SZiasztok!
Köszönjük a sok gyógybogyót, szerintem nagyon jól hatnak!

Ármin még alszik, azért tudok írni, szóval: estére, mire András hazajött, már csak 38,5 volt a láza

, teljesen úgy viselkedett, mint aki nem is beteg. Illetve néha teljesen váratlanul nagyon fájdalmasan felsír (éjjel is) és a száját gyömöszköli - én is úgy tudom, hogy fogtól ilyen magas láz nem lehetne, de most mégis arra gondolok, hogy talán ez okozhatja, mert ahogy benyúlok a szájába, olyan, mintha az összes, beleértve a maradandókat is

, most akarna egyszerre kijönni! Még este meg akartuk fürdetni, úgy, hogy kissé le is hûtsük, de ahopgy betettük a vízbe, szörnyen üvölteni kezdett, András beszállt hozzá, megölelgette, de csak zokogott tovább, úgyhogy kivettem és végignéztük, hogy játszik apa a kacsákkal, stb.

És én éjjel sem éreztem lázasnak - persze, kapott egy kúpot megelõzésképp, mert a múltkori 41 fokkal eléggé megrémített - úgy látszik, neki is ilyen könnyen szökik fel a láza, mint nekem! SZóval, kíváncsi vagyojk, mi lesz ma, remélem, csak javul! És arra is, hogy hány foggal ébred!
Zafi! Szegény Réku!

Gondolom, neked érzésnek rossz, hogy ezeket IS!

örökölte tõled Ráka, de kívülrõl nézve ... hmmm. hát, nem tûnsz szörnyûnek, csúnyának, boldogtalannak, mégha kellemetlenek is ezek a dolgok! SZóval, Réka is el fog kelni!

Ezek szerint folyamatosan tornáztatjátok azóta is a szemét? DRukk, hogy valóban használjon!
Norci! Ármin is azóta iszik, mióta kevesebbet szopizik - kb. 13 hónapos korától - szóval, nincs lemaradva semmirõl!

ÉÁs akkor mentek Nyuszimanóékhoz? DE jó, hogy olyan helyen talált állást, ahol már van ismerõs!

Mikor, hogyan, stb????
Lina! Lehet, ogy Martin rendszeretõ marad (vagyis lesz majd) a késõbbiekben, de azt hiszem, lesz még addig részetek néhány meglepetésben, hogy mit rejt egy-egy doboz vagy fiók!

Hogy haladsz a tanulással?
Edit! Szerintem adhatsz almát is Rikinek, meghámozva egy egészet, mert abból törik le legkevésbé kis szilánk! Meg kenyérhéjat is, bár úgy emlkészem, a francia kenyereknek a magyarhoz képest elég fura héjuk van! Nálunk ezek váltak be.
Dzsili! Hogy lennél üres, mikor te tanítgatsz mindenkit montázst csinálni? Uncsi lenne, ha mindannyian ugyanahhoz értenénk, nem?
ZSuzsa! A leírtak ellenére biztos vagyok abban, hogy sok jnót is örököltek a fiaid tõled! Nekem volt általánosban egy szerelmem, akinek volt egy "farkasfoga" - kb. emiatt szerettem bele

- na, ki tudja, mibõl lesz a sexepil?

Tikk! A kicsi

is jól érzi magát, és remélem, még nem fogzik!

Bizony, nekünk is hiányoztok már, most elárulom, hogy nincs is tali az emlegetésetek nélkül! Ha a jövõ hét után már jöttök

. akkor lehet, hogy már nem kell télikabát? Hú, de jó lenne!
Henke! Ez a kormányzásfonológia tényleg tiszteletet parancsolóan hangzik! Én sokáig szerettem volna nyelvész lenni - (magyar) csak sajnos a többi nyelvvel álltam/állok nagyon csehül. Na, nem mintha ez most nem lenne hátrány, de legalább a felvételhez nem volt követelmény plusz ezer idegen nyel ismerete! Barni számolása tündéri!

Nyuszimanó! Köszi a cataflam adagolást - végül is nem kellett, de legalább ráírtam a dobozára!

Milyen az új lakás? És tényleg kibírjátok, hogy nem áruljátok el az itthoniaknak a bébit? És Doncinak?

Ármin nagyon édesen simizi a pocakomat, néha teljesen magától odajön és megsimizi!

Persze, mindig összepuszilgatjuk érte, úgyhogy meg is éri neki!
No, ébredezik a Kisördög

, megyek megnézem õkelmét!
Ugye, már nem lesz idén télen több hidegrekord???????
Márti+Ármin+