A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hurki,
teljesen igazad van a méltatlankodásban, még akkor is, ha ezúttal egybol ossze is jon neked inszemmel a dolog- bárcsak!!
Mert lehet, hogy az orvosnak rutin egy inszemet megcsinálni, de neked-nekunk, az egy lelki felkészulés, plussz gyõgyszeres bolygatás, ráadásul csak hatot fizet a bitosító- megfelelo korultekintés nélkul hozzáfogva- egy esély kiesik.
Ejnye-bejnye...

De hátha nagyon is jó az eredményeitek.

bella
Névtelen

Orsi,
hát akkor nyissunk már egy rendelot.

Olyan jól eldiegnosztizálnánk így magunkban.

bella
Névtelen

Sziasztok!

Hát lányok nem nyugatatok meg. Pedig reggel úgy örültem neki, hogy felment 37,1-re a hõm. Gondoltam akkor most tuti segitett a cickafarkfû csepp, van peteérésem, egy gonddal kevesebb.
Erre mit olvasok: hogy ez sem biztos! :-(

Na mindegy, hátha mégis jó az eredményem!

Mandula
mandula

BogárKép
Örülök, hogy minden rendben!

VirágKép
Tökéletes idõzítés. Új lakásba új baba!!!!

CatKép
Ennek az újfajta stimunak mostmár eredményt kell hoznia! Drukk megy! Nyár fele már szabadtéri talit is lehetne. Nincs valakinek jó kis tágas kertje?? Kép

HurkiKép
Sajnos sokszor tényleg felháborító, mennyire ki vagyunk szolgáltatva anyagilag a dokiknak. Állítom, az esetek többségében sötétben tapogatóznak, na most ezt a gyógyit, hátha bejön, nem számít, hogy a fél fizud ráment. Ja, nem jött be? Bocsi. Meg ez a rendelés. Minek mennél a magánrendelõjébe egy francos papírért? Kiakasztó. És mi az hogy nem mondja meg telefonon az eredményt? Miért nem mész oda, és borítod a csajra az asztalt? Mit fontoskodik itt? Hú, lassan én is felhúzom magam.

CsutkaKép
Örülök, hogy jobban vagy. Sajnos vannak ilyen abszolút reménytelen pillanatok, de szerencsére ezek hamar elmúlnak.

MandulaKép
Biztos minden OK, ha hiszed, hogy az.

Krissi
krissi

Sziasztok lanyok!

Ezer eve nem jartam feletek, Kislacko lefoglal.Kép Most kicsit visszaolvasgattam es latom, hogy sajna eleg sok volt a rossz hir. Ugyhogy jottem kicsit lelket onteni beletek. Tudjatok hogy en is megszenvedtem a babaert, aki most itt szuszog a szomszed szobaban, de vegul itt van. Kerlek probaljatok meg nem depizni (Gitta!!Kép), az ugysem segit. En hiszem, hogy mindenkinek ossze fog jonni, es akkor majd rajottok, hogy az anyasag nem fenekig tejfel amKép De azert megis nagyon jo erzes, es az ember minden nehezseg ellenere imadja a lurkojat. Na jovan, nem omlengek itten tovabb, kitartas es drukkolok mindenkinek!

Jaaa, valaki lenne olyan kedves es osszefoglalna kivel mi van egy rovid mejlben? Visszaolvastam ugyan egy picit, de nagy a lemaradasom es sok emberkerol nem tudok semmit. A mejlcim: orsoly@telnet.hu. Nagyon-nagyon orulnek neki!Kép
orsoly

Hurki! Rita is igy járt, ugyanott ugyanazt irták fel a férjének, ö ki is váltotta, de nem használt annyit hogy a lombikot meguszták volna. A férjem szurija többe került volna mint nekem a lombik volt!!! Szoval van értelme annál, akinek csak kicsit rossz az eredménye, de nekünk tök mindegy volt, hogy az 1-2 millió spermaszám felmegy-e 3-4 milliora!

Bella! Az endo nem akadályozza meg a baba megtapadását. De. Maga a betegség elzárodásokat okozhat, ahogy nekem is. Másik. A petesejt fala vastagabb az endosoknál, igy nehezebb a spermának bejutnia. Nekem erre lombiokon rásegitenek, a spermát belejuttatják ök, igy nem aggodok.
Az endom meg akkora, hogy nem kell még operálni.

Lányok! Tegnap mondtam a fönöknek hogy majd el akarok menni 3 hét tp-re (ebböl 8 nap tavalyi) kiakadt, hogy ilyen hosszú idö. Mondtam neki fontos dolgom lenne, erre gyböl azt kérdezte ez megint a betegségemmel kapcsolatos? (mert tavaly sokat voltam tp-en.) Igy elengedett, de a 3 hét csak a teszt után pár nappal elég, nem tudom mehetek-e vissza dolgozni utána, v. tp-re kell még mennem, hát ha igen, akkor
nem tudom visszavesznek-e. Persze a baba a fontos, igy ha sikerül mindenképpen hallgatok majd a dokira. De elég rossz, hogy a 3 hetet is ilyen nehezen adta meg.

Karmen
karmen

BellaKép
Ne hülyéskedj már a tolakodással... Azért vagyunk itt nem?Kép
Endom tuti nincs, mert októberben volt laparoszkópiám, és azzal kizárták az endot. Az én esetem szerintem egyedi. Nem derülhet ki sárgatestbõl, hogy melyik megrepedt tüszõ, melyik nem, ez tök egyforma. Amibõl nekem kiderült, hogy meg sem reped ilyenkor, az az LH tesztek, ösztrogén szint, valamint 2 naponkénti UH. Szerencsére csak kb. minden 3. ciklus ilyen, egyébként rendben megreped a tüszõ.
A vérzés, az egyszerû progeszteron-hiány volt csak. Sajnos az Utrogestanhoz hozzászokott már a szervezetem, és ha 2 egymást követõ ciklusban nem használom, vagy szájon át veszem be, akkor vérzem tõle. Szerintem ez így nem normális, le kellene szoktatnom magam róla, és ha csak terhesség van akkor használni.

KarmenKép
Mi az, hogy tavalyi táppénz (8nap)? Ez valami újfajta rendszer? Szerintem most a baba a legfontosabb, és ne foglalkozz mással. Ha sikerül (sikerülnie kell), akkor pedig maradj betegácsiban, ehhez úgyis ragaszkodni fog az orvos a Te elõzményeid után!

OrsolyKép
Örülök, hogy jól vagytokKép Sok boldogságot a babóhoz, és kitartást.

AlmaKép
Szuper, hogy indul megint a projekt. Meglásd hamar a pocidban lesz a babó.

MandulaKép
Biztos volt peteérésed. Ne az én esetembõl indulj ki, mert nálam sem állandósult dolog ez. Az igaz, hogy csak UH-val kísérve tudják azt mondani, hogy minden rendben. Én nem vagyok híve az UH nélküli gyógyszerezgetésnek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Cat,Virág,Bogár! Kép Köszönöm, hogy velem együtt örültök. Kép Szülésröl nem beszéltünk a dokival, bár nem is lenne sok értelme, mert ugyis csak a 12. hétig járhatok hozzá. De addig megyek, mert megbízom bennük, és 2 hetente láthatjuk a babát, és megnyugodhatom, hogy minden rendben. Saját számításom szerint október 12-e az idöpont. De az még nagyon sokára van. Kép

Alma! Jó újra hallani rólad. Kép Gyere gyakrabban. Lelkileg is sikerült rendbejönni?
Orsoly! Nem tudsz feltenni egy képet a babáról? Szivesen megnéznénk! Kép
Karmen! Kép Mi szorítunk, hogy minden rendben legyen.

Lányok! Ha jobb idö lesz, akkor nem lehetne egyszer hétvégén egy tali, akár csak egy rövid, valami kerthelységbe beülös. Úgy szeretnék már én is találkozni veletek, Kép de a hétfö délután nekem nagyon késön van. Kép
Lujzáról tudtok valamit? Kiderült már, hogy mennyi baba tapadt meg?

Puszi!
Andi
andi28

Andi28Kép
Én is benne vagyok egy hétvégi taliban, ha már jobb idõ lesz. Ötleteket kellene gyûjteni a helyszínre. Sajnos nálunk nincs kert, tudom Nektek sincs, de hátha valaki felajánlja.

Engem is érdekelne, hogy LujzaKép hogy van. Régen hallottunk Róluk. Kinek van kapcsolata vele ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép
Nagyon igaz Kép, ezért is írtam azt amit.

AlmaKép
Örülök, hogy újra itt vagy. Még, ha szüneteltek, akkor is jelentkezz be néha.

MandulaKép
Nem kell rögtön mindjárt arra gondolni, hogy valami nincs rendben, ha még egyáltalán nem is tudod. Érdemes lenne azért egy két hónapon keresztül uh-val is figyelni a tüszõrepidet és akkor azt fogják mondani, hogy rendben és nem fogod magad feleslegesen stresszelniKép.

BellaKép
Mikor megreped a tüszõ bevérzik; ha nem reped meg, de átalakul sárgatestté, akkor a bevérzés helyét nem látni.

Andi28Kép
Én úgy tudom, hogy Lujzának egy bébije van.

pusza
Bogár
bogár

Cat! Elirtam, nem merek tp-re menni, igy szabira megyek, amiböl tavalyi 8 nap.

Kösz a drukkokat.

Karmen
karmen

Cat Kép
Neked most a baba a legfontosabb , ne foglalkozz hogy mit szól benn a fõnök.
Ha összejön a babó ugysem lát három évig, jó ha megszokja.
Hurki :9
Neked is köszi a cickafark infót.

Ma voltam vérvételen hormon témában . A görbén jó, verdesem a 37, 1-t s minden ciklus második felében tudom produkálni az összes terhességi jelet -mellfeszülés, émelygés stb. csak a babát nem. Remélem kiderít valamit az
eredmény.
Egyébként a doki is említette cickafarkteát de õ palástfûvel keverve.
Mindent kipróbálok.
Milánnak írtátok hogy a jó sperma max ph-ja 7,8. A férjemé pont a felsõ határ. Lehet hogy ez a gond ?

Két csíkot mindenkinek Kép Kép
Zsé
zsé

Sziasztok!Kép

Andi28,Cat!Kép
Jó ötlet a kerti babanet "party", hétvégén talán könnyebben összejöhet mindenkinek. Nálunk ugyan kert van, de van 2 nem kimondottan szobakutya, akik nem biztos, hogy rajonganának az ötletért....Ha értitek mire gondolok...Kép

Ma voltam a 22. napi vérvételen. Még 4-5 nap és kiderül most sikerrel jártunk-e.KépMár alig várom.

Csutka
Csutka

Bocsi csajok tiszta dili vagyok a fõnökös szöveget Karmennek szántam.
Zsé
zsé

CsutkaKép,ZséKép

Mindenki ma volt vérvételen Kép??? Nagyon drukkolok Nektek, hogy a terhességi tünetek valódi terhesség miatt legyenek. Hiányzik már megint 1-2 pozitív hír. Februárban még nem is voltKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Ez még csak a szokásos hormonszintmérés, ebbõl nem sokat tudunk meg. Talán Kedden ha nem jön meg csinálok egy tesztet.

Csutka
Csutka

Lányok!

Normális dolog az, hogy egy-két napja, néha erõsen beleszúr a bal oldali p.fészkem? Most ez az oldal volt aktívabb.
Szerinetetek mitõl lehet?

Csutka
Csutka

Csutka :9

Pozitívabb hozzáállást légyszi.
Nem hiába szurkodtak minket össze ,biztos kiderül valami a vérképbõl.

Keddre két csíkotKép Kép
Zsé
zsé

Orsi,
Írtam e-mailt a címedre.
Köszönöm mindenki lelkes segítségét!
Milan
Névtelen

Sziasztok Lényok!

Elöször járok erre.
Fél éve probalkozunk babával.Jövõ hétre kaptam idõpontot rákszürésre,az akciós napok egyikén.Szerintetek ,változtassak idöpontot vagy a vizsgálat nem okoz gondot a "babaprojectben".
Válaszotokat elõre is köszönöm!

GEszter
Névtelen

Eszter Kép
nyugodtan menj el rákszûrésre, az semmilyen hatással nincs a termékenységedre Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

Már régen nem jelentkeztem, a táblázatban is sajnos nem a valóságnak megfelelõ adat van, ma (feb. 27.) vagyok a köv. ciklus 17. napján.
Állásom még mindig nincs, mármost 1 hónapja, ezért is van, hogy csak ritkán tudok jönni (de azért olvaslak titeket).
Meg voltunk sielni, ezt még az állásom megszûnése elõtt befizettük és nem akartunk veszni hagyni a 40%-ot. Az legalább jó volt, remélem jövõre már nem tudunk elmenni! Kép (Nagy pocak vagy kisbaba miatt)
Ebben a ciklusban is voltak szép tüszõim, kaptam repesztõ szurit, nyugodt vagyok, remélem meglesz az eredménye.

Mostanában tényleg nem volt újabb babás hír, nosza hát, kezdje el valaki aztán mennék én is szívesen utána! Kép

Üdv mindenkinek és sok +++++++++++ energia!
Leone

KépKép
leone

Cat! Ha nincs senkinek kertje, akár egy parkban is piknikezhetünk, nem? Gondolom van ilyen hely is Pesten. Kép Szerintem nem a hely fontos, hanem a találkozó, ugye? Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!Kép

Zsé!Kép
Igazad van, bízni kell! Ma felment a hõm 37-re, ennyi még a tüszõrepikor sem volt ebben a ciklusban. Ma vagyok a 23. napon(26 napos a ciklusom).Már nincs sok hátra...
Remélem tényleg beindítjukl a babaesõt. Majd követnek minket a többiek is!

PuszaKép
Csutka
Csutka

Csutka Kép

Nagyon drukkolok neked. Tényleg kellene már a babaesõ.

Sajna nekem ez most nem jött össze. Itt vagyok a 24.napon s bejelentkezett a rózsaszín trutyi , már menetrendszerûen.
A hõm még 37.
Lányok , szakérthetnétek a témában . 28 napos a ciklusom szóval tutira mindig a 28.nap indul a niagara de a 24-25 nap jön a barna vagy rózsaszín trutyi. Tavalyi vetélésem is így indult 10 hetesen. Arra gondoltam lehet hogy mindig terhes vagyok csak nem tud beágyazódni vagy leválik ... de ilyen napra pontosan ?
Ez a progi hiány ? Alig várom a tegnapi vérvétel eredményét.
A tavalyi leleteket nézegetve ott is alacsony volt 0.64nmol/l, de utána lettem terhes.
Van ott egy östradiol adat is , az mi tul.képp.?
Szóval már nem tudok semmit de depi csúcsom van .
Pusz mindenkinek
Zsé
zsé

Zsé!Kép

Köszi a drukit!
Ne depizz, az biztos nem tesz jót a szervezetednek! Talán a vérvétel most megmutatja hol a bibi, és kapsz rá bogyót, aztán jöhet a babó! Csak fel a fejjel!

Csutka
Csutka

ZséKép
Szerintem alacsony a progid, azért vérezgetsz. Ha sikerülne a ciklus, és babás lennél, akkor beindul a progi termelés, és nem barnázgatnál. Az östradiolból úgy tudom, hogy többféle van, van ami a stimulálhatóságot mutatja, van ami a tüszõk érését. Az értékeket megnézheted a www.infertility.hu-n.

Andi28Kép
Biztos akad azért kertes ház, csak mostanában kevesebben néznek fel a netre, és nem sokan olvasnak Bennünket. Természetesen azért van park is, ahol dumcsizhatunk.

LeoneKép
Örülök, hogy jól vagy. Remélem azért hamarosan találsz állást, és aztán uzsgyi gyedre. Vagy nem is akarsz elhelyezkedni már addig ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye
Írtam levelet Neked, ha van esetleg valamikor idõd, légyszi válaszolj.

Nagyon köszönöm
Bea
Bea

BeaKép
A profilomban lévõ mailcímemet "csak" otthon tudom lekérdezni. Ma késõn este érek haza, de természetesen válaszolok, amint tudok.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye

Köszönöm, nem kell vele sietned, mert az én e-mail-em céges, tehát csak hétfõn tudom olvasni.

Köszi még egyszer, jó hétvégét mindenkinek

Bea
Bea

Sziasztok!

Kicsit elkenõdtem ma. Mint tudjátok, új munkahelyem van, és még nem ismerek mindenkit. De ma összeismerkedtem egy velem egyidõs lánnyal, és beszélgettünk, ki hány éves, meg férj, stb. Kérdezte, van gyerek? Mondtam, hogy nincs. Visszakérdeztem, hogy neked? Mondta, ó, persze, három is. Hirtelen úgy éreztem, egy nulla vagyok mellette. Nem éreztette direkt, de akkor is átsütött hogy sajnál, de ugyanakkor le is néz. Hát mit mondjak, tök rossz kedvem lett.
És ráadásul, érzem, hogy megint nem sikerült. Ilyenkor rámtör, hogy egy totál kudarc vagyok. Mikor leszek normális tagja én is a társadalomnak? Mi késõn találkoztunk a férjemmel, nem voltam olyan szerencsés, hogy az elsõ házasságom sikerüljön, de ha már a sors így rendelkezett, akkor miért kell várnom ennyit (és még ki tudja mennyit) egy bébire???
Nem is olyan régen meg hallottam, ahogy az anyukám beszélget vkivel telefonon, és megemlíti, hogy hát igen, már õk is csak az unokára várnak. Tök jó, hogy nincs rajtam nyomás így negyven fele...

Istenem, abbahagyom, mert nem akarom rátok ragasztani a rosszkedvemet. Csak azért írtam le, mert senkinek nem mondhatom el.

De a piknikben igenis benne vagyok. Akár takarókkal, uzsicsomaggal felszerelkezve kimehetnénk a Margitszigetre is... Persze, csak ha jó idõ lesz.

Krissi

PS: Cat, köszi a mélt, nagyon jók a beszólások!
krissi

Krissi Kép
ne legyél ilyen kis szomorkás. Egyáltalán nem nõttél te még ki a kismama korból, és azon se aggódj, hogy a többiek mit gondolnak, mert le vannak.... Kép (gondolj utána, amit akarsz) Gondold végig, ha korábban születik gyerkõcöd jó lenne neki, hogy elváltak a szülei??? NEM, sokkal boldogabb lesz így, hogy olyan szülei vannak, akik nagyon szeretik egymást. Biztos vagyok benne, hogy már nem kell sokat a babóra várni!!!!
Ha jól emlékszem te még semmilyen kivizsgáláson nem voltál, ugye?? Vagy rosszul tudom? Párod?
Fel a fejjel... olyan szépen sütött ma a nap, és holnap is biztosan fog...

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Aranyos vagy, köszi!
Valóban, komolyabb vizsgálatokon (HSG, lapar) még nem voltam, de egy darabig nem is megyek. Elõször a férjecskémet kéne valahogy megfûzni, hogy vesse alá magát a matyivizsgálatnak, de nagyon szíven ütötte a múltkor, mikor említettem neki. A férfihiúságát bántja, hogy esetleg baj lehet vele. Most mit tehetnék, erõszakkal nem tudom odacipelni. Persze tudom, idõ kérdése, és beadja a derekát. Elõbb ezt szeretném megtudni, aztán esetleg jöhet a HSG.

Krissi
krissi

Kedves Orsi!

Nagyon köszönöm ,hogy irtál.

Elnézést Mindenkitõl a Lényok természetesen Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét!
GEszter
Névtelen

Krissi!
Abszolut nem akarok és nem is tudok beleszólni, de mi lenne, ha a doki mondaná a férjecskédnek a matyivizsgálatot? Nálunk mind a kétszer igy történt, telesen normálisan elmagyarázták,hogy addig kár a gözért nálam próbálkozni valamivel, amig nem 100%,hogy a papa rendben van. Ilyen normális magyarázat után nem is volt ellenvetés, mentünk a laborba matyizgatni.
Nem lehetne nálatok is igy rávenni a kedves férjedet?Valahogy csak jobban elfogadná, ha egy doki tanácsolja, és nem csak Te. Szólj, ha rosszul látom, de ez is lehetne egy megoldás.
Sziasztok,és sok sikert!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Krissi Kép
azért a férjecskédet tényleg el kellene rángatni a vizsgálatra.. valahogyan. Barbi ötlete sem rossz, de szerintem azért simán meggyõzni is meg lehetne próbálni. Ismerem a hiúságukat, de ez egy nagyon apró dolog az egész babavállalás és gyermeknevelés "terhéhez" képest (mennyire szeretnénk már ezt a terhet a vállunkon cipelni).

Orsi
remélem már jobb a kedvedKép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Lányok, ez nem is egy rossz ötlet!!!! Viszem a nõdokimhoz, kb. márc. végén esedékes (addig még egyszer megjön..Kép ), és rábeszéltetem. Már elõre látom, ahogy bólogat majd, a dokinak nem mer ellenkezniKép

Jó hétvégét mindenkinek, Barbi, néha tudósíts, hogy alakul a babó a pocidban!

Krissi
krissi

Sziasztok Lányok!

Mindig elolvaslak Titeket, pedig személyesen nem érint a probléma. Ma azért írok mégis, mert Krissi levelét nem tudom szó nélkül hagyni. Nem tudom, hogy általában hogyan reagálnak az emberek (ezt nyilván jobban érzitek) de szeretném, ha tudnátok, hogy sokan nem hiúak, nem gõgösek, hanem nagyon szurkolnak Nektek. Lehet, hogy ezeket nem veszitek észre, de úgy éreztem talán jó ha tudjátok.
Azt hiszem a Sejtjeink címû film nagyon sokat segített, hogy azok is képet kapjanak a megpróbáltatásokról, akik ennek az egyésznek a közelébe sem kerülnek.
Jómagam mély tisztelettel olvaslak Benneteket, csodálom a kitartásotokat.
Krissi! Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol! Ti valóban tiszteletet érdemeltek azért, amit végigcsináltok. Ez jusson mindig eszedbe!

Nagyon sok sikert Nektek, és remélem a visszatérõ gólyák mindegyikõtöknek lepottyant (legalább) egy babácskát. Kép

Milla
milla

MillaKép
Köszönöm a Többiek nevében is a kedves soraidat! Bár én még távolról sem mentem annyi mindenen keresztül, mint pl. az inszemesek, lombikosok, de ha kell, hajlandó leszek majd az áldozatra.
Tudod, amikor megemlítem, hogy nincs gyerekem, mindenki azt hiszi, hogy 35 évesen azért nincs, mert nem akarok. És mivel nincs kedvem idegeneknek magyarázkodni, meghát nem is tartozik rájuk a magánéletem, így csak a burkolt lesajnálást, lenézést kapom, amit nem könnyû elviselni, mert legszívesebben kiragasztanám magamra, hogy én igenis azon vagyok, hogy legyen babám. Van amikor azt mondom, MÉG nincs, de ekkor meg a lesajnálás, hogy mit akar ez, mindjárt klimaxozik... A munkahelyen meg ugye nem mondhatom, hogy dolgozunk az ügyön... Itt mindenki igyekszik titokban tartani, nehogy lapátra tegyék emiatt.
De mindannyiunk számára a minden havi mensi tragédiája mellett a külvilág felé mutatott könnyed "témakezelés" a legnehezebb. Ha egy kolleganõ bejelenti, hogy babát vár és nekünk lazán, mosolyogva gratulálni kell, s közben foghegyrõl odavetni, ó, hát mi még ráérünk a gyerekvállalással! Na, ez a rész a legnehezebb.

Bocs a regényért!

Krissi
krissi

Krissi!
Már biztosan nem olvasod, de akkor majd legközelebb.
Örülök,hogy kicsit tetszett az ötlet, hidd el, a dokival nagyobb esélyed lesz. Már csak az a lényeg, hogy rögtön ott,azonnal megtárgyaljátok az idöpontot is (esetleg még a doki tanácsát is kikérheted, melyik ciklusrészben menjetek, amikor kevesebb a vesztenivaló a matyivizsgálat elötti szünettel---akár úgy is tehetsz, mint aki tényleg nem tudja...), nehogy meggondolja magát.Csak határozottan, menni fog!KépÉn szurkolok!!!KépKép

Igérem beszámolok "rugóláb-serifröl", mert ez a beceneve ennek a kis babának. Annyit mozgott az idáigi UH-on,szabályosan rugdos a lábával ide-oda. Alig tudták megmérni, mindig várni kell, amig lecsendesedik. Jövö héten a következö UH, ha lesz kép felrakom az albumba, igy aki meg szeretné nézni,láthatja, viszont itt nem akarok zavarni vele.
Puszi nektek lányok!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Milla Kép azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük a kedves szavakat, és a bíztatást.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi, ezek szerint még itt vagy, amig irtam, elökerült a beirásod is!
Szia!
B

Kép
Kép
barbi

Szijasztok!

Javitsatok táblicskuban léccike! 2003.02.22-én volt a következõ ciklusom elsõ napja!Kép Baba sehol,viszont szivkivizsgálás elõtt állok!Kép Na errõl ennyit!Kép

Sziasztok!
Mamacs
mamacs

KrissiKép
Remélem túl vagy már a depin, de azért én is hagy vidítsalak picit fel. Úgy gondolom, hogy mindennél fontosabb az, hogy a baba egy kiegyensúlyozott boldog családba érkezik, függetlenül attól, hogy hány évesek a szülei. Úgy gondolom, hogy érzelmileg mindent meg fogtok adni a babának, mert mindig emlékezni fogtok rá, hogy milyen áron született Õ. Meg kell próbálnunk nagyon erõsnek lenni, és küzdeni folyamatosan, és a külvilág felé a határozott, céltudatos embert embert mutatni. Mi már elértük, hogy nem kérdezgetik tõlünk a babát, pedig már tudod én is 30 feletti korosztály vagyok. Mindig azt mondjuk, hogy majd ha mi akarjuk akkor fog jönni, vannak még más elérendõ céljaink is.
Azért szerintem mindenképpen kezdjétek a párod kivizsgálásával, hogy ne kezeljenek Téged feleslegesen. Egy vizsgálattal ki lehet zárni az Õ állapotát, és akkor Neki többet nem is kell ezen átmenni.

BarbiKép
Sok boldogságot kívánok a "rugóláb seriffhez"Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

bár alig-alig kotyogok itt közbe, azért minden este végigolvasom a napi terméseteket.

Krissi, én 32 éves lettem pont tegnap, gyerek sehol. Az öcsém kislánya ma hat napos, családom teljes lázban, úgyhogy abbahagyták az én faggatásomat. Viszont pontosan tudom mit érzel egy-egy ilyen rákérdezés kapcsán.

Én is csak másfél éve találkoztam azzal az emberrel, akivel eljutottunk oda, hogy gyereket szeretnénk, aztán kiderült, hogy tüszõérésem csak akkor van, ha gyógyszeres kezelést kapok. Most megy majd a krapek igérete szerint andrológushoz. Ettõl viszont nem vagyok kevesebb senkinél, és te sem, ezt vésd jól a fejedbe.

És egy javaslat: engem is kérdezgetnek, hogy gyerek? Baba? Kifejlesztettem egy választ, megosztom veled, ha nem bánod. Én azt szoktam mondani, hogy fiatal anyuka már nem leszek, errõl már lemaradtam, most viszont már vannak igényeim, amiket meg szeretnék valósitani, hogy a gyerekeimnek majd jó legyen. És ebben a korban ezt nem hetekben, hónapokban mérjük. Érdekes, hogy ezt mindenki megérti és elfogadja.

Megsúgom, hogy én nagyon el vagyok keseredve. Nagyon, de most júniusig idõt adtam magamnak, levegõt akarok venni. Munkahelyet váltottam, ahol teljesitenem kell, és ott egész nap eszembe sem jut a nyomorom, csak esténkét meg hajnalban itthon. Ha kell kibõgöm magam, aztán talpra állok.

Szóval fel a fejjel, a gyerek önálló akaratú lény, jön, ha akar, ezt már tudomKép Öcsémék négy évet vártak erre a kislányra, és tessékKép
kinga_

Lányok, köszönöm, amit írtatok. Nem is hiszitek el, milyen sokat számít nekem a megnyugtatásotok. Olyan jó, hogy vagyunk egymásnak, ki tudjuk sírni szívünk fájdalmát!

Nem is türelmetlenkednék annyira, ha huszonéves lennék, mert kicsit nyugodtabban néznék az elõttem álló évekre. S bár lelkileg még csak most értem meg a párommal együtt a gyerekvállalásra, mégis, a sors furcsa fintora, hogy a biológiai órám ketyeg, mit ketyeg, zakatol!
Van két, 32 és 34 éves barátnõm, akik még férjhez sem mentek, egyszerûen nem találnak megfelelõ pasit maguknak. Mikor erre gondolok, mindig szomorú leszek, hiszen mindketten csinos, intelligens lányok, és eszük ágában sincs tovább szingliként élni. Ebbõl a szempontból itt mindannyian szerencsések vagyunk, hiszen megtaláltuk a tökéletes partnert, akik elõtt egy percig sem szabad elbizonytalanodni!!!

Sajnos van egy kinõhetetlen rossz tulajdonságom. Ha valamit szeretnék, azt azonnal akarom. Ez borzasztó. Ez a "project" jó lehetõség lesz arra, hogy türelemre, higgadtságra tanítson, és hogy ne adjam föl túl hamar.
Igaza van Kingának. A baba akkor jön, amikor akar. Nem tudjuk irányítani. Ha öt évet kell várni rá, akkor annak is oka van. Sajnos ki kell tudnunk várni türelemmel és bizakodva.
Addig is anyai ösztöneinket éljük ki férjeinken, nagy többségük rég "elvesztett" mamáját látja bennünk.

Cat, tényleg az a legfontosabb, hogy a babának jó helye legyen egy kiegyensúlyozott családban. Éppen ezért ne hagyjuk, hogy az út odáig, a szakadatlan várakozás kimerítse a házasságainkat!

Megint egy regényt írtam, de ez kikívánkozott.
Próbálok optimista lenni, de lehet, hogy néha jövök majd sírni.

Kinga, boldog szülinapot neked, és fel a fejjel! Bár én lehetnék 32!

Puszi:
Krissi

PS: Barbi, nagy gratula a kis rúgkapálóhoz, várjuk a képeket!
krissi

Sziasztok!
Régebben írtam nektek, de most szeretnék mindenkibe egy kis lelket önteni. Tavaly volt egy sikertelen lombikom novembereben (endóm van) és következõ hónapban végre sikerült!!! Mindenkinek van esélye!!! Azt hittem velem sosem történik csoda, de most már kezdek hinni benne. Mondjuk azért ezt köszönhetem Krissinek is aki megadta a holdas napomat - mert ez a dátum jött be! (Pedig nem is középidõben volt) És egy gyógyszernek a Maca Vibének - ez ugyanis növeli a nyálkahártyát. A lombikom is azért nem sikerült, mert nem vastagodott a nyh. és nem volt hol megtapadnia. Most már 14 hetes boldog kismama vagyok - és mindenkinek nagyon szorítok itt a fórumon. Borzasztóan sok pozitív energiát adtatok nekem végig, még ha nem is voltam aktív tagja ennek a kis társaságnak. Köszönöm nektek!

Van egy bontatan doboz szerencsehozó Macám eladó!
Sziasztok: Eszti
Névtelen

Bocsánat!
emilem: bodai@freemail.hu
Ha valakit érdekel a Maca (5000 Ft)
Eszti
Névtelen

Eszti!
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült! Végre egy pozitív Holdas hír!KépKépKépKépKép

Vigyázz magatokra!

Puszi:
Krissi
krissi

Krissi Kép
Hogyan tudnám megállapítani a holdas napjaimat? És hogy kell értelmezni?

Tinka
tinka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: