tökjó, ez volt az első ilyen eset, azért milyen rendes gyerekem van, de most ZOMBI vagyooooooooook

Ja, és fél5-kor, mire M. lassan aludt elfele, megejelent egy szem lányom paplanostul-párnástul, hogy sziasztok szüleim!
DE most kárpótlásul szinkronalszanak, én meg netezhetek, mellé egy csésze zöld tea...
Hétfőn voltunk beiratkozni az óvodában: előttünk 5-en, mögöttünk 7-en, szóval nagy tömeg. A vezetőnő bíztatott, de majd jövő hét elején telefonálok, akkorra már látja is, hogy hány körzetis jelentkezett... az előttünk levő egyik gyerek pl. ideiglenesen van bejelentve ide. Na erre most inkább nem mondok semmit, mert hosszú is lenne, csúnya is lenne. Mindenesetre beírta a vezetőnő, hogy már én is ide jártam, azt hiszem, ez überolhatatlan. Kár, hogy semmit nem számít.
v