A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Gaby!
Forgácsban!De én ettől eltekintve szeretek oda járni! :D

Kép
Kép
ancsa81

Macs!
Itt csak két doki van,és beszabályozták(TB) hogy egy hónapban hány beültetést csinálhatnak! :evil: Ezért ilyen hosszú a lista!

Kép
Kép
ancsa81

De az 'csak"7hónap!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, Szegeden is csak 2 doki van, és tele van Román meddő párokkal. Egy nő abből csinált businesst, hogy kisbusszal hordja a medő párokat, tolmácsol, szállást szervez, intézi a szurikat stb........ Márciusban egy csaj konzultációra kért időpontot az én dokimhoz, de már csak Júniusra volt hely. Mondjuk Ő is Román volt. Lehet hogy a magyarokat előnybe részesítik??? Bár ezt nem tartom olyan vszínűnek............

Kép
macspacs

csajszik ez nagyon durva, hoyg ilyen sokat kell várni :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Jól vagytok???
Szilcsi lőttem mélt.... :wink:

Mi jól, eddig takarítottam, most pihiszuszi van és csokizabászat. Fél 1re megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mennyit híztam (itthon eltört a mérleg és még nem jutottam el újat venni) :roll:
Babóca mocorog kirúgja a ház oldalát :lol:
Na pusz drukkok mennek mindenkinek++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni én is kérek csokikát!
Vendég

Ceni, válaszoltam... :D
Macsi, nemsoká írok neked privit, benne vagyok a közös boltnézegetésben! :wink: Románok??????? Azt hogy lehet??? Vagy ennek nincs köze a magyar TB-hez? Hiszen ők nincsenek biztosítva!??

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Bettike! Jobban vagy?

Áfi! Jujj de édes..

Szirmi? Képecske a fköpenyes kismanóról?

Klara! Rég voltál...MIzu veled?

Boni!Van már új dokid????

Rólam: Szörnyű migrénem van ma is..és belefulladok a munkába.

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((((((((((babim))))))))))))))))))))))))))))))

még nincs , de dolgozom rajta! jövő csütörtökön megyek a régi dokimhoz,(nem a mamához) ő aranyos volt, ha továbbra sem lesz előrelépés, akkor megyek máshoz!

csajok, 21 napon mensiszerű hasfájásom van, :shock:
Vendég

Hahó!

Csak életjel: hazaérünk a kórházból, Miksa túl van a műtéten. Nem volt egyszerű, nem állt el a vérzése, vissza kellett vinni a műtőbe, és a tegnapi napot meg az éjszakát tamponnal telitömve töltötte szegénykém. Elég kemény volt, kivagyunk mind a ketten, de nekem most lapárzártám van.
Plusz elromlott a tévénk, nemtom meddig bírja így Miksa nyugton.

Pici babánk rendben, később teszek képet.

Puszi mindenkinek!

Szilcsi! Egy babád van vagy ikrek? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ne kezdd te is! :lol:
Egy babám van! EGYEYGEGYEGYEGY!!!! :lol: :lol: :lol: 8)
Baba, már csak két nap. Izgi! :wink:

Kép
szilcsi

sziromka Miksának hatalmas cuppantós puszikát küldök.

Várjuk a képet! Jó lapzártát! :wink:
Vendég

puszilom Miksát és gyors gyógyulást kívánok neki!

babaimádó
Kép
babaimado

gaby mikor talizunk? hány órakor és hol? azért írd meg! Snufira is üzenj rá, mert nekem itt nincs msn, skyp :lol:
Vendég

Szirmi,
Miksának jobbulást! A TVteknek is :P

Babásoknak és a téma iránt érdeklődőknek belinkelnék egy nagyon hasznos, igen jó írást a szoptatásról:
http://www.lll.hu/node/290
Vendég

Babaimado! Köszi ari vagy, de sajna nem!

Viszont fejlemény:
1 óra múlva mehetek haza! Közöltem, ha azt akarják, hogy még a holnap érettségin is itt legyek, akkor engedjenek haza a mai érettségi után pihenni! :P

Kép
bettike
Eger

bettike pihend ki magad!
Vendég

Bettike
pihenj helyettem is :P :wink:

Boniko
Snifi nincs most msn. 4-ig dolgozom, utána nekem bármikor jó, sőt, ma főnök sincs, kicsit hamarabb is le tudok lépni, de coca nem tudom mikor végez.

Baba
Húha, már csak kettőt kell aludni :) hogy érzed???? :P

Szirom
Miksának hatalmas gyógyító ölelés feladva :D :wink:

Kép
gaby25

GAby én 14 ig dolgozom, kb 14.40 re otthonvagyok, utána jó bármikor!
Vendég

Apjuknak nem kell kajcsit csinálnod előtte? :P :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi: sajna tényleg igazad lett. Ez nem babás görbe volt. Kedden megjött :cry:

De nem baj, mert minden hónap újabb reménységgel tölt el, hátha az lesz a szerencsés hónap. Férjemmel szorgosan gyakoroljuk a babagyártást minden 2. napon :oops: Remélem mielőbb sikerül és meglesz az eredménye is.
cicuka78

cicuka sajnálom! de új hónap tele reményekkel! :lol:

gaby tegnap legyártottam egy csomó fasírtgombóckát direkt, így hidegen paprikával, paradicsommal , szósszal friss zsömivel :lol:
Vendég

mi van? ennyire dolgoztok?
Vendég

Boni! Én jelentkezem a papírhalo alól, ami betemetett már:-(

Gaby!Izgulok, de..(nem is írom, mert kikapok tőletek)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

JÉééééééééééé, megjavult a b.net, hát ez hihetetlen! :)
Csak beköszönni jöttem, mert megyünk most le sétálni, de majd este jövök valamikor!

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Kép
elizabeth25

babim ismersz már minket! :lol: szegénykém, jól be lehetsz havazva! :cry:
Vendég

Baba
Nem kapol ki :wink: veled izgulunk :P :wink:

Boniko
Húúú, te aztán felkészült vagy :D :wink: én meg mán fincsi halászlét akajoooooooooooook !!! :P

Kép
gaby25

gaby hekk is van? vagy csak halászlé? igazából tökmindegy, mert úgy rá vagyyok állva, hoyg csak na! :lol:
Vendég

sziasztok!

szilcsi: gratulálok itt is :D :D :D

kispiskóta: örülök, hogy minden oké. azért még pár hetet benn maradhat a babód :wink:

macsi: a kaktuszvirágát én is fogom majd jun elején nézni az anyósommal. :wink: örülök, hogy minden oké. a román párok hogy jönnek ide?

snufi: együtt haladunk...

babancs: örülök, hogy nem sokára hazajön a pici babód. :D hurrá!

melcsi: anyukád jobban van?

liza: de édes a picur :D szüléstörténetet nem meséled el?

lili: mennek a drukkok. ne hajtsd túl magad!

klarissza: gyere gyakrabban :wink:

purc: kevesebb, mint 100 nap van hátra! hogy telik az idő?

gaby: mennek a drukkok++++

boni: engem biztos zavarna, ha valaki állandóan nálunk lebzselne.
:twisted: nincs sajárt lakása a sógorodnak?

bettike: gyógyulást! pihenj otthon!

tonti: veletek mizujs? hogy vagytok?

áfi: látom én magyarázat nélkül is. édes! :wink:

ceni: hozzám is jöhetsz takarítani :wink:

baba: ne dolgozz annyit! lassan közeledik a teszt napja, drukkolok nagyon++++

szirmi: miksának gyógyulást kivánok!

cicuka: sajnálom :cry:

rólam: most kezdődik a 8.órám a suliban. nagyon mennék már haza. tegnap hazajött apa, így örül a szívem.

katica
katica30

katica nincs :lol: de főz és mosogat is! de nem érdekes. nem hiszem, hoyg rajta múlna a gyerekünk :cry:
Vendég

boni: én jópár évig laktam albérletben, ahol mások is laktak. nagy öröm volt, amikor beköltöztünk a saját lakásunkba, és más nem volt ott rajtunk kívűl! szerintem azért múlik rajta is, ha pont akkor nem hagy titeket kettesben, amikor pont péd van.

katica
katica30

Sziasztok!

Liza, jó sétát!

Baba, mindgyá tesztelsz :D egy +-at!!!

Liza, jó sétát, és kérünk sok-sok képet!!

Melcsi, hol vagy? Csak nem meg van már a babó????!! Hú de izgi!
Coca, Gaby, Boni, jó találkát!! Ma nem érek rá, csütörtök van ésssssss angol!

Ceni, tudod már a picúr nemét?

Boni, hőd?

Kép
kata05

No végre leültem.

Katica hát igen minimum még egy 6 hetet bírjon ki. Bár nem vagyok egy nyavalygós tipus, de most már nehéz.

Csajok talit.

Boni, te meggyógyultál? Vagy betegen dolgozol.

Bettike arról én is hallottam, amit az Ancsa tapasztalt magán, hogy van akiknek j sokáig vérzik az orra. Ha jól tudom megduzzadnak a nyálkahártyák.

Eliza, jó gyorsan kiviszitek Domcsit.

kispiskóta

Szóval,
Csajok, jó talit kívánok! :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

ez csak 2 hónapja van így, azért írtam, hogy nem rajta múlik. :lol:

már kifejtettem korábban is. hogy gond nélkül magunkra hagy minket, de kicsit hülyén jönne ki, hoyg 2 naponta elzavarom, hogy bocs mégis inkább most van Pé. Én hiszek a sorsszerűségben!asszem, vagy nem ? :lol:
egylébként 3 év kollégium, 9 év munkásszállónlakás , és 3 év alblérelti közösködésen vagyok túl. és küldtek ki eleget a lakótársaim a szobából, tudom milyen érzés, és nem tehettem ellene.

egyébként is nagyon nehéz időszakon van túl, és még én is cseszegessem? nagyon szeretem a sógorom, ő meg szeretne nagybácsi lenni, ezért is költözött haza 1,5 hétre arról ő nem tehet, hogy a k...a Petém később érett meg :lol:
Vendég

Megjöttünk a védőnőtől. Szokásost csinálta, vérnyomásmérés (100/60 :lol: ), súlymérés (79 kg :oops: -86-al lettem terhes 8) - ) Úgyhogy - 7 kiló+magzatvíz,baba,lepény, több vérem....stb- éljen, éljen :)
Adott újabb beutalót vérvételre :?
Majd fel kell hívni a dokimat, hogy egyeztessek vele időpontot UH-ra. De lehet, hogy csak a következő "rendes" terhesgondozáskor lesz UH, pedig már nagyon kíváncsi vagyok, hogy maradt-e pöcsös a bébi :lol:

Eliza löksz egy képet a lurkóról? Írtál szüléstörténetet valahova??? Érdekelne 8) :D

Szirom: Örülök, hogy túl vagytok rajta, az a lényeg, hogy már jól van Miksa! +++++++++++++

Gaby: Hallé ügyben szóljak Bogi apájának???? :lol: Ő tudna hozni túúúdod :lol:

No eldugultam.

ceniko
Szeged

Kata 37,1 ma reggel TIed hő?

Kispiskóta! hasmenés csak hétfőn volt, meg hányás, azóta néha émelygek, meg szédülök . de most már jobb.ja és ma reggel arra keltem, hogy begörcsöltem ott lennt :oops: azóta néha mensiszerű hasfájásom van.

Jó kis hét, mi?
Vendég

Szilcsi, Katica, A Román pároknak minden Önköltséges, az összes gyógyszerért a teljes árat fizetik. Így szerencsére nem a mi TB-nk költségére kezelik Őket. Csak az lenne rossz, ha magyar pároknak kellene a saját országukban miattuk hónapokat várni a kezelésre.
Egyébként a nővérkék nagyon nem csípik Őket. A múltkor vmelyik Román lányt szólították vizsgálatra, és nem találták. Erre az egyik nővérke: " Biztos kiment vmelyik bokorba pisilni"....
Boni, Én is csatlakozom :lol: :lol: :lol: , nagyon rossz ha vkinek nincs meg a kellő mennyiégű intim szférája és pillanata. Nem tudsz tenni vmit az ügy érdekében? :shock:

Kép
macspacs

Kata: 1x mondtak 70%-ra lányt, aztán 2x egymás után látni vélték a fütyit (először 90%, majd 95%-ban fütyist)! (3 különböző dokker) :lol:
Úgyhogy majd ha megszületik kiderül van-e cuccos a lába között avagy nincsen :lol:

Kispiskóta neked most végülis mit mondtak legutoljára puncis, vagy fütyis? Nem mintha nem lenne éppen tökmindegy :D

Boni: Egy mosogatós sógort én is bevállalnék :lol:

ceniko
Szeged

Boni, nem mértem! :D És nem is fogom!!

Ceni, éljen!!!!!!!!! Én is szeretnék majd ilyet produkálni! :lol:

Kép
kata05

ja és melcsi szerintem nem szült meg, mert engem fog értesíteni ha igen, és még nem tette meg :lol:

macsi ua.

kata! akkor csak babaragacs
Vendég

Ceni, Hogy csináltad ezt a -7 kg-ot! Én is akarom!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boni, HŰha, a munkásszálló biztos nem lehetett egy leányállom...Hogy bírtad?

Kép
macspacs

Ceni, Hogy csináltad ezt a -7 kg-ot! Én is akarom!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boni, HŰha, a munkásszálló biztos nem lehetett egy leányállom...Hogy bírtad?

Kép
macspacs

ceni: örülök, hogy minden oké. csajok hogy vannak?
nekem jöhet a hallé, annyit beszéltek róla, hogy már csurog a nyálam rá. lehet, hogy csak éhes vagyok? :roll: majd ebédelek otthon kb. négy óra körül. :?

boni: nekem is volt két napig hasmenés, szédülés meg egész héten. ma is megszédültem. én a fáradtságra és az időre fogom.

boni: nem értelek. :roll: így mindig ki kell számolnod, hogy a péd környékén ne legyen otthon a sógorod. én ezt nem bírnám.

katica
katica30

kispiskóta pihenj azért kismama !

tényleg puncis vagy fütyis ?
Vendég

Ceni, Boni: köldökzsinórós :lol: :lol: :lol: Az volt a lába között egy hónapja. Majd jövőhét szerda 4 D és akkor bizonyítékkal jövök. :lol:

Ceni, -7 kiló. Hát szenvedhettél eleget. Én +10 semmi bajom nem volt. :lol:

Ha Apa hazajön akkor csináltatok friss 31 hetes pocakfotót, 107 cm.

Gaby, Boni, nem is baj, hogy ma nem tartok Veletek, mert úgysem szeretem a halászlevet. Sőt a halat úgy egészben nem szeressem.

Csajok, a rízsfelfújtat már egy órája sütöm és még nem jó. Lehet valamit elrontottam. :? :lol: :lol:

kispiskóta

Kispiskóta
lehet a parton mást is enni :D :wink: nahát, köldökzsínóros, ez jó :lol: álcázta magát :lol:

Ceni
amit mondtak diétát, hát megtette hatását :shock: - 7 terhesen, hááááááááát az igen. lehet nekem is ez a kajcsi kéne majd, bizti úgy van összeállítva, hogy babó mindent megkapjoon amit kell, de te nem hízol :P :wink:

Katica
küldjek egy kis halászllét? Habár nálatok finomabb van, hivasd meg magad apával vacsira :P :wink: mert megérdemled :wink:

Kép
gaby25

Boni! Lehet, hogy mégis elkaptátok????????

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
Egyre gondoltunk :wink: szerintem Boninak beágyikózodott mikor leesett az a hő :P :wink: és nem a pé volt :lol:

Bonika
Hallod??? NAGGGGYON GYANÚÚÚÚÚÚÚÚS VAGY!!! :P :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: