Köszi a gratukat!
Uxi: Az Isten éltessen sokáig! Jó dolog a szülinapozás! Bár én örülök, hogy majd csak novemberben lesz,mert ilyenkor kedvencet főz anyu és félek, hogy nem tudnék annyit enni belőle,amennyit szeretnék... Nem hagy a kisasszony!
Hajrá a költözőknek! Meg kitartást hozzá! Mi elhalasztottuk az előszoba felújítását augusztusra,mert akkor Babussal kimenekülünk a telekre és mindenki hagyjon minket békén!
Tényleg gyönyörűek a babaszobák! Kár, hogy nálunk csak egy sarok lesz,de már bezsongtam. Úgyhogy jövőhétvégén szerintem behozzuk az ágyat a telekről,meg a szekrénykéket,amiket mé át kell matricázni és örömködhetek!
Szombaton esküvőre megyünk, oda kell ma még valami csini ruckót néznem. Anyu totál bekattant, hogy a Zarában milyen tuti kismamis felsőket lehet kapni... Nem tom majd beszámolok!
Melltartóbetét: Én már legalább egy hónapja szórakozom azzal, hogy dupla pólókat veszek fel és a melltartóba egy wc-papír lapot hajtok duplán! Eddig még nem volt vele semmi gondom. Szívja amit kell, ha elmozdul nem gond,mert elég nagy ahhoz... Persze majd ha negy leszek és nem csak szivatás szinten megy a tejcsorgás,akkor biztos kell komolyabb is,bár a nővérem nem használt...
Próbálok még egy képet betenni Babusról,aki időközben nevet változtatott és nem szeretne Enikő lenne. A tudomány mai állása szerint: Emőke 8 Nagy váltás mi?

)

A pofija: