A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
csak most olvastam!!! U2!!!!!!! :lol: :oops: :lol: :lol: puszit adós szmájli :D

(nem akarok tapló lenni, de mi van Gabival? :( )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi,
csak most olvasom, mit irtál...
szörnyű!
részvétem...

Rec,
neked is KÖSZÖNÖM! :lol:

Deni,
én is átérzem...kitartás!!!!

én, mint egy érzelmi hullámvasút...
asszem ez már a vééééééég...
nem tom meddig birom...
a "te jó ég, már biztos 3x a nyakára tekeredett a k.zsinór"-tól a "minden csúcsszuper-hurrá"-ig hullámzok...

:cry: :lol: :cry: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

(olvastam, csak felületes vagyok :oops: )

Gabi,
:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

szrekuc

és végre átléptünk az 1400-dik oldalra! Jessz!!! :lol: hiába próbálta nyűves babanet szabotálni :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci,
dzsászt for jor imosünöl rolerkószter ;)

Kép

Kép

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
nagyon megértelek, és sztem is normálisak az érzéseid, ne legyen lelkifurid! tök érthetö h nehéz már, én a helyedben eddig sem birtam volna vigyorogni..... nem is merek belegondolni, hogy esetleg most is tulhordás lesz nálam is :roll: annyira nem bánnám, ha a hátralevö 4 hét helyett 2-vel "megusznám". már mindenhol szur, fáj, nyom... :(

Indi,
jo, gyertek :D 2 hét mulva kedden gyak.vizsga, többi nap jó :)

Curse,
mi üvegreszelöt használtunk az elején :)

Votiv, Deni, Indi, Moni,
1 db szakdoga rendel :wink: mélre küldöm :)

KépKép
fibi

Rek,
nagyon jót röhögtem...
miután zokogtam, úgy tiszta szivből... :?
sikerült végre utána olvasnom a neten a problémámnak, és hát ez bizony méhsüllyedés a javából (tuti)
az első 10 cikk, amit gugli kiadott, arról irt, h ezt csak a méh eltávolitásával lehet "gyógyitani" igy én annyira megijedtem, h tényleg, mint egy kislány bőőőgtem...
aztán olvastam, h lehet RENDES, rendszeres intim tornával is javitható...
amiben még bizom:
hogy most szülés előtt jobban előre nyomódott a baba feje miatt, és talán egy ici picit még visszamegy.
de valszeg akkor ettől van ez az egész irdatlan fájdalom is... :?

szóval, szülés után futhatom a köröket, mert én eddig csak hobbi szinten gáttornáztam, most keresnem kell egy profit, aki segit, és remélem ezzel még megmenthető a helyzet...
bár nem is tudom miért siratom itt a méhemet 3 gyerek után???
(mostoha anyámnak most pénteken veszik ki)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

na, ez a roller coster visz engem napok óta...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
intimtornát beutalóval a Lukács Bori tartott ott tavaly Bártfaiban az még biztos megvan vhol (van weboldala is mingyá' megkeresem neked)
és dont vöri és ha fejben helyben vannak a dolgok a tested is helyben lesz; intimtorna relax nyugi nyugi nyugi!!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
sztem várd meg, hogy a méhsüllyedést az orvosod diagnosztizálja, ill. hogy NE. Ne lovalld magad bele még, és ne parázz elöre légyszives!!!!!!!! relax, és pozitiv gondolatok, és meditálj, meg gondolj arra, amit Mona Lisán is "tanultok"!!
és én már kérdeztem régebben, hogy adjam e kölcsön a Kriston Intim tornás könyvemet, az ajánlat továbbra is fennáll! :)
fibi

Neet, hát akkor én bedrogozom a gyerekem, ha az egyszerű, mezei pörkölt kávé (coffea tosta) annak számít...

a mennyiség amit kap, kb olyan, mintha egy kávéspoharat kiöblítenél vízzel, és ebből innál egy kortyot, ill. még ennél is gyengébb :(kb 1500szoros higítás).
és azért hat, mert a homeopátia hasonlót a hasonlóval gyógyít, mert a 2 egyforma hatás kioltja egymást. szóval ezért segít a coffea annak, aki úgy viselkedik, mitha megivott volna 10 kávét.
Mindjárt azt kérded, miért nem főzök egyszerűen egy kávét akkor - a higítás miatt, én nem tudnám ilyen nagyon, se ilyen pontosan higítani.

Kata, Deni, ilyenkor persze nem jut eszembe fényképezni :wink: de a szívemben megörökítettem :)
a fürdésnél majd próbálok fotózni, csak nehéz úgy, hogy apjuk ne legyen rajta :P

Deni, nagyon megértem az érzéseid! nincs ebben semmi, amiért lelkifurid kéne legyen! tarts ki, már csak órák kérdése!!!

Gabi, jaaaj, ez borzasztó :( és lehet tudni, miért tette?

Leni, bár nem engem szólítottál meg, de nálunk hasonló a helyzet, Isti még nem közlekedik egyedül ezért felmerült a tesókocsi ötlete is, meg a tesófellépő is. tesókocsi átlagosan (kivéve ha nem 200e ftos és a NASA fejlesztette ki) kb 20 kiló körül van, add hozzá a 2 gyereket és némi saját cuccot - és oda jutsz, hogy max lapos terepen rövid séta :roll: már a járdaszegély is extrém feladat, nemhogy pl BKV...
de gondold meg a tesófellépőt! ennek a gagyi változata, hogy ráülteted a nagyot a babakocsira - én jelenleg ezt csinálom és mindenkinek bejön, bár eddig még csak rövidebb, max félórás távon próbáltuk, de Istinek nem volt kényelmetlen, kapaszkodni is tudott és élvezte is, le se akart szállni :lol:

ma szült a barátném programozott császárral a 38. héten, a Sotén. Lujzi 59 cm és 3730g, szép nagy lányka :)
éljenek a győzelem napi babák :D :D :D

votiv 8)
votiv

és mikor mész Gabihoz????
fibi

Zsan,
Boritól a végén mindenki kap egy személyre szabottan összeállított gyakorlatsort írásban is és cd-n is - berakod a cd-t és ő olyan tempóban mondja és úgy ahogy csinálni kell
és igaza van Fíbinek, majd a doktorbácsi diagnosztizál! ;)

Kép

Kép

szrekuc

jéé, most nézem, hogy már csütörtök lenne? :lol: amugysem tudom mostanában, hogy milyen nap van, és még a bnyet is bezavar a képbe :lol:
fibi

(egyébként engem meghatott Indi levele meg hogy milyen kis jófej segítőkész összeszokott baráti társaság ez!meg hogy Ancsi megcsinálta az üzenőfalat stb stb stb - szóval jófejek vagyunk! :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, Rek,
két dolgot irnak, amellett, h LÁTOM a dolgokat, amik a "tünetek",
szóval,
1. akinek hátrahajló méhe van, gyakrabban "elkapja" :wink:. (nekem az van)
2. dokinál sokszor nem is látszik (főleg kissé, v középsúlyos esetben) mert akkor fekszel, és ez függőlegesben jön ki...
és valszeg azért ők is erről beszélhettek, mikor a 3. gyerekét váró anyuka "alvázára" utaltak.
én mondjuk 98%-ban biztos vagyok a diagnózisban, a súlyosságban mondjuk nem, mert elsőre mindig a legdurvábbat gondolom, de aztán elkezdek kicsit gondolkozni...

Fibi,
Gabihoz szombaton megyek. Te?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hát én nem tudom követni itt az eseményeket :oops :(
Indi nagyon rendi voltál hogy köremileztél :lol: (vmelyik este beugrottam oda, s akkor még nem volt senki :( )

azért bizti ami tuti inkább még 1x :
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BAZSÓNAK ÉS MOOSE KISNYUSZIJÁNAK IS!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük mindenkinek a köszöntést, de még "csak nemrég kerültem az IKEAszobába" :wink: s még hátravan 7óra :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deniéknek +++++++++++++++++++++++++++++++++
gödibarbi

Barbi,
akartam is már kérdezni, hogy beértetek-e a kórházba már :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Igen, igen, nekem is nagyon jólesett Indi körmélje, és tökre hiányzott addig is mindeki, míg nem lehett újra olvasni benneteket!!!!

Zuzi,
köszi, ez a helycserés támaáds ötlet elgondolkodtató - csak ne lenne nekünk kb. 20 perc erőltetett menetre a játszótér :roll:

Votiv,
köszi neked is a véleményt!!!
Pontosan melyik részére ülteted a babakocsinak Istit? :oops:
Lábrészhez? Vagy a tolókarra?
Igazság szerint NAGYON ódzkodok a tesókocsitól (még ha 20e körül beszerezhető is egy használt.... de itt amúgy full lapos a terep és mivel járda se sok, így a járdaszegély sem :lol: )

Indi,
köszi a kendős bíztatást - de nálam ezzel Dunába öntöd a vizet: Hanka kb. fél éves volt, mire megtudta, mi az a babakocsi, (ezért amink van, az nem is nagyon való újszülöttnek..... :? ), addig csak kendőben csüngött rajtam :lol:

Zsan, ezek szerint MG téged is felhívott?
Én tök beégtem, mert tel. csörög. ismeretlen szám, felveszem: "halló, gólyamama" - én meg hebegtem, meg néztem magam elé, hogy mi? én nem is vagyok gólyamama! - Aztán úgy a 3. ismétlésre leesett a tantusz :lol: :lol: :lol:
leni

Leni, sztem te mar meg is valaszoltad a kerdesed ;) :D (kendo vs testverkocsi/babakocsi) egyebkent egesz pici kortol viheted kendoben a hatadon is a bebit, es akkor tutira nem fog "akadalyozni", raadasul egy 3-4-5 kilos suly igy meg sem kottyan :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indi,
brühühűű, én nem kaptam mélt. (neet kukuc freemail vagy citromail hu)
Szal ezért álltam értetlenül, meg azért is, mert mostanában SEMMIRE nincs időm azon kívül, h reggel elindítom a családot, megyek kresz, bölcsi, gyerek, haza, játék kifulladásig, fürdés, evés, alvás a gyereknek, nekem meg kresz kresz kresz. Ja és persze főzés, egyebek. :)
Persze továbbra sem panaszkodom, mert nagyon élvezem és csináltam már egy csomó átmenős vizsgát meg néhány határeset típusút, ded édes, eszik, alszik, ha folyik az orra, beüzemeli a porszívót, orrszívót és még ki is mossa a végén, én a legtöbb eseménynél már csak asszisztálok. :D
(Szal egy kicsit megkönnyebbültem, h nincs bnyet és nem maradok le semmiről, de hála a szervező-képességeteknek, ez storno. :mrgreen: )
Egyébként anya fáradtság átmehet a gyerekbe??? Mert a lelkiek, az okés, nem kérdés, de Eszter manapság az átlagosnál is fáradtabb du-ra, 5-6ig csak öl az ülemben és énekelünk, kókadunk, ilyenek.

Ha ez így van, Istit bevállalom egy hétre, mire hazamegy, Votiv, az altatást meg a drogot elfelejtheted. :lol:

Letevőben Lévő Pocakok Anyái: kitartás!!! TI már TUDJÁTOK, h addig a legkönnyebb, amíg BENT vannak!!!!!!! :lol: :lol:

Ma is rohanok a buszhoz, nem baj, fitnesszre már nem kell járnom... :wink:
neet
neet

Szép jóreggelt mindenkinek 8)

Gabi :( :( :(

Neet,
Eszci jó fej, még mindig :D

Zsána,
és mi lenne, ha szülés előtt/után/közben azért egy diokitól is megkérdeznéd ezt a méhsüllyedés-dolgot? Egyébként meg MINDEN RENDBEN!!! nem tekeredett a nyakára Memének a köldökzsinór egyszer sem :)

Deni,
sok sikert a bábakoktélhoz :D és kitartás, meg drukkhegyek. Én is azért ittam anno, mert már beutaltak a H-ba, én meg nem akartam indítva, meg császárral, meg mittoménhogy...inkább a koktél :D és mennnyire bejött :lol: :lol: :lol:

Votiv,
coffea tosta nálunk is remekül bejött Fülesnek :D egy hosszabb kúra után,(még a ch 9-est is kellett adni, 3 bogyó egyszerre :shock: ), most már egészen szépen, gyorsan elalszik és a fogakat leszámítva nyugisan alszunk hajnali 4-5ig :)

Kata,
drukkok nektek és ha eddig nem próbáltad, akkor lehet, nektek is bejönne a coffea....

Indike,
2 hét múlva már mi is kint lakunk ám :wink: :lol:

sőt, jövő héten, csütörtökön leszek utoljára, itt a fórumon, aztán ki tudja, mikor, megint.... azért remélem, a fontosabb események eljutnak hozzám is :D

szép napot!

csók

Macsek
macskanyu

Curse,
Én még 10 kilósat is vittem elöl, de lehet hátul is. Nálam hangulattól, évszaktól, gyerek ruházatától, távolságtól is függött. Bkv-n jobb szerettem elöl, kiránduláskor hátul...

Deni,
Itt jó sokan megértenek. (Én is Peti +2 hetével) De egyébként még csak pár napja (4 - ez tök kevés) kellett volna szülnöd, nem? Hol van még a befekvés és ilyenek...

Zsanci,
Én is méhsüllyedéses vagyok. Ami spontán gyógyult. Mer nem is volt csak én diagnosztizáltam... Csatlakozom azokhoz, akik az orvosi diagnózisban jobban hisznek ... Úgyhogy várj kicsit. Nekem terhesség alatt és utána kb. 4-6 hétig (ha elfáradtam később is) minden bajom volt (innen az öndiagnózis, pedig annyira nincs rá hajlamom), val.szeg csak terhes voltam és az kivételes esetektől eltekintve nagyon fura állapotokat is tud produkálni (első gyerekemnél vhogy minden rossz kimaradt). Szóval várj v. kérdezz orvost.
Ja, Peti születése után hónapokig (majd egy évig) fájtak a térdeim. Reggelente alig tudtam felállni. Rákérdeztem a védőnőnél (aki egyébként értelmes meg képzett meg...). Szerinte bizonyos korban :evil: :evil:
Aztán magától elmúlott (baromi sokára) és később vhol olvastam, hogy a terhesség alatt ilyen történhet és utána lassan múlik. Megnyúlnak a szalagok pl. a térdnél is. Azóta én még nagyobb dolognak gondolom a terhességet - annyi mindent meg tud (időlegesen) változtatni az emberben.

Móni
Kép
Kép
monisa

Neet :) Mondd meg a frímélednek, hogy egy vacak.
Na akkó elküldöm a gépontodra, csak hogy lássad :lol: Én az anya fáradtságát eddig csak stimuláló tényezőként éltem meg - oylankor a legzizibb a gyerök :wink:

Curse :) Oldalt és háton - ha jót akarsz a gerincednek :) Hátra felvétel a mai napig vicces és remekül mulatunk rajta - próbáld az ágy fölött - Adél biztosan élvezni fogja :)

Macs :) Jövünk hozzátok is - és még Barbiéknak is tartozunk egy menettel

indianyo

Indike,
ment pü. :)
macskanyu

Móni, Macs,
köszi a válaszokat, most már majdnem biztos, h egyszer megkérdezem a dokimat. :lol: Levi is ezt próbálta nekem elmagyarázni, h mégis jobb, ha a doki mondja...

Leni,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én már ismerem a Gólyanénit, igy nem lepődtem meg :wink:
(főleg,h a telót nem is sikerült felvennem ,igy sms-t kaptam, és az már az ő számáról jött)
Mikor mész????

ja, és képzeljétek, éjjel majdnem szültem (szóval, hol is van Deni????)
egyszer csak arra keltem, h embertelenül fáj a farokcsontom, de olyan igazán emberesen (ez a csontfájdalom, ami van, az olyan, h csak akkor fáj ha mozgok) ez a farkocsont meg folyamatosan fájt, valszeg arra járt a kobakja...
Már a wc-n ültem kinomban és ott jajgattam, aztán egyszer csak elmúlt...
(és annyira bepánikoltam, mert eszembe jutott az a fajta fájdalom [bocsánat HULLÁM, pozitiv vagyok, pozitiv vagyok], amit ilyenkor átélek, szerencsére nem hosszan---totál berezeltem.)

szóval, boáááááááá...én már nem is tudom...

és ma srácok elmentek apjukkal kirándulni, és lehet, h nekiállok a plafont festeni...az lesz csak a móka... :lol: 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
jé, szombaton is lehet NST-re menni? :o én szerdán este megyek Gabihoz, UH után :)
és akkor mész Borihoz, vagy kell a Kriston könyv?

Leni,
és miért hivott MG??
fibi

Fibi,
köszi, de sztem nekem nem lenne elég a könyv, mert ismerem magam annyira, h csak ostor mellett vagyok hajlandó dolgozni... :oops: :oops: :oops:
még akkor is, ha a boldogságom múlik rajta...

és igen, szombaton, sőt vasárnap is lehet menni, ha épp dolgozik.
Lenit meg azért hivta, (mert hallok ám hangokat :wink: ) hogy a péntek valszeg nem jó neki... :lol:
ugye Leni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek - mielőtt elfelejtem: gartula a sisakhoz! :D
Nem tudom, Ábel hogy viszonyul,de Hanka KIZÁRÓLAG akkor hajlandó felvenni, ha biciklizés is van. (ősszel vettük, akkor nagy volt, aztán télre belenőtt, de akkor nem vittük bringázni, persze próbáltuk volna ráadni, hogy "szokja" - na, full ellenállás... gondoltuk, megint vettünk egy felesleges cuccot, aztán eljött a NAGY nap, apa elvitte biciklizni, és mint a kisangyal engedte a fejére tenni!!!!! Mindig annyira ledöbbenek, mennyire értelmes egy emberke már ennyire pici korban is!!!!! :oops: 8)

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

sziasztok!

még mindenki egyben??? 8)

Boldog szülit Anginak és Bazsónak!!!

Tegnap tudtam volna jönni, erre nincs bnet... erre mondják, hogy Murphy?!?

Kis bogyókám most is itt szenderedik a karomban, szóval mostanában 28 órás elfoglaltságot jelent. Nem baj, mert Ranschburg bácsi szerint jól csinálom... szegény Zoli azért néha örülne meleg kajának :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Indi:
Annyit gondoltam rád tegnap. Megkötötték nekem a kendőt, de nem tudom jól felvenni, valahogy a feje mindig lejjebb kerül, mint a feneke... :oops:

sajnos torokcsakra ide-vagy-oda a tejem egyre kevesebb, de már legalább nem tartom magam rossz anyának, amiért nem tudok szoptatni rendesen...
És még nem mosolygott ránk a bébi...???!!! Ez gáz, vagy csak lassabban jön rá a dolgokra?

nukada

Nuk,
gázmosolyra gondolsz? :mrgreen: R.J. bácsi szerint 3hós korig az van
dont vöri, biztos még nem csíptétek el ; 3hónapos kortól meg totál tejbetök vigyor lesz :D

Kép

Kép

szrekuc

Nos, igen, Zsancinak megsúgták a hangok, miért is telefonált MG 8)

Plafonhoz sok sikert! (csak bizakodok, hogy nem 360 nálatok a belmagasság, mert ha de, akkor esküszöm, kiküldöm a.... nem tom kit, de valakit kiküldök. 8) ) Jójó, én csak a kertben álltam pár napja a szobalétrra tetején, a legnagyobb sárban, hogy jobban süppedjen a lába 8) , de nem éreztem teljesen komplettnek közben magam - főleg, hogy alatn ded mindent elkövetett, hogy a létra kilengjen :lol: De LE KELLETT szedni a bodzát, na. Szóval valahol tökre megértem ezt a plafonfestést :lol:

Valaki árulja már el: a csontfájás az méhsüllyedés tünet???? :roll:
Ez olyan furcsán hangzik..... Meg aztán nekem csak sötétedés után fáj 8)

Nuk, nekünk szerintem tök későn jött el az első IGAZI mosoly! Hiába vigyorgott az első perctől, de azt mindig csukott szemmel csinálta - tehát NEM nekünk szólt. Ettől még normálisnak tűnik a ded.... szerintem még ráértek! :wink:
leni

sajnos nem tudok rőla lemaradni, mert egész nap rajtam csimpizik... Ez durva lesz, de 2 napja nem tudtam zuhanyozni... :oops: :oops: :oops: most alszik, úgyhogy megpróbálom...

nukada

Leni,
igen alacsony, panel plafonunk van, mellesleg teleszkópos guriga, tehát a padlón fogok állni, és felfele nézek... :wink:
és húzogatom. de látod, ENNYIRE csinálom...

csontfájás és méhsüllyedés között valszeg nem feltétlenül van összefüggés, ez csak önanalizis... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk,
akkor se aggódj! :D
és sztem zuhanyozás sztori jóóóóóóó :mrgreen: sztem vmi ilyesmit mindenki tudna mesélni (pl délig pizsiben/hálóingben rohangálás; hajmosási nehézségek stb ;) ) :lol: ez a szép ebben a műfajban!!! :lol:

képeket tudsz esetleg felrakni?olyan kíváncsi vagyok rátok! :D

Kép

Kép

szrekuc

mármint úgy általában vagyok kíváncsi - nem specifikusan olyan képre, ami a mostani helyzetet örökítené meg :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

[quote="zsancikant"]Leni,
igen alacsony, panel plafonunk van, mellesleg teleszkópos guriga, tehát a padlón fogok állni, és felfele nézek... :wink:

Akkor javaslom: napszemüveg! - ha csak nem ultrasűrű a festék... de ritkán az...? ja meg papírcsákó!!! (hülyén hangzik, de nehéz lemosni a hajról a festéket) És ha egyébként meg vérprofi vagy, akkor bocs, hogy itt okoskodok :lol: :roll:

Azért továbbra is fenntartom: én azért plafonfestést max. Deninek javasolnék... feltéve, hogy velem akarsz szülni :lol: :lol:

NST fél6. Neked?
leni

Nuk :) Én a mai napig csak igen kivételes esetekben tudok hajat mosni például - mert fél a kölök a turbánomtól. Zuhanyozni elmáéleti szabadidőben tudtam mindig, mert vittem kölket magammal - hordozóba bele, ha nem fér el a fördőszobában, akkor az ajtóban. Én nagyon szívesen segítenék neked a megkötésben, küldjél telefonszámot, lakcímet, email-címet és meglátogatunk valahogy - nektek nincs autótok? Majd Votiviával összebeszélünk és akkor mindenféle okos dolgokat tanulhatsz, mert ő már kétgyerekes anya - az ő saját két gyerekével :wink: én csak egy darab öntudatos kölökkel bírok :lol:

Szrek :) délig pizsamában??? Simán egész nap is elvoltam/vagyok benne, ha a kölök munkanapja úgy alakul :lol:

indianyo

Zsan,
plafonfestés :shock: áááá, azért pihenj is utána sokat. sztem amit Moni ir, az tök igaz, a fáradtságtol jönnek elö a fájdalmak itt is, ott is. Legalábbis nálam tuti ez lehet... :?
És ostorral munka ismerös 8) én is csak azután használtam a könyvet, hogy elmentem a Kriston tanfolyamra anno.

KépKép
fibi

fél lábam a kádban, erre meghallom az anyák hívó szavát... mostmár csak :lol: ezen.
Kértem telefonos segítséget, 11kor jön anyukám, gulyáslevessel!
+még kész lett a bodza szörpöm, azt is üvegekbe kéne tölteni...

Indi:
(az érintettet még nem avattam be, de) én is gondoltam, hogy át tudnék menni Votivékhoz. Nekünk van kocsi. Akáár olyat is meg lehet beszélni, hogy eljöttök Tb-ig (bibibííí, itt még van kék busz) és kocsival tovább Biára, meg ilyenek.
Szegény Vot, szervezem az életetek... :oops: :lol: 8) :oops: :lol: 8) :oops: :lol: 8)

Vot:
A konyhagépek problémája megoldódott? 15%om arra is érvényes...

Szrek:
milyen képerkre vagy kiváncsi? Pl Hogy nézek ki szülés után +25kg val? :shock: :? :shock: :? :shock: :? :P :P

kéne egy tali a Feneketlen tónál és akkor vinnék albumokat...

Hétfőn megyünk a 2hós szurira...

nukada

Leni,
totál amatőr vagyok festésben, de Levi szerint ez nem fog csöpögni...hires utolsó mondások... :wink:
és szombati nst ip. FLEXIBILIS...megbeszéltük, h majd még megbeszéljük...
Fibi,
asszem én is megyek majd KA és LBhoz is...
és remélem utána már én is képes leszek egyedül...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[quote="indianyo"]
írta:
indianyoSzrek :) délig pizsamában??? Simán egész nap is elvoltam/vagyok benne, ha a kölök munkanapja úgy alakul :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

én most el hajat mosni...
esetleg csináljak néhány fényképet??? :lol: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én soxor félmeztelenül nyomom itthon, szopi, fejés, már nincs értelme felöltözni... szomszéd bácsik szeretnek :lol: :lol:

nukada

Nuk,
anyák hivo szava... :lol: :lol: :lol: ismerös a szitu, én is örültem anno, ha délben fogat birtam mosni 8)
és milyen +25 kilorol hablatyolsz itt???? tök jol nézel ki!!! vagy azota szedted fel, hogy ott jártunk? :mrgreen:

Zsan,
akkor hajrá intim torna! :)

és mindig ellágyulok Gabi kedves hangjátol a telefonban (is). és olyan aranyos, hogy mindig megkérdezi, hogy minden rendben van e, és tök empatikus :) na, nem áradozok itten :lol:
fibi

Szrek, csak neked:
mosdatlan, lelakot Nukada a csimpi bébijével
Kép

nukada

háttérben a rumli... :lol: :lol: :lol:

nukada

Rumli rulezzzz :mrgreen: a kosz meg kell az immunrendszer fejlődéséhez :mrgreen:

kérdés:
egyenlőre úgy tűnik, Ica szabin lesz amkor szülök. :roll: MG-t érdemes ilyenkor még felhívni, aug. eleji szüléskor??
macskanyu

Zsána,
én olyan képet kérek, ahol csákóban, napszemüvegben égnek emelt karokkal fested a plafont, a nemöpögős festékkel... :mrgreen: 8)
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: