A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia Chris! Hát ezek mennek, meg a bárányfelhők :lol: :lol:
Na de azért nem mondhatja senki, hogy most nem adtunk bele apait-anyait! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na akkor ki a következő tesztelőnk?????

Kép
Kép
gyablonka

Betty!
Nézd meg a görbémet! pár perce tettem fel. Szerinted volt pém?

Babszika!
Te is megnézheted! Több szem többet lát. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok! Van valakinek PG/53 mikroszkópja?
Ha igen, mennyire hatásos, és mennyibe kerül cirka?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én nem vagyok túl jól, de egyaenlőre nem szeretnék beszélni róla.... nem kaptam túl jó híreket a dokimtól.... :?

A görbuszod csini! :wink:

babszika

Nekem elvileg még 8 nap van tesztig, de nem hiszem hogy most sikerrel járok.....nagyon fos a görbém :?

Nézem Christell....

betty615

Nekem van PG-m.
De nekem nem vált be... mondjuk, nem véletlenül (hisz. ált. nincs pé-m)

Viszont nem drága.... én mondjuk már 1 éve vettem, de 2000Ft-nál tuti nem drágább ( a 2000 is túlzás sztem)

babszika

Babszi: ne rémíts meg légyszi!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Betty!
Nekem van. Nem kerül sokba. Asszem 2000 körül van. Én kipróbáltam az első hónapban, de szerintem nekem nem jól mutatott. kb 2 hétig voltam fogamzóképes szerinte. Pedig csak max. 6-8 napig lehetek. De van akinek bevált.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

ne aggódj Gyabi!
a világ nem dőlt össze, csak egy kicsit az én lelkem....

babszika

Chris, az én véleményem talán 5.-ödike lenne.
Ez nem rakja be magától a pé. időpontját, hogy mikor volt a hőd szerint?

betty615

Babszika!
Baj van? Mondd el lécci!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!
Sajnos nem jelzi a pét. A fertybe pedig nem tudok regisztrálni. Nem enged.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csak mert a neten láttam, hogy meg lehet rendelni potom 2300ft-ért,+990ft postaköltség....jó mi?
Akkor inkább megveszem egy drogériába....jobban járok :lol:

betty615

Betty! Ez a görbe nem rossz! Látom volt rendesen akció! :lol: Tudod a remény hal meg utoljára!

Hidd el az enyém szarabb a 40. napnál már nem lehet rosszabb.

Egy másik ablakban péntek óta olvaslak benneteket vissza. Rengeteget írtatok!
Vendég

Mi a baj Babszi????

Chris: hogyhogy nem tudsz regisztrálni a fertybe??

betty615

Krisztinka, igyekszünk sokat írni... :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Jaj Babszi mi a baj???

Én sem tudtam regisztrálni a fertibe, egy másik lány regisztrált be.
Vendég

Betty!
Nem enged a szerverük. Valami baromságot ír ki.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

csajok!

ígérem, h elmondom, de nem ma.... kicsit letisztul bennem egy-két nap alatt.... jó?

babszika

ok Babszi!
De fel a fejjel!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi Chris!
Próbálom észben tartani!

babszika

Oké Babszi! Próbálj megnyugodni! Ránk mindig számíthastz!
Vendég

Babszi!
Nem dől össze a világ, az tuti!
Anyukám szokta mondogatni nekem, hogy nem sz.runk be, holnap is kenyeret eszünk.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Figyu csajok, még 1 kérdés, ha valaki tudja, aztán bekussolok :lol: :lol: :
Folsav tablettáért elmentem a patikába 2 napja, mert elfogyott, és nem sima folsavat adtak, hanem a Béres: Atherovit nevű tablettáját.
Bár mondtam, hogy terhesség előzményre lesz, azt mondták ez is jó.A hatóanyagai:2 mg folsav, 25mg B6 vitamin, 0,5mg B12 vitamin.Ez eddig oké, csakhogy benne a betegtájékoztatón az áll, hogy szoptatás és terhesség esetén nem ajánlott....most akkor mit csináljak? Szedjem, ne szedjem?Ez kész agyrém.... Kép
:lol: :lol: :lol:

betty615

Betty!
Gőzöm sincs. Az Elevitben is van B6, B12, és folsav is. Akkor miért nem lehetne szedni terhessség alatt? Nem tudom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hát, Betty!
Én nem biztos, h szedném.... bár, én nem vagyok egy okos ember.

Chris!
Ez jó duma az anyukádtól! :wink: Puszilom érte! Ez tetszik!!!!!

babszika

Babszi: Igen, próbálj kicsit megnyugodni ok?! :wink: Kép

betty615

Hát én nem szedném. Bár én csak azt szedem be amit az orvosom mond.
De van itthon rendes folsavam, megnézem mit ír. Pillanat és jövök.
Vendég

Köszi Babszi!
Átadom neki! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

És az elevitben milyen dózisban vannak Chris?
(sztem jobban járnék, ha azt szedném) :roll:

betty615

Betty!

Én egész pontosan visszavinném a gyógyszertárba és visszaadnám!
Olyat kérnék, amiben nincs benne a tiltás!

babszika

hát ez azt írja, hogy nagyfokú szükséglet esetén(terhesség 3. harmada, szoptatás...) 1-2-szer 1 tabletta.Hatóanyagai: 3mg acidum folicum=folsav,, segédanyagok: magnézium-sztearát, polividon, talkum, keményítő, laktóz.

SDzóval amit vettél szerintem nem jó. Én nem szedném azt.
Vendég

Betty!

B12: 0,004mg
B6: 2,6mg
Folsav: 0,8mg

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!
Ezek szerint az Elevitben töredéke van, mint a Béresben?!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Krisztinka, nekem is csak folsavat mondott a doki, a gyerektevezés megkezdésétől, és azt mondtamég, ha majd teherbe esek, akkor 7.hétig folsav, 7-12 elevitstb....
Eddig én is mindig natúr folsav tabit szedtem, amiben 1 tablettában úgy hiszem 3mg volt, és semmi más...csak most ilyet nyomtak a kezembe, mondva, ebben több a vitamin...igaz, drágább is volt... :roll: :?

betty615

Csajok!

Én most lelépek.... lassan kidőlök a székemből....

Legyen szép álmotok!!!!!

Kép

babszika

Jó éjt Babszi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty! Én nem szedtem anno folsavat, mert a 7. héten mentem orvoshoz és előtte pár nappal teszteltem a pozitívat, így lemaradtam erről és még is egészséges babám született, pedig semmi vitamint nem szedtem.

Jó éjt Babszi!
Vendég

Jó éjt Babszika!

Chris: Hát ettől féltem....25mg B6 vitamin sztem rengeteg...a 0,5mg B12 még jó is lenne talán....
Na jólvan akkor én ezt befejeztem, még szerencse, hogy csak 2 db-ot vettem eddig be.
Visszaviszem, és a fejükhöz vágom....ugyanis 2 dobozzaal vettem!!! :shock: :shock:

betty615

Na jó éjt Lányok!

Kép
Vendég

Betty!
A tájékoztatóban nincs benne, hogy kiknek alánlják a szedését? Kiknek készült ez a készítmény?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Krisztinka, ez meg a másik: Édesanyáink idejében hol voltak babavédő tabletták, meg ilyenek? Aztán mégis egészséges gyerekek születtek!
Anyu például amíg a bátyám meg nem mozdult, addig menstruált....aztán egyszer azt mondta a mamának, hogy vigye el dokihoz, mert mindig "mozog a bele"úgy érzi......hát Ő a bátyám volt... :lol: :lol: :lol:

betty615

Várj Chris! Nézem....

betty615

Azt olvastam most, hogy a B12-t nem lehet túladagolni, és kimamáknak a napi adagja 2,6 mikrogramm. B6-r augyanezek vonatkoznak.
Folsav sem túladagolható 0,4miligramm a napi adagja.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

B-vitamin-hiányos állapotok megelőzése és kiegészítő kezelése során folsav-,B6 vitamin-, és B12 vitamin pótlására.
A készítmény alkalmazása indokolt lehet felszívódási zavarokban, a vérszegénység bizonyos formájában, idült vörösvértest-széteséssel járó állapotokban, ill. vesedializált betegeknek.

betty615

Csak azért kérdeztem tőletek, mert én is ezt olvastam...
De holnap veszek sima folsavat.Köszike! :wink:

betty615

Értem. Szerinte nagy galibát nem okoz, ha beszeded. Mivel mindegyik vízban oldódó, ezért nem lehet túladagolni. Így mindegy mennyit viszel be belőle. De ezt neked kell tudni, hogy beszeded-e, vagy sem.

Én is búcsúzom. Megyek aludni.
Jó éjt!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

El is köszönök Chris, mert leragadnak már a szemeim.
Jó éjszakát! Kép

betty615

Sziasztok lányok.Már 4 hónapja probálkozunk a babával,eddig nekem mindig 26 napra jött meg a menszeszem,azóta 2 nap eltelt de még semmi,és a mellbimbóim is érzékenyek.Tudom még túl korai lenne bármit is beképzelnem,de nekem még soha nem késett.Hétvégén veszek tesztet mert az oldalamat kifúrja a kiváncsiság.Jó éjszakát idenkinek :D
kriszti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: