A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok lányok.Már 4 hónapja probálkozunk a babával,eddig nekem mindig 26 napra jött meg a menszeszem,azóta 2 nap eltelt de még semmi,és a mellbimbóim is érzékenyek.Tudom még túl korai lenne bármit is beképzelnem,de nekem még soha nem késett.Hétvégén veszek tesztet mert az oldalamat kifúrja a kiváncsiság.Jó éjszakát idenkinek :D
kriszti81

Jó reggelt,

Ma egy kicsit korán vagyok, mert be kell mennem időben dolgozni, hogy utna tudak időben lépni és vinni a gyereket a sebészetre.

Krisz,

Szerintem ebből a görbéből még bármi lehe. Nem feladni.++++++++++++++ energia megy feléd. :D

Gyabi,

Tessék pihenni, nem mászkálni, mert a végén még roszabb lesz.
Tényleg mos pihizz, mert baba mellett már nem nagyon lesz időd. :D

Chris,

Látom azért elkezdtél melegedni. Csak így tovább. :D

Andi,

Remélem tegnap beleadtatok apait-anyait? :wink: :wink: :wink:

Betti,

Egyáltalán nem vészes ez a görbe. Ebből még baba is lehet. Pozitív gondolkodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Babszika,

Bármi is a probléma, mi itt vagyunk, veled vagyunk és segítünk ahogy tudunk. :cry: :cry: :cry: :cry:

Rólam annyi, hogy a hőm 37, enyhe premens tünetek, az előtej még mindig van. Kiváncsi leszek mi lesz ebből. Nagyon izgulok.
Remélem nem magas prolaktin stint probléma miatt van az előtejem. Dobok egy görbét.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!

Andi: Csak most vettem észre az iwiw-es üzidet...Köszike :D

A derék jelentés:

Akkora volt a fájdalom, hogy a gyermekemmel már az utcára sem mentem ki. Aztán fogtam magam és nyögve kezdtem el takarítani meg porszívózni :shock: Kellett valamit tennem, mert elviselhetetlen lett.És.....rendbejött :lol: Persze még azért van egy kis tompa utófájdalom, de szinte nem érzem semmit.

Betti:Nagyon szépen köszi a válaszodat. Nagyon szívesen meghallgatnám a további tennivalókat ezzel kapcsolatban, mert félek , hogy visszatérhet. Ha nem gond akkor priviben röviden leírnád nekem, légyszí :roll: ! Ja, babás még vagyok, legalább is nem tudok róla...

Kép
Kép
Kép
olik22

Betti: Most vettem észre, hogy már küldted privit. :lol: Válaszoltam is!

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: :wink: Előtej??? 37.0??? :lol: Én Zolcsival már a 9 napon teszteltem +++-vat (
tudom, a csajok levesznek a fejemet, mert ezt mondom...) Mikor akarsz tesztelni?

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Felvettelek az msn re. Ok? Mikor szoktatok ott dumcsizni?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt! :D :D :D

Na véééééégre...Rémes volt babanet nélkül.... :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt Lányok!

Én is csak most tudtam csatlakozni! Ez egy villám lesz, mert 9-re megyek a szűrésre! Kérlek drukkoljatok!!

Pandácska: nagyon jó, hogy már 6 megtermékenyült!!!! Minden a legnagyobb rendben halad!! :D :D

Betsy: hogyhogy csak 12-én mész uh-ra?

Omnia: Te hányra mész ma?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Lányok, akkor most babanet, babafalva vagy családinet?
Hol vagytok??

jaimee

Pocak és a nadrág :D Majd még töltök többet is... :D

Tegnap voltunk fogdokinál, szerencsére nem kellett semmit sem csinálni nálam, szegény páromnak viszont kiműtötték a bölcsességfogát! Most ápolgatom...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Csajok!
Én olyan álmos vagyok.... majd elalszom.... :?

babszika

Heni:

Hi-hi, én alapból is majdnem így nézek ki.... :oops: :oops: Na jó, csak majdnem...Nagyon csini pocid van!!! Drukkkolok persze, ma van 10-e!!! Minden rendben lesz!! :wink:

jaimee

Hali Jaimee!

Lemaradtam valamiről?? Átmentetek máshova?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!
Vendég

Jaimee!
Én itt vagyok!!!!!! :wink:

babszika

Szia Babszi! :D Ébresztő!!! :D

jaimee

Jaimee: köszi :D Kicsit izgulok a teszt miatt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Én is itt vagyok! :D

jaimee

Jó reggelt Pandácska és Babszika! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Helló Panda! Sokat gondoltam a pici pandákra, amíg sz...kodott a babanet, úgyhogy minden oké lesz!!! :wink:

jaimee

Most már rohanok készülődni! Amint hazaértem, tudósítok!

Puszó mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Ne izgulj, bár én mondom ezt, ami minden UH-n remeg, mint a nyárfalevél, még a doki is csodálkozott egy picit. És mi lesz velem hétfőn....El is ájulok. :D

jaimee

Kép
Vendég

Mercure, hol vagy? És a többiek? Andi?

jaimee

Kép
vedresandi

Andi: Á, itt vagy! :D

jaimee

Judy!
Köszi a támogatást! :wink:

Kismamik!
Tessék megnyugodni!!!!!! Minden rendben lesz! :wink:

babszika

Sziasztok!!!
Végre,a megszokott reggel!

Látom mindenki visszatalált!Remlem sikerült a hibát kijavítani....

Heni: tuti minden rendben lesz...Nagyon csini vagy!!!!!

Jamiee:elég kusza volt,hogy akkor most hol is folytassuk tovább,de hál istennek megjavult!Hiába hasonló a többi fórum,de egyiks sem ilyen pofás....ezt nem lehet pótolni :lol:

Babszika: kialudtad magad????

Judy: igyekeztünk beleadni mindent...a párom lefeküdt este fél 7 körül,mert korán kelt....aztán hál istennek felébredt,és elkaptam :oops:

Pandus: hogy vagy ma?????

Olik: nem találkoztam még Veled MSN-en,merre vagy? Este szoktunk csacsogni,ha épp olyanunk van!
vedresandi

Andi!

Kicsit feljebb pont azt írtam, h hulla vagyok ma is.

Pedig ma a csop. vezem kiadta a melót...... nagyon sok és .... na mindegy. ez a hely nem azért van, h fikázzam a céget :wink:

babszika

Babszika: ne fikázd,nekem is időnként tele a monyóm,de inkább azt mondom,hogy a mai világban az is nagy dolog,ha az embernek van állása :?
vedresandi

Andi: Na még jó, hogy felébredt. Az én szentem, ha egyszer elalszik, ott függöny.....aznapra már minden mindegy. Hmmmm....már nem is emlékszem ki az a kex.... :D :D :oops: :oops:

Olik: Na ez jó hír, hogy jobban vagy!!!!

Babszi: Az én cégem is úgy tré, ahogy van. Folyton átszervezés van, ami után minden csak rosszabb lesz. Mintha ez lenne a cél. :cry:

jaimee

ki=mi

jaimee

Dzsémi: az én páromnak is jó az alvókája,ezért is törtpöltem annyit,hogy jajjj,csak felébredjen!Telelpatikusan próbálkoztam :lol:
sikerült :lol:
vedresandi

Andi!
Jó majd, nem fikázom..... ha lelépek innen, vagy legalább megfizetnek, vagy ha más is annyit dolgozik mint én... na mindegy, téma lezárva, dugultam :lol:

babszika

Pandácska!
Remélem, ma már jobban vagy! A táblázatban légyszi írd majd át, hogy 12-én megyek UH-ra.

Heni!
Azért változott az időpont, mert akkor szoktam dokihoz járni, amikor ő az ügyeletes, és ezen a héten szombaton is ügyel, az nekem jobb, mert akkor apa is itthon van, tud Petire vigyázni. Jók a képek, majd ha sikerült felscannelni az Uh képet, azt is rakd fel! Ha visszajöttél a dokitól, várjuk a beszámolót! :)

Judy!
Előtej? Ismerős.. Jövő héten vasárnap tesztelsz, ugye? Szerintem nagyon esélyes.. ;)
Vendég

Na,én most így nézek ki!
Görbe Andi módra:hihihi
Kép
vedresandi

Sziasztok,

Olik,

Nagyon örülök, hogy jobban vagy.
Nem akarok még tesztelni, ma még csak a 9. dpo-m van, félek a csalódástól, hogy ez az előtej nem a terhesség miatt van, hanem estleg tényleg magas prolaktin szint okozza, :oops:

Heni,

Minden ok lesz, és tényleg nagyon csini vagy, olyan édi kis pocid van. :D

Andi,

Ügyi vagy nagyon hogy elkaptad apát. Drukkolok, hogy meglegyen az eredménye. :D :D :wink:

Szia Jaimee,

Hogy van rókakoma?? Remélem elkerül?? :lol: :lol:

Babszika,

Ezért vagyunk egymásnak. :D :D

Pandi,

Melyik napon kapod vissza a kis lurkókat????? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Betsy,

Neked is volt előtejed már ilyen korán???
Igen jövő hét végére tervezem a tesztet. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok!
Én elköszönök.... este jövök!

Puszka!

babszika

Judy!
Nem ilyen korán, de volt. Még emlékszem, írtad is rá, hogy érdekes, hogy már most van előtej..
Vendég

Puszi Babszi!!!!!
Kitartás :wink: :lol:
vedresandi

Judy: Nagyon drukkolok!!!
Rókakoma tombol. A "Kóla lájt" használt egy napig, áldottam is Hanna nevét. Másnap még rosszabb lett. Most Elevit+Magne B6, ha nem használ, betegszabira megyek, mert így nem lehet dolgozni. Negyed órákat csak ülök a WC-n és erőd gyűjtök és harcolok a rókával....

Panda: Nagyon csendben vagy....

Andi: Akkor inkább már a reggeli puszi...

jaimee

Andi: küldtem neked meghívót, most is rajta vagyok.
toni100@freemail.hu

Jaimee: Szia! Már mindjárt itt a 8 hét :wink:

Heni: Naaaagyon csinike a pocid! Várunk a beszámolót. DRUKK!!!!!

Pandi: Mikor lesz a visszaültetés? Nem ma?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
Lapulok mint.. a fűben :lol: amúgy elmélkedek pár dolgon meg drukkolok a kicsiknek :wink:
Vendég

Szia Olik! :D

Ja, optimistán nézve, szombaton kezdődik a 9. hét. Repül az idő...

jaimee

Dzsémi kérésére görbe helyett:
Kép
vedresandi

Andi: :D :D Jól esett. Lehet, hogy melegszem?! :D :D :D

Panda: Nem sokat tudok az IVF-ről, de 6 megtermékenyített kis panda az jó, nem? 3-at ültetnek vissza, ugye? A 3 legszebbet.
Milyen volt a leszívás?

jaimee

Andi: 2000 üzeneted mindjárt lesz :!:

Mentem Zolcsihoz. Hivat!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee.
Hát... 2 ültetnek vissza. A leszívás nem volt rossz mivel aludtam de utána fájt rendesen.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: