A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Purcapuka is megtanul szoptatni! :lol: :lol: :lol:
(Mellesleg sokat tud segíteni benne a férj, volt olyan hogy engem apuka fejt meg :lol: vagy hozott vizet mert szopi közben mindig nagyon szomjas anyuka, csak elfelejt vizet készíteni előtte :wink: )
Vendég

Áfi, különben tényleg hasznos volt, hogy jött, és nem ő volt az egyetlen apuka. Több fül többet hall, és többet megjegyez :lol:

Jó volt, bár a legtöbb dolgot már tudtam, de hasznos tanácsokat adtak.
Volt egy csaj 8 hét után visszamegy dolgozni :shock: Szerintetek én vagyok ennyire konzervatív, vagy ez tényleg nem normális dolog? :shock: :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

jó reggelt!

újabb hajnal....

katica
katica30

jó reggelt
hát most nem izzok magas hőfokon, de ferty betette 17 cn-re a pét, én is akkor éreztem a szúrkát. Kihűltem :shock:

Kép

Lili
jó kis görbe :wink:

Snufi
a római part klassz hely és fini halászlét lehet enni :P szerintem könnyen odatalálnál :wink: , de ha vacak idő van, akkor megbeszélhetjük, hogy benti hely legyen

Kép
gaby25

Jó reggelt!!!

Snufi: hogy érted, hogy hatott-e a Gynevac? :D én a hatását babában mérem :lol: úgyhogy nem tudom, de nem telt még le a 8 hét az utolsó óta...Te döntöttél már, hogy beadatod?

Lili: jó magasak a hőid, helyes a görbéd :wink:

Kata: nagyon helyes, helyeslem a "Kata visszatér"-t :lol:

Katica: a hajnal nem a barátod :D

Gaby: szerintem elkeseredésre semmi ok, alakul ez :D

Rólam: tegnap jöttem rá, hogy pontosan 1 éve hőmérőzök... :( és ez a 14.hőmérős ciklus... :(

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jóóó reggelt Drágáim!

jelentem ma reggel a hőm 37,1 nos ez a hónap is elb... mivel nem kaptam el apát tegnap. :shock:

Snufi, szívesen elmegyek eléd mammutba és odamegyünk többiekhez! na? vagy csajok menjünk mammutba, hogy Snufi is tudjon jönni?

MIndenkinek mennek továbbra is a babaragacsok!
Vendég

Boni
Coca és én sem akajok plázázni :? de ha vacak az idő, akkor római is kilőve és plaza környékén valami jó kis hely bejöhet :P :wink: ha jó az idő, akkor meg Snufit hozd el a plázából a rómaira :)

Kép
gaby25

Én sem meg szerintem Snufi sem plázázni szeretne, csak odáig tud bejönni autóval,onnan biztos meg tudjuk oldani hogy menjünk akérhová.

Szezso de legalább ismerd tested minden rezdülését! és "jubileum" alkalmából lehet babód végre hálából beköltözik! :wink:

NEkem ez a 10. hőmérős hónapom, és 1 éve 10 hónapja próbálkozunk :twisted:
Vendég

Kata, Kispiskóta, Babaimádó??? Nem jöttök talira???
Bp-i és környéki csajok, tessék csatlakozni, irgum-burgum :wink:

Kép
gaby25

érettségin-ügyelés-mentes szép jó reggelt!

Hétfő este óta nem voltam, de hallom, a babanet is érettségizik, és alig van itt! :lol:

Neeee, plázába neeeeee!
Amúgy ma jó idő lesz!!!

Én majd Gabyval telefonon egyeztetek, mert ma is még délután tanítunk, úgyhogy csak később érek oda.

Ki hogy van? Fontos esemény hétfő óta?

Kép
zölddisznó

BAbim nem jön, sajna nem ér rá! asszem kisoiskóta is elfoglalt a héten! KAta?
Vendég

Zöldi!

idézem korábbi Hsz emet

Én sem meg szerintem Snufi sem plázázni szeretne, csak odáig tud bejönni autóval,onnan biztos meg tudjuk oldani hogy menjünk akérhová.

én jól vagyok, bár ma reggel arra kelltem, hoyg annyira begörcsölt a hasam, hoyg csak na.

Szilcsi egy szívhangot hallott tegnap! :lol:

midnenki más jól van!

REmélem te is! akkor hánykor lesz tali?
Vendég

ja és RObcsi testvére 2 csíkosat pisilt újra! :lol:
Vendég

Boni! Köszi a híreket!

Én nem tudom, hányra érek oda, mert nem derült még ki, hogy rövidített órák lesznek-e.
Majd hívom Gabynfót!

Kép
zölddisznó

Zöldikém! remélem minél előbb! :lol: pussz délután tali
Vendég

Sziasztok!

Gaby, aranyos vagy, de én bizti nem megyek, mert festés előtt állunk.
Kata meg angolon van ma, úgyhogy hacsak nem lógja el akkor ő se hinném, hogy menne.

Szilcsinek grat!

Robcsi, tesódnak ez nem volt még korai?

kispiskóta

Purc,
természetesen csak poénkodtam, nálunk apuka még az anyák napi ünnepségre is eljött! :D Vidd is el ahova csak tudod, legalább ő sem érzi kívülállónak magát.
Nem te vagy túl konzervatív, nekem se tudnának annyit fizetni hogy másra bízzam a 8 hetes csecsemőmet. Bár valószínűleg ott meg engem néznének hülyének hogy minek maradok otthon 3 évig havi 27ezer forintnak megfelelő dollárért... :roll:
Vághatod a centit!!! :D Még 100 napod van! :D

Talis lányoknak jó szórakozást!
Vendég

Sziasztok!

Nekem semmi bajom nincs az nlc-vel sem, de remélem, nem lesz több ilyen hosszú kihagyás a babaneten. Elég amatőr, hogy ilyen hatalmas bakik vannak... :roll:
Azért jó újra itthon! :wink:
Ticker szerint még csak ma vagyok 5+6, de a doki dec. 31.-et mondott szülési dátumnak, ha állítok a tickeren ez alapján, akkor meg 6+3. Ki érti ezt? Áfi, január 6. az tuti késő, legkésőbb január 4. (lenne), ha a 14. napon lett volna pé, de mivel a 11. napon volt, így január 1. (dec. 31.) Na mindegy, most így hagyom, majd ha mond doki valami pontosat a következő uh-n, akkor állítok.
Rájöttem, hogy ha kialszom magam, akkor nem vagyok rosszul. :D
Boni, a fene a sógorodba, már bocs, nem gondolja, hogy pofátlanság??? Sajnálom, hogy kihagytátok a pé-t, előtte nap sem voltatok együtt?
Snufi, baccamegamaci ezt a ribanc mikit. :( Mikor lesz eredménye a vérvételnek? Csak prolaktint néznek most?
Gaby, nem semmi lehetett, ahogy anyóssal msn-eztél. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
én is dec 31-re voltam kiírva a nagylányommal! (Mondjuk meglett 20án, de 4 kilóval :D ) Ez az egybeesés csakis azt jelentheti, hogy neked is olyan szépséges, nagy és erős lányod fog születni, mint nekem született elsőre (bár remélem a császárt azért megúszod...)! :wink: :P
Vendég

Áfi, én benne vagyok, még abban is, hogy karácsonyra már otthon legyünk! Vagy pedig bírja ki január 2-ig, az párom szülinapja... 8)
Szerintetek kiröhögnek a kismamaboltban, ha bemegyek szétnézni? Összesen kettő darab nadrágom jön rám. :roll: Bugyijaim is szorítanak már... De ilyen hamar???

Kép
szilcsi

Szilcsi én nem haragszom sógoromra, te se tedd! :lol:
előtte 2 napig külföldön voltak, fáradtak is voltak, filmeket néztünk.

csak akkor miért 4.én éreztem a szúrkálást, hasfájást? mindenm másnap mondjam nekik, hogy mése akkor volt PÉ most van, húzzá mán el :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilcsi,
mi is otthon voltunk karácsonyra... 20án este vágtak, 24én reggel kitették a szűrünket, úgy mentem vissza varratszedésre. :wink: (Persze most nem lesz ekkora szerencsém, a szekszárdi kórház nem arról híres hogy 3 nap után hazaenged :evil: )
A kismama boltban meg nem röhögnek ki senkit aki vásárol :)
Vendég

Sziasztok!

Snufi! Nyugodtan! Semmi gond, hátha bejön ez a ticker! :wink: Délután rakok táblát! :wink:

Gaby! Anyós msn! :lol: :lol: :lol:

Én munka közben döglöm! :(
Reggel is 37,4
Orrom folyik vagy vérzik! Ezt felváltva! Marha jó! :twisted:

Kép
bettike
Eger

én babó nélkül is lassan kiamamaboltba vásáolok magamnak! :lol:
Vendég

Boni, simán! Párod nem tudna vele beszélni úgy finoman?
Nem haragszom én rá, csak engem baromira bosszantana, ha valaki állandóan ott ülne nálunk. Főleg, ha fontos lenne, hogy kettesben maradhassunk. Nade a ti dolgotok! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Afi, mi volt az uh-on? Minden ok?

KépKép
KépKép
tontica

Bettike, vérzik??? :shock: Magas a vérnyomásod vagy csak simán sokat fújtad? Szegénykém. Nem tudsz hazamenni lepihenni?
Boni, megyünk együtt vásárolni??? :lol: :lol:
Áfi, ez tök jó lenne, ha nálunk is így lenne! :D Legalább nem kellene hatfelé menni az ünnepek alatt, hanem mindenki hozzánk jönne, és hoznának soksok fincsi kaját is, még főzni sem kellene hehhe. :lol:

Kép
szilcsi

Tonti,
köszi a kérdésed, minden a legnagyobb rendben. :)
A neme nem derült ki most sem, mindkét lába ott volt keresztben, a micsodáján gugolt.
Teszek ide is képet, de rossz minőségű, ezért gyors magyarázat: balra fej, jobbra felhúzott láb, a hátán fekszik, alul középen vastagabb fehér csík a gerince, feljebb középen a hasa íve.
Kép

Remélem ti is jól vagytok!!!
Vendég

szilcsi el szokott menni otthonról, meg 1,5 hétig direkt nem is jött vissza emiatt, csak most,ő nagyon jó fej, hagyott már minket sokszor kettesben, de tegnap láttam rajtuk mennyire fáradtak, állva elaludtak mindketten, ezért hagytam a dolgot! hiába felváltva vezetnek ilyenkor, azé svájc akkor is messze van.
Vendég

Szilcsi! Inkább sokat fújtam! :cry:
Viccelsz? Érettségikor menjek haza pihizni! :lol:

Áfi! Köszi a képet itt is! Én láttam magyarázat nélkül is bibbííí!

Kép
bettike
Eger

bettike jobban vagy már?
Vendég

Boni! Köszi kérdésed a tegnapihoz képest sajna szarabbul! Fájni nem fáj semmim, de olyan nyomi vagyok, hogy az hihetetlen! Meg folyik az orrom! Úgy szeretnék aludni! :roll:
Egyébként akár hogy is nézem a görbéd szerintem nem tegnap volt pé-d! Hanem korábban! De ez az én véleményem! :roll:

Kép
bettike
Eger

hú most olvastam bettike, hogy vlrzik az orrod! szegénykém! az is lehet ám tünet! drukkolok nagyon!
Vendég

Jól feladtam a leckét a görbémmel! :lol:

melcsi és athiz a két tiszteletbeli görbeszakértőm! most már jöhetnének! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

((((((((((((((((((((((((((bettike)))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Feldobom a görbém! Olyan jó lenne egy ilyen görbe nátha nélkül csak úgy natúr! :lol: Kép

Kép
bettike
Eger

Szerintetek egyébként a 37,3 és 37,4 írjam a fertybe úgy, hogy fever (láz)?? A betegséget beírtam neki!

Kép
bettike
Eger

Bettike, szerintem írd be, hogy ez a két érték láz! Különben megtévesztő lehet a fertynek és esetleg később átteszi a pé-t, ha továbbra is lázas maradsz. Viszont lázasan meg nincs értelme mérni...
Basszus pedig végre lenne egy nem brutál ciklusod! Tesség meggyógyulni!!!!!!!!!!

Kép
szilcsi

baccs meg bettike, pedig tényleg millen szép görbusz . de a lázat mindenképpen jelezd!

szilcsi te is rosszul voltál amikor babásodtál, ugye? rémlik, mintha írtad volna, csak a munka miatt nem mehettél haza, mi meg azt mondzuk a sok munk a miatt túlterhelted magad :lol:
Vendég

Boni, igen, nagyon ment a hasam vagy 2-3 napon át, az lehetett kb a beágyazódáskor, meg extrahulla voltam, hisztis és bunkó. Állandóan sírtam mindenen, már akkor is, amikor egy darab papírral elvágtam az ujjam. :D Azt hittem, a sok munka készített ki... :D

Kép
szilcsi

Szezso
ez jó, gyerekbe méred a gynevac hatását :lol: remélem hatott :P :wink:

Bettike
beírhatod a hőt, de ugorja át, ne vegye figyelembe szerintem :roll:
biztos elpattant egy kis ér a nózidban fújás közben, előfordul :? jobbulást +++++++++++++++++++++++++

Boni
lassan én is kismamaboltba kell menjek :lol: igaz nem a ahasamra hízok, hanem popsira :wink: :lol:

Kép
gaby25

nekem is hasmenésem volt hétfőn egész nap! meg hányással kezdtem a napot! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bettike!
Valahogy úgy érzem én is hogy te nem beteg vagy! :wink: :D :D :D
nekem a 9hónapból 6ban folyt,vérzett az orrom!

Áfi!
Böbe igazából Betti!Csak így becézem néha! :lol:

Szirom Miksáját nem mostanában műtik?Vagy Sziromnak van a vizsgálat?Vagy én emlékszem rosszul?? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Még írni szerettem volna Bettikének hogy ma vagyok az 5.cn-on!Köszönöm ha kijavítod!

Gaby!
Tudom milyen érzés sokat várni! :( Mi januárban kaptuk augusztusra az időpontot!KITARTÁS!Remélem javul párod eredménye!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
én azt hittem 2 spániel van: 1 Betti 2 Böbe! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja! :lol: Nem!Belőle még egy is sok! :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
neked hol kell ennyit várni? Januárban augusztusra időpont? :shock: az neked 8 hónap, nekem ez így 6 hónap

Kép
gaby25

Fúú de ideges lettem!
Bekapcsoltam a TVt, endometriózis a téma (meddőséget okozó méhen kívül is levő szigetekben elhelyezkedő méhnyálkahártya). Na mondom dejó, okosítják a népet. 2 dolog hangzott el: 1 antibiotikummal gyógyítható és 2 rutin nőgyógyászati vizsgálattal szűrik!!! :evil: :evil: :evil: Természetesen egyik sem igaz, semmi köze az antibiotikumhoz, és laparos bekukkantással lehet felismerni, rutin nőgyógy vizsgálattal hogyan is lehetne mikor ez a petevezetőkben, hasüregben, erre arra elszórva van?! Fene érti miért ennyi a tévhit... :evil:
Vendég

Hi csajok! Végre él a babanet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilcsi,jövő hétn vmliyk nap elmehetünk együtt is baba-mama boltokba Szegeden, mert rám is csak eg gatya és 1 szoknya jön rám. :cry: . Az egyik babaás könyv meg azt írja még a10 hétnél is, hogy kivülről még nem látszik rajtunk a terhesség, bár egy két nadrág picit szorosabb lehet... hahaha!
Egyébként JUHÉJ a szívhangnak!! Klaszz érzés volt ugye :wink: :lol: :lol: :lol: . 1 v 2 szívhangot hallott a doki?
Írtam pü.-t is remélem megkaptad.
Zöldi, Neked is ment pü még kedden, célba ért?
Bettike, Sztem is jelöld a fertyn ha beteg vagy, de nagyon nagyon drukkolok hogy más miatt legyél ilyan sz*rul :wink: :lol: :lol: !+++++++++++++++++++++
áfi, Örülök hogy jól vagytok! A képen pedig nagyon jól kivehető a csöppség! Remélem legközelebb már nem lesz ilyen szégyenlős, és többet mutat majd magából! :wink: :lol: :lol:

Rólam, Tegnap voltam utoljára a Kaáliba, és szerencsére minden rendben volt. Erőteljes szívhang, és nagyon sokat nőt a baba, már 1,4 cm!!!! Úgy sajnálom hogy nem lehet a Kaális dokinál szülni, annyira jófej !!!!!! És tök rendi volt, azt mondta hogy havonta csörögjek rá hogy mi újság a pocaklakóval, minden rendben van-e.

Este lefotózom vmelyik uh képet, és felteszem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

áfi nyugalom, tv? én nem hiszek mán abban, amit ottan mondanak!

macsi jó, hogy minden rendben, képet várjuk!
Vendég

Áfi, Ez tényleg nagyon bosszantó!!! Ennél már csak az idegesítőbb, amikor azt mondják egy endósnak hogy essen teherbe, attól majd meggyógyul............
Gaby, Ancsa, bakker 6 és 8 hónap várakozás az iszonyatosan hosszú! :cry: :cry: :cry: :cry: Nekem nagy mákom volt, mivel a Kaális doki csinálta az inszemet és az otthoni próbálkozásos ovuláció indukciót is előtte, ezért nem kellet várni. Februárban kiderült hogy nem árjárható a pvezeték, márciusban már indult is a lombik........

Kép
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: