A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok,

Megjöttünk. Hála istennek nem kellett levenni Dani körmér. Azt mondta a sebész, hogy alatta nő az új köröm, és majd a régi szépen leesik, csak ragasszuk be, hogy ne akadjon bele semmibe.

Heni,

Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Képet most nem kaptál?? :D :D

Olik,

Bármi lehetséges, a legesélytelenebb hónapokban szokott megtörténni a csoda. :D :D

Vettem elevitet, arra az esetre, ha tényleg babás lennék. Akkor azt kezdem el szedni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik.

Én is a porzsák nélküliért voltam megindulva, de aztán kaptam a páromtól az előző karácsonyra egy simát, így elmaradt a zsák nélküli. De ez is nagyon jó,és örültem neki. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: Nem a Ferire mondtam , hogy becsapott, hanem a pé-mre :lol: A derék fájás miatt nem is éreztem a hasfájást. Az igaz, hogy a 13 nap körül volt egy kis tojásfehérje. Jelentéktelennek tartottam, mert a 18 napot vártam 8) Aztán meg felment a hőm.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Miért nem használsz ovu tesztet? Szerintem nagyon jó. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik: én az erős porszívókat anyóselszívónak szoktam nevezni :lol:
Én kábé fél éve rendeltem magamnak a TV-ben látott viztartályos porszívót.Nekünk nagyon bejött,tekintettel arra,hogy Dani allergiás.Őrület,hogy mit találok a tartályban!!!!Elég undi!
vedresandi

Olik,
Nekünk is porzsák nélküli van döbbenet mennyi kosz van benne a végén :shock:
Vendég

Andi: Nem a Rovus? Én is azt akartam, aztán lebeszéltek, fórumokon is olvasgattam...Talán tze vagy az első, aki dicséri! Örülök, hogy nektek bejött.

Judy: Még nem nagyon gondoltam az ovu tesztre. De hát a 13 napon még nem is teszteltem volna, mert vártam volna a 18.!!! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: nekem is folyik a tejem :lol: Csak Neked megint, nekem még mindig :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Hát ezt nem nevezném tejnek még. Olyan sárgás színű, ragacsos. :lol: :lol:

Már össze-vissza elolvastam mindent, hogy mitől lehet előtej, és már teljesen berezeltem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

Hát így alszom ...
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Képzeljétek: végre eljött a várva várt munka,ami leköti a figyelmemet....kaptam megint egy jó kis filmet,most kezdjük el a castingokat,és június 12 én kezdődik a kábé 30-40 napos forgatás.Annyira örülök,mert rég óta szerettem volna ezzel a rendezővel dolgozni.Jupieeee,tereli valami a gondolataimat :lol:
vedresandi

Olik:NAGYON ÉDES A KÉP!!!!!!!!
vedresandi

Andi: Ez szuper! Csináljatok is jó filmeket, mi meg majd megnézzük :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: ez éltet, mert a reklámokban nincs kihívás!!!!
vedresandi

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.

Heni!
Nagyon jó hírekkel jöttél! Örülök, hogy minden ok! Várom a képeket.

Betsy, Jaimee!
Nem irigyellek titeket. De kitartás, nem tart már sokáig!

Andi!
Mi lesz a címe a filmnek? Majyd megnézzük a moziban! :lol:

Egy gyors hőjelentés: Melegszem! :wink:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!
Nem értem, hogy ez a "ciklus.hu" miért vitte fel a zöld vonalamat. Na jó.. Értem, hogy nőtt az átlaghőm, de akkor ha még tovább nő még feljebb viszi? A ferty nem szokott ilyet csinálni, sőt berakja a pé-t is nem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: nem mondhatom el a címét :oops:
vedresandi

Fix.b: bandázs!!!felénk sincs ilyen bolt, de az unokatesmnak moszt rendeltem neten(mondjuk még nem érkezett meg), 2500 Ft, bézs és feket színben van, cím: www.mc.hu

De ha a Brendonon regisztrálsz ott nagyon helyes virágmintásak is vannak és legalább 10 színben. és nem is drágák szerintem... Remélem segített... Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Olik! CSuda édesen szundizik a kisfiad!

Ebben a ciklusban én is azt hittem téved a ferti, pedig nem tévedett sajna és 40 napos lett a ciklusom. Fujjjjjj!

Heni! De jó, hogy minden rendben van!

Bár csak küzdenék a hányingerrel, erre a pirivel kell küzdenem.
Vendég

Gyabi!
Köszi az infót! Amit megadtál weboldalt, az egy magazin centrum címe?! Inkább majd a Brendonba megnézzük, amikor megyünk Pestre 4D-re 12 hetesen.
Vendég

Krisz: Este azért gondolj rám egy kicsit, ahogy térdelek a budiban és megszabadulok ettől-attól.... :D :D Csak a mazochisták irigykedhetnek!! :wink:

Olik: A kisfiad egy tündér! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Betsy: Az ajándéktárgyaknál ott van a bandázsöv! (Amit Gyabi ajánlott)

jaimee

Gyabi!
Közben megtaláltam azon az oldalon a kismama övet. Köszi :)

Jaimee!
Ha érdekel --->
http://www.mc.hu/termek.php?id=2074
Vendég

Betsy: Ezt megbeszéltük! :D :D

jaimee

Andi: az oldalcímen amit adtál, azon ki lehet értékeltetni a görbéket, nekem meg is csinálta acsaj, hát érdekes dolgokat írt!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: örülök,hogy segítettem...nekem nincs görbém,csak egy...Gondolom ezt akkor érdemes,ha több van, és van mit összehasonlítani!
vedresandi

Csajszik, megint bealudtam :oops: Méghozzá azt hiszem kezdek bedilizni...Andiról és Judyról álmodtam :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Megjöttünk a háziorvostól. Holnapra táppénzre vett minket. Daninak piros a torka.

Ha már ott voltunk beszéltem a védőnővel, elmondtam az előtejet, az alhasi szúrkákat, és azt mondta, hogy ez tipikus babaás tünet. Azt is mondta, hogy ha magas prolaktin tünet okozná az előtejet, akkor rendszertelen ciklus is párosulna hozzá. Az enyém tökéletes, minden hónapban 30 napra megjön. Még annyit mondott, hogy pszichésen is lehet produkálni ezeket a tüneteket, de remélem nem ez áll fenn.

Egy kicsit megnyugodtam.

Andi,

Örülök az új kihívásank, tényleg jó lesz arra, hogy egy kidcsit eltereli a figyelmedet. :D

Olik,

Nagyon édi-bédi a kicsikéd. Nemsokára már a kistesó is ott szundikálhat. :D

Betsy,

12 hetesen 4D-re menni nem túl korai?? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nocsak Olik, és mit? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Hát... Andinál voltunk vendégségben, beengedett a házába :shock: Legfőbb a fürdőszobában voltunk :shock:
Neked meg egy babakocsit kellett tologatnod...

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: Ott van a kistesó, ezek már nagyon erős jelek :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

:lol: :lol: :lol:

Bárcsak már tologatnám azt a babakocsit

Remélem tényleg igaziak ezek a jelek, de hát az emberi test fura dolgokra képes. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik,

Látom fent vagy msn-en, van 2 felkérésem, de azt sem tudom mit kell csinálnom vele.
Te tudod?? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi!
Nem baj. Majd, ha elkészül, megnézzük. Akkor már elmondhatod nem?

Judy!
Tesztelj! :twisted:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Nem akarok , mert most még ugyis negatív lenne. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Miért lenne korai? Petivel is voltunk 12, 20, 28 hetesen. Kistesót is látni szeretnénk ugyanúgy :)
Vendég

Szia Betsy,

Nem is tudom, talán 12 hetesen még nem olyan nagyon formás kis manó, mint később. :D

De igazából ebben neked van tapasztalatod. :D

Lehet én is elmegyelk majd a 12-en is, engem izgat a neme, és talán akkor már 4D-n látszik

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Közben kidobott ez a franc net..

Köszi Lányok!! Úgy örülök én is, hogy most jóhíreket mondtak!!!Csak így tovább :D :D

Betsy: sajnálom, hogy Téged is kínoz a hányinger, mint Jaimeet! De azért, mert kislányotok lesz :D :D :D 3 D-s uh volt. A 18. hetes után szeretnék menni 4 D-re, addig jó a "mezei" 3 D :D

Olik: jók ezek a porszívók, majd egyre én is be szeretnék nevezni...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy,
nem biztos hogy látszik 12 hetesen a neme. A 4d-s csaj még a nővérem babájára is azt mondta hogy picike pedig 19 hetesen volt. szerintem 12 hetesen csak annak van értelme ha genetikai okokból mész el mert szeretnéd látni hogy van két lába stb de igazándiból akkor még nagyon pici a mozizáshoz.
Vendég

A mi Kis Kincsünknek olyan szép pici Manó orrocskája van már most :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandi,

Hát akkor azért is érdemes elmenni, hogy az ember lássa, minden rendben van vele. Mot már tuti megyek, persze csak ha babás vagyok. :D

Szia Heni,

Akkor legyen Manócska a neve. :lol: :lol: :lol:
Édes kis név.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy5!

sokszor szoktam így hívni! Mondjuk mindenhogy becézgetem :D

Andi: most olvastam az üzenetedet! Ez a költözés már végleges?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy,
Igen azért érdemes menni mert ott te is jól látod minden apró részletét a babának.
Vendég

Milyen költözés? Ki költözik és hova??Valamiről lemaradtam?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandi,

Amugy nekem nagy élmény lesz, mert az én időmben még nem volt ilyen. Alig várom. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy :D
Mindenképp Pestre akartok menni 4D-re? Most már van Miskolcon is. A Semmelweis kórház új belgyógyászati épületében.

"az élet utat tör magának"
dera

Heni: én Andi??? Költözés?
vedresandi

Szia Andi,

Akkor ugy látom mégsem maradtam le semmiről.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: